Michaylo Опубліковано 16 Квітня, 2018 в 16:29 #51 Опубліковано 16 Квітня, 2018 в 16:29 Регулярно дивлюсь випуски "Та То Таке". Мені подобається. Рекомендую:
igorgame Опубліковано 16 Квітня, 2018 в 19:42 Автор #52 Опубліковано 16 Квітня, 2018 в 19:42 3 часа назад, Michaylo сказал: Мені подобається. Рекомендую: Саме цей випуск, як і назва відео - "херня" повна! У цьому сезоні Шахтар жодного разу не обіграв Динамо, не забив жодного гола у ворота Динамо - то нехай прикусить язичка Андріюк, якого погнали з "плюсів" за його нахабство і некомпетентність! Ну а що воно і як далі буде - побачимо... То таке...
Nokian Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 19:52 #53 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 19:52 Вересу та Олімпікуможе прийти капець. https://nv.ua/ukr/sport/football/dva-klubi-ukrajinskoji-premjer-lihi-vijavilisja-na-hrani-likvidatsiji-zmi-2467245.html
ForZa Опубліковано 3 Травня, 2018 в 05:22 #54 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 05:22 В 30.04.2018 в 22:52, Nokian сказал: Вересу та Олімпікуможе прийти капець. А як же ж "народна" команда Верес? Вах-вах... Нехай краще достойні з першої ліги грають ніж ці одноденки і підстілки Шахтаря!!!
Nokian Опубліковано 3 Травня, 2018 в 06:37 #55 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 06:37 Одноденки, а свою роль відіграли і три золотих очка в ДК забрали.
Michaylo Опубліковано 3 Травня, 2018 в 09:56 #56 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 09:56 Змінилася дата проведення матчу Динамо - Шахтар До УПЛ надійшов лист від ФК "Динамо" щодо неможливості проведення 20 травня 2018 року матчу 32 туру Чемпіонату УПЛ "Динамо" - "Шахтар" у зв’язку з проведенням на стадіоні "Динамо" ім. В.Лобановського робіт у рамках підготовки до фінального матчу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА. За результатами клопотання ФК "Динамо" та враховуючи згоду ФК "Шахтар", Дирекція УПЛ постановила частково внести зміни в Постанову та визначити датою проведення матч 32 туру Чемпіонату УПЛ "Динамо" -"Шахтар" 19 травня 2018 року. Час проведення матчу не змінюється (19:30).
ForZa Опубліковано 3 Травня, 2018 в 16:51 #57 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 16:51 10 часов назад, Nokian сказал: Одноденки, а свою роль відіграли і три золотих очка в ДК забрали Радієш за такі дії у чемпіонаті?
Michaylo Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:37 #58 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:37 Тут радіє, чи не радіє, не важливо - основні три золотих очка в ДК забрав СУРКІС!!!
ForZa Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:18 #59 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:18 11 часов назад, Michaylo сказал: основні три золотих очка в ДК забрав СУРКІС!!! Да ну? А може це наслідок втрачених очок з Вересом, Ворсклою... Якби не ці втрати, то про Суркіса б ти не згадував і Динамо достроково було б Чемпіоном! Саме головне, що принциповому супернику не програли і жодного гола не пропустили, а все інше... будується нова команда! Порадій ще трохи, а наступного сезону подивимось!
Michaylo Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:32 #60 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:32 Дурень думкою багатіє. Втрачають очки всі, а віддають дурні. Хто менше втрачає, а, тим більше, не роздає - стає чемпіоном. Хоч в цьому, хоч в наступному сезоні.
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:33 #61 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:33 12 годин тому, ForZa сказано: Радієш за такі дії у чемпіонаті? Просто констатую факт.Я вже казав, що у Чемпіонаті України , я проти Шахти. З наступного сезону можем побачити Динамо без Суркісів. От на що подивимось.
ForZa Опубліковано 4 Травня, 2018 в 08:55 #62 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 08:55 3 часа назад, Nokian сказал: З наступного сезону можем побачити Динамо без Суркісів Це як? Не дочекаєтесь!!! 3 часа назад, Nokian сказал: я проти Шахти А за кого якщо не секрет? Ну і не за Динамо - це видно
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 16:07 #63 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 16:07 7 годин тому, ForZa сказано: Це як? Не дочекаєтесь!!! А за кого якщо не секрет? Ну і не за Динамо - це видно В Суркісів закінчується бабло. Коломойський ,жадіна ще та- не дасть. Зробити клуб самоокупним у цих дурачків не виходить,нема тями. Несамовти за ДК я вболівав ще коли вони грали регулярно зі Спартаком.Їздіив на ті матчі у Київ. А тепер - скільки десяткі та сотень міліонів доларів НАШИХ, вкрадених в кожного українця грошей просрав Суркіс на різну беланду та гавранчічів бездарно. Про сьоміних та газаєвих взагалі мовчу.
ForZa Опубліковано 4 Травня, 2018 в 18:07 #64 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 18:07 1 час назад, Nokian сказал: Зробити клуб самоокупним у цих дурачків не виходить,нема тями. Зрозуміло, що ти за "фахівець" футболу Назви хоч один самоокупний футбольний клуб в Україні, лише від Динамо чогось вимагаєш? 1 час назад, Nokian сказал: В Суркісів закінчується бабло. Коломойський ,жадіна ще та- не дасть. Читай побільше ахметовські ЗМІ і дивись педарачі, там тобі ще не таке розкажуть А Колома тут до чого, яким боком доДинамо? 1 час назад, Nokian сказал: скільки десяткі та сотень міліонів доларів НАШИХ, вкрадених в кожного українця грошей просрав Суркіс Да ну? А Ахмет білий і пухнастий... Тільки до Суркіса справи маєш, а всі решта клуби так мають, чесно, за своє... Краще не ганьбись своїми висловлюваннями "фахівець" футболу пля...
ForZa Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:27 #65 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:27 10 минут назад, Nokian сказал: на відміну од Шахти Ну то поцілуй свого Ахмєта але не забудь про вбитих українців!!! Відкрила @Nokian Гюльчатай обличчя... 12 минут назад, Nokian сказал: ЗАРАЗ купити Караскаля з Карпат Це як у гастроном - пійшов і купив? А з ким з першої 6-ки той Караскаль грав і що показав? З тобою все зрозуміло - жени порожняк далі
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:28 #66 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:28 Ігор а теж поцілуй.
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:38 #67 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:38 Які то іноземці сьогодні в Маріуполі грали? І за які зарплати? Караскаль сьогодні коштує 3 ляма, а за два роки коштуватиме точно більше тринадцяти. Але Сурок купує Вербича.Триає Дерліса, Дємерсі та всяку різну другосортщину. Скільки вони НАШИХ грошей вивозять?
paksivatova Опубліковано 5 Травня, 2018 в 04:40 #68 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 04:40 9 часов назад, Nokian сказал: Та поцілуй свого Суркіса в дупу.Найкраз підсолодиш йому сьогоднішній матч. В Суркісв ніколи ( на відміну од Шахти) не виходило купити якісного гравця і продати його дорожче. Значно дорожче. Якщо він не може в Україні , де половина хлопчаків мпіє грати за ДК, вибрати юних талантів, фактично даром. А що заважало йому свого часу купити з Волині Майкона, що заважає йому ЗАРАЗ купити Караскаля з Карпат? Так еі , купує різний мотлох . Але гаманець не бездонний,скоро кінець. колись читала дуже крутий матеріал на ua football ,де порівнювався менеджмент та всі пункти в Динамо та ШАхтарі,як організована діяльність і шкода,що не зберегла в певній мірі була для Суркіса методичка )
ForZa Опубліковано 5 Травня, 2018 в 05:05 #69 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 05:05 9 часов назад, Nokian сказал: Скільки вони НАШИХ грошей вивозять? Твоїх? Ти щось у клуб вкладаєш? Як Ахмет тебе цінами на електрику та ін. оббирає і купує собі цяцянки - то тебе не хвилює? А у Динамо зараз зі старту грає 8!!! українців! Та про що з тобою говорити... Цьомай ахмєта далі Ти з розряду тих людей, що сам підтвердив, що вболюваєш за сильніших. 12 часов назад, Nokian сказал: Несамовти за ДК я вболівав ще коли вони грали регулярно зі Спартаком Коли вони тоді всіх рвали - то ти за них Зараз коли трохи спад у Динамо і формується нова команда, то ти у затінку сереш і шахтар у приклад ставиш ну і звісно підтримуєш Да і в сучасному українському футболі Динамо було на висоті поки Ахмет не привів до влади ригів і за цей рахунок почав збагачуватись і щоб його донбауский лохторат був ближчим, почав вкладати у Шахтар але не шляхом розвитку свого клубу, а вбухуючи, як ти кажеш, наші гроші у легіон, ну з витікаючими наслідками... Якщо тобі цього не зрозуміло, то мені тебе шкода... 23 минуты назад, kroha сказал: колись читала дуже крутий матеріал на ua football ,де порівнювався менеджмент та всі пункти в Динамо та ШАхтарі,як організована діяльність Читайте і не забувайте зберігати і надалі методички з матеріалів проплачених Ахмєтом
paksivatova Опубліковано 5 Травня, 2018 в 06:16 #70 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 06:16 1 час назад, ForZa сказал: Твоїх? Ти щось у клуб вкладаєш? Як Ахмет тебе цінами на електрику та ін. оббирає і купує собі цяцянки - то тебе не хвилює? А у Динамо зараз зі старту грає 8!!! українців! Та про що з тобою говорити... Цьомай ахмєта далі Ти з розряду тих людей, що сам підтвердив, що вболюваєш за сильніших. Коли вони тоді всіх рвали - то ти за них Зараз коли трохи спад у Динамо і формується нова команда, то ти у затінку сереш і шахтар у приклад ставиш ну і звісно підтримуєш Да і в сучасному українському футболі Динамо було на висоті поки Ахмет не привів до влади ригів і за цей рахунок почав збагачуватись і щоб його донбауский лохторат був ближчим, почав вкладати у Шахтар але не шляхом розвитку свого клубу, а вбухуючи, як ти кажеш, наші гроші у легіон, ну з витікаючими наслідками... Якщо тобі цього не зрозуміло, то мені тебе шкода... Читайте і не забувайте зберігати і надалі методички з матеріалів проплачених Ахмєтом підійдемо з іншого боку була на Донбас-Арені ,була на Олімпійському небо і земля у всіх відношеннях хоча Динамо його орендує ,але ясно демонструє підхід грамотного менеджмента і не грамотного і на Олімпійський витратили значно більше грошей,памятаю про це кричали на всіх кутках проплачено-не проплачено, я за Динамо але розумію,що у Шахтаря рівень діяльності краще
ForZa Опубліковано 5 Травня, 2018 в 10:38 #71 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 10:38 4 часа назад, kroha сказал: розумію,що у Шахтаря рівень діяльності краще Якої діяльності? Менеджмент - не сперечаюсь! Але дайте мені змогу вкрасти такі гроші, я таке мутити буду... на вищому рівні А чому Динамо повинно, щось вкладати у Олімпійський, якщо це державна споруда, а продавати не хочуть да і хто візьме з такими боргами? Да вони взагалі і існують завдяки Динамо, а то б вже знову перетворились на... базар! Ну повернемось до наших "баранів": так от - грошенята-то на будівництві Олімпійського спі... онерив друган Ахмєта Колесніков - ще один приклад даунецького "менеджмента" за який дехто тут @Nokian так топить @Nokian твої ж гроші вкрав друган Ахмєта на будівництві державної споруди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вже давно підрахували, що за ті бабоси можна було б побудувати дві Даунбас-Арени або три Арени-Львів!
paksivatova Опубліковано 5 Травня, 2018 в 11:14 #72 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 11:14 27 минут назад, ForZa сказал: Якої діяльності? Менеджмент - не сперечаюсь! Але дайте мені змогу вкрасти такі гроші, я таке мутити буду... на вищому рівні А чому Динамо повинно, щось вкладати у Олімпійський, якщо це державна споруда, а продавати не хочуть да і хто візьме з такими боргами? Да вони взагалі і існують завдяки Динамо, а то б вже знову перетворились на... базар! Ну повернемось до наших "баранів": так от - грошенята-то на будівництві Олімпійського спі... онерив друган Ахмєта Колесніков - ще один приклад даунецького "менеджмента" за який дехто тут @Nokian так топить @Nokian твої ж гроші вкрав друган Ахмєта на будівництві державної споруди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вже давно підрахували, що за ті бабоси можна було б побудувати дві Даунбас-Арени або три Арени-Львів! все я йду і з цієї теми а що Петя не краде? чи назвіть хоч одного хто не краде чи не крав я вже наводила в одній з тем приклад,як такого чесного молодого патріота вибрали на місце старого продажного -і що - зловили на хабарі.... ми зараз говоримо не про те ,у кого які апетити і як нас обкрадають а про діяльність 2 конкретних клубів ! частина 1 частина 2 при нагоді перечитаю,все таки пройшло 5 років - але памятаю,що матеріал мені сподобався тоді
Michaylo Опубліковано 5 Травня, 2018 в 18:34 #73 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 18:34 Тайсон у своєму 300-му матчі за Шахтар "похоронив" і Зорю і Динамо К в чемпіонаті України 2017- 2018 р? Чи тільки ДК?
volks Опубліковано 5 Травня, 2018 в 18:40 #74 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 18:40 6 минут назад, Michaylo сказал: Тайсон у своєму 300-му матчі за Шахтар А коли це він стільки награв?
Michaylo Опубліковано 8 Травня, 2018 в 19:28 #75 Опубліковано 8 Травня, 2018 в 19:28 В 05.05.2018 в 21:40, volks сказал: А коли це він стільки награв? Я там вибачався за помилку - у 200-му матчі ( потерли...), але суті запитання це не змінює. Охочі можуть дати відповідь.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.