Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, AgentSmith13 сказал:

Там (на "Олімпійському") немає лабораторії

Ось де треба аналізи здавати, а не по стадіонах вештатись :)

Супрун детально розповіла, як і де треба здавати аналізи на наркотики та алкоголь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

да, шось Вова з аналізами забив гол сам собі :) Чи дав можливість забити собі пенальті :) Цей раунд виграв Порох, "потріпав по щоці"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не перший раз в світовій практиці дебати на стадіоні

От і добре! Хоч трохи люди будуть совковість забувати!

клініка "Євролаб" належить його відкритому прихильнику

А це якось впливає на її репутацію, професіоналізм... що за брєд ти несеш?! :) В тебе зуб болить і ти йдеш до знайомого тобі лікаря і раптом взнаєш, що в нього інші політичні вподобання ніж в тебе - ти відразу розвертаєшся... Чувачок! Да с тобою взагалі немає про що говорити з таким міркуванням :) Чао!

P.S. Порошенко вважає за необхідне ввести здачу аналізів для кандидатів на посаду президента на предмет відсутності алкогольної та наркотичної залежності

А завдяки кому це, хто запропонував? :) А це перші маленькі, може незначні, но кроки Зеленського і Ко. і ще не на посаді. Далі буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, MACCEN сказано:

Зеленський не політик значить апріорі не корупціонер. Тому можна вважати що це все він заробив чесним трудом. До нього може мати претензії тільки податкова інспекція.

А що ,той хто ДАЄ хабарі вже не корупціонер?Щоб претензій не було Зеленський і користується офшором.Ну йому ж можна.

Так само ,як їздити з гастролями,заробляти на Кіпр кварталу можна,а ось простим українцям на заробітки в Польщу він хоче заборонити.

Ти програму його читав?

Що то бачу глибоко прихований мотив.

Ну і ще,любий артист апріорі є продажним.

Це не образа, це суть такої професії, продавати свій талант за гроші.

А великий талант за великі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, ForZa сказал:

Супрун детально розповіла, як і де треба здавати аналізи на наркотики та алкоголь

А по приватним клінікам, значить, можна? "На Олімпійському немає лабораторії"? Є, всі це побачили сьогодні. А в Національний антидопінговий центр України Зе теж не пішов би - "недостатньо незалежна лабораторія" сказав би, і все.

І на наркотики аналіз - то я ще розумію, президент наркоманом бути не може, а на алкоголь нахіба? Чи в кандидата, та і в Президента немає вільного від роботи неробочого часу, і права вдома пальнути 100 грам (пляшку пива, бокал вина)? От Зе якраз я на 100% впевнений, бокальчик шампанського в штабі 31-го випив, а СЛІДИ визначаються 14 днів... Може того і "своя" клініка? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, ForZa сказано:

Пишуть, що у Порошенко взяли аналізи аж чотири лабораторії: дві державних і дві приватних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Віталій СК сказал:

Пишуть, що у Порошенко взяли аналізи аж чотири лабораторії: дві державних і дві приватних.

Ви шановні не розумієте чи прикидаєтесь?! Мова про умови де ті аналізи здають!!! Вам про це сказано!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, ForZa сказал:

А це якось впливає на її репутацію, професіоналізм... що за брєд ти несеш?! :) В тебе зуб болить і ти йдеш до знайомого тобі лікаря і раптом взнаєш, що в нього інші політичні вподобання ніж в тебе - ти відразу розвертаєшся... Чувачок! Да с тобою взагалі немає про що говорити з таким міркуванням :) Чао!

P.S. Порошенко вважає за необхідне ввести здачу аналізів для кандидатів на посаду президента на предмет відсутності алкогольної та наркотичної залежності

А завдяки кому це, хто запропонував? :) А це перші маленькі, може незначні, но кроки Зеленського і Ко. і ще не на посаді. Далі буде...

Ну, якби є таке поняття "незалежна експертиза". Так ото - НЕ вона.

Мені глибоко по барабану політичні вподобання лікаря, який мене лікує, тут ситуація не та - хтось десь озвучував вподобання лікарів на Олімпійському? Я хочу чесного обстеження, і побачити чесні, прозоро, без суфлерів, проведені дебати. І тоді, як і вся країна, зробити висновки.

Взяли б реально звернулися до МОК, Міжнародного Червоного Хреста, я ХЗ, УЄФА якого, і питань взагалі б не було б ні в кого.

А мова про те, що всі кандидати мали б здавати такі аналізи, велася ще з півроку тому, і точно не Зеленський і не Порошенко то придумав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, пукан розірваний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, ForZa сказано:

Ви шановні не розумієте чи прикидаєтесь?! Мова про умови де ті аналізи здають!!! Вам про це сказано!

Знову ж таки, ти не бачиш очевидного. Не важливо де здають аналізи, а важливо де їх досліджують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Віталій СК сказал:

Не важливо де здають аналізи, а важливо де їх досліджують.

Я тобі процитував в.о.Міністра - не зрозуміло??? Що за люди???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Напевно тому, що він не при владі і ніколи не був.

І навіть якби дуже хотів, не зміг би вкрасти бюджетних коштів.

В корупційних скандалах теж замічений не був

А ще один юзер Борди ніколи не був при владі,а навіть на фронті був.і всі тут так його в міськраду пхали.

І шо?

Як він себе повів при  сумнозвісному продажу Зеленого господарства?

Треба трохи думати не взад, а вперед,що людина здатна зробити.

Зелемойський ,як мінімум налажати..

Він та його молода команда вже промахнулись,запросивши Юлю бути ведучою.

Прихильники Юлі вже образились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ФАП на НСК і медична клініка - відчуй...ТЕ різницю! :)

Діючий президент у ФАПі (вже б у Феофанію з'їздив би чи що...), а кандидат по сучасному, по всіх правилах...

От чому старе, на нове змінювати треба! Це яскравий приклад!!! :)

f3.jpg

f5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, перші результати:

Жодної психоактивної речовини в Порошенка не виявили – лікар

Спойлер

Експрес-тест не показав психоактивних речовин в організмі президента Петра Порошенка, а аналіз на алкоголь буде готовий за дві години.  

Про це повідомив головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий на брифінгу на НСК "Олімпійський".

Він зазначив, що чиний президент і кандидат у президенти Порошенко пройшов у медпункті НСК лікарський огляд та здав біологічні зразки для проведення лабораторного токсикологічного дослідження.

"В даному випадку ми відібрали кров, сечу та волосся разом із волосяними фолікулами", – констатував Ярий.  

Дослідження проводили чотири медичні установи Києва – дві приватні й дві комунальні: "Борис", "Медіком", Лікарня швидкої медичної допомоги та Наркологічна лікарня Києва.  

З дозволу Порошенка використовували декілька способів виявлення психоактивних речовин в організмі.

"Це були і швидкі тести, результати яких я вже маю можливість оприлюднити: жодної психоактивної речовини знайдено не було", – заявив Ярий.  

"Упродовж найближчих 2-х годин у нас буде можливість провести більш ґрунтовне дослідження за допомогою мас-селективного газового хроматографа. Рівно за дві години так само в нас буде повна інформація про наявність чи відсутність алкоголю в крові", – додав він  

Ці результати буде видано в письмовій формі.

"Більший тривале обстеження волосся з волосяним фолікулом. За попередньою інформацією, ця процедура може тривати навіть до 2-х тижнів, але ми докладемо всіх зусиль, щоб цю процедуру максимально скоротити  прискорені", – заявив Ярий

Олена Рощенко, УП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, ForZa сказал:

Я тільки за, щоб так, як вона сказала, і було, для знаття всіх підозр у "підтасуванні".

Я написав - як би аргументувалося "Я туди не поїду".

То все дедалі більше схоже на отаке :D:

56178689_418575962288197_1408991968804995072_n.png.aa84b4ba4cfe707c4ee9ecf682aabb0a.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Nokian сказано:

Прихильники Юлі вже образились.

:) це тобі Юля сказала? Чи може ти вже всіх прихильників опитав? Я, напр., думаю, що їм абсолютно пофігу на це

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Москалі кажуть що результати фальсифіковані.. .цифри в тунелях на ходу міняють :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, Nokian сказал:

А що ,той хто ДАЄ хабарі вже не корупціонер?Щоб претензій не було Зеленський і користується офшором.Ну йому ж можна.

Так само ,як їздити з гастролями,заробляти на Кіпр кварталу можна,а ось простим українцям на заробітки в Польщу він хоче заборонити.

Ти програму його читав?

Що то бачу глибоко прихований мотив.

Доречі на рахунок офшорів, є фірми просто які не хочуть мати справу з Україною, заради цього що втрачати клієнтів? Якщо підписана угода між Україною і тою державою де в тебе офшор, то ти платиш тільки там податки і все - це світова практика тому в цьому поганого нічого немає.

Погано це коли політичні морди мають офшори, тому що такі найприймали закони і так накерували що стрьомно навіть тримати гроші не те що в банку, а під марасом на якому спиш. Тому так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, ForZa сказано:

Ти процитував заголовок, який тебе влаштовує. То прочитай уважно ще й перше речення там. 

Яка різниця де беруть кров, сечу чи зразки волосся з нігтями, якщо воно все потім їде в лабораторію.

Більше з тобою сперечатись не збираюсь, немає сенсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, jack74 сказал:

да, шось Вова з аналізами забив гол сам собі :) Чи дав можливість забити собі пенальті :) Цей раунд виграв Порох, "потріпав по щоці"

Я би так не сказав. Петя хотів дебати, а вже зняв два відеоролика, на яких виглядає совково як Кучма під час Новорічного вітання, протии динамічного і живого Зеленського, в прямому ефірі здав аналізи, кароче робить все те, що йому нав'язав Зеленський. Зеленський зробив з цього шоу і виглядає в ньому краще, ніж Петя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після дебатів аналізи будуть повторно здавати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, Nokian сказал:

Я також хожу на роботу і продаю свій талант за гроші. Державний чиновник робить те саме. І що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

Я би так не сказав. Петя хотів дебати, а вже зняв два відеоролика, на яких виглядає совково як Кучма під час Новорічного вітання, протии динамічного і живого Зеленського, в прямому ефірі здав аналізи, кароче робить все те, що йому нав'язав Зеленський. Зеленський зробив з цього шоу і виглядає в ньому краще, ніж Петя.

Цілком згідний. Володя зробив з виборів шоу, де він у ролі ведучого, а Пєтя на підтанцовці.

У Зе класні ролики, склеєні і зі студійною озвучкою, а в По все одним дублем.

У По немає шансів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петя робив шоу до цього часу постійно. Перерізання червоних смужечок на відкриттях "суперважливих" об'єктів, гастрольні виступи з Томосом, показові "давання доручень" тим, хто і без доручень мають робити свою справу і т.д.

Так що тут шоумен проти шоумена

До речі, згадаймо, як Петя прийшов в президенти! Не шоу-м??? За які такі заслуги його обрали, хтось може нагадати? Бо я не знаю... А от за шоу на бульдозері і мєльканням рожею біля Ющенка і всіх інших - так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, jack74 сказал:

Петя робив шоу до цього часу постійно. Перерізання червоних смужечок на відкриттях "суперважливих" об'єктів, гастрольні виступи з Томосом, показові "давання доручень" тим, хто і без доручень мають робити свою справу і т.д.

Так що тут шоумен проти шоумена

Його шоу пахнуть совком, а в Зеленського вони не стандартні. Ще ніхто не застосовував такого в політиці. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...