Перейти до змісту

Куплю Android TV Box

JXL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю недорого Android TV Box нову або б.у технічно-справну та без ремонтів.

Апарат потрібен для перегляду IPTV, фільмів онлайн, YouTube. 

Опубліковано

Для таких задач раджу - miniPC Orange PI + SD + Libreelec або Openelec. В результаті отримаєте дешево прекрасний, невибагливий мультимедіа плеєр, який вміє практично все ( крутити IPTV, програвати відео в якості (онлайн та офлайн), торент-клієнт). А при підключенні накопичувача, організувати медіатеку в локальній мережі.

Користуюся вже майже рік, до OPI користувався андроїдом - спродав.

Опубліковано

Xiaomi Mi TV Box 3 1Gb (MDZ-16-AA) -42 дол.

Xiaomi Mi TV Box 3s 2Gb (MDZ-19-AA) -61 дол.

Xiaomi Mi TV Box Mini 1Gb (MDZ-15-AA) -34 дол.

Smart TV Box MXQ-4K -33 дол.

Smart TV Box AT-758Q-39 дол.

Опубліковано
39 минут назад, butaha сказал:

Для таких задач раджу - miniPC Orange PI + SD + Libreelec або Openelec. В результаті отримаєте дешево прекрасний, невибагливий мультимедіа плеєр, який вміє практично все ( крутити IPTV, програвати відео в якості (онлайн та офлайн), торент-клієнт). А при підключенні накопичувача, організувати медіатеку в локальній мережі.

Це треба знатися на Лінуксі.

Опубліковано

Може міні пк і хороша штука, але на даний час в пріоритеті апарат на андроїді і бюджетний варіант. Хочу позбутися кабельного тв)))) шукаю альтернативні варіанти

Опубліковано
В 15.10.2017 в 20:12, butaha сказал:

Ві-Фі в ньому є? Скільки юсб-портів? Андроід на нього стає?

Опубліковано
34 хвилин тому, nickel сказано:

HTB14YgCRXXXXXXJXVXXq6xXFXXX8.jpg?size=3

Опубліковано
16 минут назад, rl72 сказал:

HTB14YgCRXXXXXXJXVXXq6xXFXXX8.jpg?size=3

AV вихід також є, правіше мікрофона? Бо я до кінескопного тєліка ці шняги підключаю через RCA чи SCART.

Опубліковано
12 хвилин тому, nickel сказано:

AV вихід також є, правіше мікрофона? Бо я до кінескопного тєліка ці шняги підключаю через RCA чи SCART.

та я хз. не користуюсь ними. там близько 10 варіантів моделі

в описі нічого, а судячи по фотці так - AV вихід

HTB1HP.vRFXXXXcvXpXXq6xXFXXXx.jpg?size=2

Опубліковано
11 годин тому, nickel сказано:

Все залежить від моделі. Андроїд стає, але, як на мене, він "сиренький".

Опубліковано

доречі раз така гулянка.

мене давила жаба давати 20 уе за стіка, то я собі експериментально зібрав ПК в корпусі старого відіка (такого хламу дома є валом безплатно), і заховав за телевізор.

спочатку була ХР, а зараз сімка. юзаю простий IP-TV Player https://toloka.to/t73118

з задачами справляється майже повністю, хоча є певні незручності.

є до нього сервер і АРК на андроїд для віддаленого керування. пульт на смартфоні. все елементарно строїться на статичному ІР.

хто що порадить з софту і ОС для х86/х64 ПК максимально просте і зручне для перегляду ІРТВ ?

ставив KODI під вінду, але щось він надто складний і неповороткий.

які є варіанти для Linux ?

крім ІРТВ практично нічого не юзаю і додаткові плюшки не цікавлять

Опубліковано
4 годин тому, laser сказано:

доречі раз така гулянка.

мене давила жаба давати 20 уе за стіка, то я собі експериментально зібрав ПК в корпусі старого відіка (такого хламу дома є валом безплатно), і заховав за телевізор.

спочатку була ХР, а зараз сімка. юзаю простий IP-TV Player https://toloka.to/t73118

з задачами справляється майже повністю, хоча є певні незручності.

є до нього сервер і АРК на андроїд для віддаленого керування. пульт на смартфоні. все елементарно строїться на статичному ІР.

хто що порадить з софту і ОС для х86/х64 ПК максимально просте і зручне для перегляду ІРТВ ?

Треба дивитися по конфігурації(якщо Intel). Можливо стане Android x86 з апаратним прискоренням. Тоді питання в програмах для IPTV я думаю не стоятиме. Там вибір програм  - вагон(Lazy IPTv, Lol tv ітд)

Опубліковано

той же самий коді

Опубліковано
3 годин тому, VojinSvitla сказано:

Теж по офтоплю.

10 Мбіт вистачить для комфортного перегляду iptv? Звичайно що не hd

у мого провайдера і в УТК більшість каналів ідуть потоком від 512к-1 мбіт до 2-3, рідше 4-5 мбіт.

причому по різному: SD може йти на 3 мбіта, а HD на 2 мбіта.

тому 10 мбіт має хватити з запасом.

але мережа має бути не завантажена іншими юзерами,  або в налаштуваннях роутера прописані пріоритети або на ІРТВ пакети, або на виділений ІР/ЛАН порт.

інакше паралельний серфінг інета і торенти будуть постійно збивати поток, і картинка буде глючити.

теж саме може бути на ві-фі. недостатній рівень сигналу і велика латентність тормозитиме відтворення.

крім того на кухні спостерігається ще один прикол, коли вмикаю МКХ пічку, ві-фі затикається і сильно просідає сигнал.

тому дуже рекомендую підключатись по RJ45

Опубліковано

у мого провайдера і в УТК більшість каналів ідуть потоком від 512к-1 мбіт до 2-3, рідше 4-5 мбіт.

причому по різному: SD може йти на 3 мбіта, а HD на 2 мбіта.

тому 10 мбіт має хватити з запасом.

але мережа має бути не завантажена іншими юзерами,  або в налаштуваннях роутера прописані пріоритети або на ІРТВ пакети, або на виділений ІР/ЛАН порт.

інакше паралельний серфінг інета і торенти будуть постійно збивати поток, і картинка буде глючити.

теж саме може бути на ві-фі. недостатній рівень сигналу і велика латентність тормозитиме відтворення.

крім того на кухні спостерігається ще один прикол, коли вмикаю МКХ пічку, ві-фі затикається і сильно просідає сигнал.

тому дуже рекомендую підключатись по RJ45

Дякую за розгорнуту відповідь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...