Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
23 годин тому, ksena555 сказано:

Президентом має бути тільки Юля! Всі провидці казали, що як жінка буде президентом України, то Україна розцвіте!

Тому Юля- наш президент!!!

20-25 років мучить країну і ще мало ? а ви елементи бдсм не полюблаєте часом ? :)

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
55 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Так може краще рівнятися туди, де рівень життя в рази кращий?))

А не до індійців де все погано, чи до якихось племен африканських

о тут я з тобою на 100% згідний

але і грішити що в нас вже так все прямо погано не варто

Опубліковано
37 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

о тут я з тобою на 100% згідний

але і грішити що в нас вже так все прямо погано не варто

найбіднішу країну Європи не варто порівнювати з країнами Європи 

Опубліковано
29 минут назад, case_l сказал:

найбіднішу країну Європи не варто порівнювати з країнами Європи 

Порівнювати з африканцями і радіти як дурники, що в нас не все так погано.

Опубліковано
16 хвилин тому, volks сказано:

Порівнювати з африканцями і радіти як дурники, що в нас не все так погано.

все пагано

одне зубажіння

Опубліковано
2 часа назад, halcogen сказал:

Погано шукали. Почекати залишилося вже не довго. Прийде мир.

я от не можу зрозуміти. Майже всі ваші пости суцільний стьоб, чи ви дійсно такий ?

Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

я от не можу зрозуміти. Майже всі ваші пости суцільний стьоб, чи ви дійсно такий ?

чудо пости накручує

Опубліковано
40 минут назад, halcogen сказал:

ПРОРОЦТВО ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОГО СВЯЩЕННИКА, ОТЦЯ ГЕРМАНА БУДЗІНСЬКОГО ЗРОБЛЕНЕ В ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО РЕФЕРЕНДУМУ РОКУ БОЖОГО 1991.

https://antikor.com.ua/articles/94232-prorotstvo_svjashchenika_dlja_ukrajini._z_volodimira_pochalosja_i_na_volodimiri_zakinchitjsja

ну і ? опубліковано в 2016му році

99456453c756d0965bbbf18e6b95d52c.png

ще раз питаю, є щось опубліковане ДО 2014 року ? Коли воно тіпа предсказане, не важливо, можна написати, що хочеш, а от дата публікації і є маркер, що то тільки перед виборами вилазить. Походу вам пора магазин в юванті купувати ))

Опубліковано
47 минут назад, halgrath сказал:

Слуга Коломи оголосив, що йде в президенти. Мудрості усім в Новому році.

голосуйте за порошенка!

Опубліковано

Зеленський, навіть з своїм "приколом", коли по всіх каналах вітає Президент, а на 1+1 - Зеленський, і з запізненням на 5 хв - Порошенко - то півбіди ще. А от те, що на тому ж 1+1 ДВІЧІ йдучи повз телевізор курити (десята вечора і пів першого десь) я бачив привітання Бойка і Рабіновича - оце, враховуючи, ХТО ці "таваріщі" - піз*єц. Повний. Ледь не вивернуло.

Опубліковано
23 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

А от те, що на тому ж 1+1 ДВІЧІ йдучи повз телевізор курити (десята вечора і пів першого десь) я бачив привітання Бойка і Рабіновича - оце, враховуючи, ХТО ці "таваріщі" - піз*єц. Повний. 

Сьогодні їх привітання крутили найбільше. І це ще Інтер не вмикався.

Опубліковано
11 минут назад, volks сказал:

Сьогодні їх привітання крутили найбільше. І це ще Інтер не вмикався.

Інтер не пам'ячтаю, коли бачив взагалі. Як крутили часто - то добре, що я за компом сиджу таки, а не ТБ дивлюся - нерви зберіг.

Ну і, якщо трошки критично на ту витівку Зеленського і 1+1 глянути... То не законом затверджено, зрозуміло, але є напівофіційний "протокол" такий - за 5 хв. до Нового року - вітання Президента (а не офіційна заява одного з кандидатів "я балотуюся")... А уявляєте собі, як класно буде, коли він, будучи обраним, приїде на ОФІЦІЙНИЙ протокольний захід в Європу, почує щось, що йому не сподобається, зробить свій фірмовий вираз обличчя, і пошле всіх, ну, чи президента/міністра якого "в сраку"? Чи факунця тикне? Після цієї витівки - це, в принципі, можливо.

Ні, якщо він Путіну в очі "фак" покаже, чи взагалі в пику дасть - то таке... Але може, як казав Притула "бути і гірше"...

Ну і до питання про "в країні повна цензура", "свободи слова нема"... Що було б при Янику з Зеленським, "95 кварталом" і всіма причетними? Так отож. Я думаю, "плюси" вже в 00:20 показували б отаку картинку:

secam-for-dv.png.209f51e91ba3e979cc056ac6d6fa541a.png

Опубліковано
On 27.12.2018 at 13:35, halcogen сказано:

Хто нафіг вирубить нарешті той Інтер?

Руского міра на Інтері більше ,ніж в Росії.

Ну а Зеленський-це взагалі дно.

Масон криворізького розливу у всій красі 

Після його белькотання про Томос  сьогодні, народу нарешті видно  все його нутро дешеве.

Опубліковано
9 годин тому, Zevs_Isver сказано:

за те в нас з крану тече чиста вода і туалет в приміщенні - більшість індусів  беруть воду з річки і нечистоти в ту саму річку....

і не жужжать

Вода не чиста - це технічна рідина, що псує наші прибори (колонка, котел, крани та інші прилади).

Індуси живуть значно брудніше й на інших, примітивніших рівнях. Це їх культура, але це і смітник для нас - ми так само від москалів відрізняємось. Можна до сто біса  дописів про "ми єдіни" писати, але досить один раз їх "деревню" побачити, щоб зникли всі питання. 

Опубліковано
4 хвилин тому, sergkots сказано:

Вода не чиста - це технічна рідина, що псує наші прибори (колонка, котел, крани та інші прилади).

ооооо, в нас є колонка, котел, крани та інші прилади - ми щасливі люди

:)

ех,

як  добре що ми не бачили зблизька яка вода в річці Ганг

Опубліковано
10 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

ооооо, в нас є колонка, котел, крани та інші прилади - ми щасливі люди

:)

ех,

як  добре що ми не бачили зблизька яка вода в річці Ганг

це питання на що рівнятись (куди є бажання йти) - на азію чи Європу. 

Опубліковано
17 хвилин тому, sergkots сказано:

це питання на що рівнятись (куди є бажання йти) - на азію чи Європу. 

рівнятися, а не нити що в нас все погано

Опубліковано
8 часов назад, Nokian сказал:

Хто нафіг вирубить нарешті той Інтер?

Руского міра на Інтері більше ,ніж в Росії.

Ну а Зеленський-це взагалі дно.

Масон криворізького розливу у всій красі 

Після його белькотання про Томос  сьогодні, народу нарешті видно  все його нутро дешеве.

а скажіть мені,чим Зеленський гірший за нинішнього президента?

Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

а скажіть мені,чим Зеленський гірший за нинішнього президента?

Хто сказав,що гірший?В нього *братскій* народ руськіє.Ще клоуна виберіть,.  * «Я очень хочу обратиться к господину Путину. Уважаемый Владимир Владимирович! Не допустите со своей стороны даже намека на военный конфликт. Потому что Россия и Украина – действительно братские народы. Если вы хотите, я могу вас умолять на коленях. Но не ставьте на колени, пожалуйста, наш народ»

Опубліковано
8 минут назад, ig_rok сказал:

Хто сказав,що гірший?В нього *братскій* народ руськіє.Ще клоуна виберіть,.  * «Я очень хочу обратиться к господину Путину. Уважаемый Владимир Владимирович! Не допустите со своей стороны даже намека на военный конфликт. Потому что Россия и Украина – действительно братские народы. Если вы хотите, я могу вас умолять на коленях. Но не ставьте на колени, пожалуйста, наш народ»

пруф?

Нам тут добре в теплих оселях, а там, на сході людям най буде краще фіговий мир, ніж гарна війна!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...