paksivatova Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 05:52 Поділитися #4201 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 05:52 39 минут назад, Nokian сказал: Про недолугі дії натріщали засоби масової інформації. Да , можна було краще.процентів на 20. На 80 зроблено ,те що можна було зробити. Зрештою я про іншу елементарну річ. Що в результаті цієї комбінації, МИ ЗАПЛАТИМО знову цих два міліарда. А якби не велися на тріщання мас-медіа,не показували своє пхикання,голосували в першому турі розумом, а не емоціями-то Коломойський не вів би себе зараз так. І невже не ясно,що половина антирейтингу Порошенка-це щоденне,щогодинне поливання його брудом зі всіх екранів та динаміків. Проти якого з кандидатів було стільки чорнухи? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2117430341675879&id=100002268007875&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&_rdr Скажіть,будь ласка,які країни,міста ви відвідали за останні 2-3 роки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:13 Поділитися #4202 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:13 1 година тому, Nokian сказано: На 80 зроблено ,те що можна було зробити. те що можна було зробити??? Нас не цікавило, "що МОЖНА", його обрали робити "ТЕ ЩО ТРЕБА"! З таким успіхом будь-який президент може відмазуватись "я робив те, що МОЖНА було" 1 година тому, Nokian сказано: І невже не ясно,що половина антирейтингу Порошенка-це щоденне,щогодинне поливання його брудом зі всіх екранів та динаміків. Та ти ЩО?!! серйОзнО?! Мене від нього нудить вже як не з 2015-го, то з 2016-го року точно! Самий головний "антирейтинг" він зробив собі тим, що так і не почав чистити судову систему, не почав садити ригів-сєпарів, не почав садити "любих друзів". А останню крапку він собі зробив отїєю неадекватно-активною антиЗеленською кампанією. Я вже писав, що якби так не накинулися топити Зеленського, ніхто б його всерйоз так і не сприймав би. Ну проголосували б декілька "фанатів" за Голобородька, і все. Як і за "пєвца-плакальника". А так - люди задумались "а чого ж то так накинулись на Зеленського? Вони так його бояться? Значить може чувак дійсно вартий уваги!..." Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:17 Поділитися #4203 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:17 8 часов назад, Nokian сказал: Я про це писав ще на другий день після першого туру. В тебе щодня з десяток версій, зрозуміло що якщо стріляти навмання, то, по теорії ймовірності, рано чи пізно влучиш в ціль. п.с. Але все-рівно цікаво, дай лінк на цей пост. Цитата Дійсно , Ахметову простіше заплатити Коломойському і зняти всі питання. От тільки тих два міліарда Ахметов потім з нас же ізбере. Отже виходить,ті хто так задер рейтинг Зеленського і будуть винуваті в черговому податку олігархів на весь народ України. За що боролись- на те і напоролись. Пацанва зєльоная. По безпредєлу пішов Петя і віджав Приват, Колома лише атвєтку включив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:18 Поділитися #4204 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:18 А хто вже подивився/почитав,як вчора Порошенко на ICTV виступав? Поділіться вашими враженнями Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:22 Поділитися #4205 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:22 4 хвилин тому, paksivatova сказано: А хто вже подивився/почитав,як вчора Порошенко на ICTV виступав? Поділіться вашими враженнями та он якраз тільки що фрагмент по Прямому втикнули Які там враження... Він тільки зара, бач, прозрів! Він тільки зара ПОЧУВ! А до того він не бачив і не чув ні народ, ні волонтерів! Він лише ТЕПЕР буде змінювати "кадри", "стратегії" і т.д. Балабольства (п...жи) від нього ми вже наслухались за ці 5 років. "Позна піть Баржомі, кагда почькі атказалі" Спойлер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:26 Поділитися #4206 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:26 12 минут назад, paksivatova сказал: А хто вже подивився/почитав,як вчора Порошенко на ICTV виступав? Поділіться вашими враженнями В мене навіть жінка не шепоче таким медовим голосом, коли їй щось треба, як вчора Петя муркотів. Оскара можна давати, переплюнув навіть Зеленського по артистизму. Якщо по змісту текстів, то, виявляється, він знає всі проблеми, всі причини свого рекордного антирейтингу, але думав, що вкинуті у вибори бабки допоможуть проскочити на другий термін. Коли виявилося, що бабки не допомогли, що віра, армія, мова не допомогли, то почав говорити про реальні проблеми людей. О чудо, він нарешті почув після першого туру, що від нього хотіла на минулих виборах. Для мене стало ще гірше ніж до виступу, антипатія до нього лише зросла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:28 Поділитися #4207 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:28 16 часов назад, AgentSmith13 сказал: Посиланнячко на фоточку напиши, ага.... Дату публікації і РЕАЛЬНЕ посилання на Фейсбук (чи Twiter) Порошенка - теж, а то там щось такого немає. А телеграм - а всі впевнені, що то реальний акаунт? акк реальний,такий допис був в телеграм,я моніторю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:35 Поділитися #4208 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:35 7 минут назад, nickel сказал: В мене жінка не шепоче таким медовим голосом, навіть коли їй щось треба, як вчора Петя виступав. Оскара можна давати, переплюнув навіть Зеленського по артистизму. Якщо по змісту текстів, то, виявляється, він знає всі проблеми, всі причини свого рекордного антирейтингу, але думав, що вкинуті у вибори бабки допоможуть проскочити на другий термін. Коли виявилося, що бабки не допомогли, що віра, армія, мова не допомогли, то почав говорити про реальні проблеми людей. О чудо, він нарешті почув після першого туру, що від нього хотіла на минулих виборах. Для мене стало ще гірше ніж до виступу, антипатія до нього лише зросла. у мене аналогічно все) сподобався коментар на youtube "обіцяв,обіцяю і буду обіцяти"обіцяйло) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:39 Поділитися #4209 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 06:39 1 час назад, paksivatova сказал: Поділіться вашими враженнями От є нарізочки але там у деяких моментах відсутні питання від журналістів. Але відповіді не чесні, пурга, звинувачення опонента (хоча вибачається), а потім з новою силою знову никидується. Про розвиток України - НУЛЬ! Тільки одна фраза: "В нас буде фантастичний старт" змусила вимкнути телевізор. І це хтось сприймає і вірить і це говорить чинний президент з баченням розвитку країни ще на 5 років??? Велику частину бла-бла присвятити аналізам, а не розвитку країні??? Звиняйте... Спойлер Бизнес-партнеров назначать не буду - Порошенко Порошенко: Не может страна "покупать кота в мешке" Власть должна вернуть Ваше доверие! Порошенко обратился к украинцам А ось тут цікавий блог Ще були нарізочки, більш розгорнуті, но чомусь їх прибрали з сайтів... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:02 Поділитися #4210 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:02 От каже, що він почув, він зрозумів... То нафіга постити на своїх сторінках оцю брехню??? "Я не хочу бути"??? То чого ж був і казав??? Хто ж примушував? І хтось вірить, що він зрозумів і зміниться??? То це з таким самим успіхом можна і Зеленському дати шанс Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:38 Поділитися #4211 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:38 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:43 Поділитися #4212 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:43 1 година тому, ForZa сказано: От є нарізочки але там у деяких моментах відсутні питання від журналістів. Але відповіді не чесні, пурга, звинувачення опонента (хоча вибачається), а потім з новою силою знову никидується. Про розвиток України - НУЛЬ! Тільки одна фраза: "В нас буде фантастичний старт" змусила вимкнути телевізор. І це хтось сприймає і вірить і це говорить чинний президент з баченням розвитку країни ще на 5 років??? Велику частину бла-бла присвятити аналізам, а не розвитку країні??? Звиняйте... Hide contents Бизнес-партнеров назначать не буду - Порошенко Порошенко: Не может страна "покупать кота в мешке" Власть должна вернуть Ваше доверие! Порошенко обратился к украинцам А ось тут цікавий блог Ще були нарізочки, більш розгорнуті, но чомусь їх прибрали з сайтів... цікавий блог з проплаченого росією "страна.юа"? ти серйозно. давай відразу цікаві блоги на раша тудей... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:44 Поділитися #4213 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:44 Щось в нас у бюлетні призвища Пуйла немає! Порошенко заявил, что не считает Зеленского агентом Путина и наркоманом Ну як у такому випадку йому вірити?! Каже одне, а через пару хвилин все зовсім інше! Так і у агітаціі - "співає", щоб обрали, а потім буде жорстоке кидалово! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:48 Поділитися #4214 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 07:48 5 минут назад, Dima4s сказал: з проплаченого росією "страна.юа"? Факти у студію? А то вже так повелось, якщо щось правдиве, то відразу проплачене, росія... Ти передивився, послухав чи тебе "Страна" відразу відштовхнула? А хіба ми незалежні, хіба немає впливу політиків з США, що там не правда?! Ок. Дубінський теж проплачений з рашки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:03 Поділитися #4215 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:03 Щойно, ForZa сказано: Факти у студію? А то вже так повелось, якщо щось правдиве, то відразу проплачене, росія... Ок. Дубінський теж проплачений з рашки? в кожного своя правда? Дубінський працює на Зеленськог оі коломойського. Факти? Дубінський херзна скільки часу працював на 1+1. Ти не почуєш на його відео ні краплі негативу в сторону Зеленського та просто відра лайна на всіх і він постійно повторює що він "не за Зеленського". Я не кажу що він постійно бреше. Це як з Шарієм, купа маніпуляцій щоб показати все в потрібному контексті. Страна юа, навіт ьв твоєму відео маніпулює. Пенсії платяться людям з непідконтрольних територій.Щоб отримати пенсію треба приїхати на територію контрольовану Україною. А в відео вона гарно це обіграла... НЕ платяться НА територіях. Словоблудство. Також за вогонь. Не перестають стріляти бо дві сторони порушують. І відразу фото спаленого будинку в ДНР. тобто стріляли ВСУ. відео просто кишить маніпуляцією. та для того щоб це бачити, потрібно бути хоч трохи критичним. а не просто розвісити вуха. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:05 Поділитися #4216 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:05 21 минуту назад, ForZa сказал: Щось в нас у бюлетні призвища Пуйла немає! Порошенко заявил, что не считает Зеленского агентом Путина и наркоманом Ну як у такому випадку йому вірити?! Каже одне, а через пару хвилин все зовсім інше! Так і у агітаціі - "співає", щоб обрали, а потім буде жорстоке кидалово! Я вчора сам це чув на іств, а сьогодні такі фотки постять. П - послідовність? Чи голова не знає, що руки роблять? 11 часов назад, nickel сказал: Щойно на іств Петя заявив, що Зеленський точно не агент Кремля. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:24 Поділитися #4217 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:24 6 минут назад, nickel сказал: Я вчора сам це чув на іств, а сьогодні такі фотки постять. П - послідовність? Чи голова не знає, що руки роблять? Не в тому суть. Зеленський грає на електоральному полі ригів-факт. Вся русня його підтримує-факт. Всі рупори кремля його підтримують-факт. Навіть,якщо він і не агент кремля чи путіна,то не факт ,що кремль і путін його не використовують всліпу. Хоча грушник Пальчевський і Лукаш в йогокоманді вже мають нам про щось говорити. Вже сєпари піднімають голову. В Харкові група адвокатів готує позов в суди щодо незаконності АТО. В Дніпрі готується локальний референдум щодо освіти російською мовою в школах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:33 Поділитися #4218 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:33 17 минут назад, zaHARE сказал: Вже сєпари піднімають голову. В Харкові група адвокатів готує позов в суди щодо незаконності АТО. В Дніпрі готується локальний референдум щодо освіти російською мовою в школах. Сєпари піднімають голови, тому що ніхто не наказаний за злочини на майдані. Ні Кернес, ні Труханов, ні омон і т.д. Ніхто і ні за що. Безнаказанність породжує вседозволенність. Петя замість того щоб покластися на голоси людей напряму, вирішив покластися на Кернеса з Трухановим, щоб ті забезпечили перемогу на виборах в своїх областях. А народ похєрив і Кернеса з Трухановим, і Петю за це. Петя зробив ставку не на народ, народ це відчув і відреагував. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
WebTraveller Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:41 Поділитися #4219 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:41 14 минут назад, zaHARE сказал: Вся русня його підтримує-факт. Всі рупори кремля його підтримують-факт. Згадай як всі рупори кремля підтримували Трампа. Жириновский і шампанське пив за перемогу І чим все закінчилось і яка риторика в них зараз по Трампу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:41 Поділитися #4220 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:41 20 минут назад, zaHARE сказал: Не в тому суть. Зеленський грає на електоральному полі ригів-факт. Зовсім не факт. Петя в 14 році мав 9 857 308 голосів, а в 19 Петя разом Зеленським має 8 728 643. Це електоральне поле Петі, усі 100% голосів Зе це колишні виборці Петі, Зеленський навіть не усіх підібрав, 1 мільйон голосів ще комусь дістався. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:42 Поділитися #4221 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:42 21 квітня 2010 року Янукович підписав Харківські угоди. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:52 Поділитися #4222 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:52 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:59 Поділитися #4223 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 08:59 36 минут назад, zaHARE сказал: Не в тому суть. Зеленський грає на електоральному полі ригів-факт. Вся русня його підтримує-факт. Всі рупори кремля його підтримують-факт. Навіть,якщо він і не агент кремля чи путіна,то не факт ,що кремль і путін його не використовують всліпу. Хоча грушник Пальчевський і Лукаш в йогокоманді вже мають нам про щось говорити. Вже сєпари піднімають голову. В Харкові група адвокатів готує позов в суди щодо незаконності АТО. В Дніпрі готується локальний референдум щодо освіти російською мовою в школах. Подивіться на свій зневажливий тон Так ви дозволяєте собі висловлюватися в сторону людей,що проживають на територіі Украіни,які люблять Украіну - та так склалося ,що вони проживають там,де з народження спілкуються російською мовою. Якщо взяти Маріуполь,то від нього до Росії було приблизно як з Любомля до Польщі І що ви від них чекаєте,якщо ця мова звучить з народження - а приходить якась свобода і кричить що все,завтра ми заборонимо - ви думаєте вони вас підтримають? Звичайно що це налаштовує людей проти От цікаво як зараз з цим в Білорусіі,скоро там буду і якщо буде нагода - обовязково запитаю Я була там в 2006-2007 році приблизно,і моі родичі розповідали що в школах,садочках виключно білоруська мова Тобто вони виховували нові покоління білорусів,а не ламали старі Чому Порошенко лідирує в 2 областях в 1 турі- в Тернопільській та Львівський ? Лише завдяки Томосу ,бо саме в цих областях самі релігійні украінці проживають Я з дитинства знаю і украінську,і російську В Криму,на Донеччині чи в Запоріжжі завжди розмовляла українською-мені відповідали російською І не було в цьому жодноі проблеми І іі нема у людей,але є лише у політиків - бо вирішувати проблему мови ,це не піднімати економічний рівень Звичайно,треба розвивати Україну і українське,але подумайте - чому людей не треба змушувати вчити англійську,а зараз ще й китайську? Бо люди знають,які перспективи це їм відкриє А які перспективи дає українська? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 09:06 Поділитися #4224 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 09:06 Ось тут багато мату,паскудна,противна,жахлива,гірка, але правда Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 09:24 Поділитися #4225 Опубліковано 9 Квітня, 2019 в 09:24 17 минут назад, Nokian сказал: Ось тут багато мату,паскудна,противна,жахлива,гірка, але правда ви не відповіли які країни ви відвідали за останні кілька років? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.