Перейти до змісту

Допоможіть з вибором вела

OlegSkull

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, Itzamna сказал:

Вага рами хардтейла 1300 грам це ваще норм, я так думаю. Хто має іншу думку, погляд, смак, тех дані, прошу поділитися.

Люмінь малих ростовок стільки буде важити і то це лайт уже, а так 1500-1800г. Карбон 900-1200г

7 часов назад, Vadimm сказал:

Це ти тіпа натякаєш що в Спеллі рама важча на нижні зразки Джантів/Спешів/Кубів etc.?

да. батігні-№уятінги і все таке таке дать результат ваги. 

Просто при такому бюджеті це як з вибором авто коли маєш гроші на новий таврольот або жигуль, але з іншої сторони можна купити б/у іномарку, яка в результаті переїздить таврушу і жигу. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь

@Ukrainec нутк  хто сказав що spelli не приносить задоволення? Вага велосипеда 13,6кг - в сегменті до 10к грн у Pride я не знайшов 26" із суттєво меншою вагою, переважно це 13,2 - 14,4 кг.

@sanbOK  нове є нове. Якщо людину попре - вона буде вкладати гроші в апгрейди, і зрештою дійде до такого рівня що пора міняти раму. Щодо ваги - наведи приклад брендових велосипедів в сегменті

з суттєво нижчою вагою. На всіх буде дешевий і важкий обвіс, який по результату знівелює загальну вагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От що вам до того який я вибрав вел та його вага. Коли питав який краще, ніхто толком нічого не порадив (б/у не варіант ), а тепер почали... 
Pride за 13к важить майже так само як і той що в мене, різниця грам 600 макс.
Та і пофіг, так як за спиною/багажнику часто буде сумка вагою більше 7 кг..думаю не буде грати ролі вага вела.
За ці два дні я вже трохи покатав, ніяких недоліків не помітив, розгін бере легко, накат нормальний.
Ясно що це не ваші круті Ghost, Cube, Canondale...але вони НОВІ коштують .....
.
Замість того щоб тут писати, сіли б краще на своїх двоколісних друзів й розім'яли ноги.

А якщо хочте щось порадити, то напишіть які крила хто використовує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, OlegSkull сказано:

От що вам до того який я вибрав вел та його вага. Коли питав який краще, ніхто толком нічого не порадив (б/у не варіант ), а тепер почали... 
Pride за 13к важить майже так само як і той що в мене, різниця грам 600 макс.
Та і пофіг, так як за спиною/багажнику часто буде сумка вагою більше 7 кг..думаю не буде грати ролі вага вела.
За ці два дні я вже трохи покатав, ніяких недоліків не помітив, розгін бере легко, накат нормальний.
Ясно що це не ваші круті Ghost, Cube, Canondale...але вони НОВІ коштують .....
.
Замість того щоб тут писати, сіли б краще на своїх двоколісних друзів й розім'яли ноги.

:)

Ти ж швидший ніж той кролик: в понеділок створив тему, а вівторок пишеш, що вже купив. Зраз люди чомусь з більшою періодичністтю відвідують цей розділ.

Що тут порадити, не їзди так швидко і зупиняйся на зелене світло.

Болотніки (вони же крила) на даному форумі обговорювати моветон, а так є відповідна тема в техрозділі. І взагалі, більшість цікавлячих тебе запитань, що ще будуть, вже є на даному формі, не лінуйся користуватися пошуком. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, OlegSkull сказал:

Наякими, один х№р будеш грязний з нашими дорогами.

Для чистого лиця можеш з пластикової папки вирізати собі таке і вцепити на вилку http://xt.ht/xtarticle/-Sdelai-Sam---VeloKrylya-za-10-minut-i-10-grn Ціна питання копійки але користі в рази більше ніж від того базарного півметрового куска пласмаси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, sanbOK сказано:

Наякими, один х№р будеш грязний з нашими дорогами.

Не погоджусь! Це те ж саме що ходити без шапки при -20 і стверджувати, що не холодно. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Ukrainec сказал:

Не погоджусь! Це те ж саме що ходити без шапки при -20 і стверджувати, що не холодно. 

Якщо їхати в темпі пенсіонера на Україні то можна ставити, але якщо трохи скоріше то всеодно якщо не спина то взуття і штани будуть грязні. Перевірено і не раз з різними болотниками бо відцетрова сила закидає ого-го.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, sanbOK сказано:

Якщо їхати в темпі пенсіонера на Україні то можна ставити, але якщо трохи скоріше то всеодно якщо не спина то взуття і штани будуть грязні. Перевірено і не раз з різними болотниками бо відцетрова сила закидає ого-го.

я взагалі не розумію як можна без болотників їздити в мокру погоду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, case_l сказал:

особисто в мене до 16-17 км/год не закадає (права з новими покрихами ще не перевіряв), якщо більше уже починає летіти на спину. В загальному, якщо не жати 30+ то їздити з точки А в точку В без фанатизму можна. Просто скільки я з болотниками не їздив завжди, при моєму стилі їзди, болото летить аж на лошом... мені уже той шолом протирати інколи лінь, викулупав з волосся землю і збс. Просто я так то їздун не зовсім адекватний може інші стриманіше себе ведуть на дорозі :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, sanbOK сказано:

особисто в мене до 16-17 км/год не закадає (права з новими покрихами ще не перевіряв), якщо більше уже починає летіти на спину. В загальному, якщо не жати 30+ то їздити з точки А в точку В без фанатизму можна. Просто скільки я з болотниками не їздив завжди, при моєму стилі їзди, болото летить аж на лошом... мені уже той шолом протирати інколи лінь, викулупав з волосся землю і збс. Просто я так то їздун не зовсім адекватний може інші стриманіше себе ведуть на дорозі :) .

в мене якийсь голландський гібрид початку 90-х років і більше 16-17 км розганяється тільки з гірки із попутним вітром, болотники повнорозмірні, алюмінієві, не знаю, що би я без них робив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зависит от скорости и резины и погоды, дорожная и слики меньше закидывают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, romanc сказал:

Зависит от скорости и резины и погоды, дорожная и слики меньше закидывают.

ооо да ..... рокет рон спереду не раз давав відчути смак волинської землі, зараз на літо поставив maxxis ikon також дає відчути, але не так сильно із-за іншого протектора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 годин тому, case_l сказано:

Це весело. Болото із заднього колеса пролітає вперед над головою і падає на руль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Чи варто купляти велосипед на хорошому обладнані але старших років?

Типу такого

420889596_1_1000x700_prodam-velosiped-z-nmechchini-stevens-sokal.jpg

420889596_4_1000x700_prodam-velosiped-z-nmechchini-stevens-hobbi-otdyh-i-sport.jpg

420889596_6_1000x700_prodam-velosiped-z-nmechchini-stevens-.jpg

420889596_5_1000x700_prodam-velosiped-z-nmechchini-stevens-lvovskaya-oblast.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Все повинно мати свою ціну...

2. Якщо не бентежить "старомодність" коліс 26" думаю варто. 

3. І якщо обвіс не старіше того що на фото.

3.а. Походження/карма велосипеда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0. Состояние велозапчастей,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, romanc сказано:

0. Состояние велозапчастей,

Мені здалося, що всі розуміють,  що п. #1  умовно обумовлює це ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плюс заключается в том, что оборудование более высокого уровня имеет больший ресурс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна такого велосипеду 10000, він вартий тих грошей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо дещо перебор, на ці гроші легко найти свіжіший байк на SLX\XT і 27,5/28" катках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна але на простішій вилці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вилка щось сильно зігнана в ході.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фоксы разные бывают, плюс состояние и древний  стандарт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так ото ж, гарне анодування зверху - зовсім не гарантує, що під бушингами так само все шикарно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, Itzamna сказано:

Стоїть, подивися на ціна комлектуючих. 

за умови, що обвіс в шоколаді, ушатаний хт може бути гіршим живого алівіо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...