Перейти до змісту

Хто зараз що читає / прочитав

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До речі,ще маю багато патріотичної літератури замовленої на тому ж сайті.Можу поділитися,кому цікаво.Пізніше дам ссилки на книги.

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зрештою,замовлена мною література не є художньою.Це все хроніки,спогади,мемуари.Скоріше таки патріотичного напрямку.Просто для себе було цікаво розібратися хто такий Бандера,дивізія "СС.Галичина",операція "Вісла" і т.д. Не кожному це є цікаво.

Опубліковано

Мілан Кундера "Нестерпна легкість буття" - моментами затягує, моментами - зятягнуто, але в цілому - недарма вкладений час! :0069:

В процесі "Норвежський ліс" Муракамі

Опубліковано

Дочитую паралельно три книги:

"Тибетская экспедиция СС. Правда о тайном немецком проекте" Васильченко. А.В.

Книга науково-популярна. Цікаво читати не стільки розповіді про експедицію, скільки про передумови , про містичну темну сторону Третього рейху, арійсько-історичні дослідження.

"Сині очі Волині" Лазарука(видавництво 1979 р). Кращої книги про наші озера навряд чи можна відшукати. Краєзнавчий нарис в поетичному стилі.

"В краю конвалії та азалії. Про природу українського Полісся".Смик.Г.К., Бортняк Н.Н.

Науково-популярне видання з цікавими фактами та описами.Переважно інформація по флорі та фауні Полісся

Опубліковано

Дочитую паралельно три книги

не перестаю дивуватись.... Ну в чому прикол?.. Чи не краще одну за одною читати... Чи то в мене часу на читання мало, навіть на одну книгу...

Опубліковано

Художні паралельно теж не уявляю. Хіба що різножанрову літературу. Художню паралельно з поезією, науковою чи публіцистикою - так.

Опубліковано

"Невеста Императора", Петр 1, "Воскресенье"... Це за останній місяць, наразі "Самодержци всея Руси"... коротше потягнуло на історію Російської Імперії. Далі будуть "Записки Екатерины II" и птенцы гнезда Петрова...

Опубліковано

Дочитую паралельно три книги

не перестаю дивуватись.... Ну в чому прикол?.. Чи не краще одну за одною читати... Чи то в мене часу на читання мало, навіть на одну книгу...

та все ж просто, скільки людей - стільки звичок і уподобаннь. :)

Опубліковано

Хто любить фантастику, хай почитає Гаррисона. Особливо "Криса из нержавеющей стали" та "Билл - герой галактики".

А. Пехов - Хроники сиали та Киндрет. Перше тільки почав а Киндрет просто :smile-zachot:

Опубліковано

Перша книга яку я скачав з інтернету була Гаррісона в році так 95 чи 96.. Читав на трубковому моніторі.. Герберта не осилив в електронному вигляді і купив серію "Дюна" :)

Як подих з минулого..

Опубліковано

Читаю потрясную книгу - Грегори Дэвид Робертс - Шантарам

31756.jpg

Она правда толстенная, но от этого удовольствия еще больше. Очень легко и приятно читается, наполнена яркими интересными героями, обалденной речью, кучей философских тем и морем приключений. Всем обязательно читать!!! Моя личная оценка 100 из 10 ))))Продавцы во всех магазинчиках советовали а я все скептически к ней была настроена, но теперь оторваться не могу ни днем ни ночью. Кстати помимо бумажной (мне аж 140 обошлась но уже и по 100 продают в нете), нашла еще и в электронном варианте - теперь читаю везде(на РуТрекере есть в разделе Художественная литература)

Опубліковано

читаю "Порт-Артур" - напевне, найкращий роман, присвячений російсько-японській війні

Порт-Артур (Люйшунь) - город, незамерзающий порт и военно-морская база Китая на юго-западе Ляодунского полуострова - Квантунском полуострове, у входа в заливы Ляодунский и Бохайвань. Порт-Артур первым принял нападение японского флота на русскую эскадру...

Опубліковано

Решпект,Liberta.Серйозну літературу штідіюєте. :smile-zachot: У свій час перечитиав багацько В.Пікуля.І про цю баталію також є твори.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...