Перейти до змісту

Використати максимально ефективно приміщення.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Vadimm сказал:

жінка сказала що шили там "не дуже"

Аналогічно, відносив декілька раз, то перешивали вкрай паршиво.

17 часов назад, Vadimm сказал:

В Хутірця проканало, в турагенства поряд - теж.

Після того, як "Наш Край" переїхав в приміщення колишнього "Кракову", то в "Хуторця" справи ідуть кепсько.

18 часов назад, volks сказал:

Пффф. І що?

Як шо? Стаття 156 Кримінального кодексу України.

Опубліковано
11 минут назад, Cherman сказал:

Як шо? Стаття 156 Кримінального кодексу України.

Ця стаття до ЦПХ не відноситься.

Опубліковано
30 хвилин тому, Cherman сказано:

ЦПХ на 33-му і Даньшина.^_^

Я під мостом колись авто ставив, тому постійно наблюдав стада голодних хлопців біля гуртожитку.

Опубліковано
28 минут назад, sergkots сказал:

Я під мостом колись авто ставив, тому постійно наблюдав стада голодних хлопців біля гуртожитку.

А навіщо ти наблюдав за голодними хлопцями? :D

Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

А навіщо ти наблюдав за голодними хлопцями? :D

Я там ходив щодня. Важко не помітити скупчення пацанів біля общаги.

Опубліковано
2 минуты назад, sergkots сказал:

Я там ходив щодня. Важко не помітити скупчення пацанів біля общаги.

Та це жарт був. Розумієш, тут гра слів. Якщо б ти написав "постійно бачив", то не докопаєшся, а коли "постійно наблюдав", то двояко звучить. Не переймайся.

Опубліковано

Кава... Сам ніколи не займався, бо байдужий до неї, але не один раз чув, що "краще б я туди не ліз" від тих, хто вліз. Низький поріг входу, через що шалена конкуренція. А через брак досвіду, єдиний козир - поставлю нижчу ціну. Всі працюють на межі собівартості і мріють здихатися того бізнесу, але ж вкладено усі кровні, тому тягнуть лямку до кінця.

Швейні послуги... Сам кравець і закрійник по освіті. Так повелося ще з розвалу союзу, що усі луцькі училища готували швей, бо швея завжди зможе заробити собі на хліб з маслом і на біржі не стоятиме. Хтось готував кадрів краще, хтось гірше, але ж не будеш питати в ательє - яке училище Ви закінчували, коли в тебе ширінка не застібається. Тому маємо з однієї сторони шалену пропозицію швей, кравців, закрійників з низькою якістю обслуговування, з другої сторони таку ж шалену пропозицію дешевого, раніше турецького, а тепер китайського одягу. 

Поріг входу ще нижчий чим в каву.

Імхо не радив би ні того ні іншого.

Опубліковано
8 минут назад, Nokian сказал:

Ні те ,ні  інше я і не хочу.

Трохи думаю за прокат, хімчистку

Я так розумію, це приміщення взяте в держави в оренду. Є законний трюк: робиться ремонт на 30% вартості приміщення, головне підтвердити його документально. І приміщення можна приватизовувати, а приватизоване можна здавати в оренду під будь-що. За точність цифр не ручаюсь, але схема обкатана в Луцьку неодноразово.

Опубліковано
On 05.12.2017 at 13:44, Cherman сказано:

Після того, як "Наш Край" переїхав в приміщення колишнього "Кракову", то в "Хуторця" справи ідуть кепсько.

Хутірець витягував на нічній торгівлі алкоголем, поки не заборонили. Саме після заборони він почав загинатись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...