ForZa Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 08:41 #3426 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 08:41 А де ж подівся @zaHARE ? Мабуть будьоновку нову шиє
diezel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 08:43 #3427 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 08:43 1 hour ago, Arden said: Это Пётр Алексеевич все пять лет своего президентства делал всё возможное и невозможное, делал на пределе, работал до отвращения, чтобы население проголосовало за кого угодно, но только не за политиков. А може це і був план "Пётра Алексеевича"? Типу, мені б ще 5 років і тоді. А так: "бачите, ви ж самі захотіли Зе!ко, тепер куштуйте, я ні при чому". Цікаво, чи так само Уго Чавеса вибрали...
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:01 #3428 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:01 17 минут назад, diezel сказал: А може це і був план "Пётра Алексеевича"? Типу, мені б ще 5 років і тоді. А так: "бачите, ви ж самі захотіли Зе!ко, тепер куштуйте, я ні при чому". Цікаво, чи так само Уго Чавеса вибрали... Злитися можна і бесплатно
ForZa Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:03 #3429 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:03 А от вже і справжнє нутро і обличчя порохоботів відкривається! Ось хто готовий країну шматувати! Не вийде!!!
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:08 #3430 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:08 18 хвилин тому, diezel сказано: А може це і був план "Пётра Алексеевича"? Типу, мені б ще 5 років і тоді. А так: "бачите, ви ж самі захотіли Зе!ко, тепер куштуйте, я ні при чому". Цікаво, чи так само Уго Чавеса вибрали... Коли будеш мати стільки тут бізнесу, тоді будеш вказувати Петру чи здаватись на милість коломойському чи ні.
diezel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:19 #3431 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:19 10 minutes ago, alexvvv said: Коли будеш мати стільки тут бізнесу, тоді будеш вказувати Петру чи здаватись на милість коломойському чи ні. Де в моєму повідомленні вказівки? Ти, напевне, теж за Зе!ко голосував.
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:28 #3432 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:28 8 хвилин тому, diezel сказано: Де в моєму повідомленні вказівки? Ти, напевне, теж за Зе!ко голосував. а де в моєму повідомленні голос за зе?
diezel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:33 #3433 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:33 2 minutes ago, alexvvv said: а де в моєму повідомленні голос за зе? Голос за Зе!ко - чудовий маркер. Можна не тратити час на вияснення, чи співрозмовник - дебіл, а просто спитати, чи голосував він за Зе!ко.
iiron Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:48 #3434 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:48 Щойно, diezel сказано: Голос за Зе!ко - чудовий маркер. Можна не тратити час на вияснення, чи співрозмовник - дебіл, а просто спитати, чи голосував він за Зе!ко. Тут один парубок ще рік тому дійшов такого самого висновку
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:51 #3435 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:51 17 хвилин тому, diezel сказано: Голос за Зе!ко - чудовий маркер. Можна не тратити час на вияснення, чи співрозмовник - дебіл, а просто спитати, чи голосував він за Зе!ко. дебіли вірять в долар по 10
Arden Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:54 #3436 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:54 20 минут назад, diezel сказал: Голос за Зе!ко - чудовий маркер. Можна не тратити час на вияснення, чи співрозмовник - дебіл, а просто спитати, чи голосував він за Зе!ко. Дуже цивілізовано і по-європейськи поводять себе прихильники Гаранта.
diezel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:55 #3437 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:55 3 minutes ago, iiron said: Тут один парубок ще рік тому дійшов такого самого висновку Quote По сути да. Эти 30% грубо говоря, могли бы на процентов 70% быть голосами за Порошенко, как в 2014. Но, о Боже, оказалось что во время войны в бедной стране, Президент не смог сделать всех богатыми, молодыми и красивыми. Как же так. Ну, может, вот это новое лецо(Бени, ага) сделает лучше. Естественно не сделает - любой человек с IQ выше 80 поймет, что человек без опыта, комик, который не может даже внятно составлять слова в предложения, не сделает лучше чем есть. И вот через 5 лет, если Украина еще будет существовать, очередной раз долбоебы пойдут голосовать за очередного "ну пускай еще этот попробует" рыгионала или ляшка. А то и раньше, когда будет 20й майдан, только с автоматами, которые с АТО, а не брусчаткой. Є три потенційних сценаріі президенства Зе!ко: аргентинський, венесуельский і сириійский. Усі три обіцяють дуже багато веселих розваг для тих, хто голосував за Зе!ко. Нормальних людей жалко, але 16% українців Європа якось переварить, варто лише дати їм списки тих, хто голосував за Зе!ко.
Nokian Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:59 #3438 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 09:59 Владимира Зеленского глава МВД охарактеризовал как "порядочного человека из другого мира". "...готовый разбираться с проблемами, но одновременно признающий, что во многих вопросах не вполне компетентен. В моем понимании, это значит, что он готов делегировать полномочия. Однако, тут возникает вопрос: сможем ли мы – украинское общество- предложить то качество элиты, которой реализацию таких полномочий можно поручить? Ведь если он делегирует полномочия негодяям – как это происходит в некоторых сериях "Слуги народа" – это будет очень плохо для страны. Если очередным экспатам – тоже не выход… У него же взгляд на процедуры немного идеалистический. Он точно знает, что из точки А надо прийти в точку Б, и я с этим готов согласиться. Но проблема в том, как пройти этот путь. Зачастую если идти в лоб, то врежешься в стену или разобьешься. Поэтому нужно выбрать правильную траекторию – и тут должны работать компетентные и честные специалисты", - отметил Арсен Аваков. Ось в чому справа. Виходить Зе Гевара буде лише лялькою в руках ,, чесних та компетентних спеціалістів,, А ці спеціалісти , це ж ті самі олігархи з Народного фронту ( ну ті друзі по коаліції, з якими і ворогів не треба), це ж ті, хто пять років і грабував Україну. Вони і далі це робитимуть, а шишки падатимуть на Вовочку.Хто би сумнівався. Розумні дорослішають на чужих помилках, зебіли на своїх. Тому багаті постійно багатшають, а бідні біднішають. А поскільки молодь в церкву не ходить ,і втішитися їй нема чим, то майстерно підкинули ілюзію Слуги народу. Отже бідні і далі житимуть в світі кіно, ну а багаті в тому самому своєму реальному світі великих грошей. І діти Джека скажуть,, Він так вірив у справедливу Україну,, Як розірвати це зачароване коло?
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:05 #3439 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:05 4 хвилин тому, Nokian сказано: Виходить Зе Гевара буде лише лялькою в руках ,, чесних та компетентних спеціалістів,, у нас президентська форма правління ?
paksivatova Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:06 #3440 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:06 4 минуты назад, Nokian сказал: Владимира Зеленского глава МВД охарактеризовал как "порядочного человека из другого мира". "...готовый разбираться с проблемами, но одновременно признающий, что во многих вопросах не вполне компетентен. В моем понимании, это значит, что он готов делегировать полномочия. Однако, тут возникает вопрос: сможем ли мы – украинское общество- предложить то качество элиты, которой реализацию таких полномочий можно поручить? Ведь если он делегирует полномочия негодяям – как это происходит в некоторых сериях "Слуги народа" – это будет очень плохо для страны. Если очередным экспатам – тоже не выход… У него же взгляд на процедуры немного идеалистический. Он точно знает, что из точки А надо прийти в точку Б, и я с этим готов согласиться. Но проблема в том, как пройти этот путь. Зачастую если идти в лоб, то врежешься в стену или разобьешься. Поэтому нужно выбрать правильную траекторию – и тут должны работать компетентные и честные специалисты", - отметил Арсен Аваков. Ось в чому справа. Виходить Зе Гевара буде лише лялькою в руках ,, чесних та компетентних спеціалістів,, А ці спеціалісти , це ж ті самі олігархи з Народного фронту ( ну ті друзі по коаліції, з якими і ворогів не треба), це ж ті, хто пять років і грабував Україну. Вони і далі це робитимуть, а шишки падатимуть на Вовочку.Хто би сумнівався. Розумні дорослішають на чужих помилках, зебіли на своїх. Тому багаті постійно багатшають, а бідні біднішають. А поскільки молодь в церкву не ходить ,і втішитися їй нема чим, то майстерно підкинули ілюзію Слуги народу. Отже бідні і далі житимуть в світі кіно, ну а багаті в тому самому своєму реальному світі великих грошей. І діти Джека скажуть,, Він так вірив у справедливу Україну,, Як розірвати це зачароване коло? а що ви скажете про таку особистість,як Генрі Форд?
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:09 #3441 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:09 В 18.02.2018 в 23:53, Nokian сказал: І тому то більшість українців проголосує за менше зло. Крапка. Які пророчі слова
iiron Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:10 #3442 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:10 Щойно, diezel сказано: Є три потенційних сценаріі президенства Зе!ко: аргентинський, венесуельский і сириійский. Усі три обіцяють дуже багато веселих розваг для тих, хто голосував за Зе!ко. Нормальних людей жалко, але 16% українців Європа якось переварить, варто лише дати їм списки тих, хто голосував за Зе!ко. Може й так, всяке може бути.Я тільки не розумію для чого зараз робити купу всяких песимістичних прогнозів(не тільки тебе маю на увазі) як-що за півроку стане більш-менш зрозуміло що і як буде відбуватись.На Віктора Андрійовича та п...а(чуть-шо там ім"я) порошенка покладали великі надії, а бач як вийшло.Тому не розумію такого поспіху.Майте терпіння, панове.
Nokian Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:13 #3443 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:13 3 годин тому, nickel сказано: їх зобов'язання згідно з принципами Заключного акта НБСЄ ( 994_055 ) поважати незалежність і суверенітет та існуючі кордони України. І що ж там прописано ? Поважати існуючі кордони Оце і все.Жодних механізмів стримування, чи захисту, чи хоча б лідтримки.. Не видно ,як поважають? Ще довго будеш зубоскалити? 9 хвилин тому, paksivatova сказано: а що ви скажете про таку особистість,як Генрі Форд? Скажу, що якби він жив в Україні , став би її президентом, то через максимум рік часу його б ненавиділи та проклинали 70% населення. А ось як Росія розмовлятиме з Вовочкою . Що вони йому скажуть на його вимоги. Скажуть через третього секретаря, бо сам Путін з шоуменами зустрічається лише коли вони перед ним виступають. Кандидат в президенты Украины, шоумен Владимир Зеленский заявил, что на гипотетической встрече с президентом России Владимиром Путиным он потребует у него компенсации за ущерб, причиненный оккупацией Крыма и Донбасса. Спикер Кремля Дмитрий Песков ответил, что оккупированный Донбасс "отторгнут" самой Украиной, а упоминание Крыма в контексте аннексии в Кремле считают недопустимым.
zaHARE Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:16 #3444 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:16 3 часа назад, jack74 сказал: А нашо думати-гадати, ось реальний мене дивує інше - те, що внизу! І це в Луцьку! Таким здивувала Волинь на минулих парламентських виборах, і бачу, що й досі тут таких багато Я тебе ще більше здивую: Цитата На обстрелянном микрорайоне Восточный, г.Мариуполь), 1255 бюлетней: 290-бойко. 200-вилкул. 174- ЗеленскийСука идиоты вы по подвалам спали от обстрелов от войны, которую принесла партия Регионов, и продолжаете голосовать за них же"
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:16 #3445 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:16 2 минуты назад, Nokian сказал: І що ж там прописано ? Поважати існуючі кордони Оце і все.Жодних механізмів стримування, чи захисту, чи хоча б лідтримки.. Не видно ,як поважають? Ще довго будеш зубоскалити? Так були зобов'язанння чи ні? Ти хоч в очі бачив той меморандум?
diezel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:17 #3446 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:17 Just now, iiron said: Я тільки не розумію для чого зараз робити купу всяких песимістичних прогнозів Тому шо потім можна не встигнути. Та і взагалі, до дебілів прогноз не дійде навіть якщо він буде відбуватись вживу, а нормальних людей треба попередити заздалегідь. Я памятаю, як моя хороша знайома дівчинка Оля, що вийшла заміж за сирійця, розповідала про те, як все спокійно в Сиріі навіть тоді, коли мінометні міни прилітали прямо в центр Алеппо. Зара з нею все ОК, втікала через Турцію, сидить як біженка в Австріі, питає, яким бізнесом можна занятись в нормальній країні. Оно Маньяк11 любить аналогіі, можна аналогіями: Quote У 1998 році Чавес балотувався на пост президента під гаслом боротьби з корупцією[5]. У той час він утримувався від радикальної політичної риторики, і запропоновану ним програму реформ не можна було назвати революційною[4]. На президентських виборах 6 грудня 1998 Чавес отримав перемогу, набравши 56,5 % голосів виборців[4][5][2]. Політика уряду Чавеса включала ряд масштабних соціальних програм, у тому числі по створенню систем загальної освіти та охорони здоров'я[2]. Уряд встановив жорсткий контроль над державною нафтовою компанією Petroleos de Venezuela, прибутки якої спрямовувалися на потреби суспільства: будівництво лікарень і шкіл, боротьбу з неписьменістю, проведення аграрної реформи та інші. Завоювавши таким чином підтримку малозабезпеченої більшості населення, Чавес розпочав націоналізацію підприємств у різних галузях промисловості[4]. Можеш подивитись, що далі було. А Чавес був ще більш новішім, ніж Зе!ко.
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:23 #3447 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:23 Только что, diezel сказал: Тому шо потім можна не встигнути. Та і взагалі, до дебілів прогноз не дійде навіть якщо він буде відбуватись вживу, а нормальних людей треба попередити заздалегідь. @diezel як назвати людину, яка вважає усіх дебілами, але вперто шукає з ними спілкування? З тобою більше ніхто не хоче спілкуватися? Воно й не дивно.
Nokian Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:28 #3448 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:28 6 хвилин тому, nickel сказано: Так були зобов'язанння чи ні? Ти хоч в очі бачив той меморандум? Можна подумати вживу ти бачив? Ти хоч читаєш уважно, що написано. Просто написати ,,обіцяю,, на листочку під час зустрічі , і поставити підпис під актом реєстрації в Рагсі наприклад- це дві великі різниці.
jack74 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:29 #3449 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:29 2 годин тому, zaHARE сказано: Я тебе ще більше здивую: от якраз тАм мене не дивує, тому що вата дуже бронебойна, але отут....
zaHARE Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:31 #3450 Опубліковано 1 Квітня, 2019 в 10:31 1 минуту назад, jack74 сказал: от якраз там мене не дивує, тому що вата дуже бронебойна, але отут.... Волинь самий ватний в Західній Україні регіон. Закарпаттю то просто до сраки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.