Перейти до змісту

"Благоустрій" міста(буде багато фото)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, toj_tu сказал:

Проїхавсь проспектом Волі.Жахіття!

Так це ж не фінал. Просто транспорт пустили.

всю дорожню розмітку зробили жовтим кольором (навіть "зебри" ) , чим порушили купу правил ПДР.ДЕБИЛИ

Це ж тимчасова.

24 минуты назад, Cherman сказал:

На тій частині пр. Волі, де ремонт робили раніше, дерева вже з 20 років нормальними вирости не можуть.

Так і не виростуть. То сорт такий.

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, toj_tu said:

Невже Лучани ще довго будуть терпіти наругу над НАШИМ містом коломойсько-паличників?

http://www.volynpost.com/news/174835-vidomi-rezultaty-oficijnogo-pidrahunku-golosiv-na-vyborah-mera-lucka

http://www.volynpost.com/news/175082-za-kilkistyu-obranyh-goliv-gromad-partiia-za-majbutnie-peremogla-ievropejsku-solidarnist-batkivschynu-i-svobodu

"Після бійки руками не махають"

22 minutes ago, Cherman said:

На тій частині пр. Волі, де ремонт робили раніше, дерева вже з 20 років нормальними вирости не можуть. Хоча, то і не дивно. Ті тоненькі патики, що висадили, та ще й з купою бетону навколо, ніяк не зможуть стати нормальними деревами.

Мудрий господарник думає про майбутнє - то ж не виділиш потім коштів на обробку/закупівлю/пересадку <_<

• +1 1
Опубліковано
49 минут назад, Zheny@ сказал:

Не знаю, кому там Палиця в борщ насрав.  Поки що те, що відбувається в місті занепадом не назвеш.

http://pdd.ua/ua/34/

Палиця всім нам навалив і не в борщ , а в душу.А посилання прочитай уважно.

Опубліковано

Ти бачив?

Чому жовта?Прочитай ПДР.

В посиланні @Zheny@ ж написано 

"Оранжевий колір мають лінії тимчасової розмітки."

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, toj_tu сказано:

Палиця всім нам навалив і не в борщ , а в душу.

unnamed.jpg

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

В молодості, коли гуляв по Теджону, звернув увагу на їх забори і парканчики. Всі вони були зроблені з нержавійки. Вообще бімба. Красити не треба, не ржавіють. Да дорожче за залізні, але на все життя

Це так, чисто професійний погляд як зварювальника.

Коли вже і в нас почнуть мислити трішки наперед ?

Опубліковано
3 хвилин тому, Cherman сказано:

В нас би лигарі за ніч познімали ті парканчики.

а господаря би в сексуальне рабство здали 

Опубліковано
Щойно, Cherman сказано:

Трохи південніше від північнокорейського пупса.

гру в кальмара дивився, але твій пост не зрозумів 

Опубліковано (змінено)
39 минут назад, weldermaster сказал:

молодості, коли гуляв по Теджону, звернув увагу на їх забори і парканчики. Всі вони були зроблені з нержавійки

Як на цвинтарі.

Змінено користувачем volks
  • Ха-ха 1
Опубліковано
3 годин тому, toj_tu сказано:

Палиця всім нам навалив і не в борщ , а в душу

може у вас із ним якісь особисті неприязні?

На роботу не  взяв, чи в 1000 грн відмовив?

От хай мені хтось пояснить!

Опубліковано (змінено)
1 час назад, case_l сказал:

ану ткни в гугл мапс де це було

Тоєсть? Де саме бачив ті парканчики? Так вони по всьому місті. Фото моє. З архіву. Не гугл )))

IMG_1258.JPG

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
3 хвилин тому, weldermaster сказано:

Тоєсть? Де саме бачив ті парканчики? Так вони по всьому місті.

IMG_1258.JPG

Точно з нержавійки, чи просто нікельовані?

Опубліковано
12 годин тому, volks сказано:

В посиланні @Zheny@ ж написано 

"Оранжевий колір мають лінії тимчасової розмітки."

так розмітка ж не оранжева :)

Коли у Луцьку відкриють проспект Волі для транспорту

"Жовта смуга відноситься до одного з видів горизонтальної розмітки, і, згідно з ПДР, жовта розмітка є постійною. Дану розмітку застосовують виключно в цілях зручності, для гарної видимості."

З іншої сторони на всяких ремонтах трас тимчасова розмітка теж ніхріна не оранжева.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
21 час назад, Zheny@ сказал:

може у вас із ним якісь особисті неприязні?

На роботу не  взяв, чи в 1000 грн відмовив?

От хай мені хтось пояснить!

Боронь Боже ще до нЬОГО за чимось.
Пояснюю.Людина в бізнесі.Бізнес розкручений до "нєхачу".Здавалося б досить і пра-пра-пра-....,а ні.Треба пертись у владу.Треба відкати самому собі давати.Треба своїх поплічників примостити.І Т.Д.  І Т.П.

Змінено користувачем toj_tu
Опубліковано
2 годин тому, toj_tu сказано:

Боронь Боже ще до нЬОГО за чимось.
Пояснюю.Людина в бізнесі.Бізнес розкручений до "нєхачу".Здавалося б досить і пра-пра-пра-....,а ні.Треба пертись у владу.Треба відкати самому собі давати.Треба своїх поплічників примостити.І Т.Д.  І Т.П.

Власне всі бізнесмени такі. Що не так?

Ок. Прийшов би Мартиняк, умовно, чи Івахів, чи якийсь ще чувак з оверрдохуя баблом!

То що ? що саме не так з саме Палицею??

Він дітей нахаляву в своїх буковельських санаторіях оздоровлює!  Наших дітей з Волині!  Особисто сім'ї знаю! 

Піздєц! ЧИм він вам не вгодив?

Я з ним горілки не пив і не пересікався  по  життю.

але, як кажуть, судити треба по діяніях.

@toj_tu  от що КОНКРЕТНО тобі чи іншим він зробив не так? Тільки чітко і конкретно.  БО все решта  схоже на заказушну пусту писанину.

• +1 1
Опубліковано
13 часов назад, Zheny@ сказал:

Власне всі бізнесмени такі. Що не так?

Ок. Прийшов би Мартиняк, умовно, чи Івахів, чи якийсь ще чувак з оверрдохуя баблом!

То що ? що саме не так з саме Палицею??

Він дітей нахаляву в своїх буковельських санаторіях оздоровлює!  Наших дітей з Волині!  Особисто сім'ї знаю! 

Піздєц! ЧИм він вам не вгодив?

Я з ним горілки не пив і не пересікався  по  життю.

але, як кажуть, судити треба по діяніях.

@toj_tu  от що КОНКРЕТНО тобі чи іншим він зробив не так? Тільки чітко і конкретно.  БО все решта  схоже на заказушну пусту писанину.

В першу чергу дивлюсь як його "каманда" голосує в Раді.Чого він крутиться як гімно в ополонці від однієї сторони в другу, з однієї партії в другу.Ахметова теж кожен дкнь рекламують про його внески в медицину (хоча він і не преться у владу бо там його "каманди" вистачає і без нього , але питання -яким чином він отримав ті кошти (наприклад відкрите питання про вибух на стадіоні "шахтар".От і до палиці такі ж питання.КРАПКА.

• +1 5
Опубліковано
9 хвилин тому, toj_tu сказано:

В першу чергу дивлюсь як його "каманда" голосує в Раді.Чого він крутиться як гімно в ополонці від однієї сторони в другу, з однієї партії в другу.Ахметова теж кожен дкнь рекламують про його внески в медицину (хоча він і не преться у владу бо там його "каманди" вистачає і без нього , але питання -яким чином він отримав ті кошти (наприклад відкрите питання про вибух на стадіоні "шахтар".От і до палиці такі ж питання.КРАПКА.

ти ж дорослий чоловік.

В політиці всі крутяться, як воша на гребінці.  Бо це гроші! Величезні гроші.

Опубліковано
16 minutes ago, toj_tu said:

Геть офтоплю (але лише раз), але оціни ловкость рук: влаштувався - звільнився - влаштувався знову. Прекрасна чесна людина вкупі з чудово реформованою системою.

Утім, під час сесії 20 жовтня депутатка Волинської обласної ради Юлія Вусенко зауважила, що насправді причиною звільнення Пустовіта був лист від Національного агентства з питань запобігання корупції про те, що з певних причин на той момент він не може обіймати цю посаду та його потрібно звільнити.

«Коли мене спитали, я сказав, що це моє рішення. Я мав право скласти повноваження і його використав. У приписі НАЗК було написано, що відповідно до того, що я нібито порушив терміни згоди на спецперевірку, мене треба звільнити з займаної посади. Але насправді терміни не були порушені. Щоб не було проблем у керівницва обласної ради, я склав повноваження. Якщо голова обласної ради сьогодні виніс мою кандидатуру, значить він оцінив мої дії правильно», – сказав Пустовіт.

Пустовіт вдруге став заступником голови Волиньради

Опубліковано
4 часа назад, Zheny@ сказал:

ти ж дорослий чоловік.

В політиці всі крутяться, як воша на гребінці.  Бо це гроші! Величезні гроші.

Він не політик.Він олігарх.Для мене достатньо того , що він є "шефом" однієї із маріонеток-партій коломойського.Ще раз КРАПКА!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...