Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Хтось вже користується в Луцьку? Які враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
51 хвилин тому, pashka05 сказано:

Які враження?

А які повинні бути? Це той самий "тримоб" тільки трохи інші тарифи.

Тарифи для розмов по Україні - жахливі, а от в роумінгу, в деяких країнах мені сподобалось, але це якщо телефонувати з Lyca на Lyca, в іншому випадку - можна знайти  вигідніші тарифи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який сайт в них це просто жах! :DЗразу видно рівень компанії)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю,як в Україні! Але років 7 тому в Нідерландах мені кум брав цю Ліку(сімку) за даром! Треба було лише в інеті заповнити формуляр!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, vagus сказано:

Не знаю,як в Україні! Але років 7 тому в Нідерландах мені кум брав цю Ліку(сімку) за даром! Треба було лише в інеті заповнити формуляр!

Так вона і в нас безкоштовна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Доволі цікаві тарифи в них зараз на сайті.  З огляду на здрожчення інших 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Користуюсь зараз, вже третій  місяць (дивись скріншот). Картку отримав безкоштовно. Поповнив в терміналі Привату (пробував також iPay) на 50 гривень. Кошти зарахувались майже моментально, за допомогою ussd замовив тариф.

Нюанси, як і в кожного оператора - є. Але за 50 гривень... покажіть мені поточний тариф іншого оператора за такі гроші з такими об'ємами - перейду :-)

Screenshot_2019-01-18-11-00-10.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в неті десь бачив що весною має розглядатися закон, який дозволяє міняти оператора, без втрати номера.. я б перейшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на чиїх антенах він працює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оснований на 3моб, там де немає, мтс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, vampirich сказано:

оснований на 3моб, там де немає, мтс

якщо не помиляюсь 3моб це тільки центри міст, а далі роумінг КС?

ну і покриття МТС також тільки там де є люди, виїхав за місто користуйся димовими сигналами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке солодке слово халява 

І відразу відпадає думка,що це лише на початку так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мобілича,  Екотел, Джинс пам'ятаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

якщо не помиляюсь 3моб це тільки центри міст, а далі роумінг КС?

Роумінг кс вони поміняли на мтс десь роки 3-4 тому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, vampirich сказано:

Роумінг кс вони поміняли на мтс десь роки 3-4 тому

уф,

зрозумів 3мов викреслюю - тепер покриття тільки в "містах"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 18.01.2019 at 11:28, vampirich сказано:

в неті десь бачив що весною має розглядатися закон, який дозволяє міняти оператора, без втрати номера.. я б перейшов

А хіба можна буде на нього перейти також? Було б чудово )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, Лучанка Тетяна сказано:

А хіба можна буде на нього перейти також? Було б чудово )

введуть таку можливість, то побачимо на яких умовах то буде

https://ru.tsn.ua/ukrayina/v-ukraine-anonsirovali-zapusk-uslugi-polnogo-sohraneniya-nomera-pri-smene-operatora-1268286.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міграція номерів це класно, але буде путанина для всіх інших, і час на те що тобі буде там щось бот говорити при дзвінку.

В Україні і так дешевий мобільний зв'язок, то ще паритись з переходом на кращі тарифи і так далі як на мене це якась фігня.

Ця штука була б класна якби це діяло по всьому світі зі всіма операторами, поїхала людина наприклад працювати за кордон, просто перейшла на місцевого оператора з збереженням номеру, не потрібно міняти сімку й казати всім свій номер.

Як на мене то краще б відмінили Роумінг, щоб всі вхідні будь де були безкоштовними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 25.01.2019 at 15:34, vampirich сказано:

введуть таку можливість, то побачимо на яких умовах то буде

https://ru.tsn.ua/ukrayina/v-ukraine-anonsirovali-zapusk-uslugi-polnogo-sohraneniya-nomera-pri-smene-operatora-1268286.html

Я думала, що це стосується лише МТС, КС і лайф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 25.01.2019 at 17:24, MACCEN сказано:

Міграція номерів це класно, але буде путанина для всіх інших, і час на те що тобі буде там щось бот говорити при дзвінку.

в московії це давно працює і якось особливо ніхто не жаліється

On 25.01.2019 at 17:24, MACCEN сказано:

В Україні і так дешевий мобільний зв'язок, то ще паритись з переходом на кращі тарифи і так далі як на мене це якась фігня.

якщо інша компанія дає за ті ж гроші більше, або ті ж умови але дешевше - то чому б і не зекономити? плюс питання не тільки в тарифах а й в умовах. Якщо виникають постійно якісь граблі по якості зв"язку, то це привід поміняти оператора. А якщо всі мінятимуть оператора, то це привід оператору задуматись про покращення якості послуг

53 хвилин тому, Лучанка Тетяна сказано:

Я думала, що це стосується лише МТС, КС і лайф

не додивився. думав що для всіх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, vampirich сказал:

в московії це давно працює і якось особливо ніхто не жаліється

якщо інша компанія дає за ті ж гроші більше, або ті ж умови але дешевше - то чому б і не зекономити? плюс питання не тільки в тарифах а й в умовах. Якщо виникають постійно якісь граблі по якості зв"язку, то це привід поміняти оператора. А якщо всі мінятимуть оператора, то це привід оператору задуматись про покращення якості послуг

не додивився. думав що для всіх

Граблі будуть для твоїх же друзів та родичів, як правило у самих близьких однаковий оператор, тому що часто всі зізвонюються. І яка буде економія зв'язку, якщо наприклад я маю МТС в Київстара є безлімітний тариф інтернет. Я перейшов, і всім тепер друзям та близьким до мене стає дорого дзвонити так само й для мене, бо це інший оператор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти дивишся на ситуацію лише "зі своєї дзвінниці" і робиш висновок типу "раз мені фігово значить всім фігово буде"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Тобто, цей Лікамобайл "паразитує" на мережі МТСа, я вірно зрозумів? А де немає прокриття МТСа - не працює? Чи перескакує на КС/Лайф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працює лише в національному роумінгу мтс і 3моба. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

LycaMobile - британский виртуальный мобильный оператор (MVNO).

MVNO работает на сети Тримоб. Есть соглашение национального 2G/3G роуминга с Vodafone. Условия тарификации не меняются при нахождении в национальном роуминге.

4G нет нигде: ни в своей сети, ни в национальном, ни в международном роуминге. 3G есть, но скорость ограничена до 7 Мбит.

Оператор использует часть номерной емкости Тримоба: 091-6ХХХХХХ, а также MCC/MNC Тримоба (255-07)

Стартовые пакеты распространяются через сайт оператора бесплатно. Заявку на получение пакета можно оставить здесь. Приходят Укрпочтой. Приходит пустая карта (на счету 0 грн, подключенных услуг нет). Если есть желание получить пакет здесь и сейчас - ищите продавцов Lyca в людных местах в своём городе. 

Пополнение счёта онлайн доступно через EasyPay, Electrum и Portmone на любую сумму. Также можно приобрести ваучер пополнения счёта офлайн у продавцов.

Номера колл-центра: 1100 внутри сети, 091-6000-110
Сайт - lycamobile.ua

У оператора нет понятия тарифа. Есть пакеты услуг на 30 дней, которые заказываются вручную. Не заказал ни одного пакета - услуги будут тарифицироваться по базовым тарифам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...