Перейти до змісту

Нудна фізична робота на 2 дні для двох людей

adebt

Рекомендовані повідомлення

Потрібно пару крепких хлопців/мужиків для нескладної, але брудної роботи (носити шо скажуть і туди куди скажуть). Роботи там дні на 2. Людей треба двоє, бо один не справиться.

Оплата: 150 грн / день.

Територіально: Вишків

Контакти: +380 95 26-26-897 або ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піднімем оплату до 200 грн / день. Я сподіваюся, що це ж зрозуміло, що це кожному з працівників, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Нова опція: якщо справляєтеся за 1 день, то оплачую все рівно 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, adebt сказано:

Нова опція: якщо справляєтеся за 1 день, то оплачую все рівно 2.

Менше ніж за 400 навіть жопу не піднімуть.. я собі шукав помічника...  як скажеш що треба щось важке носити- так взагалі носом крутять.
аху.....ший народ)
нормальні в польшу поїхали, а те що осталось - хоче бабло просто так)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, Dima4s сказал:

Менше ніж за 400 навіть жопу не піднімуть.. я собі шукав помічника...  як скажеш що треба щось важке носити- так взагалі носом крутять.
аху.....ший народ)

Так бери і носи сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Dima4s сказал:

аху.....ший народ)

Більшість зараз носом крутить не від того що аху...ший народ, а від того що вони махали через ті 400 гривень потім зірвану спину і т.д тижнями лікувати.

З теперішніми то цінами на ліки ( в мене дитина апчихнула і 100гр пішло уже), замкнуте коло плучиться - працюю, бо тре лікуватись, а лікуюсь, бо важко працюю.

Не одного знаю здорового дядька за 50 а то і за 30, який зараз і нагинається з трудом, не говорячи про те щоб щось підняти, бо в молодості з дуру "мішки по 50 кг на пальці крутили"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Dima4s сказал:

На даний момент закінчилась віза - я ненормальний аху...вший

Коли відкрию і поїду знову до поляків - одразу стану нормальним

3.14здєц, просто аху...ваю:_36::_36:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дискусія звичайно цікава, та і тема вгору піднімається )

Дорого не дорого, то таке діло. Як там кажуть "нєвідімая рука ринка", ага. Робота не є пекельно-важкою, скоріше незручною для однієї людини, тому і шукаються 2 кандидати. Це ж не є постійна робота в прямому сенсі, а скоріше підробіток студентам, щоб в клуб сходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, adebt сказано:

Дискусія звичайно цікава, та і тема вгору піднімається )

Дорого не дорого, то таке діло. Як там кажуть "нєвідімая рука ринка", ага. Робота не є пекельно-важкою, скоріше незручною для однієї людини, тому і шукаються 2 кандидати. Це ж не є постійна робота в прямому сенсі, а скоріше підробіток студентам, щоб в клуб сходити.

у мене була така ж ситуація. є речі які одному не підняти/понести/подати.або ж нащо гробити себе якщо в двох куди легше і простіше.
та вже не хотів відповідати на дебільні коментарі недалеких людей тому що розпочнеться срач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 минуты назад, halcogen сказал:

Цілий день фізично пропахати щоб за 2 години все спустити в нічному клубі, та ну його нах. 

Ти не повіриш ) Але люди дуже різні і всіх рівняти по собі — це перша помилка. За декілька років будівництва надивився на всяких, так що знаю про що кажу і чому роблю саме так, як роблю ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Dima4s сказал:

у мене була така ж ситуація. є речі які одному не підняти/понести/подати.або ж нащо гробити себе якщо в двох куди легше і простіше.
та вже не хотів відповідати на дебільні коментарі недалеких людей тому що розпочнеться срач.

Та все норм :) Є срач — значить тема вверху вісить, а для мене це добре )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та на борду виносити тему роботи\продажу - як %бацця на краснайплощаді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 минут назад, halcogen сказал:

Так зараз накатають три сторінки срачу, а толку не буде.  За 200 грн в день або алкашня або студік.

Та я вроді і не казав, що мені треба професор астро-фізики. 2 студента-першокурсника з села — саме те, що треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 minutes ago, adebt said:

Та я вроді і не казав, що мені треба професор астро-фізики. 2 студента-першокурсника з села — саме те, що треба.

Тобто в кандидата наук шансів ніяких? Шкода, halcogen знову залишиться непрацевлаштованим))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, yu2007 сказал:

Тобто в кандидата наук шансів ніяких? Шкода, halcogen знову залишиться непрацевлаштованим))

Ну чому? Я не казав, що звання професора — це перешкода, я сказав, що це не вимога ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результат: вчора приїхали 4 студента, все зробили за 4 години, отримали своїх 800 грн і на тому все. "Нєвідімая рука ринка" бггг

Можна закривать тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...