Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чьо, один такой припарковался у меня, прямо между закрытыми парковочными блокераторами. И бока у него были уже подрихтованы ранее. Явно переоценивает свои габариты, только наоборот. :)

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 25.07.2013 в 18:07, Dream сказав:

хто сказав що смарт маленька машина? Водій був в авто, а мені прийшлось паркуватись майже на переході - на останньому місці на парковці, за бусами, з ускладненим виїздом назад.

Тут завжди всякі пі...аси паркують свої авто як не поперек, так вздовж, типу "я на хвилинку цигарок купити"

Опубліковано
  В 25.07.2013 в 16:47, VadimM сказав:
  Цитата

Може захлох і за інструментом поліз, чи знаком аварійної зупинки, чи каністрою, чи тросом (тягнути один одного)...

А може просто калхознік, звик в себе в селі своє корито ставити де попало і як попало.

Вадім, ти сильно гарацкой? "Корито", "Калхознік"... Бо на ТАЗіках? А став би так на Лєксусі, то що б ти сказав?

Якраз коли людина з села приїздить в місто, то навпаки намагається бути акуратною. А от мєснЫє можуть дозволити собі ставати як попало, бо "я ж бистро".

А що стосується фото, то я вже написав, просто так з доброго дива люди так не поставали б. Там явно якась нестандартна ситуація.

Опубліковано

jack74, ну навіщо переходити на особистості? Нема де погодуватись? Наступив на хворий мозоль? Ну то я відповім - по перше - так, сильно гарацкой. По друге - я лише висловив здогад, а ти вже борешся з вітряками. По-третє - а що, на Лєксусах (які як і Жигулі можна назвати "коритом", використовуючи алегорію) калхозніки не їздять, це прерогатива лише "гарацкіх"? Не знав. Бачив я таких акуратних людей з села - центральна вулиця, одна смуга зайнята припаркованими машинами, а воно крім того що стало за метр від бровки то ще й двері (водійські) відкрило настіж аля провітрює салон, виставило ноги на асфальт (тільки дупа всередині лишилась) і щось там роздивляється в паперах, а ти як хочеш так і об"їзджай. Ніколи не зустрічав таких? Вони ж звикли що в них в селі машин пшик а місця валом, де хочеш там і ставай, хоч поперек, нікому не будеш заважати. Маю надію я аргументовано обгрунтував свій здогад? Тут до речі мінімум третина фоток - саме про тих за кого ти заступаєшся. Думаю там така сама ситуація як і "я ж бистро".

Опубліковано

А чё вы из-за какого-то мудака срётесь? Не знаю как в тот раз, но сегодня (то есть уже вчера) в 20.30, очень похожая красная девятка была запаркована по мудаковски как раз на этом повороте

Опубліковано

Вчора біля ТАМ-ТАМУ. Було десь біля 8-ї вечора і не скажу, що з місцями був напряг.

%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE.JPG

Опубліковано
  В 06.08.2013 в 11:29, Saddy сказав:

сьогодні біля Пасажу на самому пішохідному переході

Показати контент
FrK8t.jpg

там і велопродавець мудак в першу чергу

В 07.08.2013 в 12:49, vujko сказав:

Показати контент
%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE.JPG
Вчора біля ТАМ-ТАМУ. Було десь біля 8-ї вечора і не скажу, що з місцями був напряг.

ну так в чому справа? Місця вдосталь, отже став як зручно. Тим більше, що там таке місце, що якщо ставати по лініях, то від проїзду залишається пшик. А отже зростає ймовірність, що якась блондинка може не вписатись в той проїзд, зате вписатись тобі в зад.

Люди, не постіть хєрні, не намагайтесь видати з себе надто правильних.

Опубліковано

Громадянин Республіки Польща абсолютно незважає на пішоходні переходи і виїзди з двору в м.Луцьку по вул.Б.Хмельницького!!!

hzvdR.jpg

Опубліковано

Теперь поднимитесь по сен. Левчанивской и на перекрестке с Глушец встаньте и фотографируйте на здоровье, целый день и каждый день. Причем, не таких скромняг, как эти, а тех, что прямо на зебре стоят, и на перекрестке, в добавок. :)

Опубліковано
  В 08.08.2013 в 07:07, odna сказав:

Причем, не таких скромняг...

Эти, как вы выразились "скромняги", припарковались как мудаки со стажем.

Своими машинами они перекрывают видимость пешеходного перехода и проезжая его, необходимо в любом случаи притормаживать, вплоть до полной остановки, дабы ни на кого не наехать.

Если б эти "скромняги" припарковались за переходом, они бы были не такими мудаками.

Опубліковано
  В 08.08.2013 в 07:18, Prot сказав:
  В 08.08.2013 в 07:07, odna сказав:

Причем, не таких скромняг...

Эти, как вы выразились "скромняги", припарковались как мудаки со стажем.

Своими машинами они перекрывают видимость пешеходного перехода и проезжая его, необходимо в любом случаи притормаживать, вплоть до полной остановки, дабы ни на кого не наехать.

Если б эти "скромняги" припарковались за переходом, они бы были не такими мудаками.

Спасибо, Кеп.

Я имела ввиду, что те, что паркуются прямо на зебре, которая находится в 3-х метрах от перекрестка, они еще круче мудаки :)

А те ребята, что перед зеброй, просто решили постоять и пропустить, вообще, всех пешеходов ;)

Опубліковано

jack74,

В 07.08.2013 в 13:01, jack74 сказав:

ну так в чому справа? Місця вдосталь, отже став як зручно. Тим більше, що там таке місце, що якщо ставати по лініях, то від проїзду залишається пшик. А отже зростає ймовірність, що якась блондинка може не вписатись в той проїзд, зате вписатись тобі в зад.

Люди, не постіть хєрні, не намагайтесь видати з себе надто правильних.

Вузько там, де жигуль стояв - тут я не спорю, а там де хонда - місця цілком достатньо , щоб запаркуватись уздовж.

На рахунок "блондинок" - смішно - ну тоді краще взагалі не їздити - мало хто "може не вписатись"

І я завсім не намагаюсь виглядати "правильним" - інколи сам порушую, суть не в тому. Але стараюсь не вести себе по-хамські. Ясно, що простіше і швидше запаркуватись як хонда, в тіньочку, ніж тиркатись в іншому місці між машинами.

P.S. Навіщо тоді тему було таку створювати? Не зрозуміло

Опубліковано

Сьогодні вийшов на вулицю з офіса щоб подихати повітрям і тут бачу пацанчик круто паркується. Я йому кажу: -- А стати ти нормально не можеш?

Він промовчав і пішов......

post-7779-0-64420100-1376073578_thumb.jp

Стоянка супермаркета Колібріс навпроти Фуршета.

Тільки тепер я зрозумів чому він так став :) Автомобіль стоїть то у затінку :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...