Перейти до змісту

Меблі на кухню

ZaZik

Рекомендовані повідомлення

Власне хотілося б отримати контакти майстра, з яким мали справу і можете його рекомендувати. Бо реклами багато, а на кустарщину страшно нарватись. Особливо буду вдячний за контакти з фото роботи.

Дуже дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6353e0833bc54d50a586ed7211298076.jpeg

Руслан
О664246759

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка ціна за м.п. такої кухні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s, диявол криється в деталях - як все підігнано, заточено і тп. Загальний вигляд у всіх гарний.

Ціна за м/п при якій фурнітурі? Цікаво скільки майстер взяв за роботу.

Імхо, несмак, і майстер нічого кращого не нарадив. Сам я не мєбєльщік і не дизайнер, так, на хлопський розум. Як раз собі роблю кухню, сам, вперше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Vadimm said:

Dima4s, диявол криється в деталях - як все підігнано, заточено і тп. Загальний вигляд у всіх гарний.

Ціна за м/п при якій фурнітурі? Цікаво скільки майстер взяв за роботу.

Імхо, несмак, і майстер нічого кращого не нарадив. Сам я не мєбєльщік і не дизайнер, так, на хлопський розум. Як раз собі роблю кухню, сам, вперше.

та нормально, "без ізлішеств". зекономили тільки на підствітці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm а яка ж там фурнітура? На око визначили? Що кидається в очі,то платиковий плінтус по столешні.А всередині...Може там Blum з доводами.І шухляди з Metabox.Авентус вже є,бачу.А то не дешева річ.Так що,якщо Вам кольори не подобаються,то немає чого хаяти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, нічого я на око не визначив, того і питаю. 

Зрозуміло, що якщо того Руслана радять, значить замовника все влаштовує, але може він й за роботу взяв як за крило Боїнга.

Крім того що не подобається мені, як дилетанту, колір/комбінація кольорів (сірі однотонні стіни і стільниця), так ще й зліва від варочної поверхні відсутня плитка/фартук, як добре шкварчатиме на сковорідці, то стіна буде гарна). І майстер це не виправив, навіть якщо це вина замовника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Vadimm сказал:

zigorko, нічого я на око не визначив, того і питаю. 

Зрозуміло, що якщо того Руслана радять, значить замовника все влаштовує, але може він й за роботу взяв як за крило Боїнга.

Крім того що не подобається мені, як дилетанту, колір/комбінація кольорів (сірі однотонні стіни і стільниця), так ще й зліва від варочної поверхні відсутня плитка/фартук, як добре шкварчатиме на сковорідці, то стіна буде гарна). І майстер це не виправив, навіть якщо це вина замовника.

Ну от і навіщо так робити? В людини кухня ВЖЕ Є. Навіщо ото обкакувати? Хіба в цьому було питання ТС-а. Раз вона прийняла і оплатила роботу, значить все їй подобається. Щодо несмаку, то це твій колір фломастерів, а у інших - інший. Так що тримай свою "експертну " думку про смаки і дизайни при собі. Щодо фартуха зліва, можливо там ще буде скляна експозиція до стелі :) (а насправді власник цієї кухні "наб'є шишки", і докладе плитку, то нескладно буде зробити постфактум). А от щодо світла, то в проекті ж є, без нього буде важко темними вечорами, може ще з'явиться з духовкою і витяжкою - дротик в стелі там якийсь стирчить..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, vaz75 сказано:

Ну от і навіщо так робити? В людини кухня ВЖЕ Є. Навіщо ото обкакувати? Хіба в цьому було питання ТС-а. Раз вона прийняла і оплатила роботу, значить все їй подобається. Щодо несмаку, то це твій колір фломастерів, а у інших - інший. Так що тримай свою "експертну " думку про смаки і дизайни при собі. Щодо фартуха зліва, можливо там ще буде скляна експозиція до стелі :) (а насправді власник цієї кухні "наб'є шишки", і докладе плитку, то нескладно буде зробити постфактум). А от щодо світла, то в проекті ж є, без нього буде важко темними вечорами, може ще з'явиться з духовкою і витяжкою - дротик в стелі там якийсь стирчить..

Підпишусь під кожним словом.

А з приводу фартуха що за шишки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 минуты назад, ZaZik сказал:

Шишки у вигляді плям жиру, які будуть на стіні зліва від варочної поверхні, де не доклалена плитка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, ZaZik сказано:

Підпишусь під кожним словом.

кухня вартувала тисяч 20. чи то 22.
все зроблено якісно і в термін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, zigorko сказано:

Vadimm а яка ж там фурнітура? На око визначили? Що кидається в очі,то платиковий плінтус по столешні.А всередині...Може там Blum з доводами.І шухляди з Metabox.Авентус вже є,бачу.А то не дешева річ.Так що,якщо Вам кольори не подобаються,то немає чого хаяти)

мені плінтус сподобався) всі інші були надто громісткі. В фурнітурах я не розбираюсь. просив якісну, яку поставили хз. але поки все працює без наріканнь. за 7 місяців використання.
Ця штука шо піднімає відразу 2 фасади - варта своїх грошей. Ніякий газовий піднімач і близько не стояв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75, я ж написав, що я дилетант, з хлопським розумом, не мєбєльщік і не дизайнер, щоб до моїх слів відповідно ствились, і не підколювали "експертом в кавичках". Не потрібно бути кимось із перелічених експертів щоб сказати те що я там сказав. Як не треба бути кухарем щоб сказати що суп гавно.

А форум існує щоб на ньому писали а не тримали думку при собі. Хто не хоче щоб вставляли "експертну думку" - пише в приват, в вайбер, обговорює при особистих зустрічах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, Vadimm сказал:

vaz75, я ж написав, що я дилетант, з хлопським розумом, не мєбєльщік і не дизайнер, щоб до моїх слів відповідно ствились, і не підколювали "експертом в кавичках". Не потрібно бути кимось із перелічених експертів щоб сказати те що я там сказав. Як не треба бути кухарем щоб сказати що суп гавно.

А форум існує щоб на ньому писали а не тримали думку при собі. Хто не хоче щоб вставляли "експертну думку" - пише в приват, в вайбер, обговорює при особистих зустрічах.

Коли ти усвідомиш наступну річ, то більше не даватимеш таких коментарів: уяви ти придбав авто, до прикладу Гольф7 1, 4 DSG (:D), про яке мріяв, їздиш, не можеш нарадітися економічністю, дизайном, прямокутними обрисами, потужністю, тишою в салоні, кортше, отримуєш кайф. І так би ти ще довго їздив і радів життю. Але ось на форумі, на кшталт Борди, хтось тобі пише: "блін, як ти міг цього обрубка купити, та й ще 1,4, в якому цепки летять через одного, а DSG - це взагалі пздц, хоч би 40 тисч набігав. про колір я взагалі промовчу". Яка твоя реакція буде? Звісно ж ти пошлеш того вилупка подалі. Чи може подякуєш? Але хробачок тебе вже гризтиме і ти проштудуєш купу форумів тематичних, де дійсно знайдеться парочка воділ із прокрученим розподільчим валом, і вгробленими DSG. І на цьому кайф закінчиться. Ти чекатимеш коли вже цепок гавкне чи корбка крякне, хоча таке навряд станеться.

Поради можна звісно ж давати, але нет в такій категоричній формі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, vaz75 сказал:

Коли ти усвідомиш наступну річ, то більше не даватимеш таких коментарів...

Серьога, хто б ото говорив :). Ти он мені свято "підпортив" своєю "гречкою" і їсть мене тепер хробачок, продався чи не продався я за куліш :D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Юріч сказал:

Серьога, хто б то говорив :). Ти он мені свято "підпортив" своєю "гречкою" і їсть мене тепер хробачок, продався чи не продався я за куліш :D.

То не моя гречка, нє нада "ляля"

Точно підпсував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, vaz75 сказал:

То не моя гречка

Під виразом "Своєю гречкою", мався на увазі твій коментар.

3 минуты назад, vaz75 сказал:

Точно підпсував?

Та облиш :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Юріч сказал:

Та облиш :).

Не можу, сьогодні не спатиму вночі, провина задавить :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, vaz75 сказал:

Не можу, сьогодні не спатиму вночі, провина задавить :D

А шо ти думав, отако собі? Я сьогодні в пів 5-ї ночі прокинувся і не спав до самого підйому на роботу :D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Юріч сказал:

А шо ти думав, отако собі? Я сьогодні в пів 5-ї ночі прокинувся і не спав до самого підйому на роботу :D.

А сьогодні ще й  власники сьомих Гольфів не зможуть заснути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Юріч сказал:

Отакої. Більш не писатиму - призводить до порушень сну інших :D

Хоча може то той "продажний" куліш назад просився? :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, vaz75 сказал:

Отакої. Більш не писатиму - призводить до порушень сну інших :D

Хоча може то той "продажний" куліш назад просився? :0016:

Ні, виною всьому коньячок :rolleyes:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, ви б краще ТСу толкових майстрів радили, а не ото фігньою займаєтесь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Dima4s сказал:

Хлопці, ви б краще ТСу толкових майстрів радили, а не ото фігньою займаєтесь)

В мене кухня є, а от майстрів ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, також шукаю майстра. А то вже й забули, з чого почали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...