Перейти до змісту

Немає інтернету "Інтернет технологія" (Аверс).

Рекомендовані повідомлення

в неділю - ніяк, можна спробувати, будете - першим )) ще нікому не вдавалось))

Змінено користувачем Bliksss
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, Bliksss сказано:

і - "традиційне запитанння" (вже давно його обговорюємо в іншій темі) нахіба 300 мбіт? робота, чи тєліків вдома дофіга?

А чому б не спробувати?! Тим більше, що якраз діє акція: "Переходь на пакет Інтернету від “Інтернет технологія” з більшою швидкістю, а плати за ціною свого тарифу протягом 3 місяців". Тобто три місяці я можу колристуватись швидшим інтернетом, а платити все ті 80 грн., які я сплачував за 50 Мбіт/с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Bliksss сказал:

ти  - щаслива людина, якщо маєш час дивитись кіно.... Але - ти ж не щодня це робиш?   Якщо щодня - повезло тобі, заздрю...від чистого сердця.

Не щодня. Тим більше коли часу мало, а є вільна годинка, хочеться швидко скачати і не чекати до посиніння) тому тут кожному своє.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, AnimaNoir сказано:

Фільм в 30 гіг на сотці качає 40хв, на 300мбіт  13хв. Думаю більше нічого не треба пояснювати) а люди ще й ігри по 100+ гіг качають

перегляд фільму можна відразу вмикати  після старту завантаження, навіщо чекати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я ловив себе на думці "ну от зараз би мені швидкість більше сотки пригодилась би" приблизно раза 2 чи 3 на рік, і в одній і тій же ситуації, а саме:

- коли десь серед будня ввечері після роботи лише побачив, що вийшла жирна ААА гра етак на гіг 70-100 габаритом, і замість того щоб спокійно поставити її на наступний день і скачати в нормальний час, то погарячкуєш і поставиш її сьогодні, а тоді бачиш, що вже б і спати не мішало б лягати, а вона ще качається :D  Так, ніби й можна поставити автовимкнення компа по завершенні всіх закачок, але у мене чомусь ця функція спрацьоває через раз, не знаю що їй заходить. От в таких випадках часом і доводиться посидіти зайвих півгодини почекати і пожалкувати, що тої швидкості не вистачило. Але ще раз повторюсь, це буває максимум пару раз на рік, і не впевнений що воно того варте, тим більше що окрім тарифу мені доведеться ще й девайси всі міняти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, case_l сказал:

перегляд фільму можна відразу вмикати  після старту завантаження, навіщо чекати?

Де коли і нащо?) В U(мю)торенті?  Не можна. Тим більше коли дивишся фільми перемоткою, а я дивлюсь. З серіалами  це більш менш працює коли ставиш кеш більше 512мб. Скачав фільм, закинув на флеху і дивишся або з великого телевізора або з проектора. 100мбіт реально мало. Я вже собаку зїв на цьому. Для дому зараз мінімум 300, якщо є можливість то гіг. 10 баксівв місяць за топовий інтернет то не гроші, навіть для такого ніщеброда як я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, AnimaNoir сказано:

Де коли і нащо?) В U(мю)торенті?  Не можна. Тим більше коли дивишся фільми перемоткою, а я дивлюсь. З серіалами  це більш менш працює коли ставиш кеш більше 512мб. Скачав фільм, закинув на флеху і дивишся або з великого телевізора або з проектора. 100мбіт реально мало. Я вже собаку зїв на цьому. Для дому зараз мінімум 300, якщо є можливість то гіг. 10 баксівв місяць за топовий інтернет то не гроші, навіть для такого ніщеброда як я.

Я користуюсь qbittorrent, відкритий безкоштовний клієнт, український інтерфейс, відкритий код, весь функціонал присутній. Так от там можна завантажувати файл послідовно, який відкривається любим стороннім відеоплеєром. Перегляд можна вмикати відразу(а не через кілька хвилин). Якщо розшарити якусь папку в мережі то і бігати з флешками не треба.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре вам, ще є час та можливості фільму дивитися.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, case_l сказал:

Я користуюсь qbittorrent, відкритий безкоштовний клієнт, український інтерфейс, відкритий код, весь функціонал присутній. Так от там можна завантажувати файл послідовно, який відкривається любим стороннім відеоплеєром. Перегляд можна вмикати відразу(а не через кілька хвилин). Якщо розшарити якусь папку в мережі то і бігати з флешками не треба.

Маю звичку дивитись фільми перемоткою, якщо не дуже цікавий але глянути треба. Тому або качаю, або користуюсь torrserve щоб дивитись торенти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Electronshik сказано:

Добре вам, ще є час та можливості фільму дивитися.

не знаю, зараз мало що є цікавого, так може 1-2 на місяць максимум, і заради цього брати 300 мегабіт, просто щоб перемотати,  виглядає дуже дивно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...