Перейти до змісту

Платна парковка біля Варшавки

Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В суботу припаркувався біля Варшавки напроти Пасажу, прийшов через 15 хв. на лобовому от така бумажка лежить. Часу не було виясняти що і як..Відколи там платна парковка і де ті паркомати?

WP_20161215_14_28_36_Pro.jpg

Опубліковано

а не насторожило те, що там раптом місце було щоб припаркуватись і машини у більш-менш порядку стоять?

42 минуты назад, Selbeor сказал:

Відколи там платна парковка і де ті паркомати?

дусь біля 2 місяців.

Опубліковано
1 минуту назад, Такер сказал:

а не насторожило те, що там раптом місце було щоб припаркуватись і машини у більш-менш порядку стоять?

А при чому тут місце? Я перед тим як припаркуватись два рази об'їхав все, добре що якраз машина виїхала і я туди став. Якщо платну парковку зробили, то місця більше стало?)))) Треба щоб цивілізовано все було, а не підтикати бумажки під двірники. Я ж не проти заплатити пару гривень, якби підійшов парковщик з зафіксованим часом стоянки, виписав чек - нема проблем, а бігати шукати невідомо де паркомат ..... 

Опубліковано
2 минуты назад, Selbeor сказал:

Треба щоб цивілізовано все було, а не підтикати бумажки під двірники. Я ж не проти заплатити пару гривень, якби підійшов парковщик з зафіксованим часом стоянки, виписав чек - нема проблем, а бігати шукати невідомо де паркомат ..... 

на мою думку  цивілізація в тому і полягає щоб парковщик не ходив, а автоматизувати процедуру. людина 6 гривеників і в карман покласти може. його там не важко знайти, а час для проплати в апараті і виписуванням квитанції парковщиком буде приблизно одинаковим.

8 минут назад, Selbeor сказал:

А при чому тут місце? Я перед тим як припаркуватись два рази об'їхав 

раніше можна було по пів години кружляти щоб місце знайти.

10 минут назад, Selbeor сказал:

все, добре що якраз машина виїхала і я туди став. 

якби не гроші то машинки там набагато рідше виїжджали би

Опубліковано
4 хвилин тому, Selbeor сказано:

А при чому тут місце? Я перед тим як припаркуватись два рази об'їхав все, добре що якраз машина виїхала і я туди став. Якщо платну парковку зробили, то місця більше стало?)))) Треба щоб цивілізовано все було, а не підтикати бумажки під двірники. Я ж не проти заплатити пару гривень, якби підійшов парковщик з зафіксованим часом стоянки, виписав чек - нема проблем, а бігати шукати невідомо де паркомат ..... 

Просто так тобі попало,зазвичай там ходять парковщики і якщо до нього підійти то все покаже і розкаже, не парся, якось побачиш їх вони у жилетках усьо розпитаєш і будеш знати.

Опубліковано
2 минуты назад, Такер сказал:

на мою думку  цивілізація в тому і полягає щоб парковщик не ходив, а автоматизувати процедуру. людина 6 гривеників і в карман покласти може. його там не важко знайти, а час для проплати в апараті і виписуванням квитанції парковщиком буде приблизно одинаковим.

А на мою думку паркомат має стояти там, де паркуються авто. Може я просто його не побачив, де саме той паркомат?

Опубліковано
8 хвилин тому, Selbeor сказано:

А на мою думку паркомат має стояти там, де паркуються авто. Може я просто його не побачив, де саме той паркомат?

http://4vlada.com/volin/50484

Опубліковано
1 година тому, Selbeor сказано:

прийшов через 15 хв

чому затерли час паркування на попередженні?

Опубліковано
1 минуту назад, Oli сказал:

чому затерли час паркування на попередженні?

там був не час, а номер авто!!!

Опубліковано

Це виходить, якщо я припаркувався напроти Пасажу, мені треба було топати до Каравану, оплачувати парковку, іти назад, положити чек і тоді вже йти по справах....

Опубліковано
5 минут назад, Selbeor сказал:

Це виходить, якщо я припаркувався напроти Пасажу, мені треба було топати до Каравану, оплачувати парковку, іти назад, положити чек і тоді вже йти по справах....

дурниця виходить...або показатись на очі паркувальнику з чеком

Опубліковано

якщо я припаркувався напроти Пасажу

там  3 паркувальника, біля Каравану потім Пасаж і ще біля оптовиків(там де овочі та фрукти)

Опубліковано

Я так і робив, бо знаючи як в нас усе робиться і щоб не було лишніх нєрвів то да, я вертався, клав чек спереду на панель і йшов спокійно,правда раз коли поспішав і знав що буду на ринку приблизно 15 хвилин то не вертався,а повертаючись назад тицьнув чека одному у жилетці,просто так,щоб не доїпалися коли я підійду до свого авто.

Опубліковано

нічого путнього не вийде!

Щоб робити платні стоянки - то треба щоб десь і безплатні були.

На всьому зараз хочуть заробити бабло.

Замічаю тепер по дворах ще більше скупчення авто людей які ходять на базар скупитися.

Опубліковано
19 хвилин тому, Saxo сказано:

Щоб робити платні стоянки

там проблема була в самих водіях які як хотіли так і паркувалися, подивіться як тепер там всі стоять рівненько красиво

неподалеку є стоянки на БРСМ і Ювант

Опубліковано

ага і по двориках будинків)))

Буває свого корабля нема де пристроїти біля свого будинку

Опубліковано

Вы ребята не с того конца заходите!!!!! Может платные ( оборудованые ) парковки (типа ТАМТАМ, сбоку БРСМа, и.т.д) имеют место на существование ( при условии что деньги идут в городской бюджет , а не в ООО ПУПКИН-ЗАЛУПКИН) - но я не об этом. В частности про эту сраную парковку. 

Была она БЕСПЛАТНАЯ длинной ~20 метров, т.к больше НИЗЗЯ - ( наверное дорожная обстановка не позволяла ). 

Теперь - когда сделали платной !!!!!!! Стоянка увеличилась и стала ~ 60 метров !!!! Ох ни буя себе, сразу дорожная обстановка УЛУЧШИЛАСЬ. А всего то понадобилось 10 литров краски , чтобы нанести синюю линию. 

Вопрос: А где парковка????? Кусок дороги отгородили краской и разрешили стоять там, где раньше было можно?

АХРЕНЕТЬ. 

Опубліковано
38 минут назад, DarkMonk сказал:

Была она БЕСПЛАТНАЯ длинной ~20 метров, т.к больше НИЗЗЯ - ( наверное дорожная обстановка не позволяла ). 

Теперь - когда сделали платной !!!!!!! Стоянка увеличилась и стала ~ 60 метров !!!! Ох ни буя себе, сразу дорожная обстановка УЛУЧШИЛАСЬ. А всего то понадобилось 10 литров краски , чтобы нанести синюю линию. 

Вопрос: А где парковка????? Кусок дороги отгородили краской и разрешили стоять там, где раньше было можно?

АХРЕНЕТЬ. 

Люто плюсую!!! Чоловік діло говорить! Скоро будуть платні маршрутні зупинки, а що, чого люди мають безплатно стояти на міській землі?.....

Опубліковано

ага і по дворикам ракушкі позносили- на черзі синя краска і платні стоянки під домом для жильців....

Опубліковано
3 часа назад, DarkMonk сказал:

Вы ребята не с того конца заходите!!!!! Может платные ( оборудованые ) парковки (типа ТАМТАМ, сбоку БРСМа, и.т.д) имеют место на существование ( при условии что деньги идут в городской бюджет , а не в ООО ПУПКИН-ЗАЛУПКИН) - но я не об этом. В частности про эту сраную парковку. 

АХРЕНЕТЬ. 

Як би там не було але машини зараз стоять цивілізовано. гарно подивитися і рух покращився, а значить і обстановка. я завжди оминав проїзду по к-карого і глушець крім понеділків бо там не проїхати ні парконутись. ...за дворики звісно ж прикро

Опубліковано
9 годин тому, Saxo сказано:

ага і по дворикам ракушкі позносили- на черзі синя краска і платні стоянки під домом для жильців....

якщо є ОСББ, то напевно легко робиться - для своїх тариф 0, для приїжджих - 6грн год.

дохід - в бюджет осбб і на оплату паркувальника

особливо актуально якщо двір великий і вдень жителі роз'їжджаються по роботах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...