Перейти до змісту

При пошуку через Google вискакує вікно з капчею

bormotuha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

При пошуку через Google вискакує вікно з капчею, як це побороти, щоб не з'являлося?

На провайдері Датагруп такого не було, на Київстарі є.

Якщо вмикаю ВПН, то вікна такого нема, хоча у мене ВПН з 60 гіг швидкого трафіка на місяць, але як обійтись без ВПН?

5aa917451e8cb_2.jpg.e090fbb7720dd6d588e5c0556ef20fff.jpg

Опубліковано
47 минут назад, bormotuha сказал:

При пошуку через Google вискакує вікно з капчею, як це побороти, щоб не з'являлося?

Якщо вмикаю ВПН, то вікна такого нема, хоча у мене ВПН з 60 гіг швидкого трафіка на місяць, але як обійтись без ВПН?

пробивай ip по спам базам

Потом сюда http://vpnhook.com/ip-vnesen-v-cherniy-spisok-chto-delat/

Опубліковано
4 часа назад, bormotuha сказал:

На провайдері Датагруп такого не було

то вертайся назад .... офіс працює з 8:30 до 17:30 ... приходь там якраз якісь акційні тарифи :D

Опубліковано
"Почему это происходит? Нет у меня никаких вирусов!

К сожалению, одного зараженного устройства в сети может быть достаточно, чтобы вызвать эту проблему для остальных пользователей сети. " 

В датагрупі багато користувачів користуються однією зовнішньою адресою. У когось вірус, який займається хитрими методами просування сайтів в гуглі, або ж просто багато користувачів на одній айпішці. 
Опубліковано
On 14.03.2018 at 14:42, bormotuha сказано:

На Київстарі це особливо проявляється восени та зимою. Провайдер вже немає просто чистих ІР. Я вже до цього звикла. І немає значення, який браузер.

Опубліковано
12 хвилин тому, Лучанка Тетяна сказано:

Не хочете капчі, змінюйте пошукову систему, наприклад DuckDuckGo

Є таке, але трохи шукає не те, що хочу, та й на інших мовах.

Опубліковано

мав таке з осені , то частіше то рідше, перевірив усі гаджети і браузери методом виключення, писав в київстар, сказали писати в гугл, писав в гугл, сказали писати в київстар, нічого не міняв, пропало десь два місяці тому, оце було знову пару разів, помітив, що частіше таке на запити з кодом (шукав рнр функції і скрипти, ніби після того як сайт робив і то це все зявилось)

припускав навіть, що це через те, що локально запускаю сторінку з лічильником гугл

маю статичну айпі останні півтора року, це безкоштовно в кс, наскільки розумію то біла до побіління, до неї привязаний ddns

на форумі кс багато тем такого типу https://community.kyivstar.ua/domashniy-internet-31/pochemu-poyavilsya-ban-na-google-827/index1.html

найперше що радять зімнити айпі, допомагає, але ненадовго)

ніби, що якщо запити робити зі сторінки гуглком, а не з вікна браузера пошук, то ніби рідше просить

• 4 тижня потому...
Опубліковано

В мене на роботі в якогось Йовбака Дикого Звичайного, схоже, що на власному ноуті, є якась вірусня. То НАЗК блокувало день-два доступ до е-декларацій по загальному зовнішньому ІР, то Гугл глючив аналогічно, і вичислити не вдається - в логах Сквіда нічого геть підозрілого немає, проблема не постійна (того і грішу на ноут). Ноути заборонити таскати з привязкою ІР до мака цисками - то варіант, але для "своїх" (але якраз  там - ВСЕ чисто 100% - навчені всі, причому так, що ні "Петь" ні Scarabів не було і не передбачається - правильно проведені навчання - то тоді, коли юзер падає ще до "вспишки", та і пофіг воно мені - грамотні бекапи є), а от як ціле велике приміщення, і купі підрозділів  ти просто даєш інет через проксі, а юрисдикції на них ніякої не маєш... Правда, схоже, що то таки був "для декларації" епізодично принесений ноут - вже 3 тижні спокою і тиші. Ну або те чудо вінду переставило таки.

Опубліковано
1 година тому, AgentSmith13 сказано:

Ноути заборонити таскати з привязкою ІР до мака цисками

802.1x + RADIUS, і два зовнішні ІР взяти, авторизувався, попав в корпоративну мережу і отримав доступ до внутрішніх сервісів. Не авторизувався попав в гостьовий VLAN і вихід в нет з обмеженою швидкістю і через другий IP, щоб не гадити на основному.

Таке можуть практично всі L2, L3 і смарт свічі.

Опубліковано

Може по дилетантськи трохи, але помітив, що таке трапляється, коли Гугл-пошуком з даного компа (ІР) давно не користувались. (Скажу більше, він місяць взагалі не вмикався). Потім ввели капчу і далі все пучком.

Опубліковано
32 хвилин тому, Volyniaka сказано:

Може по дилетантськи трохи, але помітив, що таке трапляється, коли Гугл-пошуком з даного компа (ІР) давно не користувались.

Ніколи такого не помічав, можливо просто ІР динамічний, коли підключались було видано скомпрометований ІР, того і запросило капчу

Опубліковано
1 час назад, Lisovic сказал:

802.1x + RADIUS, і два зовнішні ІР взяти, авторизувався, попав в корпоративну мережу і отримав доступ до внутрішніх сервісів. Не авторизувався попав в гостьовий VLAN і вихід в нет з обмеженою швидкістю і через другий IP, щоб не гадити на основному.

Таке можуть практично всі L2, L3 і смарт свічі.

Такий метод знаю, але...  2 Ір то добре, але ніхто  за них платити не буде.

Опубліковано
1 хвилина тому, AgentSmith13 сказано:

2 Ір то добре, але ніхто  за них платити не буде.

Додаткові ІР не так і дорого обходиться, та і взагалі якщо компанія не маленька і розподілена то мати декілька ІР в резерві просто необхідно.

Опубліковано

Ну, каналів інету то декілька, і всі зайняті чимось, а от "компанія" і "держустанова" - речі дуже різні - буває і так - циска згоріла - "став простий світч, бо воно 50 тис. коштує". І занавіс, прощай, нормальна мережа з VLANами.

Опубліковано

Ну так на один канал береш декілька додаткових ІР, вартість там не велика буде.

А на рахунок свічів, не дають гроші на нормальний, береш смарт свіч туж циску СБ наприклад, чи Д-Лінка, і маєш собі VLAN, і більшість важливих фіч керованих свічів. Ну і пишеш служебку на керівника з текстом що в зв'язку із невиділення коштів на закупку нормального обладнання і відповідно встановлення дешевого і слабкого обладнання, я не можу гарантувати стабільну роботу мережі. і даєш на підпис, шоб потом не іпали мозок

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 13.04.2018 в 21:26, Volyniaka сказал:

Може по дилетантськи трохи, але помітив, що таке трапляється, коли Гугл-пошуком з даного компа (ІР) давно не користувались. (Скажу більше, він місяць взагалі не вмикався). Потім ввели капчу і далі все пучком.

Я кожний день користуюсь гуугл-пошуком, і така фігня постійно вилазить. Провайдер Люкс-лінк.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
В 14.03.2018 в 14:42, bormotuha сказал:

це або проксі, або ДНС Гугл. Вимкни проксі спочатку, а далі дивись

Опубліковано
29 хвилин тому, Zheny@ сказано:

@Nasida  пані_експерт_увсьому_що_є_на_Борді?

Певно, що так))  і про гроші на бізнес знає, і в ТиРнЕті розуміє

Опубліковано
On 04.08.2018 at 20:48, Zheny@ сказано:

@Nasida  пані_експерт_увсьому_що_є_на_Борді?

Може людина несе світло просвітлення в наших рядах. Поналітали зергі :) 

Опубліковано
В 04.08.2018 в 21:17, bublik007 сказал:

Певно, що так))  і про гроші на бізнес знає, і в ТиРнЕті розуміє

а чому Ви вважаєте, що дівчина не може розбиратися в інтернет-технологіях, ДНС, html,css,php,js?

Опубліковано
56 хвилин тому, Nasida сказано:

а чому Ви вважаєте, що дівчина не може розбиратися в інтернет-технологіях, ДНС, html,css,php,js?

А хто таке сказав?

Опубліковано
12 годин тому, Nasida сказано:

Пані( панно), я Вам такого не казав))   Скажу Вам більше- кума програміст)))))Це був дружній гумор)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...