Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
28 хвилин тому, Mr.X сказано:

Ти просто з лікарями не стикався в повній мірі. Стало значно куйовіше. 

Підтверджую, в 2018 р. ні черг ні проблем не було. Медреіорма працювала. А в 2020 р. після того, як я захворів ОРЗ, мені навіть лікарняний не дали :(

Не багато часу знадобилось зеленій команді, щоб зруйнувати все, що будувалось.

• -1 3
Опубліковано (змінено)
1 година тому, volks сказано:

Правда не подобається те, що перестали ховатися в кущах

це ж типу - порушує наші, громадянські права... Хоча, якщо порушив правила - яка в х*й різниця - як тебе на цьому спіймали?

З іншими рівнями не стикався ні до ні після реформи.

і не треба.

По медицині подобається, що все по запису. Прийшов на свою годину і все, а не цілий день в черзі.

Так і раніше було, телефонуєш в реєстратуру - і приходиш на визначений час, була - жива черга, але, і запис - був.

Подобається, що можна вибрати сімейного самому.

не завжди, встиг - обрав того, якого захотів, не встиг - буде що дають.

Я вже колись розказував, що змінилось кілька сімейних лікарів, але, претензій - жодних.

P.S. Позавчора їздив отримати другу дозу вакцини, поїхав в драмтеатр, в 10 ранку - був першим, сказали - "зачекайте хвилин 20-30" якщо ще хтось підійде - відкриємо флакон з вакциною, якщо наполягаєте - відкириємо і для вас одного, та будемо сподіватись - що хтось прийде і не доведеться утилізовувати.

Прочекав 30 хвилин, сказав що поїду в "першу", подумав, все ж таки - не варто заради мене одного відкривати, тим більше - якщо є можливість пошукати в інших лікарнях. В "першій" - без питань, якраз було 4 людини і тільки pfizer, з цікавого - сертифікат вже на ранок був.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
50 хвилин тому, Zelensky сказано:

( одразу нагадаю: уаз і ваз).

одразу згадалось, кілька тижнів тому - аварія була в Нововолинську

spacer.png

глянь на пошкодження

spacer.png

Опубліковано
1 час назад, Mr.X сказал:

Ти просто з лікарями не стикався в повній мірі. Стало значно куйовіше. Запису до потібного спеціаліста можна чекати тижнями.

Стикався. Чекав запису 1.5 місяці. Прийшов без черг. Через 20 хв вийшов. Звідки та любов сидіти в безкінечних чергах....

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, volks сказал:

Стикався. Чекав запису 1.5 місяці. Прийшов без черг. Через 20 хв вийшов. Звідки та любов сидіти в безкінечних чергах....

Я десь казав про любов до черг? Якщо в тебе була така проблема, що лікарю хватило 20хв, щоб оглянути, то можна сказати, що ти з медициною не стикався. В такому випадку можна і 1.5 місяця чекати.

Змінено користувачем Mr.X
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
46 хвилин тому, volks сказано:

Звідки та любов сидіти в безкінечних чергах....

пенсіонери - деякі полюбляють....
Але, давай повернемся до питання, і раніше до толкового спеціаліста - була черга, і зараз, в чому тоді "покращення?" 

З мінусів ,якось, потрібна була довідка від сімейного, записався - завчасно, на зручний для мене час (і відповідно - вільний в неї)

Приходжу трохи завчасно, під кабінетом - нікого, заходжу в кабінет - чекайте, перед вами ще 2 людини, кажу - де ці дві людини?
покуй - чекайте, вони - "записані". Не став виносити мозг, взяв каву на першому поверсі і зачекав...

P.S. Вибачаюсь, не так сказав, не до толкового (вони - всі толкові), а до - спеціаліста "вузької спеціалізації", тобто  - хірурги, онкологи, кардіологи - черга як була, так і залишилась.

Опубліковано (змінено)
5 минут назад, Mr.X сказал:

Я десь казав про любов до черг? Якщо в тебе була така проблема, що лікарю хватило 20хв, щоб оглянути, то можна сказати, що ти з медициною не стикався. В такому випадку можна і 1.5 місяця чекати.

Думаю, якщо проблема, яка 1.5 місяці не терпить, то можна і раніше потрапити. Тим більше з направленням можна звернутися до будь-якого лікаря в Україні.

ПиСи. А що такого лікар може оглядати більше 20 хв?

Змінено користувачем volks
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, volks сказано:

Думаю, якщо проблема, яка 1.5 місяці не терпить, то можна і раніше потрапити

Звичайно, в приймальне відділення, так завжди можна було, а на "планові операції" - черга, на те - вони і "планові"...

Перепитаю, що в цьому сенсі - змінилось?

• +1 1
Опубліковано
5 минут назад, Bliksss сказал:

Але, давай повернемся до питання, і раніше до толкового спеціаліста - була черга, і зараз, в чому тоді "покращення?" 

Для мене покращення, що не потрібно сидіти під кабінетом в очікуванні невідомо чого.

6 минут назад, Bliksss сказал:

З мінусів ,якось, потрібна була довідка від сімейного, записався - завчасно, на зручний для мене час (і відповідно - вільний в неї)

Приходжу трохи завчасно, під кабінетом - нікого, заходжу в кабінет - чекайте, перед вами ще 2 людини, кажу - де ці дві людини?

Ну так в тебе свій час. В чому проблема?

7 минут назад, Bliksss сказал:

пенсіонери - деякі полюбляють....

Ну це да. Прийшов на 8.00 на аналіз крові, а там під кабінетрм бабця сидить, в якої запис на 9.30

Опубліковано
2 минуты назад, Bliksss сказал:

Звичайно, в приймальне відділення, так завжди можна було, а на "планові операції" - черга, на те - вони і "планові"...

Перепитаю, що в цьому сенсі - змінилось?

А що в цьому сенсі мало змінитися. Тим більше, що реформа охоплювала тільки первинну ланку.

Опубліковано (змінено)
9 минут назад, volks сказал:

Думаю, якщо проблема, яка 1.5 місяці не терпить, то можна і раніше потрапити. Тим більше з направленням можна звернутися до будь-якого лікаря в Україні.

Саме простіше, що можна зробити, це звертатися до приватного. Що і я завжди роблю, а на державну медицину давно забив болт. Але ж не у всіх людей є гроші, щоб ходити по приватних лікарях.

Ну і загальний рівень лікарів стрімко падає. Наприклад, з розповідей дружини та її подруг, в більшості гінекологів є два варіанта відповідей:

1. У вас проблеми? А ви рожали? Ні? Ну так що ви хочете, призначення жінки - народження дітей, на цьому зав'язаний весь організм, родіть і всі проблеми у вас пройдуть.

2. У вас проблеми? А ви рожали? Ну а що ви хочете, якщо рожали, от в вас проблеми з-за того, бо цей процес є великим навантаженням на жіночий організм.

Причому, це каже один і той же "лікар", чи, як зараз модно казати, лікарчиня лікарка. Так само і з іншими спеціалістами.

Змінено користувачем Mr.X
  • +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, volks сказано:

Для мене покращення, що не потрібно сидіти під кабінетом в очікуванні невідомо чого.

Повторюсь - і раніше можна було записатись на прийом до лікаря, дітей завжди так записував і водив до дільничої, а це було задовго до "пєці".

От конкретно мій випадок, так, прийшов раніше, було на 19.00 приїхав на 18.30, що заважало прийняти мене, якщо людина на 18.30 та на 18.45 - відсутня?
Як я і казав - не став виносити мозг, лікарі - в цьому не винні.

• +1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, Mr.X сказано:

Ну і загальний рівень лікарів стрімко падає. Наприклад, з розповідей дружини та її подруг, в більшості гінекологів є два варіанта відповідей:

ці варіанти - в них були завжди )))

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Zelensky сказано:

глянь на пошкодження, всього за пару років іржа з'їдає.

я тобі навів конкретний приклад, а де - ти взяв фото - хз.

той що на моєму фото - старший за тебе, уяви, якби пріусом хоча б на швидкості 50-60 в'їхав в уазика...

а більшість багато пріусів - давно вже гниють під парканом.

P.S. Контекст - ти досі не навчився розуміти...

• Дякую! 1
Опубліковано
47 хвилин тому, Zelensky сказано:

глянь на пошкодження, всього за пару років іржа з'їдає

як можна порівніювати армійський уазик - з "результатом аборту" - сучасного автопрому?

• Дякую! 1
Опубліковано
22 минуты назад, Bliksss сказал:

той що на моєму фото - старший за тебе, уяви, якби пріусом хоча б на швидкості 50-60 в'їхав в уазика...

Пріус буде в хлам, зате у водія будуть мінімальні пошкодження. А в Уазіка навпаки.

1 час назад, Bliksss сказал:

Повторюсь - і раніше можна було записатись на прийом до лікаря, дітей завжди так записував і водив до дільничої, а це було задовго до "пєці".

Ніколи такого не бачив, щоб приймали по запису, а не в порядку черги.

1 час назад, Bliksss сказал:

От конкретно мій випадок, так, прийшов раніше, було на 19.00 приїхав на 18.30, що заважало прийняти мене, якщо людина на 18.30 та на 18.45 - відсутня?

Тому що в тебе запис на 19.00.

1 час назад, Mr.X сказал:

Саме простіше, що можна зробити, це звертатися до приватного.

Який в більшості випадків паралельно і в державній медицині працює))))

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Пріус буде в хлам, зате у водія будуть мінімальні пошкодження. А в Уазіка навпаки.

знову - та сама шляпа, хоч сци в очі... От тобі приклад, уазик і фольц, який - крепший за пріуса поліцейського...Уазику - дверцята зімняли, а фольцу - пів морди.

P.S. Я ж не агітую купувати уазики, але - щось адекватне треба мати.

5 хвилин тому, volks сказано:

Ніколи такого не бачив, щоб приймали по запису, а не в порядку черги.

та к в тому і проблема, ТИ - не бачив, і вважаєш це - аксіомою... далі - немає сенсу, машину часу - ще не винайшли...

хоча, як і про "користь реформ порошенка", ми - про це,  ще не знаєм ))

Опубліковано
14 хвилин тому, Bliksss сказано:

як можна порівніювати армійський уазик - з "результатом аборту" - сучасного автопрому?

Любетель совєцького автопрому?

Порошенко в 2014 налагодив збірку автомобілів KRAZ для різних потреб.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b0/KrAZ_Cobra.jpg

Ось наприкооад краз кобра на базі тойота ленл крузер. Ще олзкажіть що УАЗ крашій ща Тойоту Лпнд Крузер.

Опубліковано
1 хвилина тому, Zelensky сказано:

Любетель совєцького автопрому?

шльома -  з тобою спілкуватись? Накуя? Читай контекст, Я - не казав що потрібно купувати російську хуйню, а вказував на те - що ця "табуретка" під назвою пріус - не витримує зіткнення з більш-менш нормальним автомобілем, тим більше - з "рамним", типу крузака.

Опубліковано
7 хвилин тому, Zelensky сказано:

Ось наприкооад краз кобра на базі тойота ленл крузер. Ще олзкажіть що УАЗ крашій ща Тойоту Лпнд Крузер.

Ти - бухаєш там? Як стільки помилок орфографічних робити?
P.S. Крузак - ти бачив тільки на малюнку?

• Ха-ха 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

Як стільки помилок орфографічних робити?

Як по життю можна стільки помилок робити? Вибирати то Зека, то Зе! ?

• -1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, Bliksss сказано:

"табуретка" під назвою пріус - не витримує зіткнення з більш-менш нормальним автомобілем, тим більше - з "рамним", типу крузака.

Тому ви пропонували їздити поліції на УАЗиках, які заводяться через раз і гниють наскрізь через декілька років?

Опубліковано
23 минуты назад, Bliksss сказал:

знову - та сама шляпа, хоч сци в очі... От тобі приклад, уазик і фольц, який - крепший за пріуса поліцейського...Уазику - дверцята зімняли, а фольцу - пів морди.

Авто можна поремонтувати, купити нове. А людину нову не купиш.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...