Перейти до змісту

Гонтарева - все?

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

У мережі з'явились аудіозаписи перемовин заступниці голови Нацбанку України Катерини Рожкової, на яких вона домовляється з власниками різних банків щодо "вирішення проблемних питань"

Відповідні відео з'явились у YouTube.

Зокрема згадуються банк: "Михайлівський", "Платинум Банк", "Фідобанк", ВТБ Банк

На одному з них Рожкова обговорює зняття санкцій і статусу проблемного з банку "Михайлівський" "під чесне слово", що пізніше дало можливість Ігору Дорошенку вивести активи з банку.

На іншому відео, Катерина Рожкова обговорює з акціонером "Фідобанку" Олександром Адаричем і співробітниками нагляду за операціями переведення коштів в готівку, які проводяться через "Євробанк".

Також Рожкова обговорює побутові питання зі своїм сином, який працює в "Платинум Банку". Така ситуаціє є конфліктом інтересів. 

Ще на одному відео Катерина Рожкова обговорює з головою правління "Платинум Банку" Леонідом Рибіним валютний аукціон, на якому клієнти повинні купити валюти нібито на погашення великих кредитів, але насправді для "Платинум банку".

Також Рожкова обговорює із заступником глави ФГВФО Андрієм Кияком, як освоюють активи проблемних банків на "правильних нотаріусів" і обговорюють банк "Капітал", за можливість приєднання якого "ФідоБанк" Адарича дає 7% премії.

Також Катерині Рожковій дзвонить Христина Грановська і з'єднує її з партнером Кауфмана Олександром Грановським, який просить Рожкову вийти на керівництво "Укрсиббанку" і допомогти його людині викупити кредит. На наступному записі дзвонить якийсь "Сурен", який представляється "від Грановського" і отримує сприяння Рожкової.

Рожкова телефонує голові правління ВТБ Банку Україна Костянтину Вайсману, який не може капіталізувати БМ Банк через санкції РНБОУ. На 13 хвилині розмови Вайсман обурюється неготовністтю глави НБУ Гонтаревої йти до президента і домовлятися про допомогу банку, так як "це не ВТБ". Потім просить 1 рік не перевіряти БМ Банк, і дослухатись до позиції Москви.

Рожкова обговорює з представником Миколи Ткаченка, власника банку "Софіївський", входження в капітал номінального акціонера - Володимира Продивуса. Рожкова просить підлеглих прискорити узгодження реєстрації додаткової емісії. На наступному записі Рожкова дзвонить Миколі Ткаченку за документами Продивуса, з якими "все нормально"(Продивус не володіє бездоганною діловою репутацією, так як володів "Унікомбанком", який був визнаний банкрутом).

Рожкова пропонує представнику "Платинум Банку" з юристами проаналізувати 306 постанову НБУ і запропонувати коригування, щоб спеціально під цей банк прийняти їх на правлінні НБУ. Це необхідно для того, щоб узгодити Гуртовому істотну участь в "Платинум Банку".

http://espreso.tv/news/2016/11/25/rozhkovageyt_v_merezhi_opublikuvaly_skandalni_dokazy_proty_zastupnyci_gontarevoyi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буде все як завжди.

Заступниця втече. Або зловлять і навіть посадять на пару днів, потім випустять під заставу і все-рівно втече.

Потриндять пару тижнів і всі забудуть.

А Гонтарева скаже "Я не я і хата не моя. Нічого незнала".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минуты назад, WebTraveller сказал:

Буде все як завжди.

Заступниця втече. Або зловлять і навіть посадять на пару днів, потім випустять під заставу і все-рівно втече.

Потриндять пару тижнів і всі забудуть.

А Гонтарева скаже "Я не я і хата не моя. Нічого незнала".

Навіть і такого не буде тільки потриндять, звільнять і забудуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева вже найближчим часом залишить свій пост. Про це повідомляють джерела сайту “24” в Адміністрації Президента України і НБУ. Раніше неодноразово звучали заяви про те, що керівник НБУ Валерія Гонтарева може стати своєрідною владною “жертвою”, яку відправлять у відставку, аби “випустити пар народного гніву” через падіння курсу гривні і втрачені банківські вклади. Втім, за інформацією джерел “24”, Гонатрева йде у відставку з інших мотивів, а саме – через прямий конфлікт з власниками банків – зокрема, з Ігорем Коломойським і контрольованим ним “Приватбанком”.

http://www.amn.com.ua/polityka/gontareva-podaye-u-vidstavku-dzherelo-24/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...
6 квітня 10:14   ▪   Версія для друку

Гонтарева підтвердила заяву про свою відставку

Голова Нацбанку зазначила, що не знає точно, коли її буде звільнено з посади.

У четвер, 6 квітня, голова Національного банку України Валерія Гонтарева підтвердила інформацію про те, що вона таки написала заяву про відставку. Про це  вона заявила журналістам та учасникам акції протесту під своїм будинком.

"Це питання до Ради та президента України. Я не знаю. Я пишу заяву про відставку, а не призначаю нікого", - сказала Гонтарева, відповідаючи на запитання щодо того, коли ця відставка буде.

Нагадаємо, з середини минулого тижня низка ЗМІ повідомляли про нібито рішення Гонтаревої подати заяву про відставку. Тоді у прес-службі Національного банку України цю інформацію спростували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, dj_design сказано:

Глава НБУ В.Гонтарева подала в отставку

Що саме цікаве, що за це їй нічого не буде (лишні лярди в кармані, то не про них)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті заживем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фінт ушамі на коня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВСЕ було б коли її засадили на років 20 з конфіскацією награбованого, а зараз оце ВСЕ лише для дірки в бюджеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, risenseven сказано:

ВСЕ було б коли її засадили на років 20 з конфіскацією награбованого, а зараз оце ВСЕ лише для дірки в бюджеті.

а скільки саме вкрала?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, la20 сказано:

а скільки саме вкрала?

ярд, не менше.... з Яценюка приклад бере ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

////"быстро сп...ил и ушел - называется нашел!"////  хоча вона ж "працювала" дуже важко - трошки грошиків прилипло в процесі ......А з її теоріями про знецінення гривні, пані давно вже пора було звільнити, та закрити по статті і з конфіскацією! Я колись думав що найгірший то "кавун"  (Арбузов) а виявилось ні......хоча "толі єсчьо будєт...."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить брехати, Гонтарева пішла у відставку не тому, що втомилася, а тому що в НАБУ на неї є серйозна справа і вона вже кілька днів ходить на допити, а голова Держмайна, Білоус пішов у відставку через те, що відмовився підписувати продиктовану з АП схему приватизації ОПЗ . Гаразд влада обманює, але журналісти хоча б є в цій країні? Хоч би один написав правду!

Зараз Гонтаревій особливо потрібно найняти охорону і триматися подалі від вікон на верхніх поверхах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Зараз Гонтаревій особливо потрібно найняти охорону і триматися подалі від вікон на верхніх поверхах

не допоможе.

пєтя її в шоколад закатає..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аби пєтю не закатали. Перший ярд перевів собі степан кубів. Його мали садити, але вочевидь відкупився і зараз в уряді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавна в ефірі у Скрипіна один економічний експерт (розумний дядько) прогнозував щодо Лавренчука, що це була б найкраща кандидатура. В т.ч. через довіру до нього іноземних банкірів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 minutes ago, difoto said:

В т.ч. через довіру до нього іноземних банкірів.

Якби він був головою правління держбанку чи укрбанку і йому довіряли іноземні банкіри, а так логічно, чого б це іноземні власники його поки тримають і не довіряють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

довіряють у якості голови НБУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно Толіку_лт сказати, що в "Райффайзені" скоро вакансія з"явиться. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, difoto said:

довіряють у якості голови НБУ

Це випливає з того. А нам тут до самої спини їхня довіра. Подивимось як буде керувати, якщо буде. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теза була від розумного дядьки така: я сподіваюсь, що керівником НБУ стане  такий-то, крім того, що він крутий управлінець з великим досвідом, в нього є важлива перевага - йому довіряють.... і далі по тексту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...