Перейти до змісту

куплю спінінг

MrSerg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

що означає не дорогий?

не дорогий на старому ринку "братфішінг" 200-300 грн.?

чи не дорогий з St.Croix за 100у.е.?

Опубліковано

думаю за ті гроші що вартує середній новий можна придбати  бу кращий на охл є бу не погані але пересилки ... доставки ....

Опубліковано

коротше якщо в когось є бу  не поганий спінінг в комплекті який можливо вам  не потрібен пишіть 

Опубліковано

Не специаліст по тестам спінінгів і самих спінінгах але точно потрібен не ,,тіліскоп"для того щоб зрозуміти що за спінінг і котушка скажу вам пр секрету є така штука як інтернет.

Опубліковано
30 хвилин тому, MrSerg сказано:

Не специаліст по тестам спінінгів і самих спінінгах але точно потрібен не ,,тіліскоп"для того щоб зрозуміти що за спінінг і котушка скажу вам. пр секрету є така штука як інтернет.

є така штука, як мінімальні вимоги та бажання...

Опубліковано
Вид товара Охота / рыбалка
Номер объявления 398332318
Просмотры номера 1406

Mikado TEMPTATION Light LS Spin 244 ( до 23 гр.) 
Переклеював злетівший тюльпан

Опубліковано

Продам Favorite Balance BLC-662UL (2.01м. 2-7гр.) У використанні 2 сезони, був запасним на рибалці. Небитий, неламаний, тріщин, подряпин не має. На бланку встановлений з'ємний хук-кіпер. Ціна - 550 грн.

Спойлер

1.thumb.jpg.5e34d53ef2329913221a75cc54192d68.jpg2.thumb.jpg.f90001c2b52116f2c3dca8bb410ced45.jpg3.thumb.jpg.73899038e4696bd457883f61c0132666.jpg4.thumb.jpg.d7bbf25b998eef26530c63f04b1cb74b.jpg

Опубліковано

спінінг NORSTREAM Flagman II 902M (в гарному стані) + катушка Ryobi Fokamo 3000 (після якісного ТО С. Горпніченка) = 1500грн. 

Опубліковано
15 годин тому, MrSerg сказано:

яж сказав не... тіліскоп ....  до 1000 гр а далі побачимо хто що запропонує ....

нано?

ультра?

лайт?

хевік?

джиг?

твіч?

блешні?

мульт?

м'ясо?

довжина?

тест?

рукоятка?

фурнітура?

Опубліковано

Veter, гониш? Всі розуміють шо ти тіпа модний тіпа шариш в тємі, но прощє можна шось запропонувати за ті лаве? 

Опубліковано

Продайте мені щось, сам не знаю кого......? Магазин аврора!!!! Там ко 1к все в комплекті І приманок 3 кг ще вийде. А там дальше попрактикуєшся, зорзумієш що до чого.... а тоді вже знову сюди з конкретними цілями. Удачі!!!

Опубліковано
16 годин тому, neznakomec сказано:

Veter, гониш? Всі розуміють шо ти тіпа модний тіпа шариш в тємі, но прощє можна шось запропонувати за ті лаве? 

Гонять гавно по трубам, а я задав конкретні запитання. До чого цей висєр? Адвокат?

П.с.: перефразую свій попередній пост, з якою ціллю купується спінінг?Для аби був? Для отримання задоволення від процесу лову рибки? Для яких задач? На, які приманки ловити, яку рибу і т.п...

П.п.с: папрощє можна, ось:

https://fishunter.com.ua/spinning-favorite-x1

Дешево і сердито

Опубліковано

veter, не адвокат, але в принципі згоден з попереднім дописувачем. Нині небагато які гурмани можуть дозволити собі купувати якісну снасть під кожен вид риби та приманки, тому більшість дійсно купляє снасть універсальну, тобто спінінг - значить буде спінінгуватись на всі наявні приманку на будь-яку хижу рибу, яка є у водоймі, якось так.... І це не те щоб "аби було", а дійсно підхід 80% рибаків

Опубліковано

Хлопці дійсно потрібен був простий двухштекерний  спінінг на щуку чи окуня а так як мало розбираюсь в тестах ітд. да мені це і не потрібно , хотів щоб  ним вже ловили і він був бу тобто з всіма прибамбасами .все!якщо у когось є щось подібне і може запропонувати пропонуйте краще звоніть розказувати який хто розумний і крутий рибак мені не потрібно і не цікаво

Опубліковано
5 часов назад, MrSerg сказал:

Хлопці дійсно потрібен був простий двухштекерний  спінінг на щуку чи окуня а так як мало розбираюсь в тестах ітд. да мені це і не потрібно , хотів щоб  ним вже ловили і він був бу тобто з всіма прибамбасами .все!якщо у когось є щось подібне і може запропонувати пропонуйте краще звоніть розказувати який хто розумний і крутий рибак мені не потрібно і не цікаво

То ще потрібно чи ні?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...