Перейти до змісту

Блокада Лугандонії

jack74

Рекомендовані повідомлення

Таке відчуття що Вулиці Червоних Ботів в неділю працюють по подвійному окладу.

Захар, отак непомітно виступаючи проти блокади ти плавно перейшов до "раісянашевсьо". Ти зараз в ролі хитрої свині, яка в свинарнику розказує іншим, що свалювати нікуди не потрібно, бо господар наш партнер, він нас всіх годує і до Паски ще далеко. 

Розумієш, Захар, оті твої циферки мають зміст тільки поки ти живий. Коли людину вбивають, вона вже не отримує прибутків, відсотків і навіть не веде економічної діяльності, наскільки б вигідна вона не була.

Я розумію що це твоя професійна діяльність, за яку ти вже або в майбутньому плануєш отримувати матеріальні дивіденди. Але своїми аргументами ти ведеш людей на заріз. А це вже не предмет дискусії. Росія це не партнер - це найбільший, найлютіший ворог, який на протязі 800 років намагався нас вщент винищити і винищує вцю хвилину. Багато де в природі зустрічається механізм вбивства, де жертві на старті щось дається, або щось обіцяється. Морський чорт в суцільній темряві світить люмінісцентними організмами на кінці вудочки-плавника, заманюючи рибку в свою пащеку. Хтось язик в пащі імітує під хробачка. Хтось пахне гнилью приваблюючи мушок. В Росії - це економічна "співпраця". За вигідні економічні контракти вона хоче втрату незалежності, території, повний контроль. Це не вимірюється в процентах, Захар. Співпраця з Росією за її ініціативою завжди кулуарна, втаємничена з купою позадоговорних домовленостей. Це не економіка, це корупція, шантаж, саботаж. коллаборація. 

Я дивуюсь як ти легко спалився, був непоганим агентом, я тобі скажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

@romaxa11 Рома і всі решта з ним редутьори, ви реально упороті зомбі чи прикидаєтесь за гроші? Жодного разу ви толком не відповіли на конкретні питання окрім бреда грішиних зіміних, ви навіть не знаєте відповіді на просте питання що далі.

Перечитайте статтю хочаб разів 5 може прозрієте, нема часу читати то слухайте.

http://pavlopraviy.blogspot.com/2017/03/blog-post_11.html?m=1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, Dieselsmart сказал:

Стаття - гавно, автор - мудак. Що там читати? Петю пожаліти?

"Обіцяв закінчити АТО за два тижні, і де його обіцянки?"

"А давайте займемося незвичною справою, панове українці – трохи подумаємо. От давайте сядемо за кухонний стіл, наллємо собі для фантазії чарчину, закусимо шматком сала і уявимо себе на місці президента. От ви – президент. Як ви зупинятимете війну? От питання, правда?"

"Порошенко не Бог – він лише слабка людина, яка, напевне, не знає в якому році народився Красс і скільки кілометрів до Сонця. І у військовій справі він дилетант, незважаючи на те, що за Конституцією є головнокомандувачем. "

То нащо обіцяв? Не знав з ким війна? Ой АТО. Не знав, що слабкий? Не знав, що дилетант?. ХТО ТЯГНУВ ЗА ЯЗИКА?!111

п.с. Не вважаю себе якимось редутьором, просто перейшов по лінку і спробував прочитати без упередження. Висновки написав вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Dieselsmart

17 хвилин тому, Dieselsmart сказано:

Цитувати

Отже, Порошенко – зрадник. Не хоче зупинити війну. Не хоче перемагати. Бо війна йому вигідна. Обіцяв закінчити АТО за два тижні, і де його обіцянки? Наживається разом з олігархами на контрабандній злочинній торгівлі з терористами і бандитами.

У мене інші питання:

1. Як реалізується енергетична безпека держави?

2. Як відбувається реформа судів?

3. На кого з депутатів нам потрібно рівнятись? Хто краще за Соболева, Парасюка, Семенченка? Хто гірше них?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ми винуваті, що Президент, якого обрали за один тур (величезна ж довіра була), просрав увесь рейтинг. Це наслідок його популізму. Бери ношу по себе, чтоб не падать при ходьбе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@nickel А ти особисто що взяв по собі, що вклав, що створив? судячи по форуму ти тут даже хуже бариги...

тіпічний троль і балабол сам не розумієш про що ти плетеш, ти тільки й можеш видати завчені фрази і слова своїх кумирів парасюків - гавно, мудак, обіцянки, ато.... типічний совок який жде обіцянку про пляшку водки і палку ковбаси щодня..... "племя мумба юмба" з 12 стільців то твоя ніша.

@sergkots я не урядовець але з того що видно всім(хоча яким боком це відноситься до статті і теми я не пойму але всеодно)

1. ну поки що ніхто не замерз за 3 роки які кацапи нас морозять, субсидії люди мають шикарні і все супер.

2. на скільки знаю то парасюки-грішині-зіміні не мають часу щоб приймати закони під цю реформу, а нащо, бігати по редутах заробіток більший.

3. тут вже кожен обирає сам, дивіться хто що робить, моніторте діяльність, все дуже просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чітке питання:

Цитувати

У мене інші питання:

1. Як реалізується енергетична безпека держави?

2. Як відбувається реформа судів?

3. На кого з депутатів нам потрібно рівнятись? Хто краще за Соболева, Парасюка, Семенченка? Хто гірше них?

Відповідь троля - адвоката рошенки:

45 хвилин тому, Dieselsmart сказано:

1. ну поки що ніхто не замерз за 3 роки які кацапи нас морозять, субсидії люди мають шикарні і все супер.

2. на скільки знаю то парасюки-грішині-зіміні не мають часу щоб приймати закони під цю реформу, а нащо, бігати по редутах заробіток більший.

3. тут вже кожен обирає сам, дивіться хто що робить, моніторте діяльність, все дуже просто.

Десь такий в плані чіткості, діяльності і наш президент, банановий. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Dieselsmart сказал:

@nickel А ти особисто що взяв по собі, що вклав, що створив?

А хто запитує? Ну в смислі не бачу твого звіту про досягнення. Всі з нетерпінням чекаємо.

Цитата

тіпічний троль і балабол сам не розумієш про що ти плетеш, ти тільки й можеш видати завчені фрази і слова своїх кумирів парасюків - гавно, мудак, обіцянки, ато.... типічний совок який жде обіцянку про пляшку водки і палку ковбаси щодня..... "племя мумба юмба" з 12 стільців то твоя ніша.

В сьогоднішній укр. політиці в мене немає кумирів, від слова "взагалі". Так що твій пук мімо каси, як завжди в принципі.

оффтоп:

Цитата

судячи по форуму ти тут даже хуже бариги...

А "хуже бариги" це як? Коли зробив найнижчу цінову пропозицію? Тоді так, хуже. Але базар Борда велика, стань поруч і зроби кращу пропозицію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Dieselsmart сказано:

1. Москалі нам можуть лише перекрити газ та антрацит. Газ купуємо в Європі, антрацит в жо.... Що зробила влада затри роки для зменшення споживання газу та антрациту?

2. У нас три депутати лише приймають закони? За які саме закони вони не проголосували?

3.Тобто всі інші крім цих трьох? А тут по іншому пишуть, де помилка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Dieselsmart сказано:

А чому коаліція не прийме закон під цю реформу без парасюків і насіннячок які бігають по редутах? Депутати коаліції ж на відміну від тих агентів кремля (через яких вже давно мали розпочатись віялові відключення електроенергії, але чомусь так і не розпочались) справно ходять на роботу і у залі ВР постійно є необхідна кількість коаліціянтів для підтримки надважливих законів. Хіба нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

А чому коаліція не прийме закон під цю реформу без парасюків і насіннячок які бігають по редутах? Депутати коаліції ж на відміну від тих агентів кремля (через яких вже давно мали розпочатись віялові відключення електроенергії, але чомусь так і не розпочались) справно ходять на роботу і у залі ВР постійно є необхідна кількість коаліціянтів для підтримки надважливих законів. Хіба нє?

прийнято і без цих. хоча коли відбулись вибори ці всі "візьми і засри" підписували коаліційну угоду де все чітко розписано,що і як має робитись і має бути прийнято. але за це бабки не отримаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, sergkots сказано:

. Москалі нам можуть лише перекрити газ та антрацит. Газ купуємо в Європі,

А чий, перепрошую, газ ми там купуємо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, la20 сказал:

але за це бабки не отримаєш.

от закон *під Луценка* це інша справа :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А чий, перепрошую, газ ми там купуємо?

А Європа активно диверсифікує поставки газу. Їх так просто не нагнеш як нас - вони швидко вкурили, що з москалями добра не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

от закон *під Луценка* це інша справа :) 

а ще закон під нові вибори в Кривому Розі? І ці вибори були тупо здані вілкулу.

по закону під Луценка я погоджуюсь так робитись немає. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 часов назад, romaxa11 сказал:

Таке відчуття що Вулиці Червоних Ботів в неділю працюють по подвійному окладу.

Захар, отак непомітно виступаючи проти блокади ти плавно перейшов до "раісянашевсьо". Ти зараз в ролі хитрої свині, яка в свинарнику розказує іншим, що свалювати нікуди не потрібно, бо господар наш партнер, він нас всіх годує і до Паски ще далеко. 

Розумієш, Захар, оті твої циферки мають зміст тільки поки ти живий. Коли людину вбивають, вона вже не отримує прибутків, відсотків і навіть не веде економічної діяльності, наскільки б вигідна вона не була.

В Росії - це економічна "співпраця". За вигідні економічні контракти вона хоче втрату незалежності, території, повний контроль. Це не вимірюється в процентах, Захар. Співпраця з Росією за її ініціативою завжди кулуарна, втаємничена з купою позадоговорних домовленостей. Це не економіка, це корупція, шантаж, саботаж. коллаборація. 

Я дивуюсь як ти легко спалився, був непоганим агентом, я тобі скажу.

Рома,ще трохи і я буду цитувати про "собачу буду".  Підбери слину і вдумайся. Але я буду давати тобі цифри,доки до тебе не дійде.

Економіка України на 40-60% складалась(ється) з російського капіталу. Основні монополії контролюються росією(телекомунікації,газ,атомка,банки,інтернет,хімпром,вугілля,програмне забезпечення,електроенергія,нафтопродукти). 

У структурі економіки частка сировинної складової становить 70%,   70-Карл!!!!! Там найнижча маржа і штучне коливання ринків!!! 

Частка наукоємких галузей зменьшилась в 3 рази до 12%. Тобто все устаткування для любого підприємства(навіть сраного шиномонтажу в гаражі) потрібно купувати за кордоном за валюту! 

Зношенність основних фондів 70-80%. Просто суцільна руїна.Ніхто не кормив корову-її тільки доїли.

Частка чорної металургії складає- 22-25%,а це 35-40% експортної виручки(валюти).

Коротко по суті-за часи незалежності в країні сформувалась рентно-олігархічна сировинна економіка. Хлопською мовою- економіка країни майже на 100% залежить від олігархату і зав'язаних з ними російських структур. Конкурентноспроможність нашої економіки близька да нуля. На виході-найбіднша нація в Європі. Такій  економіці не потрібне нічого нового.Це економіка-паразит.Вона добиває вузький і нерозвинений внутрішній ринок і зорієнтовна ана рентно-корупційний розроділ бюджету(дотації,субсидії,держзамовлення тощо).

Висновок- без зовнішніх вливань нас чекає жо...,тобто затяжна депресія.

Питання до тебе,Ромаха-ти готовий стати президентом такої країни? Ти готовий все,що пов'язане з олігархами і росією відрубати за один раз? Ти готовий,що після цього через 2-3 місяці тебе або грохнуть олігархи або винесуть на вилах роботяги? АТО за 2 тижні? Вперед,Макєдонскій.

При всій моїй антипатії до особи президента,поки він діє правильно.Чому? Бо і в тебе і в мене є що їсти і не літають над головою бомбардувальники.

Що робити далі в таких умовах,я вже писав:

1. Суди

2. Прокуратури

3. Вільний ринок(типу НЕПу),з єдиним податком,але жорстким контролем його сплати всіма суб'єктами.

4. Звільнення від податків на 5 років всіх інвесторів(а в наступні 5 років пільгове оподаткування) у сферу виробництва товарів з вискою доданою вартістю( в т.ч. сільхозвиробників). 

5. Пільгове оподаткування всіх п-ств,які оновлюють основні фонди та вводять інновації.

6. Жорстке антимонопольне законодавство,що довзолить переглянути діяльність всіх монополій і повернення(викуп) контрольного пакету акцій  в державу.

Ті країни,які зациклюються на зовнішніх ворогах- зжеруть самі себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@zaHARE все правильно, тому легітимний і відмовився від асоціації, оцінивши її в 160 ярдів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, zaHARE сказал:

Що робити далі в таких умовах,я вже писав:

1. Суди

2. Прокуратури

3. Вільний ринок(типу НЕПу),з єдиним податком,але жорстким контролем його сплати всіма суб'єктами.

4. Звільнення від податків на 5 років всіх інвесторів(а в наступні 5 років пільгове оподаткування) у сферу виробництва товарів з вискою доданою вартістю( в т.ч. сільхозвиробників). 

5. Пільгове оподаткування всіх п-ств,які оновлюють основні фонди та вводять інновації.

6. Жорстке антимонопольне законодавство,що довзолить переглянути діяльність всіх монополій і повернення(викуп) контрольного пакету акцій  в державу.

блін ти знов копєтан очєвідность, але походу не розумієш однієї простої речі, вірніше двох :

1 ми всі (зрадофіли) обома руками, ногами й іншими рухомими частинами тіла за те, про що ти пишеш в цих пунктах й самі про це знаєм й говорим в тій чи іншій мірі в різних постах

2 Порошенко і Ко ТОЧНО НЕ ТА ЛЮДИНА , яка це все робить чи збираєтся це робити

Шо ж такое, ти пишеш ніби правильні речі, разом з тим вольно невольно підтримуєш того, хто гарантовано проти тих правильних речей й точно це робити не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Шо ж такое, ти пишеш ніби правильні речі, разом з тим вольно невольно підтрипуєш того, хто гарантовано проти тих правильних речей й точно це робити не буде

Це називається "послідовний"

Говорити про вільний ринок, неп і проштовхувати інтереси одного олігарха.. Дядьку, олігарх - то не вільний ринок, то антипод вільного ринку. Дякуючи олігарху ми жебраки з найнижчими зарплатами в Європі. Олігарх підминаючи під себе сектор економіки, повністю вбиває конкуренцію, а отже розвиток, інновації і сучасні технології. Виходить дуже мала продуктивність праці, низькі зарплати і відповідно малі відрахування. Беремо будь-якого олігарха - офіси в Лондонах, найдорожча нерухомість в світі, а на підприємства страшно зайти: все чорне, вонюче і грязне, все наладом дихає, ржа, цвіль, грибок. Олігарх - це людина яка краде бізнес і вижимає його, вона не здатна нічого створити, це поза її інтелектом. З вище написаного, я вважаю що інтереси олігарха прямо суперечать інтересам країни, її розвитку - доведено Україною за 25 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, MANJAK11 сказал:

блін ти знов копєтан очєвідность, але походу не розумієш однієї простої речі, вірніше двох :

1 ми всі (зрадофіли) обома руками, ногами й іншими рухомими частинами тіла за те, про що ти пишеш в цих пунктах й самі про це знаєм й говорим в тій чи іншій мірі в різних постах

2 Порошенко і Ко ТОЧНО НЕ ТА ЛЮДИНА , яка це все робить чи збираєтся це робити

Шо ж такое, ти пишеш ніби правильні речі, разом з тим вольно невольно підтримуєш того, хто гарантовано проти тих правильних речей й точно це робити не буде

Так,я знову пишу очевидні речі,не тому,що я кеп,а дл ятого,щоб довести,що ці очевидні речі не видно блокадникам. Блокада-це боротьба з наслідком,а не причиною.Вичерпування води з дірявого човна. Грішин і ко,не закликають лагодити човен,а закликають ще більше вичерпувачів. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, romaxa11 сказал:

Це називається "послідовний"

Ану-но,масон,розкажи нам рецепт щастя.))Тут і зараз.Як ти запустиш економіку,коли станеш презиком? Будеш розкулачувати? Поляки так хіба робили? Може ти не пам'ятаєш,а я пам'ятаю,як до нас приїздили жебраки-поляки,коли в них була шокова терапія.Як вони кляли свою владу,як плакали за совком.І дивувались,що ми так розкошуємо,бо хліб мастимо маслом,а не маргаринкою. А зараз ти їх в приклад ставиш?

Чи може ти наївно вважаєш,що на місце Порошенка прийде чесний президент,який проведе виборчу кампанію не на гроші олігархів,а за народні пожертвування,ні навіть взагалі без грошей,бо він Робін Гуд! Його слава біжить поперед нього. Шось якийсь ти не масон.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, zaHARE сказано:

Так,я знову пишу очевидні речі,не тому,що я кеп,а дл ятого,щоб довести,що ці очевидні речі не видно блокадникам. Блокада-це боротьба з наслідком,а не причиною.Вичерпування води з дірявого човна. Грішин і ко,не закликають лагодити човен,а закликають ще більше вичерпувачів. 

За ким нам йти, щоб провести потрібні зміни? З ким об'єднуватись? Хто правильно чинить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, rl72 сказано:

FB_IMG_1489409670525.thumb.jpg.2576864673c94009da6b87954b86e32f.jpg

шо апять?

Такий самий наказ як був від Жебрівсьокого чи кого там?

АПД: https://dn.npu.gov.ua/uk/publish/article/417085

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...