Factory Posted April 7, 2018 Share #1 Posted April 7, 2018 отже попався я на те що забув купити саме головне - ХРІН отже тамтам - пусто салют на соборгості - пусто атб - пусто нашкрай біля північого - 0 експрес наш край на біля північого біля гуртожитків сну - знайшов, там ще був... надіюсь комусь стане в нагоді... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANJAK11 Posted April 7, 2018 Share #2 Posted April 7, 2018 та сама фігня )))) Правда в Салюті купив, в дробній банці, від *Маринадо*, відчуваю що не айс, але ще не пробував Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted April 7, 2018 Share #3 Posted April 7, 2018 20 минут назад, MANJAK11 сказал: та сама фігня )))) Правда в Салюті купив, в дробній банці, від *Маринадо*, відчуваю що не айс, але ще не пробував він попсовий ... я вчора такий брав. там тільки колір хріну. Треба шукати хрін Демидівський ... просто жесть який ядрьоний Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANJAK11 Posted April 7, 2018 Share #4 Posted April 7, 2018 про Димидівський в курсі, але на безрибьї й рибу раком Link to comment Share on other sites More sharing options...
Такер Posted April 7, 2018 Share #5 Posted April 7, 2018 45 минут назад, sanbOK сказал: він попсовий ... я вчора такий брав. там тільки колір хріну. Треба шукати хрін Демидівський ... просто жесть який ядрьоний Там і кольору немає, це колір буряка))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted April 7, 2018 Share #6 Posted April 7, 2018 22 минуты назад, Такер сказал: Там і кольору немає, це колір буряка))) точно. затупив Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanima Posted April 7, 2018 Share #7 Posted April 7, 2018 1 година тому, sanbOK сказано: він попсовий ... я вчора такий брав. там тільки колір хріну. Треба шукати хрін Демидівський ... просто жесть який ядрьоний я взяла демидівський. гіркий кислий і несмачний попався. навіть запаху хрону немає. найкращий вінницький. є в магазинчику на дубнівському кільці. сьогдні купляли Link to comment Share on other sites More sharing options...
S30 Posted April 7, 2018 Share #8 Posted April 7, 2018 Та нунафік купляти. Я його сам роблю. Бо з дитинства до вподоби міцний, щоб аж вуха в трубочку скручувались. А купований то не хрін, а "Хрєновая закуска". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deemon Posted April 7, 2018 Share #9 Posted April 7, 2018 Поліський рецепт - замість буряка, вишневий сік. Колір на виході - рожевий, міцність 10/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack74 Posted April 7, 2018 Share #10 Posted April 7, 2018 Я вчора був в ТамТамі годин в 9 вечроа, то хрону було валом. Упаковками-стосами стояли. Я теж сам робив, коли було натхнення, але коли з'явився демидівський, то.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted April 7, 2018 Share #11 Posted April 7, 2018 17 минут назад, lanima сказал: я взяла демидівський. гіркий кислий і несмачний попався. навіть запаху хрону немає. Знайомий, який працював на заводі де його роблять привозив тому і кажу що був хороший, який зараз то ХЗ бо треба шукати і пробуати Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanima Posted April 7, 2018 Share #12 Posted April 7, 2018 1 хвилина тому, sanbOK сказано: Знайомий, який працював на заводі де його роблять привозив тому і кажу що був хороший, який зараз то ХЗ бо треба шукати і пробуати мабуть все залежить від партії. чисто людський фактор. завтикали . переварили. в результаті вийшла якась бурда. теж не вперше його купляю. раніше був смачний. аж сльози капали) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANJAK11 Posted April 7, 2018 Share #13 Posted April 7, 2018 3 минуты назад, lanima сказал: мабуть все залежить від партії. чисто людський фактор. завтикали . переварили. в результаті вийшла якась бурда. теж не вперше його купляю. раніше був смачний. аж сльози капали) варіантів може бути маса. Як тільки зьявляєтся щось нормальне по якості, невдовзі зьявляєтся підробка, накаламучена в *гаражах* . Може помінятись технолог й якість перетворюєтся в каку, помінявся власник й багато багато іншого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokian Posted April 7, 2018 Share #14 Posted April 7, 2018 Останнім часом люди дуже звикли, що все є і все можна легко купити. Бабці перестали терти хрін( бо то таки важка і сльозлива робота), а завд демидівський тупо зупинився, не розрахували попиту. Вчора був дощ і всі ще дороблювали по дому , повікладали покупки на сьогодні . В результаті зелену цибулю вчора ніхто не брав по 100 грн, а сьогодні вона по 200 закінчилась вже в 11й годині. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli Posted April 7, 2018 Share #15 Posted April 7, 2018 1 година тому, lanima сказано: я взяла демидівський. гіркий кислий і несмачний попався. навіть запаху хрону немає. найкращий вінницький. є в магазинчику на дубнівському кільці. сьогдні купляли Теж два рази брав... Кислий та гіркий, шось не то... Робив сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Factory Posted April 7, 2018 Author Share #16 Posted April 7, 2018 я теж хотів робити сам правда позаглядав по сусікам на дачі і зрозумів що осінню непідготовився..... нічого, в планер на осінь вже записав деякі завдання Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli Posted April 11, 2018 Share #17 Posted April 11, 2018 вчора в SPARі чоловік теж питав за хрін, він ЗАГСу і до 40-го обходив всі магазини Link to comment Share on other sites More sharing options...
S30 Posted April 11, 2018 Share #18 Posted April 11, 2018 Ну фсьо. Тепер знаю чим голоси на виборах будуть скуповувати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volyniaka Posted April 11, 2018 Share #19 Posted April 11, 2018 On 07.04.2018 at 22:20, MANJAK11 сказано: варіантів може бути маса. Як тільки зьявляєтся щось нормальне по якості, невдовзі зьявляєтся підробка, накаламучена в *гаражах* . Може помінятись технолог й якість перетворюєтся в каку, помінявся власник й багато багато іншого. Шкода Демидівка перестала випускати "Хрін з морквою"... ну ду-уже оригіналльний був смак. Звичайний хрін (якщо не підробка) теж ІМХО демидівський найліпший, від домашнього не відрізниш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.