Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорога до Івано-Франківська тепер вся чудова. Та й позитив в тому що гірська дорога до Яремче теж частково замінена і міняється далі. Правда саме Яремче перекрито, тотальний ремонт, пилюка стовпом, Об'їзна жахлива. Але це поки.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 07.06.2017 at 19:46, vaz75 сказал:

Дорога до Івано-Франківська тепер вся чудова. Та й позитив в тому що гірська дорога до Яремче теж частково замінена і міняється далі. Правда саме Яремче перекрито, тотальний ремонт, пилюка стовпом, Об'їзна жахлива. Але це поки.

теж був дорога хороша

Опубліковано

На Франківськ кудою краще їхати? Через Стрий-Моршин-Калуш знаю що дорога нормальна, але лишніх 50км. Якщо їхати через Тернопіль, то після Тернополя через які міста їхати? 

Опубліковано
1 година тому, 4erkeZ сказано:

На Франківськ кудою краще їхати? Через Стрий-Моршин-Калуш знаю що дорога нормальна, але лишніх 50км. Якщо їхати через Тернопіль, то після Тернополя через які міста їхати? 

іноді лишніх 50-100 км по хорошій дорозі є великою перевагою над коротшою, але гіршою дорогою

• 1 місяць потому...
Опубліковано
4 годин тому, St@S_ сказано:

порадьте чани недалеко від Яремче, чув що в Татарові є

з фото і контактами - буде взагалі супер :)

та ті чани зара в кожному кішлаку в Карпатах, а тим більше в Яремчі і в Татарові. По трасі їдеш і купа табличок "Чани"

On 07.08.2017 at 19:25, dasha310 сказано:

Теж думаю як краще їхати на карпати

:) Можна поїздом, напр., а можна велосипедом ;)

А якщо машиною, то зверху вже підмітили - Карпати великі, і доріг-напрямків багато.

До речі, ділянка Ворохта-Верховина - яка була, така і є - ЖОПА. А от до Верховини іншою стороною, з Коломиї, вже гарна, новий асфальт.

Опубліковано
7 хвилин тому, jack74 сказано:

та ті чани зара в кожному кішлаку в Карпатах, а тим більше в Яремчі і в Татарові. По трасі їдеш і купа табличок "Чани"

я в курсі, але питаю де хороше місце,  хто був, відгуки, побажання типу "до Івана під горою" рекомендую/ не рекомендую ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...