Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

15 хвилин тому, ForZa сказано:

Когось курс хвилювас до ЄС і НАТО, яким шляхом йти і що робити?

Будь ласка - чи це вас теж не влаштовує, щось інше вам треба? :)

Показати прихований контент

Так Янукович  говорив точнісінько так само. Не памятаєш ,чим закінчилась його ,,стратегічна мета,,?

— Стосовно НАТО ви домовилися з Президентом Ющенком, що питання вступу до Альянсу вирішуватиме на референдумі народ України. Як би ви самі проголосували?

— Україна не змінила своєї орієнтації. Як і раніше, нашою стратегічною метою залишається входження в євроатлантичний простір.

— Чи означає це «членство»?

— Так. Цієї мети ніхто змінювати не хоче. Але ми повинні бути відкритими. Прискорення двох останніх років принесло з собою лише негативні наслідки. За останні два роки кількість тих українців, які негативно ставляться до вступу в НАТО, зросла майже на 20%.

— Чому?

— А тому, що народу не пояснили, що таке НАТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

БЕЗ ІМЕНІ

Викрали моє ім’я
(не штани ж – можна і без нього жити!)
І тепер мене звуть
той, у кого ім’я викрадено.
Я вмію сіяти і мурувати білі стіни,
і коли я посію, то всі дізнаються, що сіяв той,
у кого ім’я викрадено,
а на білих стінах я завжди пишу:
стіну вибудував той, у кого ім’я викрадено.
Привітальні телеграми і листи
ідуть уже на моє нове ім’я,
на ім’я того, у кого ім’я викрадено.
Уже всі примирилися (бо ж і сам давно)
із моїм новим ім’ям.
Дружина теж звикла.
Тільки от не знаю, як бути дітям,
як їх кликатимуть по батькові?

«Той, у кого ім’я викрадено»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, fedot сказал:

аж ніяк. Моя відсутність вищої освіти, дозволяє моєму мозку адекватно зрозуміти, що я в своєму гаражі займаюсь залізяччям, а не вішаю вивіску "стоматолог". Нащо мені когось наймати, якщо я в цьому не розбираюся? Я буду робити саме ту роботу, яку знаю та вмію, а не пертися в стоматологи. 

Вловив суть?:)

уловил суть с первого же предложения.

есть люди своего дела, профессионалы. как токаря и фрезеровщики, а так же управленцы и менеджеры, которые дают этим самим профессионалам работу.

Я отличный крышник и никудышний маркетолог, лишь поэтому кто-то менее профессиональный с лучшими маркетологами имеет больше работы, хотя не так качественно её выполняет.

у каждого свое мнение, и свои взгляды :) навязывание, это удел слепого патриотизма, увы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто як на мене, то Україна може обійтись без альянсів та всіляких вступів незрозуміло куди. Ресурсів у нас хватає, тільки слова кота матроскіна пророчі, хто бачив мультик мене зрозуміє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@paksivatova ну от бачите...Технічно - ми порозумілися.

Коротенька історія з мого життя..коли я працював на СТО, там же був токар, Віктор..Єдина його проблема була - в добі 24 години, а не 48. Йому не потрібен був менеджер чи управлінець чи маркетолог. Люди самі його шукали. Шукають й досі, хоч він вже років зо 6 до станка не стає.

Погодьтеся, маркетолог, який, теоретично, просував би вас на ринку, зобов'язаний і повинен знати про вашу роботу, її аспекти і нюанси максимум - від цього залежить його ефективність, як маркетолога і менеджера і, відповідно, ваша завантаженість роботою. Від цього залежить і ваш заробіток і його зарплата - я, ніби, ніде не помилився? Далі продовжувати, чи достатньо цього? 

П.С. Я в жодному разі не нав'язую...колгосп справа добровільна. Я відстоюю і аргументую свою позицію, інколи відповідаючи на вже повний абсурд..інколи ні))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, fedot сказал:

@paksivatova у мене немає вищої освіти. Профільної освіти теж немає. Школу закінчив з філологічно-історичним нахилом....Маю кілька чудових друзів-лікарів. Приходьте до мене в гараж, я вам зуб запломбую...Я, правда, не маю досвіду в стоматології...Але мої друзі мені підкажуть, як то треба зробити. 

П.С. навіть безкоштовно, обіцяю. Приходь...те.

Нагадало анекдот:

Зламалось авто. Поїхала вчора в автосервіс, сказали: чекати тиждень, коштувати буде стільки, що дешевше нову купити, і гарантії ніякої ... Поїхала сьогодні в гаражі, зробили за півгодини, за пляшку, і сказали: вік зносу не буде. Хотіла завтра в поліклініку сходити, але думаю - краще в гаражі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, paksivatova сказано:

навязывание, это удел слепого патриотизма, увы.

Там , де патріотизму  було мало- там на сторону Росії перейшли СБУ, Міліція , Прокуратура.

В результаті Україна втратила 7% території, 20 % ВВП та 12000 життів, 
І все лише тому, що не було патріотизму в Криму та на Донбасі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, Nokian сказано:

І все лише тому, що не було патріотизму в Криму та на Донбасі.

та навіть не патріотизму, а елементарної національної самосвідомості. Он США, штучно створена країна, котра історії має якісь 300 років всього, але там самосвідомість на найвищому рівні! Патріотизм там пропагується і заохочується як на державному рівні, так і громадськими рухами.

Історія доводить, що якщо це не пропагується державою, то ця держава швидко буде поглинута сусідами. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, paksivatova сказал:

в том то и дело. нет высшего образования!

именно это не позволяет твоему мозгу осознать, что владея гаражом и кучей друзей, можно нанять докторов дантистов профи и что бы они пломбировали зубы в твоем гараже! :) уловил суть?

Алексей.

Доктора і дантисти профі будуть ставити пломби за мінімалку? Чи будть брати ринкуову ціну,як профі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, nickel сказал:

Пару років тому це вже скидали в мережу,тоді це виглядало по іншому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, zaHARE сказано:

Доктора і дантисти профі будуть ставити пломби за мінімалку? Чи будть брати ринкуову ціну,як профі?

Ну якщо вже почав то продовжуй думку.:) А то можна і не вірно зрозуміти на що натякаєш.

З твоєї логіки випливає, що ці пять років,  ті хто при владі безбожно крали в держави, це їх плата за якби "роботу"? Я вірно твій натяк зрозумів?:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання  більше в тому ЩО БУДЕ.

Якщо Порох залишиться, то до осені йомувкрай потрібно буде  підняти собі рейтинг ,аби завести в парламент побільшу свою фракцію.

І в нього просто  не буде виходу, крім як провести масштабну чистку.

Крадіжки будуть, але в значно менших масштабах.

Худо бідно але в Пороха є сили та можливості на кого опертися, щоб проводити зачистки та нові призначення.

А на кого опиратиметься  Зеленський?

Якщо буде набирати нову команду та нову партію- туди набіжить як мінімум половина різних авантюристів, пройдисвітів  та аферистів.

Друга половина буде просто чесними невігласами.

Ну літо то ще легко пережити, а ось наступною весною побачимо результати  цього шоу.

Складається враження, що дляЗеленського вся ця історія з виборами-лише продовження та  вершина його вистав   та квн , в котрих він живе  останні 20 років.

Йому то легко з його 100 мільйонами доларів та квартироюв Лондоні.

А лопатою НЕ НА КАМЕРУ він пробував махати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оппа!

Стаття на УНІАН, який контролюється групою "Приват", тобто Коломойським. Бєня дав інтерв'ю!

Скажете, фейк* Так тто він на підконтрольному сайті виклав...

Хтось ще сумнівається, що буде після приходу Зе до влади?

https://www.unian.ua/economics/finance/10508265-kolomoyskiy-meni-ne-potriben-privat-ale-nehay-povernut-2-milyardi-kapitalu.html

Відповідаючи на запитання, чи Коломойський подавати нові позови за "Приватбанку" з вимогою компенсації, він заявив, що "якщо судом буде встановлено, що щось неправильно було зроблено, незаконно (про націоналізацію. - Ред.). Будемо якось домовлятися, вирішувати або судитися. Не обов'язково одразу ж судитися".

"Мені незрозуміла позиція держави. Вони хочуть залишити собі Приватбанк? Нехай залишають. Мені не потрібен Приватбанк. Але там лежало два мільярди доларів капіталу. Нехай повернуть, і немає питань. Приват - це тягар для держави. Вона не знає, що з банком робити. Держава про*рала весь кредитний портфель, який був у банку і зараз розповідає, що з вини Коломойського і Боголюбова за кредитами нічого не платиться", - запевняє олігарх.

І ще:

https://www.unian.ua/economics/finance/10508280-kolomoyskiy-zayaviv-shcho-mvf-pidburyuvav-vidibrati-u-nogo-bank.html

"Нехай правоохоронні органи розбираються з приводу того, хто що порушив у цьому процесі, а хто не порушив. Були бенефіціари процесу, МВФ наприклад, але у них є імунна система. Юристи займаються тим, як до нього добратися", - сказав Коломойський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, Nokian сказал:

А на кого опиратиметься  Зеленський?

Ну як на кого - на тебе! Прийде обов'язково з тобою порадитись!

29 минут назад, Nokian сказал:

туди набіжить як мінімум половина різних авантюристів, пройдисвітів  та аферистів

А Свинарчуки, Гладковські, Гонтареви, Пашинські (батько і син)...список довго можна продовжувати - це хто у Порошенка?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Скажете, фейк*

Скажу!!!

qqq.JPG

Бо скрізь розлітається зараз як гарячі пиріжки :) А окрім Коломи в нас більше нікого немає? Ахмєт, Фірташ, Пінчук... святі, білі і пухнасті. Не цікавився, чому по відношенню до них повна тиша?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це фактично відіграні  люди. Вони вже звільнені.

Між тим до Гонтарєвої може бути багато претензій, але те що ми маємо зараз стабільну ,сильну таа чисту банківську систему- це її заслуга.

Ще би інші галузі в Україні працювали так,як зараз банки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Оппа!

Стаття на УНІАН, який контролюється групою "Приват", тобто Коломойським. Бєня дав інтерв'ю!

Скажете, фейк* Так тто він на підконтрольному сайті виклав...

Хтось ще сумнівається, що буде після приходу Зе до влади?

а шо не так? Хтось сумнівається, що Петя тупо віджав в Коломойського Приват??? Ну то Коломойський що, повинен отак взяти і відмовитись? Беня бореться за своє, цілком зрозуміла позиція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Nokian сказал:

сильну таа чисту банківську систему- це її заслуга.

А ну-но йди і поговори з банкірами розумник...

Гонтарева так "заслужила", що відразу з'їб... втікла з України :) Ну по тобі, з твоїм мисленням, точно місце прем'єра сумує :) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, S30 сказал:

Ну якщо вже почав то продовжуй думку.:) А то можна і не вірно зрозуміти на що натякаєш.

З твоєї логіки випливає, що ці пять років,  ті хто при владі безбожно крали в держави, це їх плата за якби "роботу"? Я вірно твій натяк зрозумів?:D

Ні невірно. У декого подвійні стандарти.
Коли мова йде про голобородька,то він найме професіоналів ,які й будуть піднімати країну. Тобто само собою,що професіоналам треба буде платити високу зарплату і це як би само собою сприймається.
Коли мова йде,наприклад, про Коболєва, то в нього завелика зарплата і треба платити як всім.,щоб він не зажирався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу Ахмєтов знову не буде сидіти.

"«Если пойти жестко сегодня войной против них(олигархов), просто люди потеряют рабочие места и в стране будет еще один Майдан»."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, jack74 сказано:

а шо не так? Хтось сумнівається, що Петя тупо віджав в Коломойського Приват??? Ну то Коломойський що, повинен отак взяти і відмовитись? Беня бореться за своє, цілком зрозуміла позиція.

Пєтя для себе віджав?

Цей банк  зараз належить державі і кожна транзакція, кожен відсоток приносить дохід зараз державі.

Тобто мені, тобі, всім нам.

Тут дехто розписує,який Коломойський патріот, .якщо хоче два міліарди - то хай поверне виведені до націоналізації Привату  кошти, хай Суркіси віддадуть Привату  міліард 

http://www.theinsider.ua/politics/5a03180089843/ 

( тепер ясно, чого то так деякі вболювальники Динамо , так топлять тут за Зеленського-одна банда з Суркісами, Коломойським)

Весь оцей курс долара по 27 і є результатом, що Бєня з Суркісами та іншими розікрали з Привату перед націоналізацією.

В результаті за це розкрадання заплатили ми всі інфляцією та курсом.

А тепер Коломойський хоче ЩЕ два міліарда.

Ну це як в Одесі.

Ето ви спасалі моего тонущего мальчіка вчєра.

- Да ето я витащіл єго , когда он тонул.

Так на ньом била сіняя шапочка, гдє же она?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, zaHARE сказано:

Ні невірно. У декого подвійні стандарти.
Коли мова йде про голобородька,то він найме професіоналів ,які й будуть піднімати країну. Тобто само собою,що професіоналам треба буде платити високу зарплату і це як би само собою сприймається.
Коли мова йде,наприклад, про Коболєва, то в нього завелика зарплата і треба платити як всім.,щоб він не зажирався.

А, то в Коболєва нормальна зп? В інших по ходу теж "заработанонєпосильним трудом". Буду знати.

Виходить я всеж вірно зрозумів.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, jack74 сказал:

Цитата

Результати незалежного розслідування компанії Kroll підтвердили, що ПАТ "Приватбанк" було об'єктом масштабних та скоординованих шахрайських дій як мінімум протягом десяти років до націоналізації, що призвело до завдання банку збитків щонайменше в розмірі 5.5 млрд. дол. США. Про це йдеться в результатах розслідування, представлених Національному банку України.
. Існують чіткі ознаки того, що кредитні кошти були використані для придбання активів та фінансування бізнесу в Україні та за кордоном на користь екс-акціонерів та груп афілійованих з ними осіб.
Центральним елементом організованої махінації з кредитним портфелем та виведенням коштів була тіньова банківська структура всередині ПАТ "Приватбанк". Ця секретна структура забезпечувала проведення платежів та сприяла руху коштів за сотнями кредитних договорів на мільярди доларів США в інтересах осіб, пов'язаних з колишніми акціонерами та групами афілійованих з ними осіб. До цієї тіньової банківської структури були залучені сотні працівників ПАТ "Приватбанк".(та сама схема що і в Західінкомбанку)

Вгадайте,що буде,якщо новий президент віддасть коломіі 2 лярда доларів,які він хоче в якості компенсації? Правильно- Долар по 8 ( кількість нулів допишете).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ту колись Ромаха так розпинався, який справедливий суд в Англії.

Ну ось

В декабре 2017 года "ПриватБанк" подал в суд на своих бывших владельцев – Коломойского и Геннадия Боголюбова. Истцы утверждают, что бизнесмены вывели из банка около $1,9 млрд, проведя ряд незаконных операций с мнимыми кредитами.

19 декабря 2017 года лондонский суд издал приказ о всемирном аресте активов Коломойского и Боголюбова и шести компаний, которые им, предположительно, принадлежат или находятся под их контролем. В решении от 23 ноября 2018 года судья оставил всемирный арест активов в силе. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, ForZa сказал:

Скажу!!!

qqq.JPG

Який зв'язок має картинка з Фейсбуку і публікація на УНІАН, який контролюється Коломойським?

Ну от тобі на Громадському те саме слово в слово інтерв'ю (решту  ресурсів погугли самостійно, ок, бо сторінки не вистачить):

https://hromadske.ua/posts/kolomojskij-meni-ne-potriben-privatbank-ale-haj-derzhava-poverne-dollar2-mlrd-kapitalu

31 минуту назад, jack74 сказал:

Класна позиція! Підтримуєш?

2 млрд баксів - то 10% золотовалютного резерву України. І візьмуть їх з БЮДЖЕТУ, тобто з наших кишень. У розкраданні якої суми звинувачують Гладковського? 300 млн. грн.? Тобто, 11 млн доларів десь.... А всі такі впевнені, що справу не розслідують, і його не посадять і ті нещасні 300 лям не повернуть? А от 2 лярди - Коломойський не верне ніколи, як там сам Зеленський сказав про те, що Ко дав йому гроші на вибори - "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"...

А "пересічним", щоб на черговий Майдан не пішли, олігархи-колеги Коломойського такі, як Фірташ, та і сам Ко кинуть кісточку - знизять вартість комуналки, "ручний" голова НБУ дещо опустить курси валют і наштампує папірці для "пакращення" пенсій і зарплат, і будуть розповідати, як все кльово, як росте економіка, і як ми за 3 роки по штуці євро отримувати почнемо. А за цей час, віддавши частинку своїх доходів від енергоносіїв, таку маленьку, що під мікроскопом її не видно для них, ця братія розкраде ВСЕ і звалить і Ізраїль, Швейцарію і т.д. І навіть не ззвалить, вона зробить то дистанційно за допомогоюю "своєї" влади.

А тоді відкриються очі, коли настане миттєвий дефолт і шляхів виходу вже не буде. І ті, хто радів "пакращенням", стануть на резинці від останніх дірявих трусів вішатися. Бо курс стане 300 (а може і 8 з ноликами), і зарплати, якої ще недавно вистачало для нормального життя, вистачить на хліб разз на 3 дні  і воду брати прийдеться з річки... А банк з кредитами не відчепиться, в нього теж криза...

А я за те, щоб націоналізували ще й облгази, обленерго, вугільну промисловість і всю нафтопереробну галузь, щоб, висловлюючись фразою з борда ЗЕКоманди "прикрити їм лавочку" - Коломойському, Бойку, Фірташу, Ахметову. І тоді нарешті кожен зможе звинувачувати в "високих цінах" державу, бо зараз треба винити вищезгаданих панів, які з своїх же ЗМІ розповідають, як держава встановила високі ціни на енергоносії, які вони і контролюють... Хто влаштував перевірку Волиньгазу за "донараховані" платіжки, оштрафував його? Зе? Чи держава?

Але що то я, то ж месія йде до влади, з новим обличчям! Негоже критикувати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...