Перейти до змісту

Irina_G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
48 хвилин тому, Irina_G сказано:

Цікаво, його можна взяти зараз?

ні, відмінили в минулому році...

48 хвилин тому, Irina_G сказано:

Я в своєму пості описала проблему, з якою зіткнулась. Я її не придумала.

я і не казав що ви її придумали... просто був в аналогічній ситуації, але, як бачите все нормально. Вже давно можу прописатись назад, але не бачу в цьому ніякої потреби. Едина проблема могла б виникнути з закордонним паспортом, але врятував "талончик про зняття з реєстрації". На роботі всі отримують ЗП на картку Укрексімбанку (він без штампа картку не видає) я попросив бухгалтера і мені перераховують на приватбанк.

Опубліковано
On 16.12.2017 at 14:26, Bliksss сказано:

Далі, не всі банки видають картку без прописки, але, здзогадайтесь якому банку пофіг?))) Правильно, Прівєтбанку - пофіг і ще якимсь, не пам'ятаю точно.

Картку дадуть, тільки кредитний ліміт не встановлять.

Опубліковано
16 хвилин тому, SunSeth сказано:

Ну мені встановило 20к без приписки в приват 24, далі не пробував.

Опубліковано
21 хвилин тому, SunSeth сказано:

З якого перепугу? Зараз 50К ліміт... початковий був 7500

Опубліковано

Зачароване коло. З РЕС ніби все добре має бути, написала "пояснюючу"))). Вже страшно, що в Водоканалі буде...

За закордонний паспорт шкода.

• 2 року потому...
Опубліковано

Щось змінилося, а що не зрозумів.

Цитата

В Україні змінили правила прописки

https://www.unian.net/society/propiska-pravila-propiski-aktualnye-izmeneniya-2020-novosti-ukrainy-11014055.html?_ga=2.155339122.898790884.1590609437-224158105.1590609437

18:06, 27 травня 2020

У заяві на реєстрацію відтепер можна вказувати, що житло перебуває в іпотеці/довірчій власності як спосіб забезпечення виконання зобов'язань.

Уряд схвалив постанову «Про внесення змін у Правила реєстрації місця проживання». Згідно з документом, при реєстрації неповнолітньої дитини не вимагатимуть документи, що підтверджують право на проживання в житлі за адресою реєстрації місця проживання батьків/одного з батьків чи законного представника.

У разі відсутності цих документів, якщо житло в іпотеці або в довірчій власності, реєстрація місця проживання буде за згоди власника/співвласника житла, наймача або членів його сім'ї (за згодою іпотеко держателя або довірчого власника).

Крім того, працівник органу реєстрації може перевірити, чи перебуває житло в іпотеці або в довірчій власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. У заяві на реєстрацію місця проживання відтепер можна вказувати, що житло перебуває в іпотеці/довірчій власності як спосіб забезпечення виконання зобов'язань.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

підніму проблему

одним з кроків отримання приписки є військовий облік.

власне питання:

чи має право комісаріат вимагати проходження медогляду до того, як поставить мене на облік?

Опубліковано
24 хвилин тому, timomaas сказано:

підніму проблему

одним з кроків отримання приписки є військовий облік.

власне питання:

чи має право комісаріат вимагати проходження медогляду до того, як поставить мене на облік?

Так. Має повне право. Військовозобов'язані зобов'язані щоп'ять років проходити ВЛК (військово-лікарську комісію).

Опубліковано

окей

став на облік,тоді і проходиш

якби це логічно

а тут вимога до непідвідомчого громадяна

Опубліковано

Тут логіка дещо інша. Для того, що поставити тебе на облік, необхідно визначити ступінь твоєї придатності до військової служби, який якраз і визначає ВЛК.

Опубліковано

мене цікавить юридичний аспект

ступінь придатності вказаний у білеті

комісія займає від декількох днів до тижнів. і ставити людину заручником ситуації, ну якось зовсім по радянськи. а документ,зазвичай,потрібен терміново

Опубліковано

Юридичний аспект виписаний а Законі України "Про військову службу та військовий обов'язок".

Від якого числа крайній висновок про придатність? Напевно ще при проходженні призовної комісії. 

Ви самі себе поставили заручником своєї ситуації.

Опубліковано
5 часов назад, timomaas сказал:

мене цікавить юридичний аспект

ступінь придатності вказаний у білеті

комісія займає від декількох днів до тижнів. і ставити людину заручником ситуації, ну якось зовсім по радянськи. а документ,зазвичай,потрібен терміново

Комісія може тривати 2 години, якщо Ви здоровий, або якщо відразу принесете з собою документи, що підтверджують Вашу непридатність. Сам проходив у лютому.

Щодо прописки, зверху хтось питав, штрафів зараз немає за її тривалу відсутність, в цнапі заплатите на 40 грн більше за реєстрацію і все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...