Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

10 хвилин тому, Nokian сказано:

А ще за Зеленського ця зрадниця Поклонська.

приїде і проголосує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 хвилина тому, case_l сказано:

приїде і проголосує?

Та ні , промиє , чи вже промила мізки, .Набагато ефективніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Nokian сказал:

Та ні , промиє , чи вже промила мізки, .Набагато ефективніше.

Та воно якраз видно, кому шо промили. 

В продовженні теми Томосу - наймвятіший президент в світі підспівує Турчинову і баптистам у день виборів!

https://uapress.info/uk/news/show/172586

Як там - мова, віра, церква... Ну-ну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, risenseven сказал:

Та воно якраз видно, кому шо промили. 

В продовженні теми Томосу - наймвятіший президент в світі підспівує Турчинову і баптистам у день виборів!

https://uapress.info/uk/news/show/172586

Як там - мова, віра, церква... Ну-ну

А баптистов не загоняют в ПЦУ? Тоже церковь не с центром в Украине, они указывают это?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 минут назад, Nokian сказал:

А ще за Зеленського ця зрадниця Поклонська.

Интересно, интервью оплачено из офицального фонда Порошенко или черного? 

Еще и Путину придется платить за размещение его фото на агитационных билбордах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, nickel сказал:

56561451_10214094549742428_237339222762061824_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fiev21-1.fna&oh=b96073263fd40162fc9f1c428b4916e7&oe=5D414154СвÑÑлина вÑд ÐÑбомиÑа ФÑÑоÑÑÑкого.

Шановні порохновці, ви вже визначтесь Зе - агент Кремля чи маріонетка Бєні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, volks сказано:

Шановні порохновці, ви вже визначтесь Зе - агент Кремля чи маріонетка Бєні.

А яка різниця?І так , і так він гірше для України, ніж Порошенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову вибираємо із сортів лайна. І так вже 30 років скоро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, paksivatova said:

От візьміть того ж парламентарія в Італії- 125 000 проти 29 000,різниця в скільки - в 4, 5 разів?

Тю, глянув з/п Лапіна за 2018й - 427 тис. грн. Це +/- 14000 євро. Ділимо на валовий національний дохід (2500 євро). І Україна впевнено обганяє Італію і виходить на перше місце в Європі із співвідношенням приблизно 5,5!!!  

Щось @AgentSmith13 знов налажав з перепостами "фейків"))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально, такого паліва з плакатами ще не було при жодному з президентів. Цікаво, парашик дійсно вважає, що це подіє на населення чи вже тупо підгорає срака?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, yu2007 сказал:

Тю, глянув з/п Лапіна за 2018й - 427 тис. грн. Це +/- 14000 євро. Ділимо на валовий національний дохід (2500 євро). І Україна впевнено обганяє Італію і виходить на перше місце в Європі із співвідношенням приблизно 5,5!!!  

Щось @AgentSmith13 знов налажав з перепостами "фейків"))))

А якщо взяти співвідношення зп депутата, прокурора, судді і інших топ-слуг народа до зп вчителя, робітника, будівельника, лікаря і інших представників того самого народа, то Україна виходить в беззаперечні лідери з вееликим відривом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, по версії УКРОПу вже у нас храми захоплюють БАНДЄРОВЦИ, ото одне иптання - ДЕ? Попа-імбецила з ружжом в Жидичині всі бачили? Так він - мацковський!

https://www.volynnews.com/news/society/persha-kryza-ptsu-chomu-prypynylys-zakhoplennia-khramiv-i-tserkvy-stoiat-porozhnimy/

Перша криза ПЦУ: чому припинились захоплення храмів і церкви стоять порожніми

«Мирний» перехід до лав новоствореної ПЦУ всього за кілька місяців призвів до захоплень храмів, десятків постраждалих та кримінальних проваджень. Все це відбувалося під фанфари президентського Томос-туру.

Уот так уот!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

А яка різниця?І так , і так він гірше для України, ніж Порошенко.

Такого роду меседжи - це точна копія меседжів про Путіна і Навального. Одна контора пише методички?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, ForZa сказал:

Українців, що розмовляють російською, ти теж "руснею" вважаєш?

Я, наприклад не вважаю, маю купу знайомих і друзів з усієї України, і спокійно можу російською відповісти, як треба (сам ту мову знаю досконало і розмовляти, і писати вмію), такими я вважаю тих, хто щиро дкмає, що на Донбасі "гражданская вайна", фіг з ним, з Кримом, "рассія - братскій народ", "а вот при саюзі било лучче", ну, і "команду" Яника сотоваріщі вважаю і решту прихильників "статьнакалєні" УМОВНОЮ "руснею" (незалежно від національності)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, romanc сказал:

А баптистов не загоняют в ПЦУ? Тоже церковь не с центром в Украине, они указывают это?

Прикинь, НІ... І католиків, і греко-католиків, і буддистів, і мусульман, і хоч "пастафаріан" - ніхто не заганяє, та і "мацковських" теж не заганяє ніхто - хочуть просто ЛЮДИ, ГРОМАДА, бути в СВОЇЙ, УКРАЇНСЬКІЙ церкві. А РПЦ тупо не хоче себе РПЦ визнати. А хто не хоче в українську - ніхто не тримає, не забороняє, і за вухап не тягне. Якось так.

Я, якщо, що, не крепко релігією переймаюся, взагалі-то, Томос - то в першу чергу відхід України ще в одній галузі від колонізатора і окупанта, якщо комусь ще не ясно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Прикинь, НІ... І католиків, і греко-католиків, і буддистів, і мусульман, і хоч "пастафаріан" - ніхто не заганяє, та і "мацковських" теж не заганяє ніхто - хочуть просто ЛЮДИ, ГРОМАДА, бути в СВОЇЙ, УКРАЇНСЬКІЙ церкві. А РПЦ тупо не хоче себе РПЦ визнати. А хто не хоче в українську - ніхто не тримає, не забороняє, і за вухап не тягне. Якось так.

Я, якщо, що, не крепко релігією переймаюся, взагалі-то, Томос - то в першу чергу відхід України ще в одній галузі від колонізатора і окупанта, якщо комусь ще не ясно.

А завтра громада захоче в твоїй хаті жити -і що будеш робити?

Як на мене,все має бути цивілізовано і в рамках закону ,а не як комусь хочеться. 

p.s хочеться це як борди з Путіним

..."такая реклама является нарушением закона "О выборах президента Украины", 64-я статья которого запрещает агитацию за кандидата иностранными гражданами. Кроме того, согласно закону Украины "О рекламе", в агитационных материалах запрещено использовать изображение человека без его письменного согласия. "

але Президент,Гарант плює на закон

хіба ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, paksivatova сказал:

А завтра громада захоче в твоїй хаті жити -і що будеш робити?

Як на мене,все має бути цивілізовано і в рамках закону ,а не як комусь хочеться. 

Громада проголосувала більшістю голосів за перехід в ПЦУ, які питання?

Слухати парочку "за рюззьке мір і дідиваівалі"? А як та меншість захоче і поставить пам'ятника Сталіну біля сільради - теж терпіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби можна було зберегтись в житті як в грі - сам би за "зе" проголосував, щоб потім можна було нагадати: "а я ж казав". :) А так - не розумію людей, які заради примарного шансу, що два євреї змінять їм державу, як вигаданий персонаж в серіалі, готові ризикнути самою ж державністю. Один з них олігарх у вигнанні, проти якого ведеться слідство в США, інший - зі сцени прямим текстом виставляє їх же ж хохлами-дурниками, а їх жінок - повіями в москві. При тому, що підстав в це чудо вірити немає. І тепер мені вже не так дивно, як тоді, коли на поліссі вперше почув, що УПА то бандити. І не дивно, що там є село (а може й не одне), де з відривом переміг Бойко. Сумно, але напевно що Львів, Тернопіль та Івано-Франківськ - це останні міста, де холодний розум, націоналізм та національна гідність ще трохи перемагають холодильник та телевізор, де пріоритети інші. Інакше не розумію, чому люди можуть вибирати з поміж двох саме "зе". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Ромко сказал:

Якби можна було зберегтись в житті як в грі - сам би за "зе" проголосував, щоб потім можна було нагадати: "а я ж казав". :) А так - не розумію людей, які заради примарного шансу, що два євреї змінять їм державу, як вигаданий персонаж в серіалі, готові ризикнути самою ж державністю. Один з них олігарх у вигнанні, проти якого ведеться слідство в США, інший - зі сцени прямим текстом виставляє їх же ж хохлами-дурниками, а їх жінок - повіями в москві. При тому, що підстав в це чудо вірити немає. І тепер мені вже не так дивно, як тоді, коли на поліссі вперше почув, що УПА то бандити. І не дивно, що там є село (а може й не одне), де з відривом переміг Бойко. Сумно, але напевно що Львів, Тернопіль та Івано-Франківськ - це останні міста, де холодний розум, націоналізм та національна гідність ще трохи перемагають холодильник та телевізор, де пріоритети інші. Інакше не розумію, чому люди можуть вибирати з поміж двох саме "зе". 

бо такий досвідчений і красномовний Пе вже показав себе

у всій красі

і з програмою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Громада проголосувала більшістю голосів за перехід в ПЦУ, які питання?

Слухати парочку "за рюззьке мір і дідиваівалі"? А як та меншість захоче і поставить пам'ятника Сталіну біля сільради - теж терпіти?

ну якщо по закону перехід відбувається саме таким чином - значить питань нема 

за Порошенка теж проголосувала меншість,та їх же слухають

і на форумі читають

доводиться терпіти інколи

p.s Сталіну пам'ятник,я вас прошу...

Мене інше дивує,коли він людей голодом морив-чому вони терпіли,не повстали?

певно тоді й заклалося,що зараз люди теж терплять 

з іншого боку,кріпацтво не так давно і відмінили 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@paksivatova Ви з голоду пухнете? Що за аналогія? :blink: Доречі, можете спитати про голодомор свого кандидата, кажуть в нього про це теж якийсь жарт був, напевно він  знає.

І почитайте трохи про повстання, яких не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Ромко сказал:

@paksivatova Ви з голоду пухнете? Що за аналогія? :blink: Доречі, можете спитати про голодомор свого кандидата, кажуть в нього про це теж якийсь жарт був, напевно він  знає.

І почитайте трохи про повстання, яких не було.

я надаю перевагу класичній літературі

але коли захочу почитати історію,обов'язково про це почитаю

дякую за рекомендацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 minutes ago, paksivatova said:

я надаю перевагу класичній літературі

але коли захочу почитати історію,обов'язково про це почитаю

дякую за рекомендацію

Так херні не пишіть, хоча тут все і так ясно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тако читаю весь цей сюр і думаю, для кого писалися правила форуму:

IV. Запрещается

Проявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления, простая и нецензурная брань, угрозы, в том числе по отношению к личности, национальности, расовой или религиозной, политической принадлежности другого участника общения в форуме или группы лиц и всего прочего, что попадает под действие УК Украины.

І щось не бачу якихось дій модераторів по наведенню порядку. Безнаказанність породжує беззаконня. Ось так і в країні в цілому. Ось так і живемо. Люди, схаменіться, ви ж люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, yucore сказал:

Так херні не пишіть, хоча тут все і так ясно ;)

Колись, люди забули ,що вони люди - пропаганда чи хто там промили мізки 

Бо ж не сам Сталін ходив і забирав зерно,худобу - а люди це робили на місцях.

А чим відрізняєтеся ви та інші,які дозволяють собі зневажливий тон спілкування до жінки,що не підтримує вашого вождя?

Що дозволяють собі принижувати,обзивати - бо у когось інше бачення,бо людям остогид "колгосп" Порошенка з отими "бізнес-партнерами"

Я вважаю,що Україна не бідна,а розграбована - і вибори,це цивілізований,правильний спосіб отримати ще одну нагоду - навести лад.У Порошенка,як і у Ющенка був шанс - чи моя вина,що вони ним не скористалися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...