Basil Опубліковано 10 Березня, 2017 в 14:34 #1 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 14:34 У Домі Офіцерів в Києві сталась бійка через «колорадські стрічки»
Polehan Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:27 #2 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:27 я одне побачив, неадекватного молодого чоловіка, який наче говорив правильні слова, але дескредитував себе побиттям старих людей, виглядає не дуже, мяко кажучи
Гість rl72 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:30 #3 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:30 Дмитро Резніченко ветеран АТО, получив у носа , не впевнений що визначив правильно, Палій, голова якоїсь спілки ветеранів (яка максимум що пилить державні гроші) Мав би получити в носа комуніст Цибенко, який був за трибуною, ще один голова якоїсь спілки якигось ветеранів
Гість rl72 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:35 #4 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:35 4 хвилин тому, Polehan сказано: я одне побачив, неадекватного молодого чоловіка, який наче говорив правильні слова, але дескредитував себе побиттям старих людей, виглядає не дуже, мяко кажучи цей молодий чоловік пройшов АТО, займається допомогою АТО і учасникам АТО, не витрачаючи ні копійки державних коштів, а ті старші люди лише цього року хотіли розпиляти 80 млн державних коштів, щоб потім на них флешмоби типу безсмєртний полк проводити
REVERS Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:46 #5 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:46 10 хвилин тому, Polehan сказано: я одне побачив, неадекватного молодого чоловіка, який наче говорив правильні слова, але дескредитував себе побиттям старих людей, виглядає не дуже, мяко кажучи Я не сторонник рукоприкладства до старших людей,але походу мовою тут вже давно не проходить.Толку з розмов,через пів години всі забули і роблять своє далі.Там ше багато нюансів яких ми не знаємо,але скоро воно буде вилазити на верх.
Polehan Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:54 #6 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 15:54 @rl72 як би там не було, така поведінка неадекватна, що не говоріть, коли молодий воїн бє немічних страриканів. 10 минут назад, REVERS сказал: походу мовою тут вже давно не проходить.Толку з розмов,через пів години всі забули і роблять своє далі.Там ше багато нюансів яких ми не знаємо,але скоро воно буде вилазити на верх тут я погоджусь, треба змінювати це все, розпускати і тд, але не такими методами. Може я не правий, просто констатую факт - мені не приємно було дивитись на таку поведінку ветерана АТО, воно йому честі не робить
igrok Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:03 #7 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:03 6 хвилин тому, Polehan сказано: розпускати і тд, але не такими методами. В 2014 р теж говорили-там же люди перекрили,ми б допомогли коли вас вбивали,але ж на людей не поїдеш.Якимись другими методами попробуємо,може дипломатія?А це кацапсько-комуняцьке бидло розуміє-*тільки в морду*.То що робити?
Polehan Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:07 #8 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:07 думаю це трохи не доречне порівняння
yura2281 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:15 #9 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:15 18 хвилин тому, Polehan сказано: молодий воїн бє немічних страриканів. Ці немічні "ветерани" хер зна чого. Крадуть кошти які могли б піти на лікування дітям та воїнам ато. А методи мають бути радикальніші.
snouden Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:45 #10 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:45 О! Резніченко. Видно душа болить в хлопця. Розумію його, але треба бути хитрішим.
Гість rl72 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:46 #11 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:46 таки так, получив в носа генерал Палій, голова гром ради при МО, яка планувала роздерибанити 80 млн. відомий як совкодрочер.
REVERS Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:56 #12 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 16:56 Хлопець на свої очі бачив більше ніж ті псевдоветерани, думаю не знав би не говорив просто так!Ну а те шо нерви не витримали це інше питання,в нього вони вже не будуть такі як до війни,і з цим треба миритися.
snouden Опубліковано 10 Березня, 2017 в 17:03 #13 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 17:03 59 хвилин тому, ig_rok сказано: В 2014 р теж говорили-там же люди перекрили,ми б допомогли коли вас вбивали,але ж на людей не поїдеш.Якимись другими методами попробуємо,може дипломатія?А це кацапсько-комуняцьке бидло розуміє-*тільки в морду*.То що робити? За ними стоїть потужна держава, проти якої ти обісрешся. Терпіння.
Vadimm Опубліковано 10 Березня, 2017 в 17:42 #14 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 17:42 Гляньте на цю харю, яка вона в сраку немічна? А АТОшник цілком можливо має 4 контузії, так що реакція більш ніж адекватна. І до речі, кому здається що нема логічного фіналу - ось трошки справедливості
MACCEN Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:24 #15 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:24 Ну так, давайте силою вирішувати всі питання, хто сильніший той і правий, судячи тут з викриків, давайте представим був би там жлобяра в три рази більший за молодого який бив старого, чи він би так вчинив, думаю що ні, тому не треба лукавити. Ну вірить дід в своє, нехай вірить, чи це заборонено?
Гість rl72 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:48 #16 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:48 Roman Sinicyn 11 хв. · Ооо. За сєпара Палія почали вписуватись риги. Ми нє дадім.
Гість rl72 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:55 #17 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:55 Максим Дижечко 4 год · Kyiv, Kiev · Немного истории про ГО, Миллионы, Бессметный полк, Георги...Колорадские ленты и Димы Ризниченко! 1) Пост Alexey Alexios Lipiridi который сковырнул вопрос распределения миллионов для ГО https://www.facebook.com/alexey.alexios/posts/962504970553023 2) Пост Димы про акцию Бессмертный полк (Москва, Крым и Киев) - которую провела наша ГО https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1625938500774189&set=a.180158325352221.42668.100000741637295&type=3 3) Сегодня 10.03.2017 заседания про потраченные деньги скачать тут - http://dsvv.gov.ua/…/monitorynh-zahodiv-provedenyh-hromadsk… 4) Немного вопросов от Димы про Акцию бессмертный полк, колорадские ленточки, форс мажор с носом https://www.facebook.com/o.reshetylova/posts/1424295454269272 5) Продолжение https://www.facebook.com/Maks.Dizhechko/videos/1343681175691671/?permPage=1 6) Дядя в Красной Рубашке ударивший Диму. http://www.kozak.ua/?page_id=3727 7) .................. что будет дальше увидим. Alexey Alexios Lipiridi додав 5 нових світлин — разом з Roman Sinicyn та 6 others. 4 березень о 10:13 · Деньги, деньги, деньги... Народ возбудился из-за копеек - каких-то 20 миллионов, и не видит, что в тени лежат сотни миллионов, если не миллиарды. В прошлом году, когда Минсоцполитики попыталось отменить бюджетное финансирование громадських организаций, я на слушаниях в Державной службе ветеранов, в ответ на мою поддержку этой инициативы, выслушал такое: - Леша, мы тебе припомним это. - Леша, что ж ты делаешь?! - Леша, сынок, ты зачем это затеваешь? - Я 73 года занимаюсь общественной деятельностью, тебе у нас учится надо. - У нас пенсия минимальная, так ты еще хочешь и эти копейки у нас отобрать? - Вам, молодым, надо брать с нас пример! Какой, бля$ь, пример? Как надо дерибанить? Нет уж, не хочу этому учиться. Банально звучит, но не за это стоял Майдан и не за это погибли почти 3000 парней, чтоб я и другие учились "правильно вести общественную деятельность". И мне жаль, что Держслужба ветеранов оказалась на тех слушаниях неспособной переломить опытных, активных и скоординированных старогвардейцев, фактически поддержав старую систему. Я несколько раз писал об этом, просил поддержки, может помните? Пару прошлогодних циферок, вернее, пару примеров приведу вам среди всяческого многообразия ветеранов: - Всеукраїнський Союз громадських об'єднань учасників бойових дій, ветеранів військової служби та правоохоронних органів "Всеукраїнський Союз" - 1 500 000 гривень (доброе утро, товарищ генерал Виктор Николаевич Палий) - ВГО "Товариство українських офіцерів" - 600 000 гривень. - Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та служби цивільного захисту - 500 000 гривень. - Всеукраїнський Союз громадських організацій ветеранів та інвалідів війни, військової служби, ВМФ, та моряків-підводників України - 200 000 гривень. - ВГО "Ветерани київського вищого військово-морського політичного училища" - 150 000 гривень. - ГО "Всеукраїнське об'єднання "Ветерани за Україну" - 1 000 000 гривень. - Всеукраїнське об'єднання інвалідів, постраждалих від мін та учасників АТО - 400 000 гривень. - Всеукраїнська спілка громадських організацій "Союз ветеранів ракетних військ стратегічного призначення України" - 350 000 гривень. Ну охереть! У нас ракетних войск нету уже лет 20, зато их ветераны - есть и прекрасно себя чувствуют! Так и это не всё. У них же филиалы есть. И течет бабло не только из госбюджета, а и из городских бюджетов тоже. А знаете, почему у нас так много ветеранов? Неееет, не потому, что воевали. А просто у гражданских это слово обозначает пенсионер, а у тех, кто хоть раз надел какой-нибудь погон, то сразу ветеран. Ветеран МЧС, ветеран МВД, ветеран-железнодорожник и ветеран-налоговик. Все, бля, ветераны. А кроме того, чтоб получить финансирование из бюджета, в названии организации должно присутствовать слово "ветеран" или "инвалид". Вот и плодятся фейковые организации. А это просто карусели. Три человека собрались, за два дня зарегистрировали три ГОшки, только посадами поменялись - голова, заступник, секретарь. И херачат бабло из бюджета на три ГОшки. Попутно потрясая документами, якобы общественность! Члены организации стомильонов человек!! Немедленно требуем!!! И плодятся ГОшки. И доят бюджеты областей, районов, городов... И выполняют заказы нечистоплотных чиновников, подписывая им документы от имени общественности, проводя "громадськие слухання"... Вернемся к нашим баранам. Кроме того, что мы отказались от государственного финансирования, кроме того, что Андрей Тетерук направил депутатский запрос по объемам финансирования, мы также попросили Вице-премьера Павла Розенко проинициировать пересмотр системы финансирования. Хотя по-хорошему, это должны были сделать сами министерства, у которых кормятся подобные ГОшки, ведь организации не только ветеранские и инвалидные, а и милицейские, и спортивные, и оздоровительные, и урбанистические, и прочие всякие ассоциации, ассамблеи, союзы и федерации. Это сотни миллионов бюджетных денег! И пока их дерибанят, ежедневно кто-то из парней переходит в статистический статус "200"... За мир? За спокойствие? За Украину?
igrok Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:56 #18 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:56 2 годин тому, snouden сказано: проти якої ти обісрешся Аби вам самому не обісратися,шановний пане.
Гість rl72 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:57 #19 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 19:57 Сходив на http://www.kozak.ua/?page_id=3727 Козацьке Братство Лицарі України славненько так
igrok Опубліковано 10 Березня, 2017 в 20:07 #20 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 20:07 39 хвилин тому, MACCEN сказано: Ну вірить дід в своє, нехай вірить, чи це заборонено? Ні ,не заборонено.Але він фінансується за державний кошт,а це вже інше питання.Якщо зовсім просто,то колорадські стрічки і портрети Сталіна купляли за рахунок бюджету України і марширували по місту.
Vadimm Опубліковано 10 Березня, 2017 в 20:36 #21 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 20:36 Так цей Палій звичайна штабна криса, ні в яких бойових діях не брав участь, судячи з Вікіпедії, сх_ялі нам треба такі ветеранські організації, де головами є якісь старі поци на генеральській пенсії? Що вони можуть зробити для простого АТОшника? Не думав що така фігня твориться досі в "реформованому" МО.
romaxa11 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 21:23 #22 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 21:23 Так правильно проведена реформа нічого і не реформує, вона освоює кошти виділені на неї
Гість rl72 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 21:58 #23 Опубліковано 10 Березня, 2017 в 21:58 1 година тому, Vadimm сказано: Так цей Палій звичайна штабна криса, ні в яких бойових діях не брав участь, судячи з Вікіпедії, сх_ялі нам треба такі ветеранські організації, де головами є якісь старі поци на генеральській пенсії? Що вони можуть зробити для простого АТОшника? Не думав що така фігня твориться досі в "реформованому" МО. а при чому МО до Громадської ради? щоб міняти Палія як голову ради, треба збори громадської ради от пацани - ветерани АТО й мочать всяких ГО-ветеранів, які дерибанять бабло, а дальше й поміняють і Палія і йому подібних
Гість rl72 Опубліковано 11 Березня, 2017 в 06:06 #25 Опубліковано 11 Березня, 2017 в 06:06 Roman Sinicyn додав 29 нових світлин. 7 год · Знайомтесь Толік. Кремнев. Більш феєричного ідіота я ще не зустрічав. Моє життя більше ніколи не буде таким як раніше. Я думав, що такого не буває. Дивіться це все одна людина. Одна. Толік. - Посол Мира, заместитель директора НИИ «Верховенства права и правосудия» - Директор департамента информационной программы Международной Академии казачества, генерал-полковник - Участник сьезда Координационного Совета Славянских народов - Заступник голови Всеукраїнського союзу громадських обєднань учасників бойових дій, АТО, ветеранів військової служби та правоохоронних органів - Співдружність УБД, ветеранів "Честь та праця" - Директор інформаційних програм МАК, генерал-полковник - Заступник директора "Міжнародна громадська організація «Воїнство і віра»" - Генерал-лейтенант козацтва, Директор видавництва книги «Козацьке Братство «Лицарі України» - Президент Громадської організації «Соціальні технології» - Генеральний секретар Національної Ради козаків України Толік сьогодні став знаменитим тим, що дав по ліцу ветерану АТО Дмитро Різниченко якого в кулуарах Дому офіцерів намагались "затримати" після того як Діма дав по ліцу совкодрочеру Палію. Ми знайшли резюме Толіка на одному з сайтів працевлаштування. За 2012 рік. Там Толік зазначає, що служив в армії тиловіком, в Кемєровсікй області при совку. Потім працював в охороні. Потім був підприємцем і займався книгами. А потім кар'єра Толіка пішла різко вверх. В 2011 Толік будучи уже казачком організації "Загальновоїнська спілка України всеукраїнська громадська організація Всеукраїнський інформаційний центр Міжнародної героїко-патріотичної акції "Георгіївська стрічка" ... кидає людей на гроші за стояння на мітингу організованим ригом Калашніковим.http://censor.net.ua/…/kalashnikov_kinul_mitinguyuschih_sto… Далі в 2013 Толік відвідує зборіще афериста Сандея Аделаджі, разом з іншими казачкамі. Вже на посаді директора департамента Академії казачєства. І в чині генерал-полковника (!!!) казачйіх військ ))http://www.godembassy.org/…/2807-posolstvo-bozhe-nashe-delo… І от з цих пір про Толіка просто мільйон згадок в мережі. Толік генерал. Директор. Голова. Академія. Толік нагаороджує грамотами, медалями, золотими зірками. Дуже часто нагороджує Палія. Толік на конференціях, симпозіумах, виставках та п'янках. В генеральскій формі з аксельбантами, з купою орденів та медалей. Толіка нагороджують. Толік на з'їздах слов'янських козачків. На якихось смішних імпортних грамотах і сайтах з нагородами, зроблених городскими сумашедшими. Бля ну подивіться на це, реально кров з очей:http://www.digarboartiorientali.it/MEMBERSH…/membership.html Це притому, що Толік не зовсім сепар. Влітку 2014 в Однокласніках, Толіку "нравится" якісь банальщини про "путин хуйло" і "повертайтесь додому живими". Поряд з цим Толік репостить там ізвєстних луцьких комуністів Кононовичів і іншу ватно-словянскоєдінску єресь. Називає якихось русских ватних уєбнів "Ваше сіяєтєльство", а ті його "Ваша свєтлость". Жодного фото з АТО генерал-полковник кізячєства Толіка я не знайшов ) Ще Толік видавав і видає книгу. "Козацьке братство. Лицарі України". В 2013 вийшло трохи некрасіво бо Толік включив туди Пшонку і Яника. Ну це зараз некрасіво, але що ж. Я дві години листав соцмережі Толіка і пробивав реєстри. Це феєрія. Наробив скріншотів, щоб не перенавантажувати пост посиланнями на джерела. Насолоджуйтесь. Сукаааа. я. не. можу. більше. писати..... p.s. А тепер серйозно. Толік член громадської ради при МО. Крім того я знайшов його ще мінімум в одній Громраді - при Мінсоцполітики. Отак і живемо. більше фоток у ФБ
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.