Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

6 минут назад, ForZa сказал:

Ну якщо судиш по телефонній розмові - то суди і далі :) До Авакова з цього приводу за стільки часу маєш "дебати"? Студійні розмови до цього не мають жодного відношення! Може ти ще щось маєш проти українців, що російською розмовляють? А може через такі розмови і є купа проблем в Україні?!

Я запитувала в цій темі,а чим не сподобалася телефонна розмова?

Мені дуже сподобалася.Зеленський показав,що вміє відстоювати свої інтереси-значить має в і шанси відстоювати і державні.

Дотепно слово не доречне,а ось "остоумно" однозначно так відповісти ,що я закінчу через 5 років,а ви 22 числа)

Мені Зеленський з кожним днем все більше подобається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
2 хвилин тому, paksivatova сказано:

Мені дуже сподобалася.Зеленський показав,що вміє відстоювати свої інтереси-значить має в і шанси відстоювати і державні.

Зеленський показав шо він гопнік!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, paksivatova сказал:

Президент сказав,що готовий щодня до дебатів

Ну так, країна зупинилась і вже нікого нічого не цікавить окрім дебатів :) Вже скільки сказано і написано, що ці дебати не вплинуть на воєвиявлення громадян! Більше йому казати немає чого і вципився в ці дебати. А 2014 пригадати не хоче? Краще б вже помовчав!!!

Скрізь казалось, що у цьому році великі виплати по кредитах, щоб паски затягували бо тяжкий рік буде, то може б зєкономили на тих дебатах за державний кошт? А видно, що це їх не цікавить і це президент так дбає про це?! Немає про що тут казати... як вважали людей за біомасу - так і продовжують! Подивишся на тих людей у толпі біля стадіону, на ті обличчя... а вони плескають... М-да... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Ha3aP сказал:

Соромлюсь запитати, а що там від гопніка? :) А всі ці роліки, агітки, висловлювання про наркомана і багато всього іншого - це що?! З такими по іншому ну ніяк!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, ForZa сказано:

Соромлюсь запитати, а що там від гопніка? :) А всі ці роліки, агітки, висловлювання про наркомана і багато всього іншого - це що?! З такими по іншому ну ніяк!!!

Першим і крайнім реченням ви самі підтвердили те що він гопнік. Як би там не було, кандидат у президенти немає права себе так вести. 

З аналізами цирк, на дебати не прийшов, на жоден ефір не з"являється, конкретної ні команди ні програми не має. Я не агітую за пороха, але блін люди, не вже ви не бачите хто такий зеленський?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Ha3aP сказал:

Зеленський всю виборчу компанію показує,що він людина нової генерації

Подивіться навіть на його рекламну компанію-креативна,створена з урахуванням реалій і в Порошенка-злизана з Росії

Світ змінюється ,і в нас з'явився шанс наздогнати його

Бути в тренді,крокувати за технологіями 

Ми не хочемо ходити з кнопочними телефонами-бо смартфон зручніший та більше функцій

Ми не хочемо відправляти факси-бо електронка зручніша та швидша

Ми не хочемо стояти в чергах-бо можна записатися і прийти на відповідну годину

Ми не хочемо стаціонарний телефон-бо є мобільний

Ми не хочемо їхати на підводі до Польщі-бо можна полетіти літаком

Доки ми втюхуємо ланоси-світ розвиває електромобілі

Але за Президента,що не розуміє сутті іновацій - ми тримаємося всіма руками,бо страшно собі зізнатися : що технології змусять розвиватися,по старінкє не прокатить -там дати 13 пенсію та наобіцяти того,що й не думаєш робити

Нагадую,в пустелі збирають більші врожаї,ніж ми на чорноземах

В світі вводять електронні черги,щоб водії фур не жили на кордоні-а у нас на Ягодині фур на 10 км стоїть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, paksivatova сказано:

Подивіться навіть на його рекламну компанію-креативна,створена з урахуванням реалій і в Порошенка-злизана з Росії

Бути в тренді,крокувати за технологіями 

Ми не хочемо ходити з кнопочними телефонами-бо смартфон зручніший та більше функцій

Ми не хочемо відправляти факси-бо електронка зручніша та швидша

Ми не хочемо стояти в чергах-бо можна записатися і прийти на відповідну годину

Ми не хочемо стаціонарний телефон-бо є мобільний

Ми не хочемо їхати на підводі до Польщі-бо можна полетіти літаком

Доки ми втюхуємо ланоси-світ розвиває електромобілі

Але за Президента,що не розуміє сутті іновацій - ми тримаємося всіма руками,бо страшно собі зізнатися : що технології змусять розвиватися,по старінкє не прокатить -там дати 13 пенсію та наобіцяти того,що й не думаєш робити

Нагадую,в пустелі збирають більші врожаї,ніж ми на чорноземах

В світі вводять електронні черги,щоб водії фур не жили на кордоні-а у нас на Ягодині фур на 10 км стоїть...

А звідки ви взяли що зелений візьметься це все реалізовувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Ha3aP сказал:

А звідки ви взяли що зелений візьметься це все реалізовувати?

Як мінімум тому,що знаю чудового експерта ,активіста ,розумного чоловіка нової генерації -що був запрошений до Штабу кандидата в Президенти Зеленського та спілкувавсяз ним 

Жоден інший кандидат його не запрошував

Даного експерта я знаю через одну компанію,яка якраз таки крокує в ногу з часом і показує шикарні результати

Чи буде Зеленський реалізовувати ті речі,які треба-ми не можемо знати та можемо побачити

Я принаймні бачу,що у нього є вірне розуміння куди рухатися та як розвивати країну

При всій любові та повазі,на мові та вірі далеко не заїдеш.Навіть з армією

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, paksivatova сказал:

А його свита якої генерації?

6 минут назад, paksivatova сказал:

Хто буде доганяти світ? Виборці, які голосують по приколу чи "проти Пороха/Зеленського"?
А ця вся паста про "Ми не хочемо" - повна лажа, яка взагалі не в'яжеться з вибором Порошенка/Зеленського =/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Ghost_manka сказал:

А його свита якої генерації?

Хто буде доганяти світ? Виборці, які голосують по приколу чи "проти Пороха/Зеленського"?
А ця вся паста про "Ми не хочемо" - повна лажа, яка взагалі не в'яжеться з вибором Порошенка/Зеленського =/

Про його свиту поговоримо,коли він призначить їх на посади і за місяць-два будуть видеі кроки та ефективність 

Як і про нього

Глянь е на свиту Президента,вас вона влаштовує?

Як і те,яку він продемонстрував високу обізнаність щодо пересування Кулика,що веде розслідування проти Гонтарьової,Філатова,Ложкіна та інших приближених?Навіщо Президенту така інформація щодо слідчого?А як розцінювати його слова,що Кулик буде відповідати по статті за незаконне збагачення-а він вже розслідування провів чи йому доклали?На скільки це в його компетенції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, paksivatova сказано:

мене тут мінуснув один користувач

прочитайте свою думку та його

нічого не нагадало?

а як буде цікаво,як це ви так однаково думаєте-почитайте книгу,про яку я вище писала .Там є відповідь

C319017F-B656-49AA-8946-16E60A92BD01.png

Я писав від себе,цю тему оминав до сьогоднішнього дня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені сьогодні чувак біля променя що за пороха агітує відповів на запитання, чому порох не продав свій завод в РФ, каже "бо ніхто не хотів купити, ви ж знаєте які там бізнесмени", а я йому "а спалити як варіант, чи одразу його закрити, як обіцяв сам не комільфо було?", то він промовчав і пішов далі роздавати газетки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, paksivatova сказал:

Розмова сподобалась. Не сподобався Зе. Безкультурщина, яке не може вести розмову українською.

2 часа назад, ForZa сказал:

До Авакова з цього приводу за стільки часу маєш "дебати"?

Коли буде Аваков балотуватися, плговоримо про нього.

2 часа назад, ForZa сказал:

Може ти ще щось маєш проти українців, що російською розмовляють? 

По-перше, це не простий українець, а Президент.

По-друге, в більшості російськомовних батьки або діди розмовляли українською, а їм гарадскім і сталічним не камільфо сільською мовою говорити.

По-третє, мені за 2 роки в Харкові ніхто не відповів українською, а було і "ви можетє разгаварівать на рускам, а то я вас плоха панімаю". 

Так що не треба тут про ущємльонних рускаязичних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про звільнення Семочка, про "я вас почув" і "я тепер змінюся"

Цитувати

У розслідуванні телепроекту Bihus.info, яке вийшло восени 2018 року, ішлося, що Семочко до призначення першим заступником голови СЗР служив у СБУ у Криму, а його цивільна дружина Тетяна Лисенко і ще семеро членів сім'ї отримали російські паспорти після анексії півострова. Сам Семочко в інтерв'ю ZIK заперечував цю інформацію. За його словами, у нього і його дружини немає ніяких інших паспортів, окрім українських.
Семочко в роки керівництва економічною контррозвідкою СБУ виявляв інтерес до тіньових доходів фармацевтичних компаній, стверджують журналісти програми Bihus.info. Вони підозрюють, що це може пояснити купівлю сім'єю заступника голови СЗР нерухомості під Києвом на 200 млн грн і появу у нього дорогого авто Land Cruiser.
Після виходу в ефір журналістського розслідування Національне антикорупційне бюро України зареєструвало провадження за підозрою Семочка у незаконному збагаченні, а СБУ – за підозрою в можливій держзраді.
9 листопада 2018 року Семочко подав позов про захист честі, гідності і ділової репутації та спростування недостовірної інформації до автора розслідування "Розвідка по нирках" Лесі Іванової, ведучого програми "Наші гроші" Дениса Бігуса, а також "24 каналу", який транслював програму.
В Єдиному реєстрі судових рішень 10 грудня 2018 року було опубліковано ухвалу з інформацією, що в департаменті контррозвідки СБУ підтвердили наявність російського громадянства у цивільної дружини Семочка.
26 березня 2019 року джерело в правоохоронних органах повідомило "Українським новинам", що Національне антикорупційне бюро України закрило кримінальне провадження щодо ймовірного незаконного збагачення першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка у зв'язку з декриміналізацією відповідної статті в Кримінальному кодексі.
6 квітня Порошенко провів зустріч із представниками громадських організацій, на якій йому озвучили головні пріоритети антикорупційного порядку денного, повідомляла виконавчий директор Центру протидії корупції Дар'я Каленюк.
"Обговорювали також кадрові питання стосовно [першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія] Семочка і [першого заступника голови СБУ Павла] Демчини. Президент розуміє токсичність цих людей на їх посадах. Я сподіваюся, що вони полетять із посад найближчим часом. Ну хоча би хтось один із них ще до виборів", – зазначала вона. 
(звідси)

Семочка він звільнив... Лише тепер! Тобто слух йому вилікували лише результати першого туру! А до того він в дупі мав те, що йому намагаються донести!

І це приклад лише по Семочці!

2 годин тому, ForZa сказано:

Заступник глави Адміністрації Президента України Кондратюк подав рапорт про звільнення 

Показати прихований контент

Кондратюк пояснив своє рішення розбіжностями з Порошенком.

"Останні дії президента говорять про те, що він вважає себе одноосібним захисником країни. Він також вважає, що тільки він особисто забезпечив дипломатичну підтримку. Це далеко не так. Це образливо чути не тільки для мене, але і для тисяч військових, які зберігають мир, а також для десятків і сотень дипломатів, які служать на благо України".

На думку Кондратюка, "ключовим фактором успіху президента в сьогоднішній ситуації повинні стати його кадрова політика у призначенні професіоналів і його довіра в делегування їм повноважень".

"Один у полі не воїн, навіть якщо він президент", – заявив заступник глави АПУ. 

Це багато про що говорить! А по секрету, там вже половина АП і Кабміну розбіглися :)

Читав цю "новину" на сторінці "112"-го, а зараз та сторінка чомусь "404 - нам дуже шкода, але цієї сторінки більше нема"

просто факт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, MACCEN сказано:

мені сьогодні чувак біля променя що за пороха агітує відповів на запитання, чому порох не продав свій завод в РФ, каже "бо ніхто не хотів купити, ви ж знаєте які там бізнесмени", а я йому "а спалити як варіант, чи одразу його закрити, як обіцяв сам не комільфо було?", то він промовчав і пішов далі роздавати газетки.

А я от не проти, щоб там був завод, нехай травить москалів, а нам прибутки нехай йдуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Black сказал:

А я от не проти, щоб там був завод, нехай травить москалів, а нам прибутки нехай йдуть.

Я от теж не проти,щоб вакцини та сиворотки завозили з Росії

І думаю,батьки 4х річної дівчинки,що померла влітку від укусу змії -теж були б за

Або принаймні перед тим як спалювати мости(читай відмовлятися від покупки цих препаратів)  - завезти аналоги 

Минуло 5 років,а на це так і не спромоглися... Ціле міністерство є,чим займається-не відомо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 12.04.2019 at 22:23, Nokian сказано:

Для чого постити гіввнонюс та провокатора Корчинського до цього тулити?

Оці для тебе клоуни?

Перепрошую що не відповів раніше.Була поважна причина, Fedot не дасть обманути:)

Саме так, клоуни.В 2015-му треба було їздити з вимогою імпічменту.Вже тоді було зрозуміло що то за гнида.Мудрі хлопці(Romaxa, Iiron наприклад) вже тоді попереджали що, малята, ви дограєтесь своїм мовчанням і підтримкою(особливо обдаровані) баригі но може бути пізно.От і настав час збирати каміння.Насолоджуйтесь:)
Писи.Як-би ти знав, Nokian, яке моральне задоволення я отримую дивлячись як ти тепер тут біснуєшся.Твої пости як бальзам на мою грішну душу:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, jack74 сказал:

Читав цю "новину"

Ну це ж елементарно робиться і не обов'язково на 112 посилатись, те що в них немає доступу, то їх проблема, а гуглиш питання і тобі купа ресурсів з цією інформацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, paksivatova сказал:

Це повний треш...Я навіть не знаю як це коментувати.

Людина нової генерації має бути як мінімум освідченою, толерантною, ввічливою і мудрою. Цих якостей в ньому і близько немає.

За свою виборчу компанію зеленський показав себе наглою, безпринципною і зневажливою людиною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Selbeor сказал:

мудрою

У скільки років мудрість приходить? Ну не важко здогадатись, що у 50 і далі і це відразу говорить про те, що ви готові лише на стару "гвардію" політиків, а це зрозуміло хто і що від них очікувати :)

мінімум освідченою

Якщо не у курсі, то Зе юрист!

наглою, безпринципною

Я б на тебе подивився якби тебе так брудом поливали! А чого далеко ходити якщо тут на форумі, у цій темі вистачає, "толерантно-вічливо-мудрих" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Selbeor сказано:

За свою виборчу компанію зеленський показав себе наглою, безпринципною і зневажливою людиною

Уточни-но, а стосовно кого? 

Натяк, думаю, зрозумілий?

23 хвилин тому, ForZa сказано:

Ну це ж елементарно робиться і не обов'язково на 112 посилатись, те що в них немає доступу, то їх проблема, а гуглиш питання і тобі купа ресурсів з цією інформацією.

Я ж не писав, що ніде нема :) зрозуміло, що є всюди. Я саме про 112-й і незрозуміле видалення ними цієї "новини"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Ha3aP сказал:

кандидат у президенти немає права себе так вести.

Кандидат ні, а президент так - геніально :)

на дебати не прийшов

Дебати призначені на 19-е у останній вечір перед днем тиші, про це і казав Зе, а стадіон, щоб розширити аудиторію, звідки 14 намалювалось? Політтехнологія!!!

конкретної ні команди ні програми не має

Команду як і програму обіцяв до 19-го представити, побачимо.

Я не агітую за пороха, але блін люди, не вже ви не бачите хто такий зеленський?

Саме агітуєш і так слизько :) От якби було декілька кандидатів, то можна так сказати, щоб була альтернатива вибору, а коли лише двоє то: "не вже ви не бачите хто такий" інший - це вже пряма агітація!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, jack74 сказал:

Я саме про 112-й і незрозуміле видалення ними цієї "новини"...

Ну якщо припустити, що відомо чий то канал і сайт (Медведчук) і як вони товаришують з діючим, то... можна зрозуміти і припустити що і до чого :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, ForZa сказано:

Ну якщо припустити, що відомо чий то канал і сайт (Медведчук) і як вони товаришують з діючим, то... можна зрозуміти і припустити що і до чого :)

ну як товаришують, це медведчук пороха в політику привів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...