Michaylo Опубліковано 16 Квітня, 2018 в 16:29 Поділитися #51 Опубліковано 16 Квітня, 2018 в 16:29 Регулярно дивлюсь випуски "Та То Таке". Мені подобається. Рекомендую: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 16 Квітня, 2018 в 19:42 Автор Поділитися #52 Опубліковано 16 Квітня, 2018 в 19:42 3 часа назад, Michaylo сказал: Мені подобається. Рекомендую: Саме цей випуск, як і назва відео - "херня" повна! У цьому сезоні Шахтар жодного разу не обіграв Динамо, не забив жодного гола у ворота Динамо - то нехай прикусить язичка Андріюк, якого погнали з "плюсів" за його нахабство і некомпетентність! Ну а що воно і як далі буде - побачимо... То таке... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 19:52 Поділитися #53 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 19:52 Вересу та Олімпікуможе прийти капець. https://nv.ua/ukr/sport/football/dva-klubi-ukrajinskoji-premjer-lihi-vijavilisja-na-hrani-likvidatsiji-zmi-2467245.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 3 Травня, 2018 в 05:22 Поділитися #54 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 05:22 В 30.04.2018 в 22:52, Nokian сказал: Вересу та Олімпікуможе прийти капець. А як же ж "народна" команда Верес? Вах-вах... Нехай краще достойні з першої ліги грають ніж ці одноденки і підстілки Шахтаря!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 3 Травня, 2018 в 06:37 Поділитися #55 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 06:37 Одноденки, а свою роль відіграли і три золотих очка в ДК забрали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Michaylo Опубліковано 3 Травня, 2018 в 09:56 Поділитися #56 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 09:56 Змінилася дата проведення матчу Динамо - Шахтар До УПЛ надійшов лист від ФК "Динамо" щодо неможливості проведення 20 травня 2018 року матчу 32 туру Чемпіонату УПЛ "Динамо" - "Шахтар" у зв’язку з проведенням на стадіоні "Динамо" ім. В.Лобановського робіт у рамках підготовки до фінального матчу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА. За результатами клопотання ФК "Динамо" та враховуючи згоду ФК "Шахтар", Дирекція УПЛ постановила частково внести зміни в Постанову та визначити датою проведення матч 32 туру Чемпіонату УПЛ "Динамо" -"Шахтар" 19 травня 2018 року. Час проведення матчу не змінюється (19:30). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 3 Травня, 2018 в 16:51 Поділитися #57 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 16:51 10 часов назад, Nokian сказал: Одноденки, а свою роль відіграли і три золотих очка в ДК забрали Радієш за такі дії у чемпіонаті? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Michaylo Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:37 Поділитися #58 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:37 Тут радіє, чи не радіє, не важливо - основні три золотих очка в ДК забрав СУРКІС!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:18 Поділитися #59 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:18 11 часов назад, Michaylo сказал: основні три золотих очка в ДК забрав СУРКІС!!! Да ну? А може це наслідок втрачених очок з Вересом, Ворсклою... Якби не ці втрати, то про Суркіса б ти не згадував і Динамо достроково було б Чемпіоном! Саме головне, що принциповому супернику не програли і жодного гола не пропустили, а все інше... будується нова команда! Порадій ще трохи, а наступного сезону подивимось! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Michaylo Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:32 Поділитися #60 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:32 Дурень думкою багатіє. Втрачають очки всі, а віддають дурні. Хто менше втрачає, а, тим більше, не роздає - стає чемпіоном. Хоч в цьому, хоч в наступному сезоні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:33 Поділитися #61 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 05:33 12 годин тому, ForZa сказано: Радієш за такі дії у чемпіонаті? Просто констатую факт.Я вже казав, що у Чемпіонаті України , я проти Шахти. З наступного сезону можем побачити Динамо без Суркісів. От на що подивимось. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 4 Травня, 2018 в 08:55 Поділитися #62 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 08:55 3 часа назад, Nokian сказал: З наступного сезону можем побачити Динамо без Суркісів Це як? Не дочекаєтесь!!! 3 часа назад, Nokian сказал: я проти Шахти А за кого якщо не секрет? Ну і не за Динамо - це видно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 16:07 Поділитися #63 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 16:07 7 годин тому, ForZa сказано: Це як? Не дочекаєтесь!!! А за кого якщо не секрет? Ну і не за Динамо - це видно В Суркісів закінчується бабло. Коломойський ,жадіна ще та- не дасть. Зробити клуб самоокупним у цих дурачків не виходить,нема тями. Несамовти за ДК я вболівав ще коли вони грали регулярно зі Спартаком.Їздіив на ті матчі у Київ. А тепер - скільки десяткі та сотень міліонів доларів НАШИХ, вкрадених в кожного українця грошей просрав Суркіс на різну беланду та гавранчічів бездарно. Про сьоміних та газаєвих взагалі мовчу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 4 Травня, 2018 в 18:07 Поділитися #64 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 18:07 1 час назад, Nokian сказал: Зробити клуб самоокупним у цих дурачків не виходить,нема тями. Зрозуміло, що ти за "фахівець" футболу Назви хоч один самоокупний футбольний клуб в Україні, лише від Динамо чогось вимагаєш? 1 час назад, Nokian сказал: В Суркісів закінчується бабло. Коломойський ,жадіна ще та- не дасть. Читай побільше ахметовські ЗМІ і дивись педарачі, там тобі ще не таке розкажуть А Колома тут до чого, яким боком доДинамо? 1 час назад, Nokian сказал: скільки десяткі та сотень міліонів доларів НАШИХ, вкрадених в кожного українця грошей просрав Суркіс Да ну? А Ахмет білий і пухнастий... Тільки до Суркіса справи маєш, а всі решта клуби так мають, чесно, за своє... Краще не ганьбись своїми висловлюваннями "фахівець" футболу пля... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:27 Поділитися #65 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:27 10 минут назад, Nokian сказал: на відміну од Шахти Ну то поцілуй свого Ахмєта але не забудь про вбитих українців!!! Відкрила @Nokian Гюльчатай обличчя... 12 минут назад, Nokian сказал: ЗАРАЗ купити Караскаля з Карпат Це як у гастроном - пійшов і купив? А з ким з першої 6-ки той Караскаль грав і що показав? З тобою все зрозуміло - жени порожняк далі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:28 Поділитися #66 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:28 Ігор а теж поцілуй. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:38 Поділитися #67 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 19:38 Які то іноземці сьогодні в Маріуполі грали? І за які зарплати? Караскаль сьогодні коштує 3 ляма, а за два роки коштуватиме точно більше тринадцяти. Але Сурок купує Вербича.Триає Дерліса, Дємерсі та всяку різну другосортщину. Скільки вони НАШИХ грошей вивозять? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 5 Травня, 2018 в 04:40 Поділитися #68 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 04:40 9 часов назад, Nokian сказал: Та поцілуй свого Суркіса в дупу.Найкраз підсолодиш йому сьогоднішній матч. В Суркісв ніколи ( на відміну од Шахти) не виходило купити якісного гравця і продати його дорожче. Значно дорожче. Якщо він не може в Україні , де половина хлопчаків мпіє грати за ДК, вибрати юних талантів, фактично даром. А що заважало йому свого часу купити з Волині Майкона, що заважає йому ЗАРАЗ купити Караскаля з Карпат? Так еі , купує різний мотлох . Але гаманець не бездонний,скоро кінець. колись читала дуже крутий матеріал на ua football ,де порівнювався менеджмент та всі пункти в Динамо та ШАхтарі,як організована діяльність і шкода,що не зберегла в певній мірі була для Суркіса методичка ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 5 Травня, 2018 в 05:05 Поділитися #69 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 05:05 9 часов назад, Nokian сказал: Скільки вони НАШИХ грошей вивозять? Твоїх? Ти щось у клуб вкладаєш? Як Ахмет тебе цінами на електрику та ін. оббирає і купує собі цяцянки - то тебе не хвилює? А у Динамо зараз зі старту грає 8!!! українців! Та про що з тобою говорити... Цьомай ахмєта далі Ти з розряду тих людей, що сам підтвердив, що вболюваєш за сильніших. 12 часов назад, Nokian сказал: Несамовти за ДК я вболівав ще коли вони грали регулярно зі Спартаком Коли вони тоді всіх рвали - то ти за них Зараз коли трохи спад у Динамо і формується нова команда, то ти у затінку сереш і шахтар у приклад ставиш ну і звісно підтримуєш Да і в сучасному українському футболі Динамо було на висоті поки Ахмет не привів до влади ригів і за цей рахунок почав збагачуватись і щоб його донбауский лохторат був ближчим, почав вкладати у Шахтар але не шляхом розвитку свого клубу, а вбухуючи, як ти кажеш, наші гроші у легіон, ну з витікаючими наслідками... Якщо тобі цього не зрозуміло, то мені тебе шкода... 23 минуты назад, kroha сказал: колись читала дуже крутий матеріал на ua football ,де порівнювався менеджмент та всі пункти в Динамо та ШАхтарі,як організована діяльність Читайте і не забувайте зберігати і надалі методички з матеріалів проплачених Ахмєтом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 5 Травня, 2018 в 06:16 Поділитися #70 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 06:16 1 час назад, ForZa сказал: Твоїх? Ти щось у клуб вкладаєш? Як Ахмет тебе цінами на електрику та ін. оббирає і купує собі цяцянки - то тебе не хвилює? А у Динамо зараз зі старту грає 8!!! українців! Та про що з тобою говорити... Цьомай ахмєта далі Ти з розряду тих людей, що сам підтвердив, що вболюваєш за сильніших. Коли вони тоді всіх рвали - то ти за них Зараз коли трохи спад у Динамо і формується нова команда, то ти у затінку сереш і шахтар у приклад ставиш ну і звісно підтримуєш Да і в сучасному українському футболі Динамо було на висоті поки Ахмет не привів до влади ригів і за цей рахунок почав збагачуватись і щоб його донбауский лохторат був ближчим, почав вкладати у Шахтар але не шляхом розвитку свого клубу, а вбухуючи, як ти кажеш, наші гроші у легіон, ну з витікаючими наслідками... Якщо тобі цього не зрозуміло, то мені тебе шкода... Читайте і не забувайте зберігати і надалі методички з матеріалів проплачених Ахмєтом підійдемо з іншого боку була на Донбас-Арені ,була на Олімпійському небо і земля у всіх відношеннях хоча Динамо його орендує ,але ясно демонструє підхід грамотного менеджмента і не грамотного і на Олімпійський витратили значно більше грошей,памятаю про це кричали на всіх кутках проплачено-не проплачено, я за Динамо але розумію,що у Шахтаря рівень діяльності краще Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 5 Травня, 2018 в 10:38 Поділитися #71 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 10:38 4 часа назад, kroha сказал: розумію,що у Шахтаря рівень діяльності краще Якої діяльності? Менеджмент - не сперечаюсь! Але дайте мені змогу вкрасти такі гроші, я таке мутити буду... на вищому рівні А чому Динамо повинно, щось вкладати у Олімпійський, якщо це державна споруда, а продавати не хочуть да і хто візьме з такими боргами? Да вони взагалі і існують завдяки Динамо, а то б вже знову перетворились на... базар! Ну повернемось до наших "баранів": так от - грошенята-то на будівництві Олімпійського спі... онерив друган Ахмєта Колесніков - ще один приклад даунецького "менеджмента" за який дехто тут @Nokian так топить @Nokian твої ж гроші вкрав друган Ахмєта на будівництві державної споруди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вже давно підрахували, що за ті бабоси можна було б побудувати дві Даунбас-Арени або три Арени-Львів! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 5 Травня, 2018 в 11:14 Поділитися #72 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 11:14 27 минут назад, ForZa сказал: Якої діяльності? Менеджмент - не сперечаюсь! Але дайте мені змогу вкрасти такі гроші, я таке мутити буду... на вищому рівні А чому Динамо повинно, щось вкладати у Олімпійський, якщо це державна споруда, а продавати не хочуть да і хто візьме з такими боргами? Да вони взагалі і існують завдяки Динамо, а то б вже знову перетворились на... базар! Ну повернемось до наших "баранів": так от - грошенята-то на будівництві Олімпійського спі... онерив друган Ахмєта Колесніков - ще один приклад даунецького "менеджмента" за який дехто тут @Nokian так топить @Nokian твої ж гроші вкрав друган Ахмєта на будівництві державної споруди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вже давно підрахували, що за ті бабоси можна було б побудувати дві Даунбас-Арени або три Арени-Львів! все я йду і з цієї теми а що Петя не краде? чи назвіть хоч одного хто не краде чи не крав я вже наводила в одній з тем приклад,як такого чесного молодого патріота вибрали на місце старого продажного -і що - зловили на хабарі.... ми зараз говоримо не про те ,у кого які апетити і як нас обкрадають а про діяльність 2 конкретних клубів ! частина 1 частина 2 при нагоді перечитаю,все таки пройшло 5 років - але памятаю,що матеріал мені сподобався тоді Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Michaylo Опубліковано 5 Травня, 2018 в 18:34 Поділитися #73 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 18:34 Тайсон у своєму 300-му матчі за Шахтар "похоронив" і Зорю і Динамо К в чемпіонаті України 2017- 2018 р? Чи тільки ДК? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 5 Травня, 2018 в 18:40 Поділитися #74 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 18:40 6 минут назад, Michaylo сказал: Тайсон у своєму 300-му матчі за Шахтар А коли це він стільки награв? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Michaylo Опубліковано 8 Травня, 2018 в 19:28 Поділитися #75 Опубліковано 8 Травня, 2018 в 19:28 В 05.05.2018 в 21:40, volks сказал: А коли це він стільки награв? Я там вибачався за помилку - у 200-му матчі ( потерли...), але суті запитання це не змінює. Охочі можуть дати відповідь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.