Перейти до змісту

Стрілянина та непідірвана граната: у Луцьку грабували банк

Revolver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
55 minutes ago, Topaz said:

Та треба було ту ссаніну мочити на місці, а не по ногах стріляти. Ще плати за нього податки, щоб воно мало що в тюрмі жерти. А потім вийде з тюрми і знов грабувати та віджимати піде...

topaz_43410034_orig_.png

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мда, хлопаки або невміють думати або просто переграли таки ту гта.

попередній раз на соборності чогось все швидко зробили і встигли втікти непомічено

тут можна було впоратись за 1:30хв

ВАЛЯНКИ

Опубліковано
30 минут назад, Savage сказал:

В даному випадку піар - це приплутування назви "Самооборона" і імен її окремих членів до суспільно резонансних подій, до яких ці люди чи організація не мають жодного відношення.  

приплутування для кого й для чого ? любий піар має мету, думаєш якби Самооборона ставила за самоціль піаритись, таких моментів раз в 50 не було б більше ? Скажи, що просто домахатись вирішив

Опубліковано
9 минут назад, MANJAK11 сказал:

приплутування для кого й для чого ? любий піар має мету, думаєш якби Самооборона ставила за самоціль піаритись, таких моментів раз в 50 не було б більше ? Скажи, що просто домахатись вирішив

Я розумію, що для декого Самооборона - це "свята" організація з "святими" людьми, тому твоя реакція цілком логічна. Але особисто для мене, якщо чуваки розповідають, що вони щось там двіжували, а по факту всю основну роботу зробили без них - це піар. 

Як казав один мужичок в відео про розмитнення машин, за будь-якою громадською організацією завжди стоять бабло і чиїсь інтереси. Звідси і причини для піару. 

Опубліковано
12 минуты назад, Savage сказал:

Я розумію, що для декого Самооборона - це "свята" організація з "святими" людьми, тому твоя реакція цілком логічна. Але особисто для мене, якщо чуваки розповідають, що вони щось там двіжували, а по факту всю основну роботу зробили без них - це піар. 

Як казав один мужичок в відео про розмитнення машин, за будь-якою громадською організацією завжди стоять бабло і чиїсь інтереси. Звідси і причини для піару. 

я йому про Фому, він мені про Єрьому

Опубліковано
5 минут назад, MANJAK11 сказал:

я йому про Фому, він мені про Єрьому

ОK, забий. Все одно кожен з нас залишиться при своїй думці.

Опубліковано
8 годин тому, Savage сказано:

Обана ! Надання першої допомоги це тепер "двіжували"? 

Якби я не пояснив в контексті причини знятих штанів, ніхто б не визнав, що там була Самооборона. А про питання , яким вона боком - дійсно, яким боком громадське формування з охорони громадського порядку відноситься до таких дрібниць, як пограбування? Їх там не було, пацани, дійсно. І фотографії , що на новинних ресурсах, робили зовсім не самооборонівці. А так да - це піар державної служби охорони.

Опубліковано

Судячи із коментарів volynnews самооборона заважає грабіжникам грабувати, охороні охороняти, а поліції розслідувати, 

Опубліковано
2 hours ago, difoto said:

Обана ! Надання першої допомоги це тепер "двіжували"? 

Якби я не пояснив в контексті причини знятих штанів, ніхто б не визнав, що там була Самооборона. А про питання , яким вона боком - дійсно, яким боком громадське формування з охорони громадського порядку відноситься до таких дрібниць, як пограбування? Їх там не було, пацани, дійсно. І фотографії , що на новинних ресурсах, робили зовсім не самооборонівці. А так да - це піар державної служби охорони.

А все ж таки: яка роль у цих подіях самооборони? Сталося пограбування, спрацювала сигналізація, на місце пригоди виїхав екіпаж,чи наряд чи як їх там ДСО. На місці пригоди сталася перестрілка, але грабіжники були затримані. І тут з'ясовується що в усьому цьому брала участь ще й самооборона. Просто цікаво, що вони там робили. Вони що постійно їздять на всі виклики услід за машинами ДСО та поліції? 

Опубліковано
1 година тому, Savage сказано:

Судячи з посту @difoto , робили фотки.

Щось ви дуже агресивно реагуєте на слово *Самооборона*.Видно десь в 14 році трохи від них дісталось?Про те як вони працюють є спеціальний розділ,де основні аспекти їх діяльності висвітленні.А ця тема про пограбування і якщо Самооборона надала першу медичну допомогу *підстрелиним* громадянам,то що в цьому поганого?Я ніде не прочитав,що вони затримували грабіжників і в когось забирають *пальму першості*

Опубліковано
1 година тому, Savage сказано:

Судячи з посту @difoto , робили фотки.

судячи з посту @difoto, надали першу медичну допомогу.

а ти й дальше клей дурня

Опубліковано
1 час назад, ig_rok сказал:

Видно десь в 14 році трохи від них дісталось?

Ех, попалив ти мене :(...

Опубліковано
3 годин тому, phantom сказано:

А все ж таки: яка роль у цих подіях самооборони? Сталося пограбування, спрацювала сигналізація, на місце пригоди виїхав екіпаж,чи наряд чи як їх там ДСО. На місці пригоди сталася перестрілка, але грабіжники були затримані. І тут з'ясовується що в усьому цьому брала участь ще й самооборона. Просто цікаво, що вони там робили. Вони що постійно їздять на всі виклики услід за машинами ДСО та поліції? 

я думаю, зараз прийде Lexx_giant і все тактично пояснить.

Опубліковано

Судячи з усього відповіді на своє питання я не отримаю ... Але якось само собою з'являється ще одне: а кому ето вигодно? Я маю на увазі що б за машинами ДСО та поліції ще совалася і самооборона?

Опубліковано
4 хвилин тому, phantom сказано:

ще совалася і самооборона?

У Кісєльова майстер-клас проходив?Слова то які,слова!! *Совалася*-це як?

4 хвилин тому, phantom сказано:

думав що першу медичну допомогу надає швидка.

Як би швидку чекали,то й судити не було б кого.По вашій логіці,то ніхто не може допомогти людині,а треба *швидку* чекати,бо так *положено*?Ущербна логіка,але вам можна...

Опубліковано
5 хвилин тому, phantom сказано:

Так все ж таки: що там робила самооборона?

Просто читай,а потім вже запитання,якщо щось не ясно в тексті.Ок?

http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1835-14

Опубліковано
7 хвилин тому, rl72 сказано:

де вас, таких тупих тролів, береться так багато?

Коттедж напротив железнодорожной станции Ольгино. Здесь — логово троллей

троль.jpg

Опубліковано
12 хвилин тому, ig_rok сказано:

Коттедж напротив железнодорожной станции Ольгино. Здесь — логово троллей

думаєш, наші бордовські, теж звідти?

111.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...