Перейти до змісту

Куплю відеокарту

Рекомендовані повідомлення

Залишився останній пункт щоб заспокоїтись і не ковиряти свого зламка... Е5440+8gb озу. Маю 7770, промоніторивши нагрузку бачу що почала бідненька не витягувати) Думаю щось типу 7870 чи подібного тут було б оптимально) Щось порився на олх, але з інших міст якось я "очкую" брати, А в нас не бачив хороших не дуже дорогих варіантів. Прошу вашої поради, тицьніть носом, або власне хто має на продаж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все впирається в бюджет? Який він? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2000 +/-, але ж як завжди - чим менше тим краще)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7870 ціни починаються з 2500, і біля 3000. Дивіться вже крще 1030.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС навіть не думай купляти БУшну АМДшну відяшку 7800 серії і новішу/потужнішу з ОЗУ від 2 ГБ.

Серйозно ризикуєш нарватись на ушатаний майнінгом екземпляр з як мінімум деградацією відеочіпа, а то й ще якимись глюками.

Краще дійсно, як каже AnimaNoir, купити затичку 1030, гарантовано буде робоча і без глюків. 

Хоча для Е5440, якщо є змога розширити бюджет, можна і 1050.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і я так думаю, А на 1030 щось побоювання бо як не крути це затичка) Хоч і новіша і крутіше того що є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Cniperman сказал:

От і я так думаю, А на 1030 щось побоювання бо як не крути це затичка) Хоч і новіша і крутіше того що є

Ну на крайняк пошукати 750Ті з 2-ма Гб ОЗУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1050 теж затичка, навіть більше того 1050 ti затичка також. Вам не має сенсу брати щось потужніше 750ti-1030, ще можете глянути старі і перевірені 660ti-670 якщо буде за адекватні гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, AnimaNoir сказал:

1050 ti затичка також. 

Така собі затичка.

Знайомий хвалився що на звязці І5-2500 + ГТХ1050Ті + 8 Гб ОЗУ гамає в АсасінсКрідИстоки на високих настройках графіки і причому досить комфортно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Litovets сказал:

Така собі затичка.

Знайомий хвалився що на звязці І5-2500 + ГТХ1050Ті + 8 Гб ОЗУ гамає в АсасінсКрідИстоки на високих настройках графіки і причому досить комфортно.

я на 2 ядерному g3258 +rx 460 4gb пробував на середных плюс текстури на високих, доволі комфортно, 30 було. Тому може бути, хоч 30фпс в місті це відносно комфортно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Litovets сказано:

Така собі затичка.

Високих можливо, але не ультра,  1050 ті це мідл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, case_l сказал:

1050 ті це мідл

Отож бо й воно що мідленд тому і якось не тойво записувати її в затички.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...