Перейти до змісту

Встановлення ГБО у м. Луцьку


Snegok

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня спільнота! Зразу до теми, все почалось з того, що вирішив я замінити всі фільтра на ГБО (у мене 4 покоління).Знайшов в інтернеті автосервіси, що на цьому спеціалізуються, і обрав для себе автосервіс на вул. Наливайка, 24а, так як поряд проживаю. Заздалегідь домовився, приїхав, але після заміни фільтрів (які, доречі були чистими) машина стала підтруювати при роботі виключно на газу, на бензині все ок. Думали, що при заміні не дотягнули хомути і пропускає газ, але виявилось все нормально, проте причини не виявили. Так як вже темніло і на дворі було холодно, домовились, що я піджену автомобіль на слідуючий день, задля виявлення причини поломки. Так і зробив, через деякий час мені телефонують і кажуть, що причина в форсунках і що вони вже встановили свої, правда які були у вжитку і завалили ціну 1000 грн, за форсунки, я запитав якого виробника (і виявилось що в інтернеті, вони нові коштують менше), плюс робота 250 грн. Я зазначив, що пригнав машину задля виявлення проблеми і перед тим, як щось встановлювати необхідно мене було попередити і відмовився від встановлення їх обладнання з умовою тільки оплати за роботу. Згодом від майстрів почались питання чому, вони ж нормальні (форсунки) пройшли мало, але я наперекір відмовився і сказав, що заберу машину пізніше після 17:00, почались дурні питання коли приїдеш за машиною і т.д, і так декілька разів в ході наших телефонних розмов. Я щось запідозрив неладне і вирішив підїхати раніше, виявив що ніхто нічого не робив, мої форсунки не знімали.ДО цього всього виламали мені дверну ручку і поставили на герметик, коли я відкривав двері, ручка залишилась у мене в руках. Коли я запитав чому ручка поломана, мені кліпають очима , ти що дурак це не ми. Почалась словесна перепалка, доречі власник сервісу був нетверезий. Я нічого не довів, заплатив за роботу і поїхав. НА ДРУГОМУ СЕРВІСІ МЕНІ СКАЗАЛИ ПРИЧИНУ, а вона виявилась банальною замезли форсунки, вилічив стоянкою в теплому гаражі. АВтосервіс на вул. Наливайка, 24а не рекомендую, працівники і власник не щирі, не добросовісні, обдурюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як свідок, т.к. працюю поряд і допомогаю їх можу пояснити наступне. Форсунки ОМВЛ, що стоять да вашому авто при діагностиці виявили, що пропускають газ, звідси багата суміш, великий розхід газу. Лікування просте - заміна ремкомплекту, який коштує на дані форсунки від 750 грн., плюс робота = 1000 грн. Щоб не розбирати форсунки, за що треба теж платити, підставили форсунки STAG W02, які зняті з авто майстра, пробіг чесно сказали 20К км. В інеті вони коштують нові від 1700 грн (https://lpgtech.ua/forsunki-stag-w-02-4-cilindra-chernye-60-168-ls/https://autogasmarket.ua/news/gazovye_forsunki_stag_w02_i_stag_w03/ ), а не дешевше 1000 грн., як пишеш, вам їх запропонували за 1000 грн. і чесно сказали їх пробіх, а також  ви їх наблюдали. Діагностика була проведено правильно, в повному об"ємі, чого виявилось достатьо для виявлення причин.

На столі в мене лежать аналогічні форсунки ОМВЛ, зняті з авто для ремонту, в яких стрирається пружинка, що прижимає поршень, в інеті повно інформації щодо цієї проблеми. 

Майстер підмінив форсунки, перенастроїв ГБО і після цього був дзвінок вам з пропозицією. Ніхто нікого насильно не примушував, просто хотіли як краще. Але коли клієнт вже на стадії розмови по телефону починає безпідставно звинувачувати в чомусь, з таким клієнтом працювати не можна. Плюс до всього те, що напевно майстер краще знає, що і як повинно працювати. І ще, як може замерзнути форсунка, якщо там в середині немає навіть змазки, один газ? Напевно тому, що там щось  появилось від газу, якщо зайти на мою сторінку тут - https://www.drive2.ru/b/495244227479863497/, або ще краще тут - https://www.drive2.ru/b/494444882526470443/ буде достатньо доказів, зо газ має домішки, які впливають на роботу ГБО, особливо ГБО-4.

І як підсумовуючи вище повторюсь, заміна ремкоплекту форсунок ОМВЛ виходить дорожче ніж запропоновані форсунки та економічно не вихідно. Вімити их можна, але краже їх розібрати для цього, при цьому велика ймовірність, що пружинка лопне і тоді купувати ремкомплект, тобто ті самі граблі, а мити не розбираючи - можна не домити і ця процедура теж не дешева. 

Підміна деталей та вузлів є нормальною практикою і поганого в цьому нічого немає. Щодо фільтрів, фільтра міняються по регламенту, тобто через 10000 км. і не важно чисті вони чи брудні, якщо візуально чистий фільтр, це не означає, що він насправді чистий, не пишіть таке, не не показуй те, що ви не розумієтесь в даному питанні. 

І останнє, підмінні форсунки майстер міняв при вас. А власник не може бути випивший, т.к. має авто на якому постійно їздить по роботі і не вживає вже декілька років то того ж. Щодо ручки, ми не ламаємо нічого і ні у кого, якщо щось таке неприємне стається, повідомляємо..

Не пишіть будь-ласка те, що не стосується теми і не приїжджайте більше до нас, нам такі клієнти не потрібні. Завжди стараємося найти з клієнтами спільну мову, піти на зустріч, пояснити, надати на вибір декілька варіантів вирішення проблем, але коли клієнт з самого початку не довіряє, або шукає подвох і т.д., з таким клієнтом працювати не варто.

П.С. коли причина повернеться з вашими форсунками, т.к. вони пропускають, напишіть сюди чесно як вирішили проблему.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдя уж, з ГБО позиції сторін зрозумілі, а от з зламаною ручкою... напевно третя сила (сепари-барабашки)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Андрія( foma 144) ,людина чесна і херні не робить,не раз мав з ним справу і все добре!!!!! Ручку ,знаю точно,зламали москалі!!!!!!

П.С а форсунки Омвл треба було замінити на Стаг В02!!!! Стаг на багато краші і майже вічні ,ремкомплект дешевий!!!!!

Всіх з другим днем весни))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Про яку недовіру може бути мова і які настрої якщо я Вам залишив ключі від свого автомобіля і сам напрошувався на проведення запропонованих регламентних робіт. Тим паче я передав Вам машину у справному стані, не враховуючи перебої у роботі ГБО. Ви прийняли автомобіль, а потім такі неприємні проблеми, як з ручкою. Герметик чи інша речовина ще свіжа і  той момент не засохла. Тим більше за день до того я по триста раз перед Вашим майстром заводив свою машину і ручка не відвалювалась коли відкривав двері. Повідомляєте Ви, якщо щось пошкодите, ага хіба, що постом вище.

2. За що Ви взяли гроші, якщо нічого не зробили?

3. До цього на попередньому моєму автомобілі з ГБО 2, я здійснював самостійно заміну фільтра після кожних 10000, а то і частіше і знаю як виглядає чистий, а як той, що потребує заміни.

4. Не знаю хто це писав, але людина з якою я розмовляв була не твереза, один з Ваших майстрів проговорився, що за день до того у Вас була подія, про яку я не розголошую, тому привід був.

5. Заміна ручки, плюс підбір фарби, якщо це власними силами робити коштує не дешево.

6. Звичайно ж майстер знає більше, тому і знає, як у випадку чогось виставити клієнта повним дурнем, що Ви і зробили і це не приємно.

7. Я нікого не звинувачував по телефону, а намагався отримати відповідь, яку майстер відтягував і не давав конкретно.

8. Якщо Ви надаєте послуги у своїй сфері то виконуйте якісно, без брехні, хоч би через те, що берете за це немаленькі гроші.

Звичайно не приїду до ВАс та нікому не рекомендуватиму це СТО.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Barkas сказал:

Про Андрія( foma 144) ,людина чесна і херні не робить,не раз мав з ним справу і все добре!!!!! Ручку ,знаю точно,зламали москалі!!!!!!

П.С а форсунки Омвл треба було замінити на Стаг В02!!!! Стаг на багато краші і майже вічні ,ремкомплект дешевий!!!!!

Всіх з другим днем весни))))

Про Андрія Б???, ахах, якщо заміна патрубка на шевроле авео, який іде з печки отводящий (левый) на тройнік коштує 600 грн (патрубок 120+ робота 480) це порядність то Ви мене вибачте, я десь не з цього всесвіту. Я ж тоже дібіл, один раз наї..ли, навіщо знов туди поїхав).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Snegok сказано:

Про Андрія Б???, ахах, якщо заміна патрубка на шевроле авео, який іде з печки отводящий (левый) на тройнік коштує 600 грн (патрубок 120+ робота 480) це порядність то Ви мене вибачте, я десь не з цього всесвіту. Я ж тоже дібіл, один раз наї..ли, навіщо знов туди поїхав).

Так, я Андрій Б., але я не робив патрубок, тому мені не приписуй. Я тільки по телефону передавав слова майстра і вчора особисто не розмовляв, працював на дворі з іншим авто в цей час, хоча в бокс заходив.

Щодо нічого не зробили. Зробили, провели діагностику, виявили проблему, підставили наші форсунки, ще раз переконались, що проблема в форсунках, передзвонили, запропонували нормальні форсунки по нормальній ціні, при цьому ніхто не наполягав, після негативної відповіді поставили назад старі форсунки, повернули старі налаштування. Дали рекомендацію щодо заміни форсунок, т.к. ремкомплект встановлювати просто не вигідно. Що ще треба було зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НІчого я вже не взмозі довести,  але висловив свою думку, яка опирається на факти та практично виконану роботу. Робота, як на мене не задовільна, економічно не огбгрунтована(ціна+якість). Зокрема до цього всього, завдали шкоди автомобілю (дверна ручка), потрібно було викликати поліцію, щоб зафіксувала шкоду. Так ще цього не визнають. Вибачте , що відхиляюсь від теми, просто накипіло, цей "розвод", що мене спіткав двічі на вищевказаному СТО не можливо не оминути. Тому спільнота робіть висновки, з висловленого з моєї сторони та сторони особи, яка надавала послуги. У мене все, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, Snegok сказано:

НІчого я вже не взмозі довести,  але висловив свою думку, яка опирається на факти та практично виконану роботу. Робота, як на мене не задовільна, економічно не огбгрунтована(ціна+якість). Зокрема до цього всього, завдали шкоди автомобілю (дверна ручка), потрібно було викликати поліцію, щоб зафіксувала шкоду. Так ще цього не визнають. Вибачте , що відхиляюсь від теми, просто накипіло, цей "розвод", що мене спіткав двічі на вищевказаному СТО не можливо не оминути. Тому спільнота робіть висновки, з висловленого з моєї сторони та сторони особи, яка надавала послуги. У мене все, дякую.

Можна в топ, дані про авто( рік, мотор..), фото підкапотного простору( зі знятою кришкою моторного відсіку), та фото поломаної ручки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, EleKtrik сказал:

Можна в топ, дані про авто( рік, мотор..), фото підкапотного простору( зі знятою кришкою моторного відсіку), та фото поломаної ручки?

А доцільність розголошення цих даних? Ще й фото? Зараз час не той, щоб фото машини скидувати на люди. От фото ручки можу й скинути, але ще раз кажу це не доцільно, більше безглуздо. Гроші мені ніхто за шкоду не відшкодує!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...