Patrick Опубліковано 5 Травня, 2008 в 04:13 #1 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 04:13 Привіт усім! Дякую адміністраії за відкриття гілки. Так вот, в суботу 3 травня 2008 року, їздив в Колодежі. Погода в суботу, - цілий день лив дощ (десь тільки в обід хв 30 його не було) . Де знаходиться, як доїхати: Горохівська траса, повераємо на Сенкевичівку - за нею ще км 2-3. Після повороту з траси і до Коллодеже - дорога нормальна, асфальт (км 5 в кінці фіговий асфальт але їхати можна). Спуск до самого ставка - метрів 100 - чорнозем, - в таку погоду для легкових автомоілів став проблемою - спуститись - спустився,а вот з виїздом.... (для позашляховиків проблем немає). Після обіду там появився "черговий" трактор . Про став: Ставок великий, - розвернутись є де. Берег похилий, якщо вибрати місце без очерету,- можна рибалити на "гумку". Збоку трава, якщо взяти з собою дрова, то можна на місці організувати свіжу уху. Основна риба - карась та карп. Не дивлячись на дожову погоду, - кльов був непоганий - наловив кілограмчика 2 карасів, та невеликого карпіка - "прийшов" на вудочку з мастиркою. Карась клював по-різному, - зранку (десь з 6:00 до 10-ї) більшу частину зловив на мастирку, після обіду почався кльов на червяка. Оскільки, тут постійно присутня велика кількість рибалок, - знайти "хороше" місце може зайняти трохи часу, - ставок великий - обходити довго. Сюди б я рекомендував брати довгі вудочки та гумові чоботи, якщо є то гумовий комбінезон, - можна зайти в прибережні зарослі та рибалити у воді. Задоволення порибалити тут обійдеться в 30грн. на людину (з сьогоднішніми розцінками, та хороший кльов, - вважаю недорого). Хорошого кльову та відпочинку !!!
Zheny@ Опубліковано 5 Травня, 2008 в 08:07 #2 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 08:07 село зветься Колодежі
dimmon Опубліковано 5 Травня, 2008 в 09:08 #3 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 09:08 Спасибо за инфу, давно там был, надо будет попробовать катнуть. А я блин болел целую недельку, ну и грип сейчас это капец, никогда меня так не разгребало. Вот как лох и просидел дома, постараюсь на 9 мая восполнить.
Slavco Опубліковано 5 Травня, 2008 в 09:30 #4 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 09:30 Хорошого кльову та відпочинку !!! Патрег, на вихідні мусиш мене туди завезти
Zheny@ Опубліковано 5 Травня, 2008 в 09:43 #5 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 09:43 в Колодежах (так правильно) дійсно гарний ставок.Але якщо їхати далі на Горохів, і неде не звертати - буде там таке село Мирне.Там прикольний ставочок і рибка теж гарненька!
Shkoder Опубліковано 5 Травня, 2008 в 11:43 #6 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 11:43 Zheny@, а в Мирном уже тоже платный ставок?
RudEAk Опубліковано 5 Травня, 2008 в 11:46 #7 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 11:46 Ладна.. мєстний обізветься В тій стороні є купа ставків, буду наступний раз в селі в діда запитаю . В Мирному (він же "Блудів") рибу реально можна було раніше відром ловити. Не набагато дільше за колодежі, десь 5 км по львівській трасі за Шклінь, і поворот на право. Ну і для любителів подальше поїздити, рекомендую Холонів - в тому селі десь десять ставочків, практично всі платні, якщо дуже треба напишу, розкажу куда їхати і кому гроші платити. З.І. А в Мирному над ставком в мене куми живуть, так що там не до рибалки
Slavco Опубліковано 5 Травня, 2008 в 11:55 #8 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 11:55 Тема родственников и кумовьев раскрыта, тема водки тоже, а вот тема рыбалки - что и где -ждемс...
Zheny@ Опубліковано 5 Травня, 2008 в 12:34 #9 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 12:34 Shkoder Здається що платний. Я там був дууже давно. Просто я любитель "тихого полювання" а не риболовлі.
Patrick Опубліковано 5 Травня, 2008 в 13:08 Автор #10 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 13:08 Ладна.. мєстний обізветься В тій стороні є купа ставків, буду наступний раз в селі в діда запитаю . В Мирному (він же "Блудів") рибу реально можна було раніше відром ловити. Не набагато дільше за колодежі, десь 5 км по львівській трасі за Шклінь, і поворот на право.Ну і для любителів подальше поїздити, рекомендую Холонів - в тому селі десь десять ставочків, практично всі платні, якщо дуже треба напишу, розкажу куда їхати і кому гроші платити. З.І. А в Мирному над ставком в мене куми живуть, так що там не до рибалки >> розкажу куда їхати і кому гроші платити - ось про це можна подетальніше, а також можна уточнити яка риба там водиться - детальніше, - прохання, починати окрему тему (назва водойми напр.) в Колодежах (так правильно) дійсно гарний ставок.Але якщо їхати далі на Горохів, і неде не звертати - буде там таке село Мирне. Там прикольний ставочок і рибка теж гарненька! Можна теж детальніше, - ціна, риба, місцевість, чи можна рибалити з лодки ??? - ( детальніше, - прохання, починати окрему тему (назва водойми напр.))
MANJAK11 Опубліковано 6 Травня, 2008 в 18:55 #11 Опубліковано 6 Травня, 2008 в 18:55 доречі 2 кілограма карасів це ДУЖЕ поганий кльов для цього ставка
MANJAK11 Опубліковано 10 Травня, 2008 в 15:29 #12 Опубліковано 10 Травня, 2008 в 15:29 вчора приїхав з Колодеж )) народу там тьма,я ще стільки рибаків там не бачив )) Коли ми відьїжджали то на наше місце претендувало вже дві машини )) Я зловив 6кг,кум десь 8кг риби ,карасі та карпікі )) мій найбільший карпік був десь 600-700грамЛовили на дві гумки на опариша, прикормлювали 5кг вареної перловки плюс 2літри пережарених і перемолотих насіння соняшника ,все це в сумішіЩе один з базару на протилежному боці зловив біля 5кг на вудочки на мастирку на пружину *хрестік*Ну ніби й все ))
dimmon Опубліковано 17 Травня, 2008 в 07:35 #13 Опубліковано 17 Травня, 2008 в 07:35 Интересно что там сейчас в Колодежах? Завтра хочу на рыбалочку сьездить, может в Колодежи и поеду.
MANJAK11 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 19:21 #14 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 19:21 в неділю знов збираюсь в Колодеже ))) сподіваюсь на кращий кльов
MANJAK11 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 19:43 #15 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 19:43 кльов був кращий )) я 15кг риби,серед них 18 карпиків від 100 до 500грам , кум і кум кума по 11кг риби зловили )) все на гумку і на опариша )) прикормлювали 5кг пшона зварене і розмішане з запареною макухою ))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.