Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

24 минуты назад, S30 сказал:

А, то в Коболєва нормальна зп? В інших по ходу теж "заработанонєпосильним трудом". Буду знати.

Виходить я всеж вірно зрозумів.:)

В наступний раз як підеш робити зуби,то йди до практиканта,а не до спеціаліста з досвідом( бо він з тебе більше грошей візьме).
А якщо сильно душить жаба за з/п Коболєва то він всю свою з/п перечисляє у три фонди -повернись живим,таблєточкі і народний тил-реабілітація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
2 хвилин тому, zaHARE сказано:

В наступний раз як підеш робити зубт,то йди до практиканта,а не до спеціаліста з досвідом( бо він с тебе більше грошей візьме).

Обовязково. Як скажеш.

2 хвилин тому, zaHARE сказано:

А якщо сильно душить жаба за з/п Коболєва то він всю свою з/п перечисляє у три фонди -повернись живим,таблєточкі і народний тил-реабілітація. 

Мене? Душить?:D Це я запитував більш для уточнення, а не за "душить". Але ти не переймайся.

Тепер буду знати - меценатам і їм подібним можна.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ви домахалися до Привата? Петі треба було думати в скільки він обійдеться патнякам падатків, коли віджимав Приват. Як то кажуть: життя це великий супермаркет: бери, що хочеш, але пам'ятай - попереду каса і за все прийдеться заплатити. Коли віджимали Приват, всі радісно хлопали в долоні, тепер скидаємося по 350 баксів і продовжуємо хлопати тільки тепер губами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забув сказати - після впровадження вищенаведеного сценарію ніяких нових Бігусів і "крутих журналістських розслідувань" - не буде, хто відкриє рота - тихенько закриє зразу. На всіх телеканалах буде звучати ода новій владі і розповіді про зростання економіки і покращення всього. Ну, може ще будуть показово переслідувати "папірєдніків".

Яник здасться дитинкою.

А про те, що настав триндець, всі взнають на власній шкурі, без шансу "підкупити баксів", одномоментно, прокинувшись вранці.

І я так думаю, всім буде по барабану вже, що станеться тоді з "зіц-прєдсєдатєлями" (командою проффесіоналів) - реальних замовників "банкету" дістати буде неможливо - вони, як я писав, і носа сюди потикати не стануть. А дехто ще й громадянство держави має, яка своїх не видає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Класна позиція! Підтримуєш?

так, підтримую. А що, підтримувати тупо рейдерство? ПриватБанк лідер по сервісу, котрим всі ми користуємось щодня. І це зробила не держава, а Коломойський. А "держава" тупо віджала. От нехай би та "держава" віджала всі обленерги і електростанції в Ахмєткі, чи облгази у Фірташа! - нє? Причому то було б навіть не "віджала", а забрала своє (а читай наше, народне) назад. Бо вони не побудовані цими гандонами з нуля (що типу вклали туди і купу грошей своїх, і часу, нервів, і т.д.), а просто ПРИХВАЛИзували готове, відхапали НАШЕ з вами! І от вони то дійсно в мене крадуть з кишені!

Тому так, я підтримую повернення Коломойському його власності. Реприватизацію - підтримую, експропріацію (а читай "рейдерство") - ні.

27 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

2 млрд баксів - то 10% золотовалютного резерву України. І візьмуть їх з БЮДЖЕТУ, тобто з наших кишень. У розкраданні якої суми звинувачують Гладковського? 300 млн. грн.? Тобто, 11 млн доларів десь.... А всі такі впевнені, що справу не розслідують, і його не посадять і ті нещасні 300 лям не повернуть? А от 2 лярди - Коломойський не верне ніколи, як там сам Зеленський сказав про те, що Ко дав йому гроші на вибори - "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"...

зачекай-зачекай!! Дивно ти ситуацію перекручуєш! Тобто, вкрасти можна, а повернути назад вкрадене - це вже з нашої кишені?! Класно! МАЛАДЦА!  :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

Забув сказати - після впровадження вищенаведеного сценарію ніяких нових Бігусів і "крутих журналістських розслідувань" - не буде, хто відкриє рота - тихенько закриє зразу. На всіх телеканалах буде звучати ода новій владі і розповіді про зростання економіки і покращення всього. Ну, може ще будуть показово переслідувати "папірєдніків".

Яник здасться дитинкою.

А про те, що настав триндець, всі взнають на власній шкурі, без шансу "підкупити баксів", одномоментно, прокинувшись вранці.

І я так думаю, всім буде по барабану вже, що станеться тоді з "зіц-прєдсєдатєлями" (командою проффесіоналів) - реальних замовників "банкету" дістати буде неможливо - вони, як я писав, і носа сюди потикати не стануть. А дехто ще й громадянство держави має, яка своїх не видає.

Де ж ви ванги були як Петю вибирали, де ваші прогнози?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, nickel сказал:

Чого ви домахалися до Привата? Петі треба було думати в скільки він обійдеться патнякам падатків, коли віджимав Приват. Як то кажуть: життя це великий супермаркет: бери, що хочеш, але пам'ятай - попереду каса і за все прийдеться заплатити. Коли віджимали Приват, всі радісно хлопали в долоні, тепер скидаємося по 350 баксів і продовжуємо хлопати тільки тепер губами.

Або включаєм мозок, і не скидаємося нікому і нічого... А каса попереду у Ко і ко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребята, всі розуміють, що Приват віджали не законно, тому всі мають зрозуміти, що прийдеться за це заплатити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

як там сам Зеленський сказав про те, що Ко дав йому гроші на вибори - "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"...

:) Так що сказав Зеленський? Що Коломойський йому дав??? Можна пруф, бо я щось такого не чув.

Чи все ж він сказав "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"? То нашо перекручуєш слова? Не треба нам втюхувати надумані тобою підтексти за чисту монету, ми вже якось самі допрем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, jack74 сказал:

:) Так що сказав Зеленський? Що Коломойський йому дав??? Можна пруф, бо я щось такого не чув.

Чи все ж він сказав "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"? То нашо перекручуєш слова? Не треба нам розтолковувати надумані тобою підтексти, ми вже якось самі допрем

Виступаючи в Кварталі він якраз так і сказав "Говорят, что Коломойский дал мне деньги на выборы, если бы вы знали Игоря Коломойского лично, вы бы знали: Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"".

Де підтекст? Було то ще до офіційного визнання Зеленським, що він йде на вибори.

А підтексту немає - всі знають, що то не та людина, яка подарує 2 мільярди, і зробить він все, щоб їх захапати, а твої "незручності" після цього його не хвилюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось в цьому є

3321E2CB-9284-4398-9FCD-484624CC1D04.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, jack74 сказал:

я підтримую повернення Коломойському його власності. Реприватизацію - підтримую, експропріацію (а читай "рейдерство") - ні.

Ну-ну... Як порахувати, скільки Коломойський вивівн. з держави, то він ще винен і винен добряче.

А обленерго, водоканали, ті, які він контролює - націоналізації не підлягають? Бо то ж святого КО зачіпати не можна! Так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

Ну-ну... Як порахувати, скільки Коломойський вивівн. з держави, то він ще винен і винен добряче.

А обленерго, водоканали, ті, які він контролює - націоналізації не підлягають? Бо то ж святого КО зачіпати не можна! Так?

Якщо в чомусь винен, то садіть. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От антярєсний ви народ. Коли По віджав "Приват" в Ко дружно ржали і стіблися що Ко так просто цього не подарує і ще покакаже "кузькіну мать", але так йому "олігарху клятому " і треба.

Тепер дружно срете маком , що Ко незабаром повернеться показати нарешті оту "кузькіну мать". Де логіка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Привату - це був самий високотехнологічний пилосос по витягуванню бабла в населення. За Зеленського не скажу нічого, але за Коломойського знаю точно - аферист вищої ліги. Якщо Зеленський пустить його (а точніше його людей) до влади - Україну почнуть доїти по повній програмі. Просто подивіться, що Палиця робить із Луцьком - те ж саме буде робити беня з Україною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, nickel сказал:

image.thumb.png.f84739b11fa0173fc14f19fa3df55131.png

А Ізраїль вже почав видавати своїх громадян?

Такого пам'ятаєш? Кравасіся ще та, і що, видали?

Ставицький Едуард Анатолійови (Натан Розенберг) https://uk.wikipedia.org/wiki/Ставицький_Едуард_Анатолійович

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

image.thumb.png.f84739b11fa0173fc14f19fa3df55131.png

А Ізраїль вже почав видавати своїх громадян?

Такого пам'ятаєш? Кравасіся ще та, і що, видали?

Ставицький Едуард Анатолійови (Натан Розенберг) https://uk.wikipedia.org/wiki/Ставицький_Едуард_Анатолійович

По Януковичу вирок вже є, а по Коломойському? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, nickel сказано:

Так реформу суду просрали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, sergkots сказал:

Всі реформи просрані

То може 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, sergkots сказал:

як і медичну,освітню,поліцейську

і що ж це такі за реформатори?!

і що ж за них так і тримаються?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, S30 сказал:

От антярєсний ви народ. Коли По віджав "Приват" в Ко дружно ржали і стіблися що Ко так просто цього не подарує і ще покакаже "кузькіну мать", але так йому "олігарху клятому " і треба.

Тепер дружно срете маком , що Ко незабаром повернеться показати нарешті оту "кузькіну мать". Де логіка?

В нього не Приват забрали, в нього забрав "поганий Порошенко", захищаючи інтереси держави, ІНСТРУМЕНТ для влаштування "кузькіної матері" всій економіці країни.

Зараз натовп зеботів активно підтримує не "нове обличчя", а якраз повернення Коломойському контрольного пультика, тільки тепер не просто від економіки з можливістю її обвалити, або вибити собі якісь преференції, погрожкючи це зробити - пультика йому вручити хочуть від всієї країни...

30 минут назад, nickel сказал:

По Януковичу вирок вже є, а по Коломойському? 

Вирок по Януковичу щось дав? Сидить? Чи тобі того.. шкода Яника? Як Коломойському Приват, то давайте і Межигір'я вернем, або бабок відсипемо, і неодмінно з бюджету, щоб нове собі в Ростові побудував.Готовий скинутися? то ж для мільйонів небагато...

Коломойський з 2018 переховується в Ізраїлі від можливої екстрадиції (а вони НЕ видають за економічні злочини, виключно з  вбивства, згвалтування, тероризм і т.д.),  англійським судом арештовані його активи, а ФБР проводить щодо нього розслідування за фінансові махінації - свята людина просто.

А вирок... Толку з нього - хіба, може, конфіскують майно (маленький відсоток, бо основне бабло - давно за межами).

І  я згідний, що Коломойський не тільки зло чинив - він і фінансував добровольчі батальйони, і не допустив в Дніпрі ДніпрНР... Сказав пару дуже гострих слівець в адресу путіна. Але вкрав він о-го-го... Може, з нього таки досить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, paksivatova сказано:

як і медичну,освітню,поліцейську

і що ж це такі за реформатори?!

і що ж за них так і тримаються?

Не Зеленського потрібно боятись а Коломойського. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, AgentSmith13 сказал:

В нього не Приват забрали, в нього забрав "поганий Порошенко", захищаючи інтереси держави, ІНСТРУМЕНТ для влаштування "кузькіної матері" всій економіці країни.

Зараз натовп зеботів активно підтримує не "нове обличчя", а якраз повернення Коломойському контрольного пультика, тільки тепер не просто від економіки з можливістю її обвалити, або вибити собі якісь преференції, погрожкючи це зробити - пультика йому вручити хочуть від всієї країни...

Які інтереси держави порушив Приват?

10 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Вирок по Януковичу щось дав? Сидить?

Якщо немає вироку то й людина не винна. Про презумцію невинуватості чув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чогось мені здається, що колома вже продав розкручену франшизу куму пітіна. А це рєбяткі вже вабще не смішно. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Хто забрав? Захищаючи чиї інтереси?:)

Антярєсний ви піпл. По з Ко розбірки влаштували між собою, а ви тут ділите - хто з вас порохобот, а хто зебот.:D Інструмент якраз не Зе, а ви. Двоє пісочницю не поділили, а ми в тій пісочниці граємо роль піска.

Ніфіга не помінялося в людях.:( Як в тому анекдоті про одесита, котрий повернувся в Одесу після довгих років відсутності і в якого сперли на причалі чемодан. Памятаєте його фразу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...