Перейти до змісту

"Благоустрій" міста(буде багато фото)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Схоже, франківські урбаністи з луцькою владою думають, що лучани рухаються як змійка в тетрісі або шаховий кінь - буквою Г.

20211016_114445.jpg

20211016_114421.jpg

• Cумний 1
Опубліковано
3 minutes ago, volks said:

Схоже, франківські урбаністи з луцькою владою думають, що лучани рухаються як змійка в тетрісі або шаховий кінь - буквою Г.

Нічого, зверху красиво дивиться:ok2: Витоптані будуть кути.

p.s. Як ті бідні палички в землі мають перетворитись в дерева:(

Опубліковано (змінено)
28 хвилин тому, xc90 сказано:

Нічого, зверху красиво дивиться:ok2: Витоптані будуть кути.

p.s. Як ті бідні палички в землі мають перетворитись в дерева:(

урбаністи тут ходити не збираються. вони "продали" ідею, отримали кеш.
так сам як "реконструкція " грушевського з одною смугою і парком посеред проспекту)

Змінено користувачем Dima4s
  • +1 1
Опубліковано
1 minute ago, Dima4s said:

урбаністи тут ходити не збираються. вони "продали" ідею, отримали кеш.
так сам як "реконструкція " грушевського з одною смугою і парком посеред проспекту)

Значить "свої", "правильні" урбаністи :0031:

Опубліковано
7 хвилин тому, Dima4s сказано:

Вже скоро там напевне парк будуть робити, десь недавно втулили знак 4.2 на виїзді з Шухевича на Грушевського. 

Опубліковано
5 годин тому, volks сказано:

20211016_114445.jpg

20211016_114421.jpg

То це твоя петиція світиться на сайті міськради??

Он воно що!

І що тобі не до вподоби?

Опубліковано

Тобто конем ходити тобі не подобається. Ти хочеш як слон?!

Напряму валити найкоротшим шляхом. І пох*й метелики!

Опубліковано
25 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Тобто конем ходити тобі не подобається. Ти хочеш як слон?!

Напряму валити найкоротшим шляхом. І пох*й метелики!

Люди йдуть навпростець. Розумні архітектори мали б це враховувати по максимуму. В нас же роблять тупік і потім будуть кричати що "свині" витоптують газони...

• +1 7
Опубліковано

Ви судите по тому малюнку що хтось десь там викладав?

І по тих фото, що ясно, що нічого не ясно ?

Геніально.

1 година тому, volks сказано:

Як людина.

Ти ж перший згадав шахову фігуру.  Я тобі навів такий же приклад.

Опубліковано
14 минут назад, Zheny@ сказал:

Ти ж перший згадав шахову фігуру. 

Так люди - це не шахові фігури, щоб квадратами ходити і їздити велосипедами.

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Так люди - це не шахові фігури, щоб квадратами ходити і їздити велосипедами.

трошки *уйова логіка.

Бо якщо слідувати цій логіці, то мені навпростець через дорогу (4-6 полос) перейти швидше, ніж коньом буквою "Г" йти до переходу.

Да, на фото видно, як уєбанско доліпили ту бруківку до існуючої, але я так поняв, що там не було іншого виходу, бо інакше потрібно було  б робити тротуар ширшим на 50см, і на всю довжину. А це зайвих кілька десятків м2

бруківки. З вкладанням.  Це зайві тисячі грн. Краще кілька дерев посадити.  Чи лавку поставити.

20 годин тому, xc90 сказано:

p.s. Як ті бідні палички в землі мають перетворитись в дерева

Слово "саджанці" тобі не знайоме?  дерев ніколи не садив?

Чи ти хочеш, щоб тобі як в Нідерландах чи Німеччині привезли одразу готові 10-метрові ?

Дороблять все, тоді будете критикувати.

Я вже писав, мені це нагадує той випадок, коли ремонтували будинок "біг бен". І будівельник по приколу нанесли "вишиванку" орнамент.  Не фарбували, а просто трафарет приклали.

Що вже було смороду від всяких громадських "діячів". 

Опубліковано
3 минуты назад, Zheny@ сказал:

це зайвих кілька десятків м2

бруківки. З вкладанням.  Це зайві тисячі грн.

Ааа. То це проектанти потурбувались, щоб зайві декілька тисяч не витратити на вкладання бруківки. Зрозуміло. Тоді вибачаюсь. Був неправий.

Опубліковано
Щойно, volks сказано:

Ааа. То це проектанти потурбувались, щоб зайві декілька тисяч не витратити на вкладання бруківки. Зрозуміло. Тоді вибачаюсь. Був неправий.

я навіть коментувати не хочу.

Опубліковано
10 минут назад, Zheny@ сказал:

я навіть коментувати не хочу.

Краще б ти цю фразу декількома постами вище написав.

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, Zheny@ said:

Слово "саджанці" тобі не знайоме?  дерев ніколи не садив?

Чи ти хочеш, щоб тобі як в Нідерландах чи Німеччині привезли одразу готові 10-метрові ?

Слово "саджанці" мені прекрасно знайоме. Саджу дерева щороку. І добре знаю, які шанси в такої палички протриматись перших пару років. Також знаю таке слово як "крупноміри".

Щодо 10-метрових - не знаю, може в Європі дерева ростуть швидше вище сильніше, але дурної роботи з пересаджуванням щорічним - чомусь немає.

Щодо бюджету - знайшов UK сайт з приблизними цифрами. Цифру реконструкції площі не підкажеш?

1971212366_Screenshot2021-10-19124457.jpg.0623fa34b7eb22c0d382ab2820f3d7ef.jpg

1 hour ago, Zheny@ said:

Дороблять все, тоді будете критикувати.

А, так - якраз вчасно буде.

1 hour ago, Zheny@ said:

Я вже писав, мені це нагадує той випадок, коли ремонтували будинок "біг бен". І будівельник по приколу нанесли "вишиванку" орнамент.  Не фарбували, а просто трафарет приклали.

Що вже було смороду від всяких громадських "діячів".

А мені це нагадує той випадок, коли радіємо будь якій реконструкції, бо ж то сам цар нам це подарував. І сама популярна фраза "а це краще, ніж було".

Те, що за свої ж гроші люди будуть витоптувати реконструйований сквер і розносити багнюку далі (а в теплу пору дихати пиллю) - то нічого, головне що хоч щось зробили.

Змінено користувачем xc90
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, xc90 сказано:

А мені це нагадує той випадок, коли радіємо будь якій реконструкції, бо ж то сам цар нам це подарував. І сама популярна фраза "а це краще, ніж було".

Ну зламай систему!

Хулі ти впусту клаву топчеш?

організуй громадські слухання, що тобі не подобається реконструкція скверу. Одразу з альтернативним варіантом і кошторисом.

Давай!

Опубліковано

Слухай, а може нам нафіг тоді міська рада не вперлась? @volks піде і зробить краще. Я ось займусь проспектом Волі, де бодро відрапортували, що роботи закінчені, хоча пішоходам це ще смуга перешкод (та й водіям на авто з низьким кліренсом де не де доводиться сутужно).

Spoiler

Бл@, знову та сама пісня. Форум - на те і форум, що зходяться різні думки і різні погляди. Якщо @volks помітив якусь хрінь за бюджетні кошти - то це вже його вибір, що далі з цим робити: викладати фото на форум чи йти і #зробикраще.

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

Проїхавсь проспектом Волі.Жахіття!А скільки бабла вгатили.Щоб показати ,що вони щось зробили - всю дорожню розмітку зробили жовтим кольором (навіть "зебри" ) , чим порушили купу правил ПДР.ДЕБИЛИ!Невже Лучани ще довго будуть терпіти наругу над НАШИМ містом коломойсько-паличників?

Змінено користувачем toj_tu
Опубліковано (змінено)
56 хвилин тому, toj_tu сказано:

Невже Лучани ще довго будуть терпіти

довго, поки будуть обирати - стільки і будуть, чи - їх (коломойсько-паличників, чи будь-кого іншого) хтось призначає "зверху"? ні? Тоді в чому питаня?

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
23 минуты назад, Bliksss сказал:

довго, поки будуть обирати - стільки і будуть, чи - їх (коломойсько-паличників) хтось призначає "зверху"? ні? Тоді в чому питаня?

Власне в підтексті питання так і стоїть.

Опубліковано
1 хвилина тому, toj_tu сказано:

Власне в підтексті питання так і стоїть.

це питання - щоразу стоїть перед виборами, толку?

Опубліковано
31 хвилин тому, toj_tu сказано:

Невже Лучани ще довго будуть терпіти наругу над НАШИМ містом коломойсько-паличників?

Не знаю, кому там Палиця в борщ насрав.  Поки що те, що відбувається в місті занепадом не назвеш.

37 хвилин тому, toj_tu сказано:

всю дорожню розмітку зробили жовтим кольором

http://pdd.ua/ua/34/

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...