Перейти до змісту

зачем выбирали модератора в Политике?

Shura

Рекомендовані повідомлення

мені здається просто хтось дуже жалкує, що не став модератором, от і нафлудили тут...

бред полный

у меня нет желания модерить политику

но просто смотреть на то, как она модерируется в данный момент - видно, что раздел не модерируется вообще.

в теме про выборы я говорил, что надо внести в правила запрет на любые оскорбления любых личностей и любых национальностей

этого не сделано!

наоборот, грязь в сторону русских только увеличилась в объеме и стала содержать больший % дерьма

Plum, никто не говорит что ты кого-то оскорбил, не надо отвечать за всех. ты-то как раз и самый нормальный (может и единственный нормальный) из всех моих "противников" в разделе политики

но, почему-то мы с тобой дискуссию вести можем, а ромаха11 или Вергил84 ни разу не могут

насчет того, что украинский на востоке воспринимают странно - Россия виновата? или все-таки Украина?

Shkoder, можно, конечно пролистывать разделы форума, но не правильнее, чтобы форум стал таким, все разделы которого читать интересно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Shkoder, можно, конечно пролистывать разделы форума, но не правильнее, чтобы форум стал таким, все разделы которого читать интересно?

Правильно, зробим так щоб весь форум було Шурі цікаво читать. Те що іншій (бішій чи меншій не бум вияснять) частині форуму його погляд на речі подекуди не імпонує нікого не має цікавити. Те що вони можуть через ці зміни почати скіпати розділи, також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

silia, а ты считаешь интересным тот поток грязи, который сейчас в политике?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я туда практично ніколи і не ходжу.

Політика така річ що нікому нічого не докажеш і якщо навіть виявися правий і це признають то в кінці весь гівном облитий стояти на віртуальному пьядесталі переможців вже не цікаво :)

Але є ж любітєлі посперичатись ітд і нада чітко усвідомлювать що ти тут не один і не все це тобі обовязково повинно подобатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все пізнається в порівнянні, твої однодумці на інших форумах задовільняються поливанням гам$а на все, що може мати відношення до України і українського і доречі в останній час це досить сильно зростає на форумах Східної частини України

23 апреля 2007 года в Луганске был заложен первый камень, на месте которого

вскоре должен появиться памятник жертвам ОУН-УПА. Пришедшие на это открытие

борцы организации "Свобода" пытались пройти к памятнику.

Активисты Союза Молодёжи Регионов Украины не позволили им это сделать. После небольшой

стычки "СВОБОДА" ушла... Этот камень был заложен и наши ветераны стояли со

слезами на глазах... Они помнят это...

А теперь о ситуации в ночь на 23-24 апреля.

По последней информации неизвестными людьми был разбит камень и осквернено

будущее место памятника.

Камень они убрать не смогли... силёнок не хватило... табличку скрутили...

клумбы переломали и вытоптали...

Я обращаюсь к луганской ячейке "Свободы" !!! С вами, уродами, теперь будет

разговор короткий!!! Вас, идиотов, 30 человек было ... А подумайте, сколько

людей теперь Вас будут гнобить??? А этому уродцу, который давал интервью, могу

сказать одно: не дай Бог ты нам попадёшься !!!

"Свобода" !!! Теперь, ребята, трымайтесь !!! Удача вам нужна будет !!!

Мы это так не оставим !!!

Це політика і вона неповинна подобатись чи ні - є факти викладай немає нефлуди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я ничего не говорю о том, что не надо вести споров. надо, чтобы модератор следил о корректности дискуссии для обоих сторон. а этого сейчас нет, что и возмущает.

причем, если до перевыборов модератор еще хоть как-то реагировал на жалобы и остепенял особо горячих, то сейчас - полная ахинея в разделе. причем, серым кардиналом там кудром выступает. говорит кого банить и т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

короче по сути: призывы к насилию и оскорбления на форуме присутствуют. модератор не реагирует.

вообще никак. нафига он вообще нужен непонятно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут вже якась параноя, а форум розганяти не потрібно, бо всяке може бути і тут є люди з яких можна буде сформувати невеличкий загін народного ополчення :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причем, если до перевыборов модератор еще хоть как-то реагировал на жалобы и остепенял особо горячих, то сейчас - полная ахинея в разделе.

Вибори були того що Ванус банив і тер ахінєю, деякі лічності взїлись і сказали давай вибори.

Прошли вибори, модер зробив висновкі і щоб задовільнить недовольних перестав вести жорстоку політику. Тепр начався новий крик що не банить. Ви оприділіться всетаки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сразу четко было сказано:

1) не тереть посты

2) наказывать (в том числе и банить) строго по подробным правилам

3) в правила внести пункты про ксенофобию и разжигание межнациональной розни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО ситуація в наступному: Ромаха аргументує різко, але змістовно. Підсилюючи свої слова посиланнями на відповідні джерела. Тому апелювати йому складно. А раз так, то знайшли крайнього Вануса.

Не можете змінити ситуацію, змініть своє ставлення до неї!

Дабридло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо, і так модер допускає забагато свободи висловлювань.

Дехто з одіозних мемберів борди часто в різних гілках форуму інакомислячих посилали ”на візор”: що заважає Vanus-y послати всіх рассеян на севастополь.інфо? там і пости ”своїх” нетруть, і мат процвітає. буде де розгулятись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мое мнение: если бы я был модератором то вергилий84 и фокс77 уже давно были бы в бане.

а все эти мое, твое это бредятина какая то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як дітки маленькі... Не подобається вам розділ - не заходьте. Я от в ігри не граюсь, то в розділ з іграми і не захожу. так само політика мну до одного місця - я і туди не заходжу. Всі розділи форуму не можуть бути однаково цікавими для КОЖНОГО. Бо тоді тут буде не зібрання людей розумних, а стадо, яке ходить строєм і говорить тільки по команді. Шура, ти і так "відмічаєшся" майже в кожній темі, так шо тут справа не в тому цікавий тобі розділ чи ні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок микс, мы тебя не в религии будем нах посылать. :) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тебе ж тоді, Костік, кругом можна посилати... ти ж не модер :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничо. я скоро торику многолитровую взятку дам и обломицо вам тако щастье :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все ясно...тему було створено аби лишній раз пофлудить і попутно набити собі к-сть постів. фтопку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок микс, мы тебя не в религии будем нах посылать

Да сопсно от тебя я другого ответа и не ожидал... Вроде и умный человек...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

микс: покупай себе вел, сразу начнешь понимать шутки ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм-м-м-м...

не зав що наявність велосипеда впливає на почуття гумору...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kostya, если следовать этой логике, блондинка купившая вибратор сразу станет умной ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шурі давно треба йти в армію. Була б його воля, правила на форумі виглядали б приблизно так:

1. Кожен юзер має право запостити не більше 1 повідомлення за день (крім Шури). Бо база форуму не гумова. Вінт теж.

2. Всі пости мають бути однакової довжини. В символах, байтах, і контрольній сумі.

3. Щоб всім було цікаво читати форум - пост має бути продубльовано як мінімум, російською, українською та англійською мовами (бо Шура ними вільно володіє).

4. ОБЯЗАТЕЛЬНО УКАЗЫВАТЬ ЦЕНУ ТОВАРА!!!

5. Підписи і аватари допускаються, якщо в них прямо або осередковано має місце осанна російському року, гурту ДДТ або Шевчуку особисто.

6. Шура повинен бути модератором кожного розділу. Інакше там буде бардак.

7. ОБЯЗАТЕЛЬНО УКАЗЫВАТЬ ЦЕНУ ТОВАРА!!!!!!

8. Кому не подобається Шура - на Візор!

9. ОБЯЗАТЕЛЬНО УКАЗЫВАТЬ ЦЕНУ ТОВАРА!!!!!!!!!!!

Шура. Мені не подобаються розділи "Музика" і "Геймс". Там в основному тусуються чілдрени. Я туди не ТУПО не заходжу. А міг би зайти, і почати там умнічати, але нафіга? Всім не догодиш. Ти - не всі. І не чекай, що всі розділи форуму мають стати для тебе цікавими. Як мінімум, "Велопаті" ти ж стороною обходиш, правда? Ну й політику минай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

микс: покупай себе вел, сразу начнешь понимать шутки ^_^

"Я раньше почему злой был ? Потому что у меня велосипеда не было". © почтальон Пєчкін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ми побачили наш Шура ПРАВИЛ НЕ ЧИТАЭ і Костя теж (От чому він і залетів перший раз так що прийшлось торіку давать взятку ;-) )

Адже з першого дня після інавгурації (як я люблю це слово) я вніс в правила новий пункт 6 ТУТ в якому сказав НЕ ГАНИТИ інші держави.

Також не бачу смислу дублювати пункт 2 ПРАВИЛ РОЗДІЛУ ще одним пунктом типу не обзивати один одного маскалем, жидом, хохлом, ляхом чи просто сукою (хоч зазвичай і хочеться застосувати останнє но кажу собі я - ванус ти ж культурний чоловік).

Вибори захотів Костя і Шура. Вибрали ото нефіг тепер пиз...ти

Моє серце чисте я сказав адміністратору, що, впринципі, я забанивши Костю, правил форуму не порушив (дійсно ніде в правилах немає регламенту моїх дій) але я каюсь, що дійсно закруто повівся з Костею, прошу вибачення, надалі утримаюсь від таких дій. Я публічно про це заявив. Костя звичайно ніде не вибачився за свої слова які стали такою провокацією, що весь форум до сьогоднішнього дня жене гон на москалів та так що не може зупинитись. Хто ж в цьому винен. Хто тут вибачте... тобто - Ху із ХУ?

Дійсно я перестав банити юзерів а просто просити їх утриматись від таких дій. Що з того получилось ДЕМОКРАТІЯ. А ля український парлямент. Апять це не подобається Шурі (ну і Кості) Мало того Вони кажуть що після моїх виборів ГОН на МОСКАЛІВ посилився. Знову виходить що винні Костя і Шура. Знову питається Ху із ХУ% Але не ізза того що мене вибрали а ізза того що вони ініціювали мій БАН. Мало того мене забанили. Мене забанили неправомірно. Я пожалівся Адміну і мене розбанили миттєво.

Мало того Шура зняв мій БАН з Кості. Він не мав права цього робити. Питання ХУ із ХУ?

І наприкінець. В мене є класна концепція розділу. Я не хочу на свята kmd прибавляти роботи, тим більше в нього мала дитина. Тому після свят в новому розділі з його підрозділами ми побачимо і пости Шкодера (полюбому). Буде підрозділ і для гарячих голів (читай язиків).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...