vampirich Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:17 #76 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:17 А хто на землю положив землю, у яку потім закопав срібло та інші елементи? Земля це ж теж купа сполук хімічних та елементів.. сама вона не створилася... прилетіли космічні крейсери і вигрузили нашу планету біля сонця
UALucky Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:21 Автор #77 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:21 На рахуно гарно вчитись вшколи , тут апоненти саме шкільними програмами як аргументом розмахують ))))) http://1-veda.info/blog/великие-двоечники-школа-образование Це звісно не всі особистості є ще такі що в з гаражів створили корпораці ))))) АЛЕ, Крутим по ходу стаєш не тоді коли твій аргумент це чужа зфомована думка почута від викладача за партою яку ти сприймаєш за чисту монету , а круто це коли власна думка зфомована з ряду запитань які ти сам собі задаєш. І не просто ставиш запитання і шукаєш заперечення . А ставиш запитання і шукаєш ряд відповідей причопу різних відповідей з різних джерел по одній темі. Опрацьовуєш цей масив інформації і отримуєш уже свою суб"єктивну чи об"єктивну думку )))). Шаблон простий. Є певний об"єкт для дослідження і потрібно отримати пояснення. Ставите собі три можливо чотири запитання. 1. Хто це зробив ? 2. Яку ціль ставив ? 3. Як фукціонує об"єкт ? 4. Як варіант, час життя системи і об"єкта і які наслідки для ....... Якось так )))))
UALucky Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:24 Автор #78 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:24 5 хвилин тому, vampirich сказано: А хто на землю положив землю, у яку потім закопав срібло та інші елементи? Земля це ж теж купа сполук хімічних та елементів.. сама вона не створилася... прилетіли космічні крейсери і вигрузили нашу планету біля сонця Гарне запитання !) Було все приблизно саме так , з крейсерами і тракторами ))) Аналогія Мурахи і Кита в океані. Якщо мурасі яка все життя прожила в лісі в свому мурашнику розповіти про рибу кит , яка вона велика , і який великий океан. Думаю мураха буде крутити пальцем біля голови ))))), та ще скаже ти з якої палати втік )))))) Десь так )
Zerotul Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:26 #79 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:26 А у вас имеется статистика сколько из великих ученых были двоечниками? А сколько учились прилежно? Логика подсказывает что именно у вторых стать великим ученым шансов побольше.
UALucky Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:36 Автор #80 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:36 14 хвилин тому, Zerotul сказано: А у вас имеется статистика сколько из великих ученых были двоечниками? А сколько учились прилежно? Логика подсказывает что именно у вторых стать великим ученым шансов побольше. В бізнесі не важливо на якому континенті , є такий вислів " не стандарне рішення проблеме призводить до перемоги над конкурентом ", якраз в такому випадку червонодипломники тут безсилі.))))))) Червоні дипломи не можуть переробити алгоритми мислення не по шаблонах, типу ТАК або НІ . Третій варіант у них є ще МОЖЛИВО і ТАК , МОЖЛИВО і НІ --- але при такому розкладі алгоритму пошуку істини в червоних ступор мозку, і ЕРОР !!!! І червоний дилом це ознака що МІЗКИ уже в перегрузі , типу вінчестер забитий , тількит зчитуй ))))))) це як що дуууже коротенько. Приколи про секс між БОТАНАМИ і матьорими дівчатами не просто так в серіалах використовуть, при чому , подача там така , що це нормальне явище ))))))
Zerotul Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:42 #81 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:42 1 хвилина тому, UALucky сказано: В бізнесі не важливо на якому континенті , є такий вислів " не стандарне рішення проблеме призводить до перемоги над конкурентом ", якраз в такому випадку червонодипломники тут безсилі.))))))) Червоні дипломи не можуть переробити алгоритми мислення не по шаблонах, типу ТАК або НІ . Третій варіант у них є ще МОЖЛИВО і ТАК , МОЖЛИВО і НІ --- але при такому розкладі алгоритму пошуку істини в чероних стопор мозку. І червоний дилом це ознака що МІЗКИ уже в перегрузі , типу вінчестер забитий , тількит зчитуй ))))))) це як що дуууже коротенько. Тоесть те у кого красный диплом полные креативные импотенты, а те кто может писать глуповатые посты о плоской Земли-мыслят не стандартно и вообще спасут всю вселленую. Знаете, чем дальше в лес, тем больше я подтверждаю свою теорию том что вам где то в районе 16-18 лет. Я в этом возрасте тоже "болел" идиотскими идеями, хоть и не такой донности как ваши.
UALucky Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:51 Автор #82 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:51 Я в этом возрасте тоже "болел" идиотскими идеями, хоть и не такой донности как ваши. Це не хвороба )))), просто не влаштовували відповіді на очевидні речі . глуповатые посты о плоской Земли-мыслят не стандартно Не стиковки по очевидним речам в природі і породили такі теми на просторах інтернету на різних ресурсах. Багато людей навіть вірять в НЛО , причому док фільми з поясненями знімають, але пояснити чітко не можуть , одні догатки і гіпотези. Тоесть те у кого красный диплом полные креативные импотенты, --- думаю 99.9% саме так .
Zerotul Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:56 #83 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 11:56 3 хвилин тому, UALucky сказано: Я в этом возрасте тоже "болел" идиотскими идеями, хоть и не такой донности как ваши. Це не хвороба )))), просто не влаштовували відповіді на очевидні речі . Ну еще пару лет и вы станете такой же серой массой как и все мы, далекие и покорные казенным идеям, холопы.
S30 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 12:07 #84 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 12:07 Чотири сторінки "війни " "плоских" з "круглими". Навіть якщо не брати до уваги невігластво ЮАЛакі в багатьох питаннях (догматизм науки, зашореність і мій "забитий" вінчестер упустимо) в мене виникло одне питання до ТС. А що ЦЕ кардинально міняє якщо ненароком Земля плоска, а срібло і золото ХТОСЬ туди поклав? Хоча враження таке, що ТС зачитався Ф. Фармером "Мир Реки". :))
UALucky Опубліковано 13 Березня, 2017 в 12:25 Автор #85 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 12:25 А що ЦЕ кардинально міняє якщо ненароком Земля плоска, а срібло і золото ХТОСЬ туди поклав? ЯК це що міняє ---- Папа Римський Брехун і понеслась )))))))))))) Дарвін курва брехун і балабол зі своїми мавпунами ))))))))) Ці штрулі )))) що про космос казки чешуть, теж брехуни з маросоходами ))))) Так званий клан, яких ми називаєм Учені, почне злазити з казок з ядрьоним колайдером, І видадуть пару креслень джерел ельтернативної енергетики на воді )))), і ми в домашніх умовах, зможемо виготовляти батарейки ))))) Думаю скоро буде весело )))))
Zerotul Опубліковано 13 Березня, 2017 в 12:30 #86 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 12:30 3 хвилин тому, UALucky сказано: А що ЦЕ кардинально міняє якщо ненароком Земля плоска, а срібло і золото ХТОСЬ туди поклав? ЯК це що міняє ---- Папа Римський Брехун і понеслась )))))))))))) Дарвін курва брехун і балабол зі своїми мавпунами ))))))))) Ці штрулі )))) що про космос казки чешуть теж брехуни з маросоходами ))))) Так званий клан яких ми називаєм Учені почне злазити з казок з ядрьоним колайдером, і видадуть пару креслень джерел ельтернативної енергетики на воді )))), і ми в домашніх умовах зможемо виготовляти батарейки ))))) Думаю скоро буде весело ))))) Скажите любезнейший, а в вашей реальности существуют запятые или это тоже научная ересь и вранье?
MANJAK11 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 13:10 #87 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 13:10 2 часа назад, UALucky сказал: Кожне висловлювання чи заперечення опонента у будь якій розмомі , класифікує його емоційний стан і рівень культури саме його оточення ))))) Окрім заперечень і нав"язування думки з префіксом НЕ , розумного і з фактами власного спостереження нуль. Власної думки НУЛЬ ), не виключно я помиляюсь , ну люди мають таку властивісь допускати не точності. Роль шамана даного ресурсу виконуєте на відмінно )))) Саме шаман тут задає напрямок дискусії. Без образ, чисто характеристика. о_О то крім продвинутого науковця, то ти ще продуманий психолог Як все Чотко по полицям розклав, нічого від тебе не сховати. Впринципі мою думку підтвердив
S30 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 13:12 #88 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 13:12 1 година тому, UALucky сказано: ЯК це що міняє ---- Папа Римський Брехун і понеслась )))))))))))) Дарвін курва брехун і балабол зі своїми мавпунами ))))))))) Ці штрулі )))) що про космос казки чешуть, теж брехуни з маросоходами ))))) Ото й усе? 1 година тому, UALucky сказано: Так званий клан, яких ми називаєм Учені, почне злазити з казок з ядрьоним колайдером, І видадуть пару креслень джерел ельтернативної енергетики на воді )))), і ми в домашніх умовах, зможемо виготовляти батарейки ))))) Хто забороняє тобі їх зробити зараз , а не чекати креслень від "учених штрулів"? 1 година тому, UALucky сказано: Думаю скоро буде весело ))))) не скоро і не буде. ПС Як висновок. Балобол і троль. Скукота з вами.
vampirich Опубліковано 13 Березня, 2017 в 13:25 #89 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 13:25 12 хвилин тому, S30 сказано: ПС Як висновок. Балобол і троль. Скукота з вами. не факт. можливо дійсно партійний
Zerotul Опубліковано 13 Березня, 2017 в 13:51 #90 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 13:51 37 хвилин тому, S30 сказано: Ото й усе? Хто забороняє тобі їх зробити зараз , а не чекати креслень від "учених штрулів"? не скоро і не буде. ПС Як висновок. Балобол і троль. Скукота з вами. Воу-воу, дружище, поправь свои квоты-нечего мне приписывать фразы обдарованой молодежи-я до их полета мыслей еще не дорос.
S30 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 14:08 #91 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 14:08 Звиняй, не догледів.
Zheny@ Опубліковано 13 Березня, 2017 в 14:37 #92 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 14:37 4 годин тому, UALucky сказано: Багато ви використовуєте інформації яку заливали вам в голову 10 років , ну вот, що й треба було довести. Нам ,автор явно прогуляв все саме цікаве,і не цікаве також.
Yuraul Опубліковано 14 Березня, 2017 в 06:06 #93 Опубліковано 14 Березня, 2017 в 06:06 Для того, щоб зрозуміти, що якась інформація не є істиною, треба її спочатку осягнути. Згоден, ТС?
Соромітник Опубліковано 14 Березня, 2017 в 07:47 #94 Опубліковано 14 Березня, 2017 в 07:47 Тему читати боляче І навіть не знаю що гірше: дебільні пости троля 80го рівня чи ваша реакція та суперечка з ним
UALucky Опубліковано 14 Березня, 2017 в 11:26 Автор #95 Опубліковано 14 Березня, 2017 в 11:26 Гарнесеньки кадри ))))
UALucky Опубліковано 16 Березня, 2017 в 07:44 Автор #96 Опубліковано 16 Березня, 2017 в 07:44 Тут про механіку мислення )))
UALucky Опубліковано 16 Березня, 2017 в 07:48 Автор #97 Опубліковано 16 Березня, 2017 в 07:48 На назву відео про Землю не звертайте увагу, тут проста фізика але без пояснень ))))) Знято за СССР , просто цікава інформація помислити ))))
Zerotul Опубліковано 21 Березня, 2017 в 09:47 #99 Опубліковано 21 Березня, 2017 в 09:47 Не буди лихо...
FOX Опубліковано 21 Березня, 2017 в 10:29 #100 Опубліковано 21 Березня, 2017 в 10:29 А от цікаво, як супутники літають над плоскою землею?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.