Перейти до змісту

Допоможіть вибрати авто до 3000$

Amor

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 188
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 минуты назад, Юріч сказал:

@Amor , якщо купиш Хонду, то з тебе пляха за наводку)).

То само собою. Але ще до того "куплю" напевне довго. Ніяк не можу переключитись на авто на українських номерах. Десь появиться в оголошенні нормальни поляк за ту ж ціну і знову сиджу і думаю що краще 

Опубліковано
8 minutes ago, Amor said:

Десь появиться в оголошенні нормальни поляк за ту ж ціну

Ну не скажи. Приїжджав родич на Новий рік з Польщі на сівіку 5 покоління. Гарнюня, зі спортивним обвісом. Віддав за неї більше 3000. Злотих. Тобто десь в районі 800 доларів :) 

Опубліковано

В мене племінник працює на СТО, картінгіст. Хонда Сівік - його мрія. А в керуванні і в ремонті він знає толк. 

Опубліковано
9 минут назад, difoto сказал:

В мене племінник працює на СТО, картінгіст. Хонда Сівік - його мрія. А в керуванні і в ремонті він знає толк. 

А як на рахунок Акорда? Мені сподобались ці дві моделі, поки що на них і зупинився, хочу вивчити детальніше

1 час назад, yu2007 сказал:

Ну не скажи. Приїжджав родич на Новий рік з Польщі на сівіку 5 покоління. Гарнюня, зі спортивним обвісом. Віддав за неї більше 3000. Злотих. Тобто десь в районі 800 доларів :) 

Майже одна й та ж ціна і я впевнений що в нього авто буде в кращому стані :)

Опубліковано
19 хвилин тому, Amor сказано:

А як на рахунок Акорда?

поняття не маю щодо новіших. Дорожче обслуговування, гірше їде при інших рівних. В мене був старий Сівік - це була спорт тачка порівняно з "сімейним" акордом. В кожного свої потреби. Зараз в мене старезний форд транзит, який обходиться в 2000 грн на рік в ремонті, який може везти тону груза або 9 людей і 9 велосипедів десь в гори по хєровій грунтовці. 10 років тому в мене був Сівік, який на 2-й передачі робив 80 км/год і пролітав повороти на перехрестях на 60-ти. Вся справа в пріоритетах. Але Сівік - це однозначно болід, "живчик".

Опубліковано
18 часов назад, igor сказал:

Купи китайця, і не парь мозг. Сам маю і всім раджу. Бачив мс у таксиста -700т. пробігу. Газ ставиться на ура.

Математично можу обгрунтувати що китаєць не міг наїздити 700 тис! Це брєдятіна!

Опубліковано

Блд. Біля там-таму бачив. Сам дивився на пробіг. І причому тут математика? Сам 1,5 роки на китайцеві катаюсь. Брав Б/У. І далі брати буду знову китайця, новішого. Він вартий своїх коштів. 

Опубліковано

якщо мова зайшла за китайців - товариш думає продавати geely ck 1.5 2008 року синього кольору, пробіг майже 100ткм.

в нормальньому стані, за 3 віддасть

Опубліковано
1 час назад, igor сказал:

Блд. Біля там-таму бачив. Сам дивився на пробіг. І причому тут математика? Сам 1,5 роки на китайцеві катаюсь. Брав Б/У. І далі брати буду знову китайця, новішого. Він вартий своїх коштів. 

Причому тут математика! зараз попробую пояснити! Якщо авто наїзджає (навіть на таксі) 300км в день то в рік вийде десь 100.тис.км То скільки років треба їздити? Сам їзджу дуже багато в тому числі і по Європі! то більше 60-65 тис в рік наїздити не можу! А пробіги в 500-700 тисяч можуть бути тільки на комерційному транспорті такому як фури вантажівки буси які розраховувані на такі відстані!

Опубліковано
1 година тому, igor сказано:

вибачте за питання. ви не мазахіст?)

Опубліковано

Місяць назад був в ремонті опель 1992р з пробігом 590т.км.  Ремонт був по кузову. Запитував власника про мотор, казав що після німця власник тільки він, мотор не відкривався.

Опубліковано

На мінуточку автівці 25 років то я повірю що такий пробіг! І не треба порівнювовати авто тих років з авто теперешнього покоління і тим паче з китаєм!

Опубліковано

Доречі сьогодні на авторинку був Civic 1998року, 1.5 , 245 тис. пробігу за 3200. Візуально в досить хорошому стані.

Опубліковано
2 часа назад, 4erkeZ сказал:

Доречі сьогодні на авторинку був Civic 1998року, 1.5 , 245 тис. пробігу за 3200. Візуально в досить хорошому стані.

В якому кузові?

Опубліковано

Посидів конкретно хонду подивився, то Civic буде дешевший в обслуговуванні. 

Треба буде сходити на базар і подивитись як воно в житті :)

Опубліковано
2 годин тому, PEACH сказано:

то вже цей варіант цікавіший :)

https://auto.ria.com/auto_volkswagen_golf-iii_18899407.html

Щось пробіг в 66 тис км насторожує. Машині мінімум 18 років, виходить в рік проїжджала трохи більше 3.5 тис км. Хоча всякі водії бувають)

Опубліковано
1 minute ago, 4erkeZ said:

Щось пробіг в 66 тис км насторожує. Машині мінімум 18 років, виходить в рік проїжджала трохи більше 3.5 тис км. Хоча всякі водії бувають)

пробіг на приборці - останнє на що варто звертати увагу при купівлі авто старше 10 років

Опубліковано
Щойно, Marshall сказано:

пробіг на приборці - останнє на що варто звертати увагу при купівлі авто старше 10 років

Я щось неподумав. Він там і обнулитися міг)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...