Перейти до змісту

Помогите с девушкой

SergScorprion

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 580
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Приємно що стільки людей мене тут підтримало, хто як, та все одно. До речі, а та дівчина...вона навіть не поцікавилась, чого то я такий, що зхі мною...взагалі ні разу за цей місяць

Опубліковано
Приємно що стільки людей мене тут підтримало, хто як, та все одно. До речі, а та дівчина...вона навіть не поцікавилась, чого то я такий, що зхі мною...взагалі ні разу за цей місяць

ти зноФ начинаєш ? Тобі ше не надоїло ? Тобі не всеодно ? Нецікавиться значить задовбав, вот і харош задрочувать її тут словесно, мож краще хай би сама сюда зайшла і відписалась почитавши всі топи...

Опубліковано
DrFaust, ти вже перегинаєш.

а вчому саме перегинаю ? я просто бачу шо чел хоче шоб його тут дико жаліли і заспокоювали а він буде слізно страдати... Мож варто дійсно закривати хоч і флеймову але всетаки тємкО ?

Опубліковано
а вчому саме перегинаю ? <..>

Мож варто дійсно закривати хоч і флеймову але всетаки тємкО ?

В інших темах тобі буде складніше самостверджуватись. B)

Дай людині пораду, якщо маєш, досить стьобу, йому і та не цукор.

Опубліковано

Не треба мене жалыти, як повівся так і отримав, зате 2007 рік був для мене щасливим роком романтики, ну і хай буде, 2008 прозрів, живу далі, все нормально.

Спасибі, я не жалію що просив тут допомоги, мені дійсно не цукор, але я сам винен, і конкретні поради звичайно не завадять, сьогодні піду в школу трохи відновлю заняття на турніку, акинув вже, потім футбол глянем, шось заспокійливе на нічку, а завтра думаю легше буде.

Опубліковано

ти впевнений щодо інших тем ? Тим більше я не самостверджуюсь, мені це вже давно не потрібно ))), я просто висловлюю свою думку/позицію..

З.І. В теми де я не знаток чи нічо не розумію непишу взагалі, максимум відвідую і читаю..

шось заспокійливе на нічку

поручики малчать! :D

ЄстЪ СЕР :)

Опубліковано

SergScorprion Я тебе конечно верю, что тебе 25 или больше лет отроду. Но те чувства, что ты описал во всех постах выше, я и все мои знакомые/друзья переживали в 15-17 лет. Романтика, чувства.. итд. Тоесть, получается, ты, допустим, получил образование, устроился на работу, проработал лет 5-6 точно, и только после этого у тебя пробудились чувства? Как ты работал, не имея секса с девушкой? Сейчас любая работа по своему нервная, а разряжался где? B) Судя по постам, ты нормальный человек, с возрастом, конечно загвоздка получается, и с твоим и возрастом девушки. Спорить не буду, но мне кажется, что и тебе и девушке "бывшей" твоей максимум по лет 17-18.

Это все мое ИМХО.

Опубліковано
шось заспокійливе на нічку

поручики малчать! B)

А я не поручик і мені, тк би мовити, похігу. :)

Есть у меня один Могильничек там знайдеш все, що необхідно людям для того, щоб ЦІЛИЙ РІК сидіти дома і .... дро.. насолоджуватися дівчиною.... візуально...

Опубліковано

Блин где фотка?? как можно дать советы не видя фотки девки. Если там Памела Андерсон без грима это одно дело, ну а если Салма Хаек эт уже другое B)

Опубліковано
Oushen , була :( фотка - її грохнули , через поради на форумі.. якби, не контент....

Ты видел фотку? На сколько лет там выглядит девушка? Примерно.

Опубліковано
SergScorprion Я тебе конечно верю, что тебе 25 или больше лет отроду. Но те чувства, что ты описал во всех постах выше, я и все мои знакомые/друзья переживали в 15-17 лет. Романтика, чувства.. итд. Тоесть, получается, ты, допустим, получил образование, устроился на работу, проработал лет 5-6 точно, и только после этого у тебя пробудились чувства? Как ты работал, не имея секса с девушкой? Сейчас любая работа по своему нервная, а разряжался где? :( Судя по постам, ты нормальный человек, с возрастом, конечно загвоздка получается, и с твоим и возрастом девушки. Спорить не буду, но мне кажется, что и тебе и девушке "бывшей" твоей максимум по лет 17-18.

Это все мое ИМХО.

Мені поджобались всякі, і теж пережевав, ала так як зараз...то ніколи. в 15-16 в основному на зовнішність дивишся, встає на все шо шевелиться, яка там нафіг особистість, а тут...тут інше...тут я внутрішньо гармонію її відчував...здавалось що я їй дійсно потрібен був...такого не було в мене. Тому так все заморочливо вийшло. Тіки не кажіть що знов я починаю, самі спитали.

Опубліковано

Виходячи зі слів SergScorprion "сьогодні піду в школу трохи відновлю заняття на турніку" нашому ромео чи донжуану (як вже захочете) 17-18 років а їй з його ж слів "Она - Водолей, 25.01.1980гр", тобто їй 28 років, а це все пояснює чому вона його поматросила і бросила :(

Опубліковано

Terrable - Років на 18-21 , не більше, я б їй не дав більше 25 років, аж ніколи...

нема там нічого такого, АЖ....

тьолка, як тьолка.. доволі .. примітивне Блондинк0

....

Опубліковано

То як вітрянка. Перехворіти краще в дитячому віці.

Перше кохання і аж до гробу буває дуже рідко. Забути її, ту першу, не просто. Та й не хочеться цього робити. Просто відпусти її. Хай живе своїм життям і сам живи насолоджуйся. Зроби висновки. Поради на форумі висловленні трохи в грубуватій формі, але ж діло говорять.

А про ту... збережи собі світле почуття, якесь тепло в душі. Тільки не муч себе зайвими спогадами.

Опубліковано
Terrable - Років на 18-21 , не більше, я б їй не дав більше 25 років, аж ніколи...

нема там нічого такого, АЖ....

тьолка, як тьолка.. доволі .. примітивне Блондинк0

....

Уже что-то конкретнее прорисовывается. Я тоже так думаю, что ей где-то 18.

Опубліковано
То як вітрянка. Перехворіти краще в дитячому віці.

Перше кохання і аж до гробу буває дуже рідко. Забути її, ту першу, не просто. Та й не хочеться цього робити. Просто відпусти її. Хай живе своїм життям і сам живи насолоджуйся. Зроби висновки. Поради на форумі висловленні трохи в грубуватій формі, але ж діло говорять.

А про ту... збережи собі світле почуття, якесь тепло в душі. Тільки не муч себе зайвими спогадами.

Мда, первая любовь, это есть первая. Я вот в 16 лет влюбился во все уши, руки ноги ну и все остальные части тела, она меня тоже любила очень, по крайней мере я это чувствовал или она имитировала, но я сомневаюсь, что девушка 16 лет будет что-то имитировать. Повстречались месяц, расстались по глупости, время от времени встречаемся случайно в магазине :( Здороваемся и делам вид что не интересуем друг-друга, а на самом деле еще что-то осталось, ооооочень далеко но есть, даже не могу назвать чувством, какой-то осадок приятный. И при встречах вижу в ее глазах тоже что-то похожее... прям чувствую..

После того как расстались, пошел по "бабам" гулять, нагулял много интересного всего... через 3 года успокоился, и уже 3 года с одной девушкой постоянно, собираемся свадьбу делать скоро...

Мда, были времена..

Опубліковано

" А я милую узнаю по беременности....:("..

млять.. фтопку.. я млін п*яний фтопку.. зараз наговорю дурниць.. піляць...

топіксартеру... іди фтопку....

Опубліковано

DrFaust, mix_forever

Жаль не можу поставити вам мінуси!!!!

Ображати людей на форумі не можна!!! №;*!!!!!

Не відповідайте ДЕБІЛЬНИМИ!! постами

Опубліковано
DrFaust, mix_forever

а ми не його ображали (в кожному разі як особистість не можу собі такого дозволити), ми знущалися, ображали, обіжали але і в одночас навчали над його думками, позицією, діями і т.д.

Особистість ніхто не хотів образить, хотіли розізлить даби проснувся реальний мужик а не хнюпаЛо....

Опубліковано
DrFaust, mix_forever

а ми не його ображали (в кожному разі як особистість не можу собі такого дозволити), ми знущалися, ображали, обіжали але і в одночас навчали над його думками, позицією, діями і т.д.

Особистість ніхто не хотів образить, хотіли розізлить даби проснувся реальний мужик а не хнюпаЛо....

Причому тут "Сапер" до мужика???

На моє запитання ти відписав, шо воне ТУПЕ!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...