Перейти до змісту

Укрпочта и посылки из Китая.

Alexasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чиста математика: 33+7=40 днів, чи це не більше місяця?

33 дня. И ни днём больше. 

Странно, что не добавлено время ожидания подтверждения оплаты заказа и время, которое продавец отправлял :D

Да, 33 дня - это на 2 дня больше месяца.

Но снова про то же - за всё время, пока посылка на отделении или у курьера, с получателем пытаются выйти на связь.

Никто, никая служба не приезжает под двери и не ждёт, когда человек придёт домой с работы или откуда-то там. Всегда звонят и договариваются о встрече и месте доставки. Следите за своими телефонами и номерами, которые оставляете для связи ;)

Я хер різниця, яку хєрню я заказав, це моя справа. А справа пошти не аналізувати як і де я замовляю, а тупо доставити адресату. Доставка сплачена - достав. Доставка сплачена до порогу - достав до порогу.

Что-что? Как-как? ОПЛАЧЕНО??? 

Сказки не рассказывай ;)

Оплачено до дверей - это когда ты заказал доставку через DHL :) 

В случае с Meest - это добрая воля отправителя проплатить адресную доставку. Остальные службы - просто на отделение почты.

Маю право. Чи не було таке, що СМС не прихлдило взагалі!

А кто сказал, что СМС само по себе является гарантированным сервисом? Если у оператора шлюз глюкнул и СМС тупо исчезли - виновата опять НП? :) Если не было связи, телефон разряжен или вызов на другую карточку, а потом глюк с приёмом СМС при подключении временно неактивной карты - проблемы на стороне НП? :) 

Опубліковано

Дешёвые посылки по доллару-два как раз все пришли и притом быстро. Не приходят стоимостью от пяти долларов и выше. Интересная закономерность. Последняя передана 26-го ноября НП и тоже ни слуху, ни духу. Ну на эту ещё есть надежда.

Опубліковано

В мене висить посилка з 18 жовтня - безтрек за 5 баксів, ще немає, хоча всі інші з того періоду вже отримав.

Також приємно був здивований швидкістю доставки через МІСТ товарів, замовлених на лохотроні 11.11 (варітсть до 50 баксів) - отримав через 12 і 17 днів з моменту замовлення.

11.11 замовляв знайомому смартфон - на днях вже пробився в Києві.

Опубліковано

мій безтрек не трекається з 12 жовтня.

Відкрив спор. Китайоза каже трясти місцеве поштове відділення.

Не трекається ніде. Ні НП (внутр / міжнар) ні УП.  (внутр  / міжнар)

Опубліковано

теж прочекав з серпня посилку... мусив повертати гроші, продавець до останнього не хтів вертати гроші і тількі тидждень назад як повернув. Посилка була без трек-номара, треба мабудь завжди просити відправку з трек номером, хай дорожче на пару баксів, але хоч видно де вона.

Опубліковано
37 минут назад, VaLeRa сказал:

теж прочекав з серпня посилку... мусив повертати гроші, продавець до останнього не хтів вертати гроші і тількі тидждень назад як повернув. Посилка була без трек-номара, треба мабудь завжди просити відправку з трек номером, хай дорожче на пару баксів, але хоч видно де вона.

Не раджу переплачувати за трек номер. Теж мав посилочку, вже не пам'ятаю що замовляв. До України успішно відслідковувалось, в Україні все пропало. І не допоміг трек номер. Також повернув кошти, правда повернули зразу

Опубліковано
52 минуты назад, Amor сказал:

Не раджу переплачувати за трек номер. Теж мав посилочку, вже не пам'ятаю що замовляв. До України успішно відслідковувалось, в Україні все пропало. І не допоміг трек номер. Також повернув кошти, правда повернули зразу

тим паче за правилами АліЕкспрес, кошти повертаються лише за вартість товару. Вартість доставки не повертається

Опубліковано
4 часа назад, ursa сказал:

Напиши в личку трекинг-номер, телефон и фамилию получателя, глянуть попробую.

В обед трекнулось в Киеве, подождём.

Опубліковано
В 04.12.2016 at 16:28, Serpent сказал:

Я теж 11,11 замовив 4 дрібнички, то трек каже, що зараз вони в сортувальному центрі десь в Європі, в Україну жодна посилка ще не зайшла. Так що диспут відкривати поки що рано. До речі, якщо китаєць відправив S.F. Express - доставить по Україні Нова Пошта, якщо Yanwen - то Міст-Експрес.

Що чути про твої покупки?

Опубліковано
В Monday, December 05, 2016 at 19:38, Alexasha сказал:

В обед трекнулось в Киеве, подождём.

Приехала из Таллина самая крайняя (SF express, Укрпочтой), три октябрьских так и нет.

Опубліковано
On 10.12.2016 at 11:14, Serafimych сказано:

Що чути про твої покупки?

Одна посилка вже доставлена. Як не дивно, приїхала Укрпоштою, хоча з Китаю була вислана SF Economic Air Mail і я чекав її доставку Новою Поштою. Ще одна вже в Україні, але де - хз, і ще дві в Україну поки не зайшли. Чекаю далі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...