Перейти до змісту

ПРОДАМ ТАЛОНИ НА паливо(нефть) БЕНЗИН та ДП ОККО 

skejt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ПРОДАМ ТАЛОНИ НА паливо(нефть) БЕНЗИН та ДП ОККО 
92-23гр 
95-24гр
ДП-21гр
термін дій 3 міс 
А також АВІАС(Укрнафта,АNР) ДП-20.1гр.
Пересилка по Україні.

на опт ціни обговорюються .

Я сам з Нововолинська,відправляю атобусом і Новой поштой(наложкой).

0978384425

0730054511 Олександр.

20160422_174550.jpg

Опубліковано

дорого!

майже на таку ціну можна самому вийти коли заправляєшся сам  з фішкою до повного.

Опубліковано
7 минут назад, yumerpro сказал:

дорого!

майже на таку ціну можна самому вийти коли заправляєшся сам  з фішкою до повного.

Хотів для себе поцікавитись, як саме? :)

Зараз на ОККО 92 бензин за 25,99 а талони тут за 23. Я якщо буду заправлятись з фішкою то отримаю пальне десь за 25 з усіма "бонусами"

Опубліковано
15 минут назад, yumerpro сказал:

у мене знижка по фішці 95-й до повного зараз  - 2,50грн.

А яка ж тоді для вас адекватна ціна на талони? Дешевше я не зустрічав

Опубліковано

На Окко в мене по фішці  --1,50 грн/літр. Плюс до цієї знижки є ще знижка (якщо заправляєш від 15 літрів) від 1до 5 грн, цю знижку витягуєш з ящичка, по типу лотореї. Отже мінімальна гарантована знижка разом 2,50 грн. Я крайній раз витягнув -1,10 грн :), отже повна знижка получилась - 2,60 грн від стели.

Опубліковано
22 годин тому, wasistdas сказано:

Так ще ж і за наложку треба заплатити,якщо купувати через пошту!

можу автобусом відправити до луцька,10грн.

Опубліковано
On 03.02.2017 at 15:00, yumerpro сказано:

дорого!

можна самому вийти??Питання коли ти вийдеш,я зразу даю 3 грн. знижки,,а якщо будеш брати більше ніж 200л то дам ,ще більшу знижку.

Опубліковано
18 годин тому, yumerpro сказано:

Я зараз беру пульс 95-й по 21 грн. Так що твоі ціни сам розумієш.....

Удачі!

Протерміновані купуєш по 21?????

не сміши:на заправці 28 а ти купуєш по 21?

мінус 4 грн їх можна здати оператору

Опубліковано

Кожен судить по собі. А така ціна дійсно є! Обєм невеликий, біля 100л на місяць. Мені вистачає. А так для порівняння вог 95-й вчора було 40л. По 19грн.

Опубліковано
14 хвилин тому, yumerpro сказано:

Кожен судить по собі. А така ціна дійсно є! Обєм невеликий, біля 100л на місяць. Мені вистачає. А так для порівняння вог 95-й вчора було 40л. По 19грн.

Паралельна реальність:lol::lol::lol:

Удачі Щаслівчікъ

Опубліковано
В 03.02.2017 at 19:20, Юріч сказал:

На Окко в мене по фішці  --1,50 грн/літр. Плюс до цієї знижки є ще знижка (якщо заправляєш від 15 літрів) від 1до 5 грн, цю знижку витягуєш з ящичка, по типу лотореї. Отже мінімальна гарантована знижка разом 2,50 грн. Я крайній раз витягнув -1,10 грн :), отже повна знижка получилась - 2,60 грн від стели.

в Ковелі 1 раз витягнув -3 грн/л додаткової до моїх -2грн/л гарантованої по фішці до повного. В підсумку -5 грн/л))

в Луцьку було максимум -1,5 грн

Опубліковано
2 часа назад, Saddy сказал:

в Ковелі 1 раз витягнув -3 грн/л додаткової до моїх -2грн/л гарантованої по фішці до повного. В підсумку -5 грн/л))

в Луцьку було максимум -1,5 грн

на окко заправляєш на більше ніж 15 літрівто діє знижка персональна і та, що на фантіку якого витягаєш. якщо заправляєшся "до повного" то знижка яку витягнув надається миттєво, а якщо просто 15 то надається на наступну заправку. Якщо витягуються такі знижки  по -3грн то краще отримати її на наступну заправку і заправитись дійсно повний бак....знижка буде 3+1,5 і те що витягнеш.

Опубліковано
35 minutes ago, Такер said:

якщо заправляєшся "до повного" то знижка яку витягнув надається миттєво, а якщо просто 15 то надається на наступну заправку.

Заправляв сьогодні 15л., персональна 1 грн. (не знаю чому не більше, може нечасто заправляюсь :( ), витягнув фантік на 1,3 грн, зробили відразу 2,30, а не на наступну.

Опубліковано

@Такер там спочатку кажеш "до повного" і отримуєш миттєву знижку, або кажеш об'єм/суму і отримуєш знижку на наступну заправку. 

щоб отримати знижку одразу, але не заправляти "до повного", можна сказати пістолетчику, щоб зупинив на певній сумі/об'ємі.

Опубліковано
28 минут назад, Saddy сказал:

@Такер там спочатку кажеш "до повного" і отримуєш миттєву знижку, або кажеш об'єм/суму і отримуєш знижку на наступну заправку. 

щоб отримати знижку одразу, але не заправляти "до повного", можна сказати пістолетчику, щоб зупинив на певній сумі/об'ємі.

Логічно. люди не обовязково заправляютьс коли бак порожній, при наявний 35 літрах в баці 15 літрів буде до повного

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...