Перейти до змісту

як обійти блокування Вк і однокласників.

lanima

Рекомендовані повідомлення

підкажіть найпростіший спосіб. яким зможуть скористатися самостійно навіть жіночки старшого віку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь
2 хвилин тому, lanima сказано:

підкажіть найпростіший спосіб. яким зможуть скористатися самостійно навіть жіночки старшого віку

нехай вже починають збирати 300 долларів

щоб потім шоком не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а долари навіщо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, lanima сказано:

переїхати в днр/москвабад 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а долари навіщо?

За розшифровку даних з компа, зашифрованих криптором)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VPN сервери...

ставиш розширення для браузерів... вмикаєш й заходиш куди хоч...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Pavelix сказано:

VPN сервери...

ставиш розширення для браузерів... вмикаєш й заходиш куди хоч...

та варіантів багато, але ключова фраза - "для жіночки старшого віку "

p.s. і хтось же вбив жіночці в голову що "без в контатє жизні нєт" - а це вже грамотно побудована рекламна компанія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Zevs_Isver сказано:

та варіантів багато, але ключова фраза - "для жіночки старшого віку "

ну зі всіх можливих цей самий простий вроді як....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВК і ОК наше фсьо. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось офіційна відповідь VK (як на мене - Tor для жіночки - божезбав, найпростіше в Oпері тицьнути кнопку Turbo)

Як отримати доступ до ВКонтакті, якщо провайдер його заблокував?
  ВКонтакті завжди позиціонував себе поза політикою, наш сайт — це перш за все зручний майданчик для спілкування, де кожен може висловити свою точку зору незалежно від країни та національності.

Ми розуміємо, як важливо залишатися на зв'язку з рідними та близькими. Якщо Ваш провайдер з яких-небудь причин заблокував доступ до ВКонтакті, Ви можете скористатися наступними способами:

1. Як найпростіше обійти блокування на комп'ютері?
  Скористайтеся Opera / Яндекс Турбо або встановіть одне з розширень:  

2. А як обійти блокування на телефоні?
  Скористайтеся Opera VPN або іншим сервісом. Завантажити додатки можна за посиланнями нижче:  

3. Які є ще способи обійти блокування?

3.1. За допомогою заміни DNS-сервера
  DNS — це адресна книга інтернету, де вказано цифрову адресу кожного сайту.

Провайдери можуть блокувати доступ до сайтів на рівні свого DNS-сервера. Ви запитуєте доступ, у відповідь приходить «сайт заблокований».

Щоб обійти таке блокування, досить замінити DNS-сервера Вашого провайдера на інші — тоді сайт знайдеться і доступ до нього відновиться.

Наприклад:
8.8.8.8
8.8.4.4

3.2. За допомогою Tor-браузера
  Тор — це мережа спеціальних анонімних серверів, які служать проміжними вузлами. Цей браузер дозволяє обходити блокування, оскільки в такому випадку сервер не знає, звідки саме прийшов Ваш запит.

(с) https://vk.com/page-22884714_52979732

Зверніть увагу, на мові ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Pavelix сказано:

ну зі всіх можливих цей самий простий вроді як....

найпростіший буде Яндекс ВК_броузер

очікуйте потужну рекламу  цього броузера на Інтері

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа в зручності і звчиці людей... і пропагада і тд тут ні до чого геть...

чужу пропаганду так всі бачать що капець... а те зо свої тим же гімном кормлять то нічо)

скоро зазомбують людей до такої степені шо всьо шо руске то від лукавого буде... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До недавна я теж думав що зможу жити без такого поняття як ВК.

Але з півроку як надибав групу у ВК по своїй старенькій авто де люди викидають зч по цікавих цінах, багато технічної інфи і без неї я не можу провести вже і дня. 

Зараз в групі іде активне обговорення по переходу у ФБ, але що це міняє? Шило на мило? Не один фіг чиїм базам віддавати свою інфу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Ha3aP , адепти секти "ВК - зло" не збагнуть, що соц. мережі не обмежуються лише одними фотками / музикою. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ здурів із тими одноглазіками і контактами, весь інтернет забитий коментарями хом'ячків про зраду і перемогу. На finance.ua, вроді як серйозному джерелі присвяченому фінансовій сфері, і то вже третя сотня коментарів із цього приводу. Коли підвищували ціни на газ, гарячу воду, і мито на ввіз авто - стільки обурення не було. Ау, люди, вам пороблено?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Harddriver

ага, вк - поза політикою))))

а на мові, бо в них є офіс у Києві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, case_l сказано:

переїхати в днр/москвабад 

дуже смішно.

багато хто використовує вк, як площадку для роботи. я в тому числі. мені просто плюнути на всю свою роботу за пів року?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хороший комент з ФБ

Natali Slabska ЯК ОБІЙТИ БЛОКУВАННЯ ВК, МАЙЛ.РУ, ОДНОКЛАСНИКІВ: 
Береш паспорт гр. України, спалюєш його, посипаєш голову попелом, і п*дуєш в РФ НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, rl72 сказано:

хороший комент з ФБ

Natali Slabska ЯК ОБІЙТИ БЛОКУВАННЯ ВК, МАЙЛ.РУ, ОДНОКЛАСНИКІВ: 
Береш паспорт гр. України, спалюєш його, посипаєш голову попелом, і п*дуєш в РФ НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!

для особливих патріотів повторюю ще раз.

для мене вк- дуже зручна площадка для продажу. на рівні хоббі, інтернет магазин себе не окупить.

працює група кількістю в тисячу людей. приносить вигоду і мені і моїм клієнткам.зібралися однодумці, нам цікаво спілкуватися. і нам всерівно, російське те вк чи ще чиєсь. було б в україні щось схоже, сиділи би в ньому.

половина учасниць групи  старшого віку. вк- просте, як дрова. їм зручно ним користуватися.

мені неважко зробити все наново на фейсі. але це означає знову все спочатку. а найбільше мене злить, що хтось вирішив за мене, куди мені заходити а куди ні. і вже тільки через це я зроблю все, щоб таки мати можливість і далі користуватися "вк"

не зовсім вдале порівняння з тарифами. там є вибір. подорожчала маршрутка- можна великом, пішком. подорожчав газ- можна дрова, можна тепліше одягнутися. вибір є. а тут його зробили за нас. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, lanima сказано:

працює група кількістю в тисячу людей. приносить вигоду і мені і моїм клієнткам.зібралися однодумці, нам цікаво спілкуватися. і нам всерівно, російське те вк чи ще чиєсь. було б в україні щось схоже, сиділи би в ньому.

а шукали?

а якби не було ВК, що робили б?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, rl72 сказано:

а шукали?

а якби не було ВК, що робили б?

а якби не було б борди і фб де б ви пропаганду вели? )))

сорі за офф не стримався... ліваю... ато з вами тролями безполезно ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

створювала групи в вк, ок, фейсі, клумбі, кідстафі. в вк все вийшло. на інших ні. так що так, шукала і пробувала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обережно - Геращенко в ефірі 112 сказав що вони тільки починають, а в еміратах існує відповідальність за обхід блокіровок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...