Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Покриття - точно таке як у Водафона, як я зрозумів, в ТриМоба - майже не залишилось власних вишок. Але, тримаю сімку виключно для дешевих дзвінків на стаціонарні по Україні, ну де ще знайти 650хв. за 50 грн.? Щей 8Гб + 30 хв. за кордон на додачу...

Тобто, виходить досить економно, тепер не поповнюю місячні пакети на старих номерах (мтс та кс) використовую тільки для вхідних дзвінків, а для вихідних - використовую Лайкамобайл. 

P.S. Хоча, економія в 120-150грн. - "погоди не робить", але все ж таки....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
23 хвилин тому, Bliksss сказано:

Покриття - точно таке як у Водафона, як я зрозумів, в ТриМоба - майже не залишилось власних вишок.

в тримоба їх і не було особо. по кілька вишок в обласних центрах і всьо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 хвилин тому, vampirich сказано:

в тримоба їх і не було особо. по кілька вишок в обласних центрах і всьо

я і мав на увазі що було мало, а стало ще менше. Здається що 3Моб нових вишок і не ставив, це вишки які залишились з часів коли 3Моб називався Utel.

P.S. Користувався Utel чисто заради мобільного інтернету (в 2011-2013 роках), в них реально швидкість по Луцьку та поблизу міста була до 3 Мбіт, а інші оператори в цьому плані були далеко позаду. Жопа почалась, коли Укртелеком продали Ахмєту - почали викачувати гроші, робити ребрендінги всякі - замість того щоб інвестувати гроші в розвиток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю взяти для інтернету закордоном. Ніби непоганий тариф, інтернет в ЄС 2гб за 200грн

хтось користувався? Як враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хтось замовляв безкоштовні сімки через інет у них на сайті? Як швидко присилають? Звідки шлють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, jack74 сказано:

а хтось замовляв безкоштовні сімки через інет у них на сайті? Як швидко присилають? Звідки шлють?

З Києва. 7-10днів. На одну адресу не більше ніж 2-3стар пакети

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, Amor сказано:

Думаю взяти для інтернету закордоном. Ніби непоганий тариф, інтернет в ЄС 2гб за 200грн

хтось користувався? Як враження?

Читав, що за кордоном робить, але ше як в якій країні. І якщо мандруєш, то у кожній країні злітають в телефоні налаштування інету, збивається точка доступу. Тому потрібно вручну налаштовувати. Багато інформації від користувачів та задати запитання можна тут :https://red-forum.com/showthread.php?p=1488692#post1488692

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, kvantov сказано:

На одну адресу не більше ніж 2-3стар пакети

Да, 3 штуки дає замовити за раз. Замовив собі 6 штук (по 3 на різні адреси), маю їхати в Берлін, хочу мати зв'язок з рідними тут. Та й брат по Європі дальнобоїть, йому теж дам. Поюзаєм, попробуєм, шо воно за "халява"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, jack74 сказано:

Да, 3 штуки дає замовити за раз. Замовив собі 6 штук (по 3 на різні адреси), маю їхати в Берлін, хочу мати зв'язок з рідними тут. Та й брат по Європі дальнобоїть, йому теж дам. Поюзаєм, попробуєм, шо воно за "халява"

Надіюсь знаєте як зробити халявні дзвінки? Поповнюєте номер на 25грн і більше і по Україні та в країнах єс( на сайті вказані які саме країни) телефонуєте по мережі лайки безкоштовно в межах перших 10хв кожної розмови протягом 30днів. Вхідні з лайки безкоштовні, находячись в єс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, kvantov сказано:

Поповнюєте номер на 25грн і більше

Це разово чи кожен місяць треба поповнювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж замовив сімку, хочу спробувати який в них інтернет в роумінгу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз на 30днів, щоб мати безкоштовні перші 10хв кожної розмови на лайку. Якщо не буде поповнення - дзвінки по Україні по 10коп на лайку і по 30коп на інші оператори. Так само і на номери, які знаходять в роумінгу. Тобто грубо кажучи, в тебе родич в Польщі, всяв цю сімку і поповнив на 25, а ти до нього дзвониш з України з непоповненої. То родич нічого на платить, коли ти до нього дзвониш, проте ти платиш 10коп/хв. А він до тебе дзвонить безкоштовно в межах 10хв кожної розмови, далі по 90 коп/хв. Якшо поповнив і ти і він то обоє по 10хв спілкуєтесь  безкоштовно. Якшо родич в Польщі не поповнив- то там вже інша історія... Дорогувато. Це дзвінки між своєю мережею, наголошую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Amor сказано:

Теж замовив сімку, хочу спробувати який в них інтернет в роумінгу

Кілька років користуюсь, був в рашці, Польщі,Німеччині,Франції - нормально, для вайбера вистачає на всі 100%, але якось дивно трафік рахують,хоча - таким всі  оператори балуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, Bliksss сказал:

Кілька років користуюсь, був в рашці, Польщі,Німеччині,Франції - нормально, для вайбера вистачає на всі 100%, але якось дивно трафік рахують,хоча - таким всі  оператори балуються

Супер. Мені яказ на ЄС думаю вистачить. По потребах це вайбер, іноді навігатор і в ідеалі це віддалене керування комп'ютером, але теж в екстренних випадках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Amor для teamviewer'а - точно вистачить, в розумних межах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Bliksss сказал:

@Amor для teamviewer'а - точно вистачить, в розумних межах

Просто супер, дуже дякую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Maniko сказано:

30 днів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Maniko сказано:

On 27.05.2019 at 09:10, kvantov сказано:

У оператора нет понятия тарифа. Есть пакеты услуг на 30 дней, которые заказываются вручную. Не заказал ни одного пакета - услуги будут тарифицироваться по базовым тарифам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
On 28.05.2019 at 07:18, kvantov сказано:
On 28.05.2019 at 03:06, jack74 сказано:

Як швидко присилають?

З Києва. 7-10днів.

On 28.05.2019 at 11:14, jack74 сказано:

Замовив собі 6 штук

а мені і досі не приїхали :( 

Доведеться йти в Караван, купувати в жіночки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, jack74 сказано:

і по якій ціні їх продають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, jack74 сказал:

а мені і досі не приїхали :( 

Мені теж не приїхали, але я купив карточку в Польщі, тимчасово вистачить. 5зл - 7гб на 7 днів, потім можна поповнити ще на 5 і тоді буде 2 Гб на місяць :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшла всетаки карточка. Візьму з собою дві. А там буду бачити яку використовувати) Цікаво чи для польського оператора діє роумінг на території ЄС, чи ті ж самі "домашні" тарифи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Amor сказано:

Прийшла всетаки карточка. Візьму з собою дві. А там буду бачити яку використовувати) Цікаво чи для польського оператора діє роумінг на території ЄС, чи ті ж самі "домашні" тарифи

Трохи інші. Дзвінки на номери пл вроді не обмежені, інтернету в роумінгу менше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їдемо за кордон, потрібно тримати зв'язок між собою. З прочитаного вище зрозумів потрібно брати Лайку і не морочитись внутрішніми операторами країн. Зв'язок потрібен на період 10 днів між собою! Поправте мене якщо не правий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, CEM сказано:

Їдемо за кордон, потрібно тримати зв'язок між собою. З прочитаного вище зрозумів потрібно брати Лайку і не морочитись внутрішніми операторами країн. Зв'язок потрібен на період 10 днів між собою! Поправте мене якщо не правий!

В Німеччині користувався роумінг Київстар, вводив дані:

1223386953__viber_2019-06-11_14-42-58.thumb.jpg.60a712e4eaa3ebc65fa64d1ea5328264.jpg

Вибирав за 190 грн, далі по 10 коп. за Мб, на тиждень 1 Гб вистачало. Хоча товаришу другий раз послугу не підключило, можливо, тариф у нього не такий, у мене тариф "Все разом Екстра 2018"

У Польщі на автостанції роздавали пакети Orange, після активації якісь безкоштовні хвилини даються (так розказували), ще не скориставя, після 15 числа хочу спробувати

683067100__viber_2019-06-11_14-49-51.thumb.jpg.68e8f2cc7927fa95b52963139d5bb17c.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...