Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

30 хвилин тому, nickel сказано:

В світлі останніх виборів, мене мучить лише одне питання: Рошен націоналізують? :)

Думаю ні, але націоналізацію "Привату" визнають незаконною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
40 хвилин тому, Nokian сказано:

Вже було .

Баян.

Вже було руки,які нічого не крали.

В результаті прийшов Янукович і вкрав за два строки.

Історія вчить,що нічому не вчить.

ага і "нехай трошки краде, але щось робить" теж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, nickel сказал:

Ти також не читав, інакше ти б сюди цього не постив. ;)

Читав в оригіналі тобто англійською. Там написано Assurances, а не Guarantee.
І вроді,юридично,меморандум -це наміри,а не зобов'язання. Кравчук просто не довів справу до кінця. Чи свідомо чи по тупості,того ми не взнаємо.Хоча моя думка,що свідомо.

http://www.securitycouncilreport.org/atf/cf/{65BFCF9B-6D27-4E9C-8CD3-CF6E4FF96FF9}/s_1994_1399.pdf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, zaHARE сказал:

з офшорами,олігарха,власника мережі бізнесу з московським капіталом і на москві, який з радістю прикриє  мову,армію і віру

Ти впевнений, чи "зверху" нашопотіли і ти так перейнявся? :) Смішно це читати, так примітивно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, ForZa сказал:

Ти впевнений, чи "зверху" нашопотіли і ти так перейнявся? :) Смішно це читати, так примітивно...

Ну,смішно,я б навіть сказав ПРИКОЛЬНО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава аналітика - це щоб в декого рожеві окуляри колір змінили.

Семь ходов президента. Как Порошенко будет пытаться сбить Зеленского перед вторым туром

Рост дохода в 95 раз. Почему Порошенко резко разбогател на излете президентства, но постеснялся об этом сказать

Це нам такий ще на 5 років треба був, чи на це все треба закрити очі?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

я б навіть сказав ПРИКОЛЬНО!

Прикалуйся далі, це тобі і залишилось... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, zaHARE сказано:

І вроді,юридично,меморандум -це наміри,а не зобов'язання. Кравчук просто не довів справу до кінця. Чи свідомо чи по тупості,того ми не взнаємо.Хоча моя думка,що свідомо.

http://www.securitycouncilreport.org/atf/cf/{65BFCF9B-6D27-4E9C-8CD3-CF6E4FF96FF9}/s_1994_1399.pdf

Ми зараз судити не маємо права, нам не відомі всі вхідні дані того періоду. Часи були такі, в економіці повна жопа, треба гроші, не до торгів (можливо). А ще можливо якби борзів, то алкаш і тут би чечню влаштував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ми зараз судити не маємо права, нам не відомі всі вхідні дані того періоду. Часи були такі, в економіці повна жопа, треба гроші, не до торгів (можливо). А ще можливо якби борзів, то алкаш і тут би чечню влаштував.

алкаш як ти кажеш сам був за ліквідацію ссср, за що його ватоголові і не люблять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Віталій СК сказано:

Думаю ні, але націоналізацію "Привату" визнають незаконною.

це добре чи погано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Ukrainec сказал:

Не зовсім згоден. В Півн. Кореї ніби-то є ядерна зброя і всі бояться її чіпати. А в нас точно була найпотужніша ядерна зброя. Але то вже дійсно не має значення,мова була про Будапештський меморандум,який по факту нічого не гарантує,але політики досі його використовують в своїх політичних обіцянках,а люди на це ведуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, jack74 сказано:

це добре чи погано?

Дасться знати, але в Посольстві США  кажуть, що погано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

Не зовсім згоден. В Півн. Кореї ніби-то є ядерна зброя і всі бояться її чіпати. А в нас точно була найпотужніша ядерна зброя. Але то вже дійсно не має значення,мова була про Будапештський меморандум,який по факту нічого не гарантує,але політики досі його використовують в своїх політичних обіцянках,а люди на це ведуться.

то чому не припинять його дію?

як от припинили дію договору про дружбу з Росією

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Віталій СК сказано:

але в Посольстві США  кажуть, що

опа! А ти в посольстві США?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, zaHARE сказал:

Сорі не Кравчук,а Кучма. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, zaHARE сказал:

Нащо мучитися на англійській, якщо меморандум підписано у чотирьох рівно автентичних примірниках українською, англійською та російською мовами? :) Але суть не в тому.

Нокіан, стверджував, що меморандум не містить жодних зобов'язань, в той час коли меморандум ними просто просякнутий. І той, хто хоч раз, хоч одним оком, хоч по діагоналі його пробіг би, ніколи не став би такого стверджувати. Фіг з ним з Нокіаном і його перманентним талантом виставляти себе дурнем. Але він ще й жінок почав в темі ображати. На Борді дівчата завжди були в дефіциті, і старіші юзери пам'ятають з яким пієтетом до них тут завжди ставилися. Я мусив заступитися, макнувши Нокіана в його ж гуменце.

Щодо твоєї цитати екс-посла: Для тих, хто читав Меморандум не потрібне таке роз'яснення. В Меморандумі чорним по білому пише:

6. Україна, Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки будуть проводити консультації у випадку виникнення ситуації, внаслідок якої постає питання стосовно цих зобов'язань.

Хіба треба якісь пояснення? Цю міну сповільненої дії, нам ще Кучма підсунув. Свідомо чи ні, вже немає значення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, Ukrainec сказал:

На той час її утримання було непідйомний для нашої слабкої еономіки, тому навіть я був (і є) прихильником відмови від ядерної зброї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, jack74 сказано:

опа! А ти в посольстві США?

Не обов'язково там бути, щоб знати, що згідно їхньої офіційної позиції, цитую: "Його націоналізація була важливим етапом економічної реформи і боротьби з корупцією."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, nickel сказал:

Нащо мучитися на англійській, якщо меморандум підписано у чотирьох рівно автентичних примірниках українською, англійською та російською мовами? :) Але суть не в тому.

Нокіан, стверджував, що меморандум не містить жодних зобов'язань, в той час коли меморандум ними просто просякнутий. І той, хто хоч раз, хоч одним оком, хоч по діагоналі його пробіг би, ніколи не став би такого стверджувати. Фіг з ним з Нокіаном і його перманентним талантом виставляти себе дурнем. Але він ще й жінок почав в темі ображати. На Борді дівчата завжди були в дефіциті, і старіші юзери пам'ятають з яким пієтетом до них тут завжди ставилися. Я мусив заступитися, макнувши Нокіана в його ж гуменце.

Щодо твоєї цитати екс-посла: Для тих, хто читав Меморандум не потрібне таке роз'яснення. В Меморандумі чорним по білому пише:

6. Україна, Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки будуть проводити консультації у випадку виникнення ситуації, внаслідок якої постає питання стосовно цих зобов'язань.

Хіба треба якісь пояснення? Цю міну сповільненої дії, нам ще Кучма підсунув. Свідомо чи ні, вже немає значення.

Якраз в тому -то й прикол,що в рос. і українських версіях написано ГАРАНТІЇ,а в англомовних варіантах ЗАПЕВНЕННЯ. Тобто Гарантії-це військова підтримка,а запевнення-політична. Але й політичної підтримки в перші місяці війни ми не отримали. Тільки згодом з'явились санкції і то під тиском наших дипломатів і всеж таки опирались вони на цей меморандум.
На моїй пам'яті Ющенко робив спробу перевести Меморандум в Хартію або інший,більш надійний договір.Бо розумів,що Меморандум -це не гарантія.Але ....
  Тобто підсумую: Меморандум в принципі юридично правильний,але в ньому відсутні засоби забезпечення його виконання.  Тим більше ніхто не знав,як діяти,коли положення Меморандуму порушуються однією з сторін-гарантів.
Особисто для мене- меорандум-папір,завдяки якому потрібно тиснути на міджнародну спільноту і готувати позови в Гаагу на московію. Але тим часом укріплювати армію,клепати ракети і виробляти ядерне паливо. Гопників папери не спинять.Тільки сила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Не обов'язково там бути, щоб знати, що згідно їхньої офіційної позиції, цитую: "Його націоналізація була важливим етапом економічної реформи і боротьби з корупцією."

:D "важливим" для кого???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Nokian сказано:

Ну чому? Коломойському віддадуть замість Привата..

Чому,  таки, замість?:)

2 квітня відбудуться судові дебати у справі за позовом Ігоря Коломойського щодо націоналізації «Приватбанку»

Спойлер

Окружний адміністративний суд міста Києва закінчив розгляд справи по суті за позовом  Ігоря Коломойського до Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Кабінету Міністрів України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо націоналізації «Приватбанку».  

Наразі  у судовому засіданні оголошено перерву на надано час сторонам для підготовки до судових дебатів. Наступне засідання відбудеться 2 квітня. Як відомо, після судових дебатів суд виходить до нарадчої для ухвалення рішення у справі.

Нагадаємо, серед низки позовних вимог позивач, зокрема, просить суд визнати протиправними та скасувати рішення Правління НБУ про віднесення ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК» до категорії неплатоспроможних, Рішення про затвердження пропозиції НБУ про участь держави у виведенні неплатоспроможного банку з ринку, а також Рішення ФГВФО про запровадження тимчасової адміністрації у Банку  та делегування повноважень тимчасового адміністратора відповідного банку.

Прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, zaHARE сказал:

Якраз в тому -то й прикол,що в рос. і українських версіях написано ГАРАНТІЇ,а в англомовних варіантах ЗАПЕВНЕННЯ

Я не бачу ніякого приколу

assurance - безстрашність, гарантія, запевнення, нахабство, страхування, твердість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, jack74 сказано:

:D "важливим" для кого???

Ти мене потролити вирішив? 

Я довгий час не писав у цьому розділі і надалі не горю бажанням тут писати.

Дискусію з моєї сторони завершено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Ти мене потролити вирішив? 

та особо ні, але якщо ти вже щось ляпнув, то вже закінчуй думку :) Мені цікаво почути, що саме ти хтів затролити отим реченням "...але націоналізацію "Привату" визнають незаконною" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Alex S сказал:

Про непідйомність та дороговізну ядерноі зброі, то байка від політиків часів Кравчука для бабушок.Можна було б за ті ж самі гарантіі миру, навчання спеціалістів в білих краінах, та за гроші відмовитися від балістичноі зброі, тобто ракет, які до речі всі і виготовляла та обслуговувала Украіна, той же самий Піденмаш, що вже наводить на думку що ціна утримання не була б космосом.А тактичну, тобто засоби ураження у виді авіабомб та артснарядів, можна було б залишити.Утримання та охорона вже готових сховищ - то для 55-мільйонноі держави була копійки, не більше ніж утримання авіаполку ВТА чи дальніх бомбардувальників.Навіть якщо вже умнєйшіє державні мужі вирішили позбутися третього по потужності ядерного потенціалу в світі, то треба було не меморандум робити, про який зараз кацапи очки примружують і кажуть -что что и гдє єто било?, а на весь світ провести публічні слухання і вимагати в усіх ,в кого можна в світі ,гарантій територіальної  безпеки.Рада Європи, ООН, НАТО ,Євросоюз.... окремо в кожноі ядерної держави ГАРАНТІЙ БЕЗПЕКИ.Просити можна було і гроші для вливань в економіку і просити можна було неслабо.Просцяли як і всю радянську спадщину.

Байка чи ні невідомо, але лили у вуха тоді саме її то точно. Так само точно що можна було виторгувати набагато більше.

Але то ми всі такі розумні заднім числом. 

Кучма, мабуть, гордився своїм рішенням, але він міг і Путіна на Тузлі спинити, не просравши Крим з Донбасом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...