Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що трапилось на перехресті Рівненська-Відродження?

Корки в обидва боки були дууууже суттєві.

• Відповідей 918
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
12 минут назад, Arden сказал:

Що трапилось на перехресті Рівненська-Відродження?

Корки в обидва боки були дууууже суттєві.

http://www.volyn24.com/news/98076-ruh-povnistyu-perekrytyj-u-lucku-zitknulysia-fura-ta-mers-foto

Опубліковано

Сьогодні о12 год. на перехресті Соборності та інтернаціоналістів

20180208_1245a.thumb.jpg.d447d74ca5b7f171fec8788c2f6afd0e.jpg

20180208_1245b.thumb.jpg.e174b3e67f7402be1b4b3d2460513e93.jpg

20180208_1246.thumb.jpg.26a331b1a22c5bca5805740b52a9025b.jpg

червоний виїзджав з інтернаціоналістів.а сірий рухався від РАГсу

хтось мусив пролетіти червоне

Опубліковано
1 година тому, Vlodik сказано:

червоний виїзджав з інтернаціоналістів

1 година тому, Vlodik сказано:

а сірий рухався від РАГсу

хтось мусив пролетіти червоне

хєррассє їх розвернуло.

читав на говононьюс  протилежне.

Твп сірий винен. іпать - бляхар вперше тіпа не винен

Опубліковано
Опубліковано
37 хвилин тому, Portegue сказано:

2 аварії за день практично на одному і тому ж місці... 

І в обох БМВ на бляхах.

Опубліковано

Автівка з двома молодиками на проспекті Соборності,26 збила чоловіка, який переходив дорогу з маленьким хлопчиком.

«Суть в тому, що той горе-водій зі своїм товаришем не просто не вийшли на допомогу чи хоча б поцікавились станом пішохода (вони добре побачили, що сталось), а просто з насмішкою на обличчі чкурнули на дорогу і відразу ж втекли. На момент моєї присутності чоловік почував себе добре (без видимих ушкоджень)», - обурюється очевидець ДТП.
Як наголошує Роман, він встиг здійснити фотофіксацію номера авто, тож він просить усіх небайдужих поширити запис і зробити цих горе-водіїв відомими.

1.JPG

https://www.volynnews.com/news/auto/u-lutsku-avto-zbylo-cholovika-iakyy-perekhodyv-dorohu-z-dytynoiu/

Опубліковано
27 хвилин тому, Volyniaka сказано:

Автівка з двома молодиками на проспекті Соборності,26 збила чоловіка, який переходив дорогу з маленьким хлопчиком.

Справа в тому, що я чудово знаю ДЕ ЦЕ. І мене інше цікавить. В який момент зроблене фото? І ДЕ було скоєно наїзд?

27 хвилин тому, Volyniaka сказано:

чкурнули на дорогу і відразу ж втекли.

Хоча підозрюю, що вони від тієї ж Хурми і виїжджали на проспект.

Опубліковано

ДТП у Ківерцях, один у важкому стані, інших кульгає

Ціла колона поліцейских, за кимось гналась, одного не встиг  не пропустили((

20180221_130256.jpg

Опубліковано
On 21.02.2018 at 1:27 PM, flashmax said:

ДТП у Ківерцях, один у важкому стані, інших кульгає

Ціла колона поліцейских, за кимось гналась, одного не встиг  не пропустили((

Це автомобіль "по виїзду на ДТП" - йому не пристало за кимось гнатись, він має бути на місці ДТП, що і сталось. Всесвіт відбалансовує ;))

Опубліковано

Сьогодні  в 9-30 на Шопена Опель Омега на польській реєстрації застряв  в кущах на пішохідному переході перед палацом учнівської молоді, стояло 2 машини поліції, пацани в Опелі посміхались,  в кущах залишилась труба від знаку "пішохідний перехід". Видно пацани гнали з сторони Волі, перелетіли через лежачого поліцая, знак, тротуар в кущі. Чи постраждали учні не знаю.

Фото0515.jpg

Опубліковано

Якраз з сторони пр.Волі, на фото видно загнуту основу труби знаку, за переходом починається огородження з труб - не пошкоджене. Моменту дтп не бачив, але оскільки пацани були в доброму настрої, думаю цього разу нікого не збили.

Фото0514.jpg

Фото0515.jpg

Опубліковано

Очевидці ті ще експерди, те що його розвернуло мордою до центру не вказує що він туди їхав, що я бачив то поліція знімала схему тдп і відгородила фішками 40м дороги перед переходом від центру. Напрямок польоту знака теж на це вказує.

Опубліковано

Під таким кутом залетів би хіба якби не знак, а знак він лупнув капотом та ще й правою стороною . Більш схоже на те шо його почало крутити на повороті і викрутило в знак і в кущі саме з пр. Перемоги.

Опубліковано
17 минут назад, Ha3aP сказал:

Я думаю після цього ти зрозумієш звідки вони їхали.

Судячи з фоток по посиланню, опель все-таки їхав з Волі, так як деревяний ящик цілий, забор теж. Опель тупо розвернуло (по часовій стрілці), але перед тим він передком збив знак і дав по гальмах, або руль вправо і газанув, а так як задній привід, його і розвернуло.

Опубліковано
1 час назад, Юріч сказал:

Судячи з фоток по посиланню, опель все-таки їхав з Волі, так як деревяний ящик цілий, забор теж. Опель тупо розвернуло (по часовій стрілці), але перед тим він передком збив знак і дав по гальмах, або руль вправо і газанув, а так як задній привід, його і розвернуло.

1 час назад, Ha3aP сказал:
1 час назад, Ha3aP сказал:

Під таким кутом залетів би хіба якби не знак, а знак він лупнув капотом та ще й правою стороною . Більш схоже на те шо його почало крутити на повороті і викрутило в знак і в кущі саме з пр. Перемоги.

Або як варіант Їхав з Перемоги, засильно газнув, підлетів в повітря, перелетів через машини на стоянці і огорожу мимо стовпа і перехід,  вдарився в знак за переходом правою стороною капота, знак виявився крепшим від капота і відкинув 2-тонний Опель назад в кущі. Думаю єкспердів ця версія влаштує бо іншого способу опинитись в тому місці при русі з Перемоги немає.:blink:

Опубліковано

проспект Перемоги - вул. 8 Березня.   Потрощений велосипед, швидка від*їхала пару хв. назад

20180224_194737.jpg

Опубліковано

освіжу тему :) Сьогодні біля 9-00 на пр.Перемоги,спуск з мосту,традиційно,хтось когось не пропустив.Не встиг зафоткати. Слідуюча ситуація на Єршова. ...Ноу комент.

yersh.jpg

Опубліковано

Не зовсім ДТП, але...

Об 8-45 на світлофорі перед ЦУМом горіла якась легковушка. В диму не помітив марки. До машини підбігло кілька мужиків з вогнегасниками, а хвилин через 2-3 їхала пожежна машина.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...