TommyEmmanuel Опубліковано 18 Березня, 2017 в 09:14 #1 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 09:14 Всім привіт. Роблю генеральне прибирання вдома. Назбиралась величезна торба м'яких іграшок. Хочу віддати в якийсь дитячий заклад. Хто що порадить, можливо мобільній або адресу. Можу сам завезти.
difoto Опубліковано 18 Березня, 2017 в 09:31 #2 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 09:31 М'які іграшки в таких закладах не приймають. Або індивідуально комусь, або благодійникам, які передадуть індивідуально.
TommyEmmanuel Опубліковано 18 Березня, 2017 в 09:36 Автор #3 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 09:36 Можливо підкажете благодійніків?
difoto Опубліковано 18 Березня, 2017 в 10:07 #4 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 10:07 я спитаю. напишіть в понеділок в приват.
Bestie Опубліковано 18 Березня, 2017 в 11:56 #5 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 11:56 Ді і мені напишіть, також маю торбу іграшок!
Gipokratik Опубліковано 18 Березня, 2017 в 12:02 #6 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 12:02 Я колись заносила м'які іграшки в садочок, там не взяли, бо пил збирають іграшки, їм краще пластмасові, що легко миються. Звернула увагу, що дитяча лікарня м'якими іграшками ялинку прикрашає. Можете комусь запропонувати як подушку в машину - і гарно в салоні, особливо, як діти є, і зручно - є куди голову покласти у довгій дорозі. У нас так 2 іграшки возяться. Якщо, звичайно, маєте щось подібне на подушку
Zheny@ Опубліковано 18 Березня, 2017 в 13:40 #7 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 13:40 41 хвилин тому, Itzamna сказано: 3. Питання - кому дякуватимуть та памятатимуть ті хто отримав подарунки, міфічний дядя Томі чи реальний дядя Ді ? *ля. Перечитай уважно 2, 3,4 пости. Ще раз. Уважно. 42 хвилин тому, Itzamna сказано: 1. Що Томі не благодійник і свої іграшкі індивідуально просто так не передасть Бо їх не приймають від "хто попало", а лише від тих, кого знають. Чому? Перечитай свій же пост, 2-е речення!
Oli Опубліковано 18 Березня, 2017 в 14:01 #8 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 14:01 Комаровський називає їх просто... "пилесборник"
Bestie Опубліковано 18 Березня, 2017 в 16:42 #9 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 16:42 ну то шо їх тепер в смітник,чи спалити? ну ви блін такі всі правильні,шо капець. йде доросла людина до дитини,і суне м'яку іграшку, то вбити тепер ту людину,чи що? .,... можливо песикам шматувати можна віддати
MANJAK11 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 16:53 #10 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 16:53 3 часа назад, Itzamna сказал: 3. Питання - кому дякуватимуть та памятатимуть ті хто отримав подарунки, міфічний дядя Томі чи реальний дядя Ді ? Той хто передає, навіть інкогніто, сам в своїй душі радуєтся, що комусь добре зробив й люди, через кого передавав, теж знають, що то за людина, а від меркантильних уродів, які переживають, що не дай Бог, не тому подякують, ні напряму, ні через посередників таких подачок не треба, імхо
Basil Опубліковано 18 Березня, 2017 в 16:59 #11 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 16:59 теж маю цілу коробку таких "пилезбірників", притьмом не знаю, куди їх приткнути... але для початку їх треба відчистити від пилу, у пральну машину їх не запхнеш, за вуха на дріт не повісиш, треба, напевно, здавати у хімчистку (яку?)
Oli Опубліковано 18 Березня, 2017 в 17:13 #12 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 17:13 11 хвилин тому, Basil сказано: у пральну машину їх не запхнеш чому? я на 90° і в пралку, головне добавити кондиціонер будуть "пухкіші", 2 рази на віджим і майже сухі
flashmax Опубліковано 18 Березня, 2017 в 22:22 #13 Опубліковано 18 Березня, 2017 в 22:22 на олх є розділ віддам безкоштовно, хай нові господарі собі перуть
lanima Опубліковано 19 Березня, 2017 в 08:07 #14 Опубліковано 19 Березня, 2017 в 08:07 я наші перу при 60°. нічого їм не робиться.потім трохи щіткою проходжуся по версі, щоб розпушити і все. відносно шкідливості і пилозбірників.. що таке іграшка? мішечок з тканини набитий наповнювачем. а що таке подушка? ковдра? то може заодним і від них відмовитися? і від пледів, ковриків, штор, скатертин. хм.. та й від одягу теж)) бо це теж текстиль. і в шафі пил збирає не гірше за м'які іграшки. звичайно, я не розумію тих людей, які з кімнати роблять відділ магазину м'яких іграшок. але якщо є кілька, то ніякої надзвичайної шкоди вони не роблять. принаймні не більше ніж пластмасові, вироблені невідомо де і невідомо з чого.
difoto Опубліковано 19 Березня, 2017 в 10:23 #15 Опубліковано 19 Березня, 2017 в 10:23 @lanima я допомагав багатьом дитячим будинкам, і ти ж брала в тому участь є певні правила у них. Одне діло, коли дитина грається сама, зі всіма своїми вірусами, а друге діло, коли іграшка - колективна. А відповідати - директору, вихователю і т.п. Я згадав стару байку під цю ситуацію. Була в Луцьку пивнуха на Парковій - "Криниця". І якось я, попавши туди, запитав у друзів: - Чуваки, а чому ви кожен раз , коли берете бокал пива - переливаєте його у свій "перший" бокал? - Ну дивись: ми взяли бокал після чувака з сіфілісом. А другий нам приносять - з тріпером, а третій - ше з яким спідом. Будеш пити з "нових" - будеш мати повний "букет". А так - тільки сіфіліс!
lanima Опубліковано 19 Березня, 2017 в 12:03 #16 Опубліковано 19 Березня, 2017 в 12:03 в садочках зараз стоять пральні машинки з іонізаторами.м'які іграшки в них перуться також. принаймні в нашому так. інша справа, що вихователям в дитбудинках не хочеться заморочуватися ще й з іграшками м'якими, їх пранням. в них і інших проблем вистачає. садочок, дитбудинок- це тісний колектив. віруси чи бактерії не живуть виключно в м'яких іграшках)) вистачить і бантиків чи теплих махрових колготок чи будь якого іншого одягу. наскільки стерильною буде наприклад м'якенька дитяча шубка малюка через місяць часу після їзди по маршрутках? не всі ж їздять власними авто. і не думаю що всі перуть верхній зимовий одяг раз в тиждень мінімум. на мою думку небезпечність м'яких іграшок більшою мірою надумана. це так само як з харчуванням. всі їдять свіжий сир. хто любить звичайно. але в дитячих закладах цей продукт заборонений. як і безліч інших. тому що там не дай бог може бути якась паличка чи ще щось. проте це ж не означає, що він справді шкідливий для здоров'я. те ж саме і з іграшками.
flashmax Опубліковано 19 Березня, 2017 в 18:37 #17 Опубліковано 19 Березня, 2017 в 18:37 8 годин тому, difoto сказано: @lanima я допомагав багатьом дитячим будинкам, і ти ж брала в тому участь є певні правила у них. Одне діло, коли дитина грається сама, зі всіма своїми вірусами, а друге діло, коли іграшка - колективна. А відповідати - директору, вихователю і т.п. Я згадав стару байку під цю ситуацію. Була в Луцьку пивнуха на Парковій - "Криниця". І якось я, попавши туди, запитав у друзів: - Чуваки, а чому ви кожен раз , коли берете бокал пива - переливаєте його у свій "перший" бокал? - Ну дивись: ми взяли бокал після чувака з сіфілісом. А другий нам приносять - з тріпером, а третій - ше з яким спідом. Будеш пити з "нових" - будеш мати повний "букет". А так - тільки сіфіліс! типу разом з перелитим пивом, зараза з другого бокалу, не переміститься в перший бокал ? це щось типу протерти колективну пляшку рукою
Oli Опубліковано 19 Березня, 2017 в 18:48 #18 Опубліковано 19 Березня, 2017 в 18:48 мається на увазі що це все таки дитячий садок-будинок, а не аналогічно що викинути на смітник, тому підготуй-випери
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.