Перейти до змісту

Зимова Олімпіада-2018

foma144

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, mykola сказано:

Якби після відпочинку була медаль, тоді можна і відпочити.

в нормальних спортсменів відпочинок після медалі

• Відповідей 129
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Згідно останньої інформації Віта все ж таки вийде на індивідуалку, а от у чоловіків її пропустить наш лідер - Підручний.

Опубліковано

Сьогоднішній день на ОІ є для нашої збірної поки що "дуже вдалим" - ми зайняли, поки що, найвище місце за цю олімпіаду.... 12-те... 19-річний пацан в скелетоні...

Тільки що дивився лижні гонки у чоловіків, 15 км "коньком". Фінішували поки 70 спортсменів (доїжджає ще "екзотика" - Того і т.д.) У наших 65 і 66 місце....

У "кацапів" ОАР - "Олімпійські Атлети з Росії".

У нас ОУУ - "Олімпійські учасники з України".

Тому "спортсменами" їх назвати не можна, а "збірною України" - стидно.

Опубліковано
36 минут назад, Svityaz сказал:

Сьогоднішній день на ОІ є для нашої збірної поки що "дуже вдалим" - ми зайняли, поки що, найвище місце за цю олімпіаду.... 12-те... 19-річний пацан в скелетоні...

Тільки що дивився лижні гонки у чоловіків, 15 км "коньком". Фінішували поки 70 спортсменів (доїжджає ще "екзотика" - Того і т.д.) У наших 65 і 66 місце....

У "кацапів" ОАР - "Олімпійські Атлети з Росії".

У нас ОУУ - "Олімпійські учасники з України".

Тому "спортсменами" їх назвати не можна, а "збірною України" - стидно.

Дійсно, ОУУ..., а де там наші? Очікується найбільш провальні зимові ОІ для нашої збірної. Тепер будемо радіти, коли попадемо в десятку.

Але дивуватись нічого, яке відношення керівництва держави  до спорту (особливо до фізкультури на місцях), такі будуть і результати. 

Опубліковано

Білорусь бере першу медаль і відразу "золото" - жіночий фристайл, стрибки.

Екс-українка Цупер - четверта.

Опубліковано

Ага.

Але у "сябрів" шанси на медалі залишились лише у чоловічому фристайлі (стрибки) і на Домрачьову ще надія у масс-старті.

А от "сєвєрния сасєді" зараз будуть у фігурному катанні збирати подіуми. Думаю одне "золото" у них точно буде - жінки, там двоє росіянок два перших номеру світового рейтингу. Плюс хокейна збірна у них дійсно краща по складу на турнірі.

Так що можуть поддвинути.

Опубліковано
В 13.02.2018 в 21:26, yura-patriot сказал:

Да і я це знав, але вже пів вечора отаку фігню читаю, во ще одне:

https://www.segodnya.ua/sport/olymp2018/news/yuliya-dzhima-riskuet-ostatsya-bez-mass-starta-na-olimpiade-2018-iz-za-oshibki-trenerov-1113707.html

Все таки не потрапила. Стратеги, йопта.

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Все таки не потрапила. Стратеги, йопта.

А Ви хлопці думали,що я до цього просто ляпав!да?Я ніколи не ляпаю просто так, що @snouden скажеш? Я реально поділився вагомою подією(правдивою)ще пару днів назад.

Опубліковано

Тепер Бринзак починає пізді.и,що ніби Джима була хвора! Ви хоч розумієте хлопаки,що він починає спригувати,це чиста брехня,тупо прощиталися і тепер шукають підводні камні)) цирк на дроті(((.

Опубліковано
11 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Тепер Бринзак починає пізді.и,що ніби Джима була хвора! Ви хоч розумієте хлопаки,що він починає спригувати,це чиста брехня,тупо прощиталися і тепер шукають підводні камні)) цирк на дроті(((.

Я с тобою не спорю що Бринзак портачить жостко. Але треба дочекатись фінальної естафети і по факту дивитись і щоб хтось приймав якісь рішення.

Опубліковано
2 хвилин тому, snouden сказано:

Я с тобою не спорю що Бринзак портачить жостко. 

+

3 хвилин тому, snouden сказано:

Але треба дочекатись фінальної естафети і по факту дивитись і щоб хтось приймав якісь рішення.

Будь яка медаль то буде великий результат,хоча би бронзочку взяти,нє? але навіть у такому випадку, потрібно замінювати тих іноземних тренерів, чисто моя думка. 

Опубліковано

А вже відомий склад на естафету?

Я би випускав так:

1. Хтось з Семеренків

2. Джима

3. Хтось з Семеренків

4. І на кінець Меркушину

Тобто склад як в Австрії був, тіки замість Підгрушної  - Меркушина. Семеренки вже троха вікові, їх треба для стабільності. А на кінець молоду Меркушу, коли втрачати вже буде нічого.

А це олімпіада - тут драйв, азарт, молодість. Он шведка золото виграла, коли на кубках вроді максимум в квітах була.

Але чогось думається що тренерський штаб прийме якесь рішення, достойне пузатих чмакающих чиновників. Хотів би я помилитись. Дуже хочеться вірити...

Опубліковано

До речі, в нашу естафету вірять навіть букмекери.

Тільки що подивився ставки на Марафоні, то там так:

1. Німеччина,

2. Франція

А на третє місце майже однакові коефіцієнти на наших, Італію, Норвегію та Швецію.

Опубліковано
55 хвилин тому, Svityaz сказано:

1. Німеччина,

2. Франція

А на третє місце майже однакові коефіцієнти на наших, Італію, Норвегію та Швецію.

Я би ще чехів не списував би,ну і білоруски при вдачі можуть десь там бути. 

Опубліковано
9 годин тому, snouden сказано:

А вже відомий склад на естафету?

Я би випускав так:

1. Хтось з Семеренків

2. Джима

3. Хтось з Семеренків

4. І на кінець Меркушину

Вродь ще не відомо. Дивився на сайті біатлон юа. 

А я би так:):

1)Семеренко

2)Меркушина

3)Семеренко

4)Джима

Опубліковано
3 годин тому, Svityaz сказано:

1. Німеччина,

2. Франція

Ну на марафоні такий розклад на 1-3 місця

Цитувати
Германия 1.125    
Франция 1.50    
Италия 2.50    
Украина 2.50    
Норвегия 2.75    
Швеция 3.25

І якщо на перше місце, відрив сильний в Німеччини...

То 2-3 місця може взяти будь-яка команда з перелікованих

Опубліковано

А я дивлюсь хокей ) дуже сподобалась команда Фінляндії, особливо її силовий стиль, а також команда Канади своєю впевненістю і гарними пасами. Жаль, що наша збірна не бере участь...

Опубліковано

Даааа... Важко йдуть. Мабуть Валю Семеренко і Варвинець пускати на мікс-естафету , а інших берегти

А може обох Семеренків, хз - і дати шанс Варвинець на жіночій естафеті...

Опубліковано
Щойно, snouden сказано:

Даааа... Важко йдуть. Мабуть Валю Семеренко і Варвинець пускати на мікс-естафету , а інших берегти

"Інших" це кого? Кращих у нас нема...

Абраменко через першу кваліфікацію до фіналу не пройшов - 9 результат. Зараз буде пробувати пройти через другу....

Опубліковано
Цитувати

"Інших" це кого? Кращих у нас нема...

Я мав на увазі Джиму і Меркушину. Бо ж ці придурки можуть випустити їх на мікс-естафету...

Валентина Семеренко з одним промахом - 19-та.

Не тягна стара гвардія.

По ітогу бачу новий склад на естафету. Семеренки не тягнуть, надіятись що вони поїдуть марно. Треба ризикувати і ставити молодих.

Підгрушна

Варвинець

Джима

Меркушина

Хоча тренерський штаб мабуть дасть просратись Семеренкам і потім щось "рішати". Чого? Бо так простіше.

Опубліковано

Абраменко все таки виходить у фінальну частину. Початок завтра о 13.00.

А жіноча естафета думаю буде Віта-Валя-Меркушина-Джима...

Опубліковано

А на марафоні ще не встигли обновити кофи. Я чогось думаю що норвежці точно будуть в трійці. А вони цим буком (марафон) недооцінені.

Опубліковано
2 хвилин тому, risenseven сказано:

Дев'ятий день олімпійських ігор, медальний залік - 0. Печалька

От тільки чесно? Ви думали до олімпіади, що буде купа медалей?Га?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...