yu2007 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 21:57 #1 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 21:57 Ніколи раніше скло не юзав. Дружина розжилася на новий телефон. Каже такий гарнюній, чохла не хочу. Думаю наклеїти скло. Так от питання: оці різні захисні скельця, що продаються в Луцьку, всі приблизно однакової якості? Яка різниця між ОЛХ-вим склом за 30 грн і за 60 чи 100 грн.? Ну і чи справді воно врятує екран при падінні (з власного досвіду), чи лише запобігає утворенню подряпин? Просвітіть в цьому питанні.
SunSeth Опубліковано 2 Березня, 2017 в 04:34 #2 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 04:34 Дисплей плоский чи 2,5Д?
bormotuha Опубліковано 2 Березня, 2017 в 05:56 #3 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 05:56 7 годин тому, yu2007 сказано: ... Яка різниця між ОЛХ-вим склом за 30 грн і за 60 чи 100 грн.? Ну і чи справді воно врятує екран при падінні (з власного досвіду), чи лише запобігає утворенню подряпин? Просвітіть в цьому питанні. Різниця у жадібністі продавців, особливо Луцьких, на олх чи http://bigl.ua/ у два рази дешевші, такі самі. Від пошкоджень дійсно рятуює, у доньки телефон упав, думав усьо, а ні, захисне скло тріснуло, розподілило навантаження від удару, екран цілий.
yu2007 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 07:10 Автор #4 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 07:10 2 hours ago, SunSeth said: Дисплей плоский чи 2,5Д? Плоский
yu2007 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 07:13 Автор #5 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 07:13 1 hour ago, bormotuha said: Різниця у жадібністі продавців... Тобто купити найдешевший варіант і не паритись якістю?
bormotuha Опубліковано 2 Березня, 2017 в 07:37 #6 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 07:37 20 хвилин тому, yu2007 сказано: Тобто купити найдешевший варіант і не паритись якістю? я звернув увагу такі самі , бо купував на ринку за 85 грн, в інтернеті замовив за 39 грн + 10 грн доставка, десь ще збереглась коробка, може найду, то фото додам.
yu2007 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 07:46 Автор #7 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 07:46 4 minutes ago, bormotuha said: коробка, може найду, то фото додам. Ок, буду вдячний. П.С. В принципі я і розраховую почути щось типу: "таке не бери, це кака" або "бери будь-яке, головне щоб..."
Yarchik Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:18 #8 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:18 Я колись взяв на свій Samsung Galaxy Note 3 брендове Brando. Замовляв із-за кордону. В них була довічна гарантія - якщо щось станеться зі склом, безоплатно висилають інше. Один раз довелося скористатися гарантією, бо вирішив скло переклеїти - а воно тріснуло. Люди кажуть, що реально рятує від падінь. З відчуттів - практично те ж саме, що й скло екрану, тільки немає олеофобного покриття (хоча х.з., може зараз воно вже є і на захисних скельцях). Клеїти треба надзвичайно акуратно, якщо досвіду немає - ліпше віддати комусь, хто зможе. Бо якщо якась пилинка опиниться під склом - то потім дратуватиме. Перед тим користувався плівками. Вони мають здатність дуже швидко покриватися подряпинами, із-за чого зображення стає мутним. А скло набагато стійкіше.
Саня Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:21 #9 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:21 2 годин тому, bormotuha сказано: Різниця у жадібністі продавців, особливо Луцьких, на олх чи http://bigl.ua/ у два рази дешевші, такі самі. Від пошкоджень дійсно рятуює, у доньки телефон упав, думав усьо, а ні, захисне скло тріснуло, розподілило навантаження від удару, екран цілий. Скло своє відпрацювало. Підете купите нове ;-) Є думка, що воно так і задумано. Цілком можливо, що й без скла телефон лишився б цілим. Від царапин захищає, себе кохану трохи заспокоює - вже добре. Скло краще ніж плівка. Причому краще і для споживача, і для продавця, і для поклейщика. Брендові шкельця кращі, ніж ширпотреб. Але різниця і ціні в рази. Хоча в нас і дешеві продають дорого.
yura-patriot Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:43 #10 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:43 11 годин тому, yu2007 сказано: Каже такий гарнюній, чохла не хочу. Що це значить? Якщо дружина не хоче чохла,а скло хоче,так то дві зовсім інші задачі,якщо(тьфу-тьфу) впаде на бік,на уголок телєпона, то шо скло?а нічьо.Але скло всерівно треба полюбе клеїти я так думаю і щоб покривало весь екран,бо коли падає на сторону екрана то спасає капєц,хоча я дружині на Самсунг А3(2016) так і не знайшов скло щоб закривало весь екран (( бо він якийсь там 2 чи то 3 Д по краям заокруглюється,кароч поклеїли стандартне яке у всіх магазинах і інтернетах до країв не доходить (( але хоч би так, ну і прозорий силіконовий чохол,бо це дійсно захист від падінь і він ще трішки виступає по краям вище самого екрану, думаю спасе якщо плашмя ,або навіть на край впаде то до екрану навіть нічого не торкнеться.
yura-patriot Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:54 #11 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:54 Отут дєвка поклеїла за 100грн. ідеально (скло + робота), я думаю,що то не дорого,а так купиш в неті + доставка і поклеїти треба, а хоч раз клеїв?
vampirich Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:57 #12 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 08:57 наскільки чув оці дешеві варіанти за 30-50 грн) ніфіка не скло, а пластик Дешевше, але гірше виконує свою функцію, бо по суті є грубою плівкою по перше швидше царапається, по друге не завжди рятує тачскрін від удару при падінні, бо має невелику жорсткість (не знаю чи правильно висловився- коротше може зпружинити, і передати енергію удару на тач) від удару часом таки рятує, на відміну від плівки, але рідше ніж якісне закалене скло
MaestroA Опубліковано 2 Березня, 2017 в 09:22 #13 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 09:22 Скло - це гуд. Але є одне "але"... Якщо використовувати бампер, то він своїми боковими краями підпирає товсте скло і воно відслоюється по тих же краях.
Deemon Опубліковано 2 Березня, 2017 в 09:27 #14 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 09:27 скельця монтуються елементарно, значно простіше аніж плівка, навіть при перекосі, легко відклеїти і поправити ситуацію. бувають зроблені з припусками, або з фаскою по периметру, тому гарно уживаються з бамперами.
Саня Опубліковано 2 Березня, 2017 в 09:41 #15 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 09:41 31 хвилин тому, vampirich сказано: наскільки чув оці дешеві варіанти за 30-50 грн) ніфіка не скло, а пластик Пластик - не значить гірше. Правильний пластик краще за скло гасить удар і менш крихкий. В мене взагалі плівка наклеєна. Якісна плівка, яка коштувала як два дешевих скла. Телефон в бампері Capdase. Схоже, що саме це його рятувало і не один раз :-) Бампер варто час від часу знімати і чистити. Між ним і телефоном потрапляє пил-бруд і пошкоджує з часом корпус телефону.
yu2007 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 10:56 Автор #16 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 10:56 2 hours ago, yura-patriot said: ну і прозорий силіконовий чохол Саме про такий варіант і подумав. М'який прозорий силікон (а це бампером теж називається?) і скло. Почитав думки і хочу ще раз уточнити: "фірма" в рази дорожча (що краща, це зрозуміло) і коштує напевно кілька сот, так? А оці скельця до 100 грн. всі загалом однакової якості, так? Чи може є якісь кращі китайські "бренди"? Ну щоб по написам на упаковці зорієнтуватися.
yura-patriot Опубліковано 2 Березня, 2017 в 11:22 #17 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 11:22 31 хвилин тому, yu2007 сказано: М'який прозорий силікон (а це бампером теж називається?) Ти на мої розсуждєнія сильно то не зважай,бо я не сильно шарю в цьому,але всетаки,я думаю що нє, бо бампер то осьо: а чохол то осьо: 31 хвилин тому, yu2007 сказано: Почитав думки і хочу ще раз уточнити: "фірма" в рази дорожча (що краща, це зрозуміло) і коштує напевно кілька сот, так? А оці скельця до 100 грн. всі загалом однакової якості, так? Чи може є якісь кращі китайські "бренди"? Ну щоб по написам на упаковці зорієнтуватися. Звиняй по цьому нічого ненаю.
yu2007 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 12:29 Автор #18 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 12:29 @yura-patriot Та що вже за мене казати, в мене до цих пір кнопкова нокія, село і люди ))) Спитав знайомого, з числа обізнаної в телефонах молоді, сказав може "парєшати" скельце для мене за +/- 30 грн. І по якості буде типу таке саме, як в луцьких телефонних бутіках. Побачим, що з того вийде.
Соромітник Опубліковано 2 Березня, 2017 в 13:12 #19 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 13:12 8 hours ago, SunSeth said: Дисплей плоский чи 2,5Д? Мені без мук совісті продали звичайне скло для нового Meizu M5 в якого екран скруглений. Звичайно я те скло здер відразу як поклеїв бо по 5мм з боків воно не прилягало. І не може прилягати впринципі якщо не гнуте спеціально. Могли б попередити і я б купив дорожче. Замовлю з Китаю бо такі експерименти з українськими цінами проводити дорого.
AnryABC Опубліковано 2 Березня, 2017 в 17:31 #20 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 17:31 8 годин тому, yura-patriot сказано: Що це значить? Якщо дружина не хоче чохла,а скло хоче,так то дві зовсім інші задачі,якщо(тьфу-тьфу) впаде на бік,на уголок телєпона, то шо скло?а нічьо.Але скло всерівно треба полюбе клеїти я так думаю і щоб покривало весь екран,бо коли падає на сторону екрана то спасає капєц,хоча я дружині на Самсунг А3(2016) так і не знайшов скло щоб закривало весь екран (( бо він якийсь там 2 чи то 3 Д по краям заокруглюється,кароч поклеїли стандартне яке у всіх магазинах і інтернетах до країв не доходить (( але хоч би так, ну і прозорий силіконовий чохол,бо це дійсно захист від падінь і він ще трішки виступає по краям вище самого екрану, думаю спасе якщо плашмя ,або навіть на край впаде то до екрану навіть нічого не торкнеться. Є в мене скло яке ( скло щоб закривало весь екран)до вашого Самсунг А3(2016) - Гибкое стекло MyScreen Samsung Galaxy A3-2016/A310 HybridGLASS з поклейкою 120грн.
IropS Опубліковано 21 Квітня, 2017 в 08:49 #21 Опубліковано 21 Квітня, 2017 в 08:49 Потрібне скло до xiaomi 4a/ підходитить ніби від 3s і інших 3. Хто більше в темі (досвід, робота і т.д.), яке скло краще вибрати?: - Марки які знайшов в нас це Utty, drobak і в продавців на борді - оливофобне покриття в багатьох написано що є, але чи це правда? - твердість, товщина і чи все скло на якому написано скло (перевірити, здогадатись)?
Arden Опубліковано 21 Травня, 2018 в 09:44 #22 Опубліковано 21 Травня, 2018 в 09:44 Підкажіть, будь ласка, де в Луцьку гарно поклеїти скло на телефон? Просто скло практично 400 грн і щось самому страшно пробувати
Skorpio76 Опубліковано 21 Травня, 2018 в 10:18 #23 Опубліковано 21 Травня, 2018 в 10:18 35 хвилин тому, Arden сказано: Підкажіть, будь ласка, де в Луцьку гарно поклеїти скло на телефон? Просто скло практично 400 грн і щось самому страшно пробувати Купував скло з поклейкою на старому ринку. Телефон - Самсунг J1 (2016). Ціна червня 2016 року скла з поклейкою - 100 грн (чи 80 грн вже точно не пам'ятаю). Майже рік скло трималося ідеально. Далі почало трохи відходити. Локація точки продажу/поклейки - старий ринок, перехрестя дороги вул Глушець - дорога до замка, якщо дивитися на замок по ліву руку перший чи другий магазинчик перед поворотом (торгові ряди вздовж дороги вул. Глушець)
Nokian Опубліковано 21 Травня, 2018 в 10:22 #24 Опубліковано 21 Травня, 2018 в 10:22 Даремно ти озвучив ціну скла. Бажаючих поклеїти різко зменшиться, а ціна поклейки різко виросте.
Deemon Опубліковано 21 Травня, 2018 в 14:39 #25 Опубліковано 21 Травня, 2018 в 14:39 та елементарно ліпиться, що за бакс, що за 15, значно простіше ніж плівки. мінімальна чистота і гігєна процесу, ну і руки які не трусяться. навіть невеликий перекос в процесі, легко відтопирити назад і заліпити паралельно дисплею. не варто з такої простоти робити траблу, аля заміна тачскріна у айфоні Х)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.