Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Люди медведчука вже не криються і замальовують кольори нашого прапору. 

D3tmEVNU0AY1ikA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
12 минут назад, zaHARE сказал:

Народ,ви хоч трохи темку прощупайте.Ще раз- дві авторитетні,незаангажовані міжнародні компанії провели аудит Приватбанку і дійшли висновку, що кошти з банку виводили в компанії власників банку на протязі 10!!!!!! років.Сума збитків 5,5 млрд доларів.
МММ теж була махіною,майже весь бувший союз заніс туди свої рублі.

Це ти прощупай. В приваті не знайшли нічого такого, що не робили інші банки в ті часи. Банківська сфера - це дуже вузька ніша, в кращі часи було менше 200 гравців, усі про всіх усе знають. Порушення знайдені в Приваті, не призводять до банкрутства, наприклад, коли свої фірми отримують кредити, які чужим фірмам і не снилися. Але коли Приват віджали, свої фірми перестали повертати кредити і ці гроші назвали вкраденими. 

Фірми Коломи роками користувалися цими грошима, по твоєму за що Приват платив найвищі відсотки по депозитам? А тепер це назвали "виводили кошти".

Якщо ти в темі, то скажи хто організував медійні атаки на Приват перед націоналізацією, для розгону паніки. Після одінєї з цих атак, власники і "попросили" самі про націоналізацію. Розкажеш правду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, nickel сказал:

Розкажеш правду?

Правду не знаємо ні ти,ні я. Знає Гонтарєва. Я посилаюсь на аудит KROLL. Вони не будуть закопувати свій імідж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, zaHARE сказал:

Правду не знаємо ні ти,ні я. Знає Гонтарєва. Я посилаюсь на аудит KROLL. Вони не будуть закопувати свій імідж.

Кролл каже те саме, що і я.

У компанії Kroll вважають, що "кредитні кошти були використані для придбання активів та фінансування бізнесу в Україні та за кордоном на користь екс-акціонерів та груп афілійованих з ними осіб". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, nickel сказал:

Кролл каже те саме, що і я.

У компанії Kroll вважають, що "кредитні кошти були використані для придбання активів та фінансування бізнесу в Україні та за кордоном на користь екс-акціонерів та груп афілійованих з ними осіб". 

а ще:

Механізми, які використовувалися для маскування джерел та реального призначення кредитів, мають характерні риси скоординованої схеми відмивання грошових коштів. Обсяг операцій та швидкість їх проведення (упродовж кількох хвилин між операціями), відсутність обґрунтованого економічного зв'язку між особою, що погашає кредит, та початковим позичальником, а також широке використання офшорних компаній спеціального призначення (SPV), свідчать про спроби приховати справжнє призначення коштів від регуляторів та інших стейкхолдерів.

Центральним елементом організованої махінації з кредитним портфелем та виведенням коштів була тіньова банківська структура всередині ПАТ "Приватбанк". Ця секретна структура забезпечувала проведення платежів та сприяла руху коштів за сотнями кредитних договорів на мільярди доларів США в інтересах осіб, пов'язаних з колишніми акціонерами та групами афілійованих з ними осіб. До цієї тіньової банківської структури були залучені сотні працівників ПАТ "Приватбанк".

Тіньова банківська структура управляла корпоративним кредитним портфелем пов'язаних осіб. Під її контролем надавалися нові кредити, які зазвичай використовувались для погашення основної суми та відсотків за існуючими кредитами пов'язаних осіб (циклічне перекредитування). Вона забезпечувала здійснення транзакцій з метою приховати джерело та справжнє призначення кредитних коштів, створюючи видимість звичайного клієнтоорієнтованого банку. Банк залучав кошти українських та закордонних вкладників для підтримки схеми циклічного перекредитування.

Для того, щоб якомога довше приховувати значний ризик, який виник при кредитуванні пов'язаних осіб, ПАТ "Приватбанк" неодноразово надавало неправдиву інформацію щодо свого фінансового стану, що могло бути досягнуто через систематичну фальсифікацію фінансової звітності колишнім менеджментом банку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це більше детально, але це те саме, що кажу я і КРОЛЛ. Що сказати хотів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, nickel сказал:

9 минут назад, zaHARE сказал:

а ще:Механізми, які використовувалися для маскування джерел та реального призначення кредитів, мають характерні риси скоординованої схеми відмивання грошових коштів.

........
систематичну фальсифікацію фінансової звітності колишнім менеджментом банку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, nickel сказал:

12 минут назад, zaHARE сказал:

а ще:

Механізми, які використовувалися для маскування джерел та реального призначення кредитів, мають характерні риси скоординованої схеми відмивання грошових коштів.......................................

Для того, щоб якомога довше приховувати значний ризик, який виник при кредитуванні пов'язаних осіб, ПАТ "Приватбанк" неодноразово надавало неправдиву інформацію щодо свого фінансового стану, що могло бути досягнуто через систематичну фальсифікацію фінансової звітності колишнім менеджментом банку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все що ти там жирненьким і червоненьким виділяєш - це все деталізація того, про що коротко пишу я і крол. Ти просто в деталях показуєш це. Суті це не міняє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо думаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожного разу,коли писатимуть у нас війна,нам треба кредити мвф,нема за рахунок чого підвищити пенсії чи зарплати вихователям,наприклад -я буду ділитися цим посиланням

https://www.epravda.com.ua/rus/news/2019/04/9/646867/

коли слова зайві...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що "виділене жирним і червоненьким", говорить про дві речі:

1) Держава абсолютно правильно зробила, коли націоналізувала Приватбанк (і ото не треба про "спецзакони" і т.д. - тут всі методи хороші, крім геть криміналу на зразок розстрілу акціонерів чи фабрикуванні проти них "лівих" справ - але там - не ангели, і фабрикувати нічого і не треба).

2) Така сама історія буде не з одним, хай і найбільшим в країні, банком, а з КРАЇНОЮ - і то вже не будуть якісь там пару мільйонів чи сотень мільйонів кредитів, які перекредитовуватися своїм будуть повторно і т.д., вимиють все, розповідаючи лохам, яке зростання і процвітання настало, і навіть не звалять звідси, реальні сценаристи того зроблять це, будучи за кордоном, руками "команди порядних професіоналів", і постфактум вони будуть недосяжні ні для кого. І їм буде по барабану, що з країною, і її населенням буде далі, та й що далі буде з КОМАНДОЮ, хай їх хоч на шматки народ порве - ВОНИ на той час ВЖЕ ПЕРЕМОЖУТЬ і обдеруть всіх - державу, народ, всіх. І то не Яник і Ко, Яник був тупим мафіозі-корупціонером, для якого "красівая жизнь" обмежувалася золотим унітазом і Межигір'ям, ледь народ трохи піднявся, воно втекло в паніці - Коломойський (якого цілий держдеп США вважає загрозою національній безпеці, і не нашій, а ЇХНІЙ), на відміну від сцикуна-Яника не погребує і руки вимастити... Питання одне - скільки часу народу будуть показувати гарну казочку, як все добре і райдужно зростає, і через який проміжок часу настане повний криздець?... І щось здається, ой не 10 років то тривати буде, а максимум рік-два - Коломойський чекати не дуже любить. Он як швиденько він Приват відбирати заходився, це - початок.

Так що, звиняйте, ПОСТАВ ГАЛОЧКУ, ПРИКРИЙ Ко ЛАВОЧКУ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, paksivatova сказал:

Кожного разу,коли писатимуть у нас війна,нам треба кредити мвф,нема за рахунок чого підвищити пенсії чи зарплати вихователям,наприклад -я буду ділитися цим посиланням

https://www.epravda.com.ua/rus/news/2019/04/9/646867/

коли слова зайві...

А при ЗЕ буде менше?

Запрошую почитати, як воно в Європі, ото - зарплата депутатів парламенту, в статті є і про міністрів.

f165e5f07230f676180ed8f08d03cfd6.jpg?148

https://hromadske.ua/posts/zarplati-deputativ-i-prem-eriv-evrosoyuzu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

На докапіталізацію Приватбанку витрачено 4,8 % ВВП відповідних років.

На фінансування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб витрачено 4,4 % ВВП відповідних років.

На кредити рефінансування, згодом визнаним неплатоспроможними 2,5 % ВВП тих років.

На рекапіталізація «Ощадбанку» та «Укрексімбанку» витрачено 2,4 % ВВП тих років.

Цифри з статті про націоналізацію Привата. Непогано Гонтарева подоїла державу, Коломі ще повчитися треба. А якщо згадати постійні скандали, в яких Гонтарева і Рожкова постійно вспливали як не з зливом інфи власникам банків, то з відкатами за рефінанс, то закрадається думка, що і Петя був вкурсі і в долі розпилу 1/10 ВВП країни. А якщо не був, то чи треба нам такий президент, в якого під носом вкрали 10 частину зароблених нами грошей?

Краще б ви Приват не чіпали. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Те, що "виділене жирним і червоненьким", говорить про дві речі:

1) Держава абсолютно правильно зробила, коли націоналізувала Приватбанк (і ото не треба про "спецзакони" і т.д. - тут всі методи хороші, крім геть криміналу на зразок розстрілу акціонерів чи фабрикуванні проти них "лівих" справ - але там - не ангели, і фабрикувати нічого і не треба).

2) Така сама історія буде не з одним, хай і найбільшим в країні, банком, а з КРАЇНОЮ - і то вже не будуть якісь там пару мільйонів чи сотень мільйонів кредитів, які перекредитовуватися своїм будуть повторно і т.д., вимиють все, розповідаючи лохам, яке зростання і процвітання настало, і навіть не звалять звідси, реальні сценаристи того зроблять це, будучи за кордоном, руками "команди порядних професіоналів", і постфактум вони будуть недосяжні ні для кого. І їм буде по барабану, що з країною, і її населенням буде далі, та й що далі буде з КОМАНДОЮ, хай їх хоч на шматки народ порве - ВОНИ на той час ВЖЕ ПЕРЕМОЖУТЬ і обдеруть всіх - державу, народ, всіх. І то не Яник і Ко, Яник був тупим мафіозі-корупціонером, для якого "красівая жизнь" обмежувалася золотим унітазом і Межигір'ям, ледь народ трохи піднявся, воно втекло в паніці - Коломойський (якого цілий держдеп США вважає загрозою національній безпеці, і не нашій, а ЇХНІЙ), на відміну від сцикуна-Яника не погребує і руки вимастити... Питання одне - скільки часу народу будуть показувати гарну казочку, як все добре і райдужно зростає, і через який проміжок часу настане повний криздець?... І щось здається, ой не 10 років то тривати буде, а максимум рік-два - Коломойський чекати не дуже любить. Он як швиденько він Приват відбирати заходився, це - початок.

Так що, звиняйте, ПОСТАВ ГАЛОЧКУ, ПРИКРИЙ Ко ЛАВОЧКУ!

Ти хочеш, щоб я знову вчив тебе гуглити?

Петін пост вже знайшов на каналі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, Harddriver сказано:

Шо думаєте?

У внутрішній  політиці не зміниться нічого, а в зовніщній  застій на півроку в кращому випадку.

А гіршому саботаж, , скочування до рівня Киргизії.

Україна  стане Фейл стейт.

Страна 404.

95 кварталів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Harddriver сказано:

Шо думаєте?

Логічні висновки.
Є і смішні моменти. Каже що до власті прийдуть олігархи))) ДА ТИ ШО)
З тим що ПОрошенко не здасть Україну а Коломойський здасть... не згідний. Для обох це дійна корова, тому ніхто її Путіну не віддасть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Починається розхитування ситуації в країні, що і передбачалось :(

Бойовики накрили Павлопіль мінометним і гранатометним вогнем

Під офісом Зеленського зібрався натовп людей - якого милого, було ж тихо і є факти підкупу і вербовки "пікетувальників"

Нацкорпус у Києві проводить акцію "Вдуй Свинарчукам"

Під офісом Зеленського сталася бійка, є затримані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, Nokian сказал:

У внутрішній  політиці не зміниться нічого, а в зовніщній  застій на півроку в кращому випадку.

А гіршому саботаж, , скочування до рівня Киргизії.

Україна  стане Фейл стейт. 

Страна 404.

95 кварталів.

Що цікаво - вибір був завжди

В 91 - Чорновіл

в 94 - Лановий

2010 - Тимошенко (війни б не було принаймні)

2014 - Гриценку можна було дати шанс.

99 - там Кучма був без варіантів. Контраверсійна постать, розвів олігархію але простий народ і бізнес не чіпали.

2004 -  ну тут ми всі знаємо, український народ обрав іуду, який привів на трон овоча.

Країна ЗеБілів. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 минут назад, AgentSmith13 сказал:

А при ЗЕ буде менше?

Запрошую почитати, як воно в Європі, ото - зарплата депутатів парламенту, в статті є і про міністрів.

f165e5f07230f676180ed8f08d03cfd6.jpg?148

https://hromadske.ua/posts/zarplati-deputativ-i-prem-eriv-evrosoyuzu

я не знаю,як буде при Зе

хай буде і стотисячмілліонів ,я не проти

в Європі половина жителів не отримує субсидії

крім того,от Польща не бере кредитів МВФ-а значить може багато собі дозволити

для чого мені графік парламентарів?

давайте дорахуємо,скільки через схеми ті парламентарі украінські отримують 

я кажу про зарплати на державних підприємствах

от як може хтось отримувати в рік 40 мільйонів,а хтось 70 тисяч ?

чи не завелика різниця?

От візьміть того ж парламентарія в Італії- 125 000 проти 29 000,різниця в скільки - в 4, 5 разів?

а 40 мільйонів та 70 тисяч?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухав виступ "поки що легітимного" стосовно призначень бізнес-партнерів і типу він зробив висновки і цього більше не повториться... 

Чесно, крім матюків, ця хєрня не викликає більш нічого. Тобто цей хряк 5 років призначав своїх друганів, разом розкрадали країну у часи війни, а тепер воно плять все осмислило, типу пробачте мамо, я більше не буду!!! І це, мать його, гарант??? Це обличчя європейської нації і держави??? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, paksivatova сказано:

я не знаю,як буде при Зе

В ЛНР та ДНР  теж не знали, як буде при Моторолі.

Тепер ріпу чешуть, тіьки вже пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, paksivatova сказал:

я не знаю,як буде при Зе

хай буде і стотисячмілліонів ,я не проти

в Європі половина жителів не отримує субсидії

крім того,от Польща не бере кредитів МВФ-а значить може багато собі дозволити

для чого мені графік парламентарів?

давайте дорахуємо,скільки через схеми ті парламентарі украінські отримують 

я кажу про зарплати на державних підприємствах

от як може хтось отримувати в рік 40 мільйонів,а хтось 70 тисяч ?

чи не завелика різниця?

От візьміть того ж парламентарія в Італії- 125 000 проти 29 000,різниця в скільки - в 4, 5 разів?

а 40 мільйонів та 70 тисяч?

Згідний, реально смішно читати, коли люди порівнюють зарплати міністрів чи депутатів, коли у власній країні люди через малі зарплати стоять в черзі за субсидією або взагалі виїзжають за кордон. А ще цікавіше спілкуватись з "патріотами", які кричать за прозору податкову систему і у той же час оформлюють своїх працівників ФОПами, перераховуючи в бюджет копійки. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще за Зеленського ця зрадниця Поклонська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...