Перейти до змісту

Продам роутер TP-LINK TL-WR940N

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам роутер TP-LINK TL-WR940N повна комплектація + коробка.
LAN порти ще заклеєні заводською наклейкою - не було в них потреби і вирішив не відклеювати, щоб не збирали пил, користувались виключно WI-FI.
Працює відмінно. Причина продажу - купив Mikrotik.
Виглядає, як оцей (тільки модель TL-WR940N):
61f39hJGEkL._SL1300_.jpg
TL-WR940N-rear.jpg
При потребі викладу реальні фото.
Ціна 400грн. торг.

Опубліковано

Ревізія, якщо добре Вас зрозумів, 1.5

Ото лише тільки руки дійшли замінити його на новий. Цей зняв і скинув на заводські налаштування. Ось фото, знімав на швидкоруч. Лише серійні і пінкоди замазав.

bdc5ea0fce63.png

c6a5a74427b6.png

91f5a5d05044.png

Мій тел:ba2701408dae.pngbe827f654e7e.pnge0abaa135e66.png

Опубліковано
8 минут назад, Олег сказал:

дивно, на сайті тплінка він трохи не так виглядає. http://www.tp-link.ua/uk/products/details/cat-9_TL-WR940N.html#overview

В такому корпусі, як по сиилці, пішли 940-ві починаючи з третьої апаратної версії.

Перша і друга були в такому корпусі як у ТС.

Опубліковано
20 хвилин тому, Litovets сказано:

В такому корпусі, як по сиилці, пішли 940-ві починаючи з третьої апаратної версії.

Навіть з 4-ї. В мене 3,6 в старому корпусі.

Опубліковано
7 годин тому, Олег сказано:

дивно, на сайті тплінка він трохи не так виглядає. http://www.tp-link.ua/uk/products/details/cat-9_TL-WR940N.html#overview

це що у вас також 450 Мбіт/с?

Ні, мій 300Мбіт/с. Коли я його купував, то рекламувався він, як потрійний роутер, в якому кожна з антен автономна і дає 100Мбіт/с, так що максимум 100Мбіт на підключення, а далі, якщо їх більше, швидкість ділиться. Але, скоріше за все, що це не правда, або, може я щось плутаю, але підключення було і 150Мбіт/с (n-стандарт).

Враховуйте, що у Wi-FI ця швидкість хибна, бо великі об'єми службової інформації та радіоперешкоди.

Так, я знаю, що модель змінювалась, тому й фото виклав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...