Перейти до змісту

Помогите с девушкой

SergScorprion

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вибачте, проніцатєльні друззя, шо не обозначив свою іронію соотвєтствующіми знаками прєпінанія та набором тіпічьних смайліків

Женя, твоя тема болюча буде, якщо цю справу робити неоковирно:)

• Відповідей 580
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
вибачте, проніцатєльні друззя, шо не обозначив свою іронію соотвєтствующіми знаками прєпінанія та набором тіпічьних смайліків

Женя, твоя тема болюча буде, якщо цю справу робити неоковирно:D

А ти вдосконалюйся, тренуйся ..... тіко НЕ ТУПИ...

З.І. А мож вам чуВствЄнним ромАнтіКам ходить разом гулять по парку, нашо вам дЄфкі, вони ж непонятні і кидають просто так...ЗА РІК ВОЗДЄРЖАНІЯ... :):D :D

Опубліковано

Якого фіга ви мені КІНЦІ тут видумуєте!! Я не збираюсь зза цього завершувати життя, знав шо рано чи пізно так буде, боляче, переживу, найду когось іще, а цю нафіг, нема її вже для мене, вмерла...жити буду по повній, викарабкаюсь і вперед.

Опубліковано

Женя, твоя тема болюча буде, якщо цю справу робити неоковирно:D

З.І. А мож вам чуВствЄнним ромАнтіКам ходить разом гулять по парку, нашо вам дЄфкі, вони ж непонятні і кидають просто так...ЗА РІК ВОЗДЄРЖАНІЯ... :):D :D

так затупив якраз ти на моєму пості:0016:я стєбанувся, а ти як дітьо усе на віру взяв

Опубліковано
Якого фіга ви мені КІНЦІ тут видумуєте!! Я не збираюсь зза цього завершувати життя, знав шо рано чи пізно так буде, боляче, переживу, найду когось іще, а цю нафіг, нема її вже для мене, вмерла...жити буду по повній, викарабкаюсь і вперед.

Ну нарешті...

хоч щось сказав що мав би МУЖИК одразу сказати...

хух..

це ж треба було більше 100 постів флуду заради одного розумного речення?!

Опубліковано

Ой, та неФже в тобі за пару годин тут просинаєЦо мужІк..який морозився з 16 років до сьогодні ??? А раніше ума та фантазіїї бракувало ? Чи релігія не дозволяла дивитись реально на життя ?

Опубліковано

DrFaust не чіпай релігію.. це не тут..

Тут - проблеми із дєвушкою, яка рік терпіла жування соплів.. тс.. не слова.. про релігію..

Опубліковано

Женя, твоя тема болюча буде, якщо цю справу робити неоковирно:)

З.І. А мож вам чуВствЄнним ромАнтіКам ходить разом гулять по парку, нашо вам дЄфкі, вони ж непонятні і кидають просто так...ЗА РІК ВОЗДЄРЖАНІЯ... :0016: :0016: :0016:

так затупив якраз ти на моєму пості:)я стєбанувся, а ти як дітьо усе на віру взяв

мож і так .... хай форумчани нас прочитають та розсудять..... :0016:

Тут - проблеми із дєвушкою, яка рік терпіла жування соплів.. тс.. не слова.. про релігію..

бугага .... ок, постараюсь...

Опубліковано

Хер там терпіла. Прсотор покористувалася і викинула, за це мені обідно. Якби було шось і більше, то думаю результат був би той же, а больніше було би в 100 раз. А так..легко відмазався можна сказать, хоча все рівно на душі паршиво.

Признаю, що я помилився і був сліпий.

Опубліковано

Сказати шо ти втратив ? Ти втратив класного річного сексу із людиною яка тобі подобається (зараз мож і більше..) і на твому місці я б через це страдав :0016: :0016: :0016: . А вот через шо ти зараз так побивався то мені важко настільки вникнути... я б сказав що було б добре якби ти бачив її кожен день але не говорив, через певний період начнеш помічати те що зараз не помічаєш...

З.І. Ну давай назви мене пяною обізяною... але це правда відносно того що ти втратив...

Опубліковано

Не хочу думати про те що втратив, і так паршиво, а від цього ще гірше...аби не попастись більш так...щоб використали.

Опубліковано
Не хочу думати про те що втратив, і так паршиво, а від цього ще гірше...аби не попастись більш так...щоб використали.

Боятись вовків в ліс не ходити.... записуйся в клуб анонімних ананістіФ і сиди дома, проблем не буде...

З.І. ...Ми ананисты люди плечисты, нас не заманишь сиськой мясистой..... :0016: :0016: :0016:

Опубліковано
НАФІГА? нАЙДУ Ж І ГАРНІШУ В 100 РАЗІВ І НЕ ТАКУ КОРИСЛИВУ ПО ХАРАКТЕРУ

НЕНАЙДЕШ .... 100%, ТИ ОПРИДІЛИСЬ ТОБІ ІДЕАЛ ПОТРІБЕН ЧИ НОРМ ДІВЧИНА/ЖІНКА ?

Опубліковано

пісяю.. :0016:

ти ж казав що то тебе хнайшли.. :0016:

і питання, як ти розберешся що і ЦЯ буде не корисливою.??

Опубліковано
"...всі ми одним миром мазані.."©

РЕСПЕКТИ кончились .... )))))))))))))

пісяю.. :0016:

ти ж казав що то тебе хнайшли.. :)

і питання, як ти розберешся що і ЦЯ буде не корисливою.??

За рік воздЄржанія узнаємо :0016: :0016: :0016:

Опубліковано
мля.. та всі ми корисливі

РЕСПЕКТ за чесність....

респекти ставлять в репу

2 топікстатер: харош. це не кінець життя. поспілкуєшся з нею через рік-два, будеш абсолютно іншої думки про людину. хлопці праві - нафік соплі.

ти нічого суперважливого не втратив, а всього-навсього. лиш звичайний шанс. а їх в житті ого як багато дається.

тому харе нить. будь мужиком. бо за соплями провтикаєш і всі наступні можливості. і зроби собі висновки з цієї ситуації

Опубліковано
мля.. та всі ми корисливі

РЕСПЕКТ за чесність....

респекти ставлять в репу

2 топікстатер: харош. це не кінець життя. поспілкуєшся з нею через рік-два, будеш абсолютно іншої думки про людину. хлопці праві - нафік соплі.

ти нічого суперважливого не втратив, а всього-навсього. лиш звичайний шанс. а їх в житті ого як багато дається.

тому харе нить. будь мужиком. бо за соплями провтикаєш і всі наступні можливості. і зроби собі висновки з цієї ситуації

Нема соплей, ти чо, нема...і не буде, і найду нормальтну і теж буду користуватися, аби комфорт всередині був, це шо зі мною зара то просто запамятаю зза чого, і буду жити.

Опубліковано

от якось ти не так нас всіх зрозуміФ, якось не так я тебе читаю... відчуваю якусь обіжену овечку яка зараз буде бігать і шукать простеньку дівчинку шоб обідити.. якоби вендетта всім дівкам.... не хорошо це...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...